Tüp Bebek Günlüğümüz !

ANnem dıyen dıllerine kurban annemm

Anammmmmmmm uykum geldi :)

a ha bi gebelik belirtisi daha uykun gelmiş
sık sık uyuma isteğin varsa progesteron değerinde artış var demektir bu da rahim duvarı kalınlığını koruyoo demektir o da bu duvara tutunmaya çalışan bi melek var demektir...ya da tembelliğe alıştın uyuyasın geliyo

Ayyy ne cis macrasiydi öle. .
Hemsire dediki sıkışık gel..
Wvden cikmadan bir bardak (ama buyuk) su ictim.
Giderken yolda bi sise aldim ama icemedim bile.
Erken gittik hastane ye. Oturduk kafede bi portakal suyu içtim. Anaaamm catliycaaktiim..
Odaya cikar cikmaz bosalttim. Saat dört bu arada. Bir saat sonra islem var. Hemen su içmeye basladim.
Iki pet sise ictim. Anam doldu yine. .
Kivraniyorum assa indik hemsire bi bakti cok dolu git dedi 3, 5 bardak işe. .
Isedim tekrar baktık yine dolu.
2 bardak daha bosalt didi..
O da tamam. Neyse transfer bitti odaya geldim ama.. yalvariyom surguuu diye...
Iki surgu bosaltti kocis..
Bideodadan cikmadan isedim.. nerden çıktı bu kadar cis anlamadı

:26:ivet geldiler böh dedi benmki odunsal mesele dimekki seninkitut kullagından oda karadayı olck başınayiyemiyorum yuk bugun ütü yaptım ıvrzıbr topladım az yarında cam ve kapıları silcem

bence akşam saati transfer olduğunda bunu yaşadın gün içinde yemiş içmişsindir üzerine bi de sıvı almışsın olabilir yaniii

Mucizemle biz geldiiiikkkk..

hoşgeldinzzzzzminik bir mucizenin ellerinde hayat minik bir mucizenin kalbinde doğar sevgiler minik bir mucizenin ömür boyu mutluluğu olsun hayatınızda cnım rabbim inş sevnçli haberi alamızı nasip etsin sglıkl sıhtle

:26:ivet geldiler böh dedi benmki odunsal mesele dimekki seninkitut kullagından oda karadayı olck başınayiyemiyorum yuk bugun ütü yaptım ıvrzıbr topladım az yarında cam ve kapıları silcem

ye gitsin çikilata iyi gelir :125::125::125:

Ayyy ne kötü bi duygu kizlar ya..
Insanoglunun en mutlu oldugi an bence wc den ciktigi andir..
Daha da bisi dimem..

Ayyy ne kötü bi duygu kizlar ya..
Insanoglunun en mutlu oldugi an bence wc den ciktigi andir..
Daha da bisi dimem..

kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi
en iyi ben bilirim beeennnnn bi de serum yiyeydin de göreydin sıkışmak ne demek resmen o bölgem şişti benim biliyomusun

Insallah canimm..
Sen nerde yaptin ki son denemeni kusura bakma cikmis aklımdan. .
Ama memorial değil die hatırlıyorum

Gunde uc kere progestan aliyom bas donmesi yaninda bedava uyku veroyolarmis ondanda faydalaniom ayol sersem gibiyim butun gun bu hap yuzunden

Hosbulduk canim...
Iyiyiz ama hayla cisim var

Dusman kapisi caldirirmis...
Ben surguye iseeyemeyenlerdenim kalkitim wcye gittim ohhhhhhh dedim anammm allh razi olsun beni buraya grtirenden 10 dk durdum hastabakici hnm soruyo iyimisinizz devammi ediyosunuz die

Bu arada bebeim allahim nasip etsin sana bebegini insallah hayirli olsunnn bitanecik biricigin olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…