Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım allah nice nice uzun ömürler versin inşallah, canım 5 tanedeydi bi tase kendini ilk gün ekarte etmiş 4 tane kalmışlar, transfer gününe kadar4 tNELER DİE BİLİYODUM, TRANSFER GÜNÜ 2 TANE KALDIKLARINI ÖĞRENDİM uzuldum ama kısmet dedim.. 1 taneyi bana 2. yi buzluğa attılar. bir yedek oyuncuyla oyuna devam ediyorus ablası..:26::26:
rabbim isterse o benle kalcak

Napıyonuz kıymetlilerim

hoşgldin cancagızım ben adet oldum bugun yoruldum kasıgım agriyiiyatıyorum surviora bakıyoz bizmkiylen o çekirdek çıtlarıyor bnada çikolatalı gofret almış ama agrım var yiyemicem

Canım arkadaşımız 8 hücreli tek taşımızı aldı ve suitinden dinlenmeye çekildi
12 Günlük bekleme sonucunda pozitif haberini alacağımıza çok inanıyorum Rabbim yanıltmasın...

12 Günlük bekleme sonucunda pozitif haberini alacağımıza çok inanıyorum Rabbim yanıltmasın...

geliyorrrrrrrrrrrr geliyorrrrrrrrrrrrr tüpçikkkkkkkkkkk geliyorrrrrrrrrrrrrr
rabbim hayırlısını versin inşallahh

bende bugün kırmızıları ağırlıyorum henüz tam başlamadı ama ağrım var az bişi geldi yarın başlar...
demek sen benim hastalanmamı bekliyomuşun
soğan kürüne start veriyosun demek bende soğan alayım aynı gün başlayalım..

Herkes topiği terk mş etti yawwwww

geldim annemmmmmmm

Hoşbuldum tatlım

bi dek gelemedik

3 blast transferi ama tutmadı demek ben blasta hiç gidemedim 3 tüp denememdede maşallah sende bu konuda sorun yok ama neden olmuyo işte genetiğe bakıldımı peki :26:

Son düzenleme:

canım benim içimi dağladın okurken
sen belkide bir çoğumuzun hislerine tercüman oldun bu yazınla emin ol seni çok iyi anlıyorum..
benden 1 sene fazlan var evililikte olmaması için bir sebep yokmuş gibi görünsede olmuyor işte...
Rabbim içini ferahlatsın...

merhaba kızlar herkesler iyimi ben çok yoğunum bugün

güldenim ve ikramayam bahar temizliğine başlamış kolay gelsin bende yarın akşam kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkaracam

ben temizliğe niyet ettim sadece yapmadım başlamadım
zaten hep derim biliyosun önemli olan niyet etmek

ojjjbulduk be yaaaa

hoşgldin cancagızım ben adet oldum bugun yoruldum kasıgım agriyiiyatıyorum surviora bakıyoz bizmkiylen o çekirdek çıtlarıyor bnada çikolatalı gofret almış ama agrım var yiyemicem

bende bende bendeee
kırmızılar nanik yaptılar bize
benimki karadayı sevdalısı onu izliyoo sörvayvır ı izletmiyoooo kütük
ağrıdan çikilatalı kofretinidemi yiyemiyon sen kıyamam..

:44: ağrım var sol kasığımda iyi mi kötü mü bilemedimmmmm:44:

oh oh pek güzel harkulade süpper şahane bişi

bel ağrısıu ve goğüsdeki sızıda normal öyl

gel bebişi gel inş gelir sevnirz bizdebu adet sancıları olmzsa olmuyormu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…