gel gel yatalak gibiyim burda
Böyle yatmalara cankurban canımm yatta bu nedenle yattt 9 mayıs saat 9 büyük gün canımmm İNŞALLAHHH sabırsızlıkla bekliyoruz benimde 10 mayıs 10 sene olucak evleneli İNŞALLAHtatlım yaa 1 tanemi yerleştirdiler ? dondurulmuşların varmı?
Napıyonuz kıymetlilerim
canım allah nice nice uzun ömürler versin inşallah, canım 5 tanedeydi bi tase kendini ilk gün ekarte etmiş 4 tane kalmışlar, transfer gününe kadar4 tNELER DİE BİLİYODUM, TRANSFER GÜNÜ 2 TANE KALDIKLARINI ÖĞRENDİMuzuldum ama kısmet dedim.. 1 taneyi bana 2. yi buzluğa attılar. bir yedek oyuncuyla oyuna devam ediyorus ablası..:26::26:
rabbim isterse o benle kalcak[/QUOTE
Hayırlısı olsun tatlım 1 tane olsun senin olsunn inş diger kardeşde buzlukta beklesin annesibizlerde bı arda teyzeleri oluyoruz tızzzzzzzzz ne ablasıı koskoca karı olduk hepimiz burada yaşlanıyoruz
Canım arkadaşımız 8 hücreli tek taşımızı aldı ve suitinden dinlenmeye çekildi
12 Günlük bekleme sonucunda pozitif haberini alacağımıza çok inanıyorum Rabbim yanıltmasın...
canım allah nice nice uzun ömürler versin inşallah, canım 5 tanedeydi bi tase kendini ilk gün ekarte etmiş 4 tane kalmışlar, transfer gününe kadar4 tNELER DİE BİLİYODUM, TRANSFER GÜNÜ 2 TANE KALDIKLARINI ÖĞRENDİMuzuldum ama kısmet dedim.. 1 taneyi bana 2. yi buzluğa attılar. bir yedek oyuncuyla oyuna devam ediyorus ablası..:26::26:
rabbim isterse o benle kalcak[/QUOTE
Hayırlısı olsun tatlım 1 tane olsun senin olsunn inş diger kardeşde buzlukta beklesin annesibizlerde bı arda teyzeleri oluyoruz tızzzzzzzzz ne ablasıı koskoca karı olduk hepimiz burada yaşlanıyoruz
teyse olduğunuz kabul ama aplasısınızz daha
kızlarrrmen geldiiiimmm yoruldum ütü yaptım düzenledim belim agriyiiii dinleniyomm şuan bide adetim süpriz yaptı geldi bugun sogan suyuna başlayabilicim bitnce gülden abalcım yapydın biterdi ama sen biln şekercim kız feridoş gidince vek mutlaka kuşunzu ilramaycım ütüyü bnde sevimirem ama yapmayınc çenesi durmiyiii nabıyonuz tızlar
Herkes topiği terk mş etti yawwwww
Selam kizlar herkes iyidir umarim
Opuyoruz hepinizi.
Hoşbuldum tatlım
Merhaba İkramaya
8 yılı bitiriyoruz evliliğimizde,
6 yılı aşkın süredir de bebek özlemindeyiz eşimle.
Uzun bir geçmişim var aslında, ama kısaca,
1 aşılama, 3 blast transferli tüp bebek denemem var.
Sonuç: Olumsuz
İşim çok stresliydi, şimdi işi bırakıyorum, sonra yeniden tüp bebek yolları gözüküyor
Allah yardımız olsun,
artık bunları değil de, nasıl mutlu sona ulaştık onu anlatmak istiyorum.....
ben hiç iyi değilim canım çok sıkılıyor neden hamile kalamıyorum ya tabi RABBİM ALLAHIM henüz emretmedi ama dayanamıyorum ya ölmek istyorm 9 yıldan beri beklemektn yoruldum ya bilmiyorum şuanda bunları yazarken kendimi o kadar kötü hissediyorm ki o kadar yalvarıyorum unut diyorlar başka şeylerle meşgul olursan kendiliğinden bebeğin olur deniyo o yüzden kursa gittim gene yok ALLAHIM ne yapacam ben ya görümcelerim eltilerim çatır çatır doğurdular ben de yok ölesim geliyo yani bu kadar yakarışlarımıza bebeklerimizi gönder YA RAB YA RABBİM ne olur ALLAHIM başım patlıyacak gibi ağrıyo ne olur kusura bakmayın sizleri üzdüm buraya içimdekileri yazarak ama yazmasam içime dert oluyor ne olur dualarımızı eksik etmayelim güzel arkadaşlarım sevgiler
merhaba kızlar herkesler iyimi ben çok yoğunum bugün
güldenim ve ikramayam bahar temizliğine başlamış kolay gelsin bende yarın akşam kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkaracam
ojgeldinnnn
hoşgldincancagızım ben adet oldum bugun yoruldum kasıgım agriyii yatıyorum surviora bakıyoz bizmkiylen o çekirdek çıtlarıyor bnada çikolatalı gofret almış ama agrım var yiyemicem
:44: ağrım var sol kasığımda iyi mi kötü mü bilemedimmmmm:44:
ojjjbulduk be yaaaa
bende bende bendeee
kırmızılar nanik yaptılar bize
benimki karadayı sevdalısı onu izliyoo sörvayvır ı izletmiyoooo kütük
ağrıdan çikilatalı kofretinidemi yiyemiyon sen kıyamam..
oh oh pek güzel harkulade süpper şahane bişi
Canım arkadaşımız 8 hücreli tek taşımızı aldı ve suitinden dinlenmeye çekildi
12 Günlük bekleme sonucunda pozitif haberini alacağımıza çok inanıyorum Rabbim yanıltmasın...
bel ağrısıu ve goğüsdeki sızıda normal öyl
adet ağrısı olması adettir canımgel bebişi gel inş gelir sevnirz bizde bu adet sancıları olmzsa olmuyormu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?