Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evettt. Topigi kapatma görevi bugun bana dustu anlasilan kapatiyimda sonra hasta olmayalim malum bebislerimiz var taze annislerimiz var tedavide olanlarimiz var dimi ama

Günaydın kızlarrr...
Güp güzel bir hafta bizimle olsun inşallahhh...
İçimden bir ses bu hafta temizlik haftası olcak diyooo en azından kendi adıma
Eğer içimdeki sesi duymamazlıktan gelirsem öleee miskin miskin takılcam sizinle evi de b..... götürsün dimi ama canım saolsun

içindeki sesiiii dinle ablaaaaa

Günaydın canlır, nasılsınız bakalım, hepinize sağlıklı, muhtlu veee bıcır bıcır bebeşli bir hafta diliyorum.Ben bugün kontrole gideceğim küçük bir ihtimalde olsa belki cinsiyetimiz belli olur hayırlısı olsun bakalım.

herkese günaydın kuzularımm hepimize hayırlı bir hafta diliyorum..
önce DERYAAAAAAAAAAAAAA bugün transfer günün sanırım nerdesin topicte görünüyosun ama burdaysan ses ver canım merak ediyorum seni,

güldencim evi b..k ngötürmesi taraftarıyım çünkü ev işi nankörrrrrrr yap yap bitmezzzzzzzz
hadi gelin az sohber edelim ama önce kahvaltıya gidiyoruz bzzzzzzzzzzzzzzzzzz bugün 3. günüümüz birlikteee :)

allah gönlündekini kucağına eylesin inşalllahhhh inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olsun sana kuzun..

nabıyonuz kızlar kuşum burdaykene çektiydim gülden ablacım temzle kurtul bende bugn ütü yapcam bi sürüüüüüüüüü yardım edn varmı deyracım inş transferin iyi geçr ve bebişn olur hayırlısıyla allah yar ve yardımcımz olsun inş hatunlar

Kizlaaaarr herkese merhaba..
Bu aksam saat 5 te bulusuyoruz insallah kuzumla..
Dualarinizi bwkliyorum insallah..
Ikramayaaaaa totemini yap unutma oldu mu

izmir smyra da tedavı olan varmı pekı aranızda

Merhaba,

Ben tesadüfen girdim bu topiğe,

2010 yılında laparoskopi oldum ben symrna da,
güzel bi hastane, çok temiz.
Ama tüp bebek denemedim hiç tabi, eğer siz tüp yaptıracaksanız bilemiyorum yani.
Ama hastane temiz ve donanımlıysa, tüp için -hastane kısmında- bu yeterli. Önemli olan anestezi ekibi, asıl önemlisi de TRANSFERİ YAPACAK olan doktordur bence !!
Daha ötesi KISMET :)
Doktorunuz Kahraman Bey mi?

güldencim bende temizliğini yap tatlım çünkü bende temizlik yapıyım diyorum bugün camlara basladım bile ve evimi silip süpürücem yarında yazlıkları cıkarırım kıslıkları kaldırırım sende temizliğini yap ki aklım sizde kalmasın yaaa sonra bensiz muhabbet kuruyosunuzben geri kalıyorum deryammm sırf seni merakımdan girdim tatlım dualarımız seninle bebişini de al gel bebişine söyle sana sıkıca tutunsun olurmu teyzoşlarıda onu bekliyo burda dört gözleferidecim sen nasılsın ayyy pardon siz nasılsınız canım bebişin karnını iyi doyur annesi yemene dikkat et kendinede dikkat et

tatlım dr da cok önemli ama embriyolog labaratuvar ortamıda cok önemli çünkü embriyolarla dr un hiç bi alkası yok onları sadece koymakla ve almakla görevli oluyo tatlım ben istanbuldayım kahraman beyde değil

Bende kysumun resmini gondercem sana bizinki cok geveze

Kizlaaaarr herkese merhaba..
Bu aksam saat 5 te bulusuyoruz insallah kuzumla..
Dualarinizi bwkliyorum insallah..
Ikramayaaaaa totemini yap unutma oldu mu

Allahim hakkinda hayirlisini versin insallh bebegini al da gel bi an once dinlenmeye basla canim bol bol dua et ben ekransan izlerken yavrumu hep dua ettim her isteyene versin rabbim ama olcak insallahh tek tasin pirlantan olcak kizin olsunda biricik kot adinaa canim dualarim seninle..cok rahat ol..

Biz iyiyiz teyzosuu dinleniyoruzz sabah kahvalti ettik yimurta bal peynir suttt ilee :) oglen balik yicezz aksamda kara mercinekkk yemegii :)) iyi besleniyoz muu ha bide meyve olarak ananaass

Heeerkese muuustlu günler diliyorum.... evime geldim nihayet sıkılmaya başladım ama olsun yine de kendi evimin rahatlığı huzuru bi başka:) tahlil sonuçlarımı doktoruma göstericem hastaneye gitmem lazım lökositim fazla çıkmış enfeksiyon demekmiş ona nasıl bi çözüm bulcaz bilmiyorum. inşallah ilaç vermez sarımsak soğan ye dedi büyüklerimiz haha:) bol sarımsaklı cacık günlerine merhaba diyorum

SImdiden sifaaaaa olsunnnnnnn kokulu kokulu

tatlım aferin bebişine iyiy bak annesi yediklerin can kan olsun bebişine anansıda bol bol tüket tatlım tutunmasına iyi geliyomuş arada girip bakarım ben napıyosunuz diye işlere döniyim şimdi
canım çok geçmiş olsun bi an önce git dr una derin35 de olmus ama onunki baya ilerlemiş ki tuvalete falan cıkamıyomuş sonda taktırmıs bak sakın aksatma dikkat et tatlımkendine

tatlım dr da cok önemli ama embriyolog labaratuvar ortamıda cok önemli çünkü embriyolarla dr un hiç bi alkası yok onları sadece koymakla ve almakla görevli oluyo tatlım ben istanbuldayım kahraman beyde değil

Sanırım bi karışıklık oldu tusemim cim :)
Embriyolog konusunda haklısın, sana kesinlikle katılıyorum, söylemek istediğim, hangi aşamada ne yapılması gerektiği konusunda doktorumuz yönlendiriyor ya, o açıdan doktor önemli yani. Doktorun kesinlikle iyi olması gerekiyor işinde.
Bi de malum biz kadınlar doktorumuzu (hele bu, bu kadar hassas bir yerse!! ) sevmemiz gerekiyor ya !!

ben ekranı açtığımda kkhh arkadasın sorusu üzerine kahraman beyi ona sormuştum :) Symrna da işlemi o mu yapcak diye,
Orada ben aşılama yaptırmıştım da !!

gönder şekrim resmini videosunuda izleyim limon gbi kuş alıcam bnde mavşin artık eşi var ayıramam onuçuçukları olur mutlu mesut yaşıyor ütü yapıyorum bnde çokkkben camları yarın silicim ablamla gelnce toptan tmzlk yapicz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…