Tünayddıınnn bugün topiğin temizlik günü sanırsaammGünaydın kızlarrr...
Güp güzel bir hafta bizimle olsun inşallahhh...
İçimden bir ses bu hafta temizlik haftası olcak diyooo en azından kendi adıma
Eğer içimdeki sesi duymamazlıktan gelirsem öleee miskin miskin takılcam sizinle evi de b..... götürsün dimi ama canım saolsun
Günaydın canlır, nasılsınız bakalım, hepinize sağlıklı, muhtlu veee bıcır bıcır bebeşli bir hafta diliyorum.Ben bugün kontrole gideceğim küçük bir ihtimalde olsa belki cinsiyetimiz belli olur hayırlısı olsun bakalım.
senin durumunda oluncaa tamam amaaa....normalde işlerini zamanında yapılması gerektiği fikrindeyim Feridecimmmherkese günaydın kuzularımm hepimize hayırlı bir hafta diliyorum..
önce DERYAAAAAAAAAAAAAA bugün transfer günün sanırım nerdesin topicte görünüyosun ama burdaysan ses ver canım merak ediyorum seni,
güldencim evi b..k ngötürmesi taraftarıyım çünkü ev işi nankörrrrrrr yap yap bitmezzzzzzzz
hadi gelin az sohber edelim ama önce kahvaltıya gidiyoruz bzzzzzzzzzzzzzzzzzz bugün 3. günüümüz birlikteee :)
ayy ütü mü dedinn...hiç sevmem kendilerinii en son bir yılın üstüne ütü yaptımm adam giydi çıkardı gene ütülenecek bir dağ bekliyor benii..nabıyonuz kızlarEki Görüntüle 698303 kuşum burdaykene çektiydim gülden ablacım temzle kurtul bende bugn ütü yapcam bi sürüüüüüüüüü yardım edn varmı deyracım inş transferin iyi geçr ve bebişn olur hayırlısıyla allah yar ve yardımcımz olsun inş hatunlar
Merhaba canım hoşgeldin....doğla yollarla deniyorsunuz sanırımm..Allahım bekletmesin düşürmesin inşaallah biizm yolumuza kendiliğine göndersinn evladını tez vakitteeMerhaba,
Ben tesadüfen girdim bu topiğe,
2010 yılında laparoskopi oldum ben symrna da,
güzel bi hastane, çok temiz.
Ama tüp bebek denemedim hiç tabi, eğer siz tüp yaptıracaksanız bilemiyorum yani.
Ama hastane temiz ve donanımlıysa, tüp için -hastane kısmında- bu yeterli. Önemli olan anestezi ekibi, asıl önemlisi de TRANSFERİ YAPACAK olan doktordur bence !!
Daha ötesi KISMET :)
Doktorunuz Kahraman Bey mi?
Tusemimm ben de senin giibi hangi ucundan başlasam bilemiyorum hepsi duruyo işlerimin.:18::18::18:..sen nasıl oldun..giidyor muusn kontrolee...başka bir topiğe yazmıştın sana ordan cevap yazdım amaaa umutsuzluk yokk..Rabbim hale yola koyuyor sabret ve ümidini kaybetmee canım arkadaşımmgüldencim bende temizliğini yap tatlım çünkü bende temizlik yapıyım diyorum bugün camlara basladım bile ve evimi silip süpürücem yarında yazlıkları cıkarırım kıslıkları kaldırırım sende temizliğini yap ki aklım sizde kalmasın yaaa sonra bensiz muhabbet kuruyosunuzben geri kalıyorum deryammm sırf seni merakımdan girdim tatlım dualarımız seninle bebişini de al gel bebişine söyle sana sıkıca tutunsun olurmu teyzoşlarıda onu bekliyo burda dört gözle feridecim sen nasılsın ayyy pardon siz nasılsınız canım bebişin karnını iyi doyur annesi yemene dikkat et kendinede dikkat et
allah gönlündekini kucağına eylesin inşalllahhhh inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olsun sana kuzun..
Kizlaaaarr herkese merhaba..
Bu aksam saat 5 te bulusuyoruz insallah kuzumla..
Dualarinizi bwkliyorum insallah..
Ikramayaaaaa totemini yap unutma oldu mu
ohh yooo nolamaz ...sen nerdeydin ben mi kaçırıdm acaba...dışarlarda mi,krop kaptın yada üşüttün ikiis bir de olabilir:44::44::44::44:aman kuuzm hijyene temziliğine dikkat et..ve bol sarmısaklı günleeree adımın hayırlı olsunn...Heeerkese muuustlu günler diliyorum.... evime geldim nihayetsıkılmaya başladım ama olsun yine de kendi evimin rahatlığı huzuru bi başka:) tahlil sonuçlarımı doktoruma göstericem hastaneye gitmem lazım lökositim fazla çıkmış enfeksiyon demekmiş ona nasıl bi çözüm bulcaz bilmiyorum. inşallah ilaç vermez sarımsak soğan ye dedi büyüklerimiz haha:) bol sarımsaklı cacık günlerine merhaba diyorum
ayy ne heyecanlı bir haberr kalbim küt küt attı sen nasılsındır kimilir..güpgüzel haberlerle gel inşaallah...
Bu heyecanı yaşamak istiyen herkese Yüce rabbim biran önce yaşatsın inşallah, güzel haberleri alınca paylaşırım canım öpüyorum çok.
Tünayddıınnn bugün topiğin temizlik günü sanırsaamm..benim içimdeki ses söylenmeyi bıraktı bildiğin tehdit ediyor beni yeteeer artık diyeee... haftasonu eşimde yarın bir el at artık eve havalarda düzeldi deyince zaten bu haftayı temzilik haftası ilan etmiştim netleşti..geç kalktımm süpürge açarak başlayacamm...yarın da camları halledeyim diyorumm... akşam olmadan silip süpürme işlerini halledip mutfağa ışınlanmalıyım ve akşama da çamaşır ütümü hallederim diyorumm hepsi bitmese de çoğu gider azı kalırr Kolay gelsin gülden Sultaann 3-5 Günlük boşvermişlik bir haftalık yoğun tempoya sebep oluyoor.naapacan yapacan mecbuuuurrr...
Selm kızlar artık temizlk yapnlara imreniyorum çünki ben uykuszluk ve halsizliktn kokumu kıpırdatamıyrm yemk yok hatta yemeklik birly de yok olsa yapıcamda dolpta tık yok acil alışverîş lazım yapıcak hatun yok yani ben oluyrm bu hatun ama hiçecdn çıkasın yok bnm velede beni kuruttuhadiben kaçtım herkese mutlu bir hafta diliyorummm
güldencim bende temizliğini yap tatlım çünkü bende temizlik yapıyım diyorum bugün camlara basladım bile ve evimi silip süpürücem yarında yazlıkları cıkarırım kıslıkları kaldırırım sende temizliğini yap ki aklım sizde kalmasın yaaa sonra bensiz muhabbet kuruyosunuzben geri kalıyorum deryammm sırf seni merakımdan girdim tatlım dualarımız seninle bebişini de al gel bebişine söyle sana sıkıca tutunsun olurmu teyzoşlarıda onu bekliyo burda dört gözle feridecim sen nasılsın ayyy pardon siz nasılsınız canım bebişin karnını iyi doyur annesi yemene dikkat et kendinede dikkat et
Heeerkese muuustlu günler diliyorum.... evime geldim nihayetsıkılmaya başladım ama olsun yine de kendi evimin rahatlığı huzuru bi başka:) tahlil sonuçlarımı doktoruma göstericem hastaneye gitmem lazım lökositim fazla çıkmış enfeksiyon demekmiş ona nasıl bi çözüm bulcaz bilmiyorum. inşallah ilaç vermez sarımsak soğan ye dedi büyüklerimiz haha:) bol sarımsaklı cacık günlerine merhaba diyorum
içindeki sesiiii dinle ablaaaaa
Günaydın canlır, nasılsınız bakalım, hepinize sağlıklı, muhtlu veee bıcır bıcır bebeşli bir hafta diliyorum.Ben bugün kontrole gideceğim küçük bir ihtimalde olsa belki cinsiyetimiz belli olur hayırlısı olsun bakalım.
herkese günaydın kuzularımm hepimize hayırlı bir hafta diliyorum..
önce DERYAAAAAAAAAAAAAA bugün transfer günün sanırım nerdesin topicte görünüyosun ama burdaysan ses ver canım merak ediyorum seni,
güldencim evi b..k ngötürmesi taraftarıyım çünkü ev işi nankörrrrrrr yap yap bitmezzzzzzzz
hadi gelin az sohber edelim ama önce kahvaltıya gidiyoruz bzzzzzzzzzzzzzzzzzz bugün 3. günüümüz birlikteee :)
nabıyonuz kızlarEki Görüntüle 698303 kuşum burdaykene çektiydim gülden ablacım temzle kurtul bende bugn ütü yapcam bi sürüüüüüüüüü yardım edn varmı deyracım inş transferin iyi geçr ve bebişn olur hayırlısıyla allah yar ve yardımcımz olsun inş hatunlar
Merhaba,
Ben tesadüfen girdim bu topiğe,
2010 yılında laparoskopi oldum ben symrna da,
güzel bi hastane, çok temiz.
Ama tüp bebek denemedim hiç tabi, eğer siz tüp yaptıracaksanız bilemiyorum yani.
Ama hastane temiz ve donanımlıysa, tüp için -hastane kısmında- bu yeterli. Önemli olan anestezi ekibi, asıl önemlisi de TRANSFERİ YAPACAK olan doktordur bence !!
Daha ötesi KISMET :)
Doktorunuz Kahraman Bey mi?
gönder şekrim resmini videosunuda izleyim limon gbi kuş alıcam bnde mavşin artık eşi var ayıramam onuçuçukları olur mutlu mesut yaşıyor ütü yapıyorum bnde çokkk ben camları yarın silicim ablamla gelnce toptan tmzlk yapicz
ayy ne heyecanlı bir haberr kalbim küt küt attı sen nasılsındır kimilir..güpgüzel haberlerle gel inşaallah...
senin durumunda oluncaa tamam amaaa....normalde işlerini zamanında yapılması gerektiği fikrindeyim Feridecimmmsiz de güzel güzel dinlenin bebişinleee.. kızlarla iyi sohbetleer bendeniz kaçarr...temizliğee başlaar
Teşekkür ederim canım Allah senin ve tüm arkadaşlarımızında gönlüne göre versin inşallah.
aynen nankör ev işinin yüzüne bakmadım bende yap yap nereye kadar boşver dedim ne yorcam kendimi dedim
hiç bişi yapmadım
çok güzel buuu kara kartalllll
temizlik yok işte yapmadım sefam olsun ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?