Tüp Bebek Günlüğümüz !

Tünayddıınnn bugün topiğin temizlik günü sanırsaamm..benim içimdeki ses söylenmeyi bıraktı bildiğin tehdit ediyor beni yeteeer artık diyeee... haftasonu eşimde yarın bir el at artık eve havalarda düzeldi deyince zaten bu haftayı temzilik haftası ilan etmiştim netleşti..geç kalktımm süpürge açarak başlayacamm...yarın da camları halledeyim diyorumm... akşam olmadan silip süpürme işlerini halledip mutfağa ışınlanmalıyım ve akşama da çamaşır ütümü hallederim diyorumm hepsi bitmese de çoğu gider azı kalırrKolay gelsin gülden Sultaann 3-5 Günlük boşvermişlik bir haftalık yoğun tempoya sebep oluyoor.naapacan yapacan mecbuuuurrr...

ayy ne heyecanlı bir haberr kalbim küt küt attı sen nasılsındır kimilir..güpgüzel haberlerle gel inşaallah...
senin durumunda oluncaa tamam amaaa....normalde işlerini zamanında yapılması gerektiği fikrindeyim Feridecimmm siz de güzel güzel dinlenin bebişinleee..kızlarla iyi sohbetleer bendeniz kaçarr...temizliğee başlaar

ayy ütü mü dedinn...hiç sevmem kendilerinii en son bir yılın üstüne ütü yaptımm adam giydi çıkardı gene ütülenecek bir dağ bekliyor benii..:76::76::76::76:

Merhaba canım hoşgeldin....doğla yollarla deniyorsunuz sanırımm..Allahım bekletmesin düşürmesin inşaallah biizm yolumuza kendiliğine göndersinn evladını tez vakittee
Tusemimm ben de senin giibi hangi ucundan başlasam bilemiyorum hepsi duruyo işlerimin.:18::18::18:..sen nasıl oldun..giidyor muusn kontrolee...başka bir topiğe yazmıştın sana ordan cevap yazdım amaaa umutsuzluk yokk..Rabbim hale yola koyuyor sabret ve ümidini kaybetmee canım arkadaşımm

Selm kızlar artık temizlk yapnlara imreniyorum çünki ben uykuszluk ve halsizliktn kokumu kıpırdatamıyrm yemk yok hatta yemeklik birly de yok olsa yapıcamda dolpta tık yok acil alışverîş lazım yapıcak hatun yok yani ben oluyrm bu hatun ama hiçecdn çıkasın yok bnm velede beni kuruttu hadiben kaçtım herkese mutlu bir hafta diliyorummm

Kizlaaaarr herkese merhaba..
Bu aksam saat 5 te bulusuyoruz insallah kuzumla..
Dualarinizi bwkliyorum insallah..
Ikramayaaaaa totemini yap unutma oldu mu
çok güzel bir haber buu..sırf seni merakımdan uğramadan başlamadım işlerimeee...
işlerimi çabucak bitirip okuyacağımm transfer saatine inşaallah tek taşımız evlat olsun arkadaşıma yeğen olsun bizee diyee...inatçı ve azimli tek taşın kararlı çıktı pes etmedi etmeyecek inşaallah canım arkadaşımm dualarımız seninlee...

ohh yooo nolamaz ...sen nerdeydin ben mi kaçırıdm acaba...dışarlarda mi,krop kaptın yada üşüttün ikiis bir de olabilir:44::44::44::44:aman kuuzm hijyene temziliğine dikkat et..ve bol sarmısaklı günleeree adımın hayırlı olsunn...

içindeki ses tehdit etsin şekerim duymamazlıktan gel sen bak ben öle yaptım bugün

benimde acil alışverişe gitmem gerekiyoo...
kv den geldimi yavrım bişi demiyon ya da diyon ben dek gelmiyom..

afferin sana ne güzel başlamışsın ama ben ne yaptım nette dolandım bütün gün bi de arada kapı çaldı 5 dk lığına gelenleri ağırladım çok yoruldum
yarın ütülere girişcem o kesin kışlık yazlık değişimi olcak bi yerleden başlamaya mecburum işteeee..

döndün demek esaret bitti artık
hamişlerde enfeksiyon sık oluyoo neden bilmiyorum derin35 arkadaşımızda senin gibi olmuş..
sarımsak soğan iyi gelirmi bilmiyorum ben şekerim tercih senin

içindeki sesiiii dinle ablaaaaa

bende aynen öle yaptım canım
hiç bişi yapmadım
yarın ola hayrola dimi inşallah yarın başlarım

noldu şekerim belli oldumu

aynen nankör ev işinin yüzüne bakmadım bende yap yap nereye kadar boşver dedim ne yorcam kendimi dedim
hiç bişi yapmadım

çok güzel buuu kara kartalllll
temizlik yok işte yapmadım sefam olsun ohhhhh

canım benim az kaldı bebeğine kavuşmana Rabbim yardımcın olsun bir ömür ayrılmayın inşallah..

merhaba hoşgeldinnnn

Ben anca ayaklanip anneme gidince ceker gonderirim canin bizimki evde hertur hayvan yasak der bide bende allerji var wuuuu sozunu bile ettirmiyi

Canim davukun sesi uzaktan hos geliyor benin evde kpeder kanne yapiyo ya su an o yuzden yapmayin diyirum

Teşekkür ederim canım Allah senin ve tüm arkadaşlarımızında gönlüne göre versin inşallah.

Aminnnnnnnnnnn canim sensen haber bekliyoruz

aynen nankör ev işinin yüzüne bakmadım bende yap yap nereye kadar boşver dedim ne yorcam kendimi dedim
hiç bişi yapmadım

çok güzel buuu kara kartalllll
temizlik yok işte yapmadım sefam olsun ohhhhh

Yapma gulden bosver yarin yaparsin caninizi sikmayin bu tarz seylerw arkadaslar canin nezaman isterse o zaman yappp kii keyf ala ala yaparsin cabuk biter

deryacım dualarımız seninle inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve kucağına almakda nasip olur

merhaba kızlar herkesler iyimi ben çok yoğunum bugün

güldenim ve ikramayam bahar temizliğine başlamış kolay gelsin bende yarın akşam kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkaracam

Selam kızlar nasılsınız

Feride canım tranferin olmuss hayırlı olsun tatlım güzel haberlerini bekliyoruz İNŞALLAH nasıl gidiyor ev hyatı veee annelikkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…