Selam kızlar nasılsınız
Feride canım tranferin olmuss hayırlı olsun tatlım güzel haberlerini bekliyoruz İNŞALLAH nasıl gidiyor ev hyatı veee annelikkkkkk
Canim allah razi olsun bitanem evdeyim simdilik otur ve yattan ibaret hayatimiz bu uc gun cok onemliydi hep yattim bugunden sonra hareket etmeye baslicam bebegim kendini ara ara hatirlatiyo kasiklarim agriyo batma seklinde baska hicbisi uok yani degiaiklik yok he bide googuslerim fena agriyoo sabahlari sizliyo aksama dogru agriya geciuo rabbim insallah bebegimi bana nasip eder insallah annesine siki siki yapismistir yavrum
Sen nabiyosun canim nasi gidiyo
ayy ütü mü dedinn...hiç sevmem kendilerinii en son bir yılın üstüne ütü yaptımm adam giydi çıkardı gene ütülenecek bir dağ bekliyor benii..:76::76::76::76:
Merhaba canım hoşgeldin....doğla yollarla deniyorsunuz sanırımm..Allahım bekletmesin düşürmesin inşaallah biizm yolumuza kendiliğine göndersinn evladını tez vakittee
Tusemimm ben de senin giibi hangi ucundan başlasam bilemiyorum hepsi duruyo işlerimin.:18::18::18:..sen nasıl oldun..giidyor muusn kontrolee...başka bir topiğe yazmıştın sana ordan cevap yazdım amaaa umutsuzluk yokk..Rabbim hale yola koyuyor sabret ve ümidini kaybetmee canım arkadaşımm
ben hiç iyi değilim canım çok sıkılıyor neden hamile kalamıyorum ya tabi RABBİM ALLAHIM henüz emretmedi ama dayanamıyorum ya ölmek istyorm 9 yıldan beri beklemektn yoruldum ya bilmiyorum şuanda bunları yazarken kendimi o kadar kötü hissediyorm ki o kadar yalvarıyorum unut diyorlar başka şeylerle meşgul olursan kendiliğinden bebeğin olur deniyo o yüzden kursa gittim gene yok ALLAHIM ne yapacam ben ya görümcelerim eltilerim çatır çatır doğurdular ben de yok ölesim geliyo yani bu kadar yakarışlarımıza bebeklerimizi gönder YA RAB YA RABBİM ne olur ALLAHIM başım patlıyacak gibi ağrıyo ne olur kusura bakmayın sizleri üzdüm buraya içimdekileri yazarak ama yazmasam içime dert oluyor ne olur dualarımızı eksik etmayelim güzel arkadaşlarım sevgiler
Canımm beni anlatmıssın yaa bende 10 yıl olucak evleneli 4 tüp olmdı halbuki ilk evlendigim sene hamile kaldım 8 aylık hamileyken bebegim öldü ve daha hiç hamile kalmadım tatlım beterin beteri var canım hamdolsun de haline tatlım bebegimin herşeyi duruyor hala saklıyorum canımmm gerçekten çok üzülüyorum kendime ve kendim gibi olan hepimize bende işten çıktım stresden uzak tedavi gördüm ama y,ne olmadı evet banada diyorlar düşünme düşünme ama işte elimizde degil tatlım yaa sen kaç kez denedin sorun neydi canımm
canım benim çok üzüldüm ALLAHIM tez zamanda bebeğini göndersin beterin beteri var ALLAH beterinden korusun ben de 3 aşılama 3 tüp bebek geçen sene miyom ameliyatı histereskopi ve hamile kalabilmek için kullandığım haplar igneler vs..ve bu hap ve iğneleri hamile kalmayı hızlandırıcı ilaçlar bi problem olmadığı halde kullandım ilaçların yan etkisiyle sanırım miyom ve polip oluştu onları aldırdım o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum ALLAH yardımcımız olsun İNŞAALLAH canım ama çok üzgünüm bebeğimi istiyoum mutlu sona ulaşmak istiyorum
ben hiç iyi değilim canım çok sıkılıyor neden hamile kalamıyorum ya tabi RABBİM ALLAHIM henüz emretmedi ama dayanamıyorum ya ölmek istyorm 9 yıldan beri beklemektn yoruldum ya bilmiyorum şuanda bunları yazarken kendimi o kadar kötü hissediyorm ki o kadar yalvarıyorum unut diyorlar başka şeylerle meşgul olursan kendiliğinden bebeğin olur deniyo o yüzden kursa gittim gene yok ALLAHIM ne yapacam ben ya görümcelerim eltilerim çatır çatır doğurdular ben de yok ölesim geliyo yani bu kadar yakarışlarımıza bebeklerimizi gönder YA RAB YA RABBİM ne olur ALLAHIM başım patlıyacak gibi ağrıyo ne olur kusura bakmayın sizleri üzdüm buraya içimdekileri yazarak ama yazmasam içime dert oluyor ne olur dualarımızı eksik etmayelim güzel arkadaşlarım sevgiler
Canımcıgım İNŞALLAH bebişin sımsıkı tutunur tatlım çok yogun geçiyor günleri arkadaşlarım kızkardeşim ve gelinimiz vardı şimdi gittile canım arkdaşımın 6 aylık bebişide vardı tabiii bal bal MAŞALLAH dogum iznindeyken gelmek istedi 2 gün sonra işbaşı yapoıcakmıs onlar geldi dün 4 de kadar temizlik yaptım sonra kendimizi dışarı attık eşimle ikiz gibi eşofmanlaımızı sporlarımı giyindik aşkımız tazeledik emirgan korusu ve sahillerde:)))) ama çokk kalabalık ve sıcaktı Valla öyle şekerimmm kasıklarda abtık iyiye alamet oldugunu düşünüyorum İNŞALLAHHHH sen ne zaman iş bası yapyorsun canımm
Canim transferin hayirli olsun siki siki tutunsun bebislerin insallah test gunun ne zamandi
Selam kizlaaar herkes nasil? Feridemasal canim nasil gidiyor?
Selam kizlaaar herkes nasil? Feridemasal canim nasil gidiyor?
kızlarrrmen geldiiiimmm yoruldum ütü yaptım düzenledim belim agriyiiii dinleniyomm şuan bide adetim süpriz yaptı geldi bugun sogan suyuna başlayabilicim bitnce gülden abalcım yapydın biterdi ama sen biln şekercim kız feridoş gidince vek mutlaka kuşunzu ilramaycım ütüyü bnde sevimirem ama yapmayınc çenesi durmiyiii nabıyonuz tızlar
Herkes topiği terk mş etti yawwwww
Canım ben geldim sen kaçtın şimdi geliyorum seni yakalamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?