ye gitsin çikilata iyi gelir :125::125::125:
Gunde uc kere progestan aliyom bas donmesi yaninda bedava uyku veroyolarmis ondanda faydalaniom ayol sersem gibiyim butun gun bu hap yuzunden
Dusman kapisi caldirirmis...
Ben surguye iseeyemeyenlerdenim kalkitim wcye gittim ohhhhhhh dedim anammm allh razi olsun beni buraya grtirenden 10 dk durdum hastabakici hnm soruyo iyimisinizz devammi ediyosunuz die
Bu arada bebeim allahim nasip etsin sana bebegini insallah hayirli olsunnn bitanecik biricigin olsunnnn
Bu arada anneler gununden iki gun once test gunum
Bu arada anneler gununden iki gun once test gunum
progestan dan bu kadar etkilenen ilk seni görüyorum bi de aşılama yaptırdığım dönemlerde kendimi hatırlıyorum şöyleki...
ilk aşılamam ve ben hiç bişi bilmiyom safım cahillik aşmış gitmiş bu konuda hemşireler ne derse onu yapıyom ve kalabalık bir hastanedeyim muayene olcak kadınları küçük bi odaya topluyolardı ve herkes soyunup eteklerini giyiyolardıdoktor beklemesin diye fabrikasyon usülü ismi okunan gösterip geliyodu o arada bana ilaç tarifi yapıldı ayak üstü sanki 50 kere aşılama olmuşumda öylesine söylediler progestanı 3 kez alcaksın dediler o güne kadar fitil vs..bile kullanmamışım bilmiyorum progestan ne için kullanılır onuda bilmiyorum küçük hap gibi olduğundan ağız yoluyla alıncak diye düşündüm ve test günüme kadar hap olarak aldım ama ne yan etki yaşadım anlatamam meğersem ağız yoluyla tavsiye edilmiyomuş aşırı yan etkisinden dolayı o nedenle fitil olarak kullanılıyomuş alttan alacağımı ağız yoluyla alıvermişim skendaallllll...bende hikayeler bitmez off ulen of
Merhaba,
Ben tesadüfen girdim bu topiğe,
2010 yılında laparoskopi oldum ben symrna da,
güzel bi hastane, çok temiz.
Ama tüp bebek denemedim hiç tabi, eğer siz tüp yaptıracaksanız bilemiyorum yani.
Ama hastane temiz ve donanımlıysa, tüp için -hastane kısmında- bu yeterli. Önemli olan anestezi ekibi, asıl önemlisi de TRANSFERİ YAPACAK olan doktordur bence !!
Daha ötesi KISMET :)
Doktorunuz Kahraman Bey mi?
:18:valla çok anlamlı olcak gebelik haberin
bence test gününü beklemeden öğrencen ben öyle olması için her türlü baskıya hazırım
Benim bunye patates cuvali gibi dayaniksiz demekkiii bide lustrali biraktigim icin sanirim bieaz hayati havada yasiuom bu aralar kafa 1500 dolaniyom
Deryaaaaa sana verdimi progestan vajinadan ?
acı ve ağrı eşiği herkeste farklı oluyor onunlada ilgilidir sende daha fazla belli etti yan etkisini iğnesini vurmuyosun ya önemli değil bu kadarla geçicek işteBenim bunye patates cuvali gibi dayaniksiz demekkiii bide lustrali biraktigim icin sanirim bieaz hayati havada yasiuom bu aralar kafa 1500 dolaniyom
Deryaaaaa sana verdimi progestan vajinadan ?
:18:
Yok annem ben fitil olarak deek igne olarak alıyorum. .
Kızkardeşim kaktiriveryi ignelerimi
acı ve ağrı eşiği herkeste farklı oluyor onunlada ilgilidir sende daha fazla belli etti yan etkisini iğnesini vurmuyosun ya önemli değil bu kadarla geçicek işte
Kızlar hepinize iyi gecelerrrr herşey gönlünüzce olur İNŞALLAH
ayy ütü mü dedinn...hiç sevmem kendilerinii en son bir yılın üstüne ütü yaptımm adam giydi çıkardı gene ütülenecek bir dağ bekliyor benii..:76::76::76::76:
Merhaba canım hoşgeldin....doğla yollarla deniyorsunuz sanırımm..Allahım bekletmesin düşürmesin inşaallah biizm yolumuza kendiliğine göndersinn evladını tez vakittee
Tusemimm ben de senin giibi hangi ucundbaşlasam bilemiyorum hepsi duruyo işlerimin.:18::18::18:..sen nasıl oldun..giidyor muusn kontrolee...başka bir topiğe yazmıştın sana ordan cevap yazdım amaaa umutsuzluk yokk..Rabbim hale yo koyuyor sabret ve ümidini kaybetmee canım arkadaşımm
Kızlar hepinize iyi gecelerrrr herşey gönlünüzce olur İNŞALLAH
iyi akşamlaaarrrrrrriyi akşamlr herkese.2.iğnemi vuruldum sabah .daha erkenmı ne öle kasıklarımda pek agrı yok.su yu cok ıcmeye calısıyorum varolan agrıyı da ona bağlıyorum.perş gitcem nasipse kontrole.
sizlerı tam takıp edemedım arkadasşlr.derya bugun transferın olmus sanırım rabbım emegınızı boşa cıkarmasın.diğer arkadaslr sizlerde durum nedir
iyi akşamlaaarrrrrrr
erken canım ikinci 150 puregon sanırım şimdiden bişi yapmaz...
Ii geceeler balim
Bende uyuyorum kizanciklar sancim var en iuisi uyumak... iyi geceler meleklerrrrrrr
evt canım 2. puregon. 3. aşılamamda yumurtalıklar ilaçlara cevp vermemişti.225 e cıkkmıstı dozu yınede cvp vermemişti yıne aynı sey olur korkusu ıcerısındeyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?