Tüp Bebek Günlüğümüz !

progestan dan bu kadar etkilenen ilk seni görüyorum bi de aşılama yaptırdığım dönemlerde kendimi hatırlıyorum şöyleki...
ilk aşılamam ve ben hiç bişi bilmiyom safım cahillik aşmış gitmiş bu konuda hemşireler ne derse onu yapıyom ve kalabalık bir hastanedeyim muayene olcak kadınları küçük bi odaya topluyolardı ve herkes soyunup eteklerini giyiyolardıdoktor beklemesin diye fabrikasyon usülüismi okunan gösterip geliyodu o arada bana ilaç tarifi yapıldı ayak üstü sanki 50 kere aşılama olmuşumda öylesine söylediler progestanı 3 kez alcaksın dediler o güne kadar fitil vs..bile kullanmamışım bilmiyorum progestan ne için kullanılır onuda bilmiyorum küçük hap gibi olduğundan ağız yoluyla alıncak diye düşündüm ve test günüme kadar hap olarak aldım ama ne yan etki yaşadım anlatamam meğersem ağız yoluyla tavsiye edilmiyomuş aşırı yan etkisinden dolayı o nedenle fitil olarak kullanılıyomuş alttan alacağımı ağız yoluyla alıvermişim skendaallllll...bende hikayeler bitmez off ulen of

Son düzenleme:

Benim bunye patates cuvali gibi dayaniksiz demekkiii bide lustrali biraktigim icin sanirim bieaz hayati havada yasiuom bu aralar kafa 1500 dolaniyom

Deryaaaaa sana verdimi progestan vajinadan ?

doktotum funda hanım canım kahramn bey yo artık sanırım orda

valla çok anlamlı olcak gebelik haberin
bence test gününü beklemeden öğrencen ben öyle olması için her türlü baskıya hazırım
:18:

Benim bunye patates cuvali gibi dayaniksiz demekkiii bide lustrali biraktigim icin sanirim bieaz hayati havada yasiuom bu aralar kafa 1500 dolaniyom

Yok annem ben fitil olarak deek igne olarak alıyorum. .
Kızkardeşim kaktiriveryi ignelerimi

acı ve ağrı eşiği herkeste farklı oluyor onunlada ilgilidir sende daha fazla belli etti yan etkisini iğnesini vurmuyosun ya önemli değil bu kadarla geçicek işte

iyi akşamlr herkese.2.iğnemi vuruldum sabah .daha erkenmı ne öle kasıklarımda pek agrı yok.su yu cok ıcmeye calısıyorum varolan agrıyı da ona bağlıyorum.perş gitcem nasipse kontrole.

:18:

Yok annem ben fitil olarak deek igne olarak alıyorum. .
Kızkardeşim kaktiriveryi ignelerimi

Allah yar ve yardimcin olsun cancagazimmmm

acı ve ağrı eşiği herkeste farklı oluyor onunlada ilgilidir sende daha fazla belli etti yan etkisini iğnesini vurmuyosun ya önemli değil bu kadarla geçicek işte

Bence lustrali biraktigimicin yapiyo yaaa kesinnn bu arada hasta olcakmis gibi cok karnim agrioo (( korkuyom

sizlerı tam takıp edemedım arkadasşlr.derya bugun transferın olmus sanırım rabbım emegınızı boşa cıkarmasın.diğer arkadaslr sizlerde durum nedir

Canim yaa kontrolum yarin bi yanim bi an once yarin olsunda gideyim istiyo bi yanimda cikokk korkuyo napcam bilmiyorum Canim uaaya bide otopigede bi baksan sana biseyler sormustuk orda

iyi akşamlr herkese.2.iğnemi vuruldum sabah .daha erkenmı ne öle kasıklarımda pek agrı yok.su yu cok ıcmeye calısıyorum varolan agrıyı da ona bağlıyorum.perş gitcem nasipse kontrole.
iyi akşamlaaarrrrrrr
erken canım ikinci 150 puregon sanırım şimdiden bişi yapmaz...

sizlerı tam takıp edemedım arkadasşlr.derya bugun transferın olmus sanırım rabbım emegınızı boşa cıkarmasın.diğer arkadaslr sizlerde durum nedir

ben 2 aşılama 3 tüp yapmış bulunuyorum 4.tüp denemesinden önce ev tipi bebek çalışmalarına tam gaz devam ediyorum 8.yıla gircem bebek istiyorum gelmiyo sıpa...bir kimyasal bir dış gebelik maceram var sebepsiz infertilite olarak geçsede durumumuz bende pko var az bişi...

iyi akşamlaaarrrrrrr
erken canım ikinci 150 puregon sanırım şimdiden bişi yapmaz...

evt canım 2. puregon. 3. aşılamamda yumurtalıklar ilaçlara cevp vermemişti.225 e cıkkmıstı dozu yınede cvp vermemişti yıne aynı sey olur korkusu ıcerısındeyım.

evt canım 2. puregon. 3. aşılamamda yumurtalıklar ilaçlara cevp vermemişti.225 e cıkkmıstı dozu yınede cvp vermemişti yıne aynı sey olur korkusu ıcerısındeyım.

hıımmmm peki FSH değerini biliyormusun?
yüksekse yumiler yavaş büyür ya da büyümemek için direnirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…