Kızlar hepinize iyi gecelerrrr herşey gönlünüzce olur İNŞALLAH
ben 2 aşılama 3 tüp yapmış bulunuyorum 4.tüp denemesinden önce ev tipi bebek çalışmalarına tam gaz devam ediyorum 8.yıla gircem bebek istiyorum gelmiyo sıpa...bir kimyasal bir dış gebelik maceram var sebepsiz infertilite olarak geçsede durumumuz bende pko var az bişi...
hıımmmm peki FSH değerini biliyormusun?
yüksekse yumiler yavaş büyür ya da büyümemek için direnirler..
öncelıkle duam rabbım kımseyı buyolda elı boş bırakmasın.
ev tıpı tup bebek?
bızdede sebepsız dıyolar ama bendede pko var yaklasık 6yıldır duzenlı adet görmuyorum.yumrta rezevın ıı dıyor ama doktor bakalım perş gunu durum epey bı bellı olur artık netleşir bısıler
4 yada 7 ccanım.ama bılmıyorum sölemedi doktor atıyor da olabilrmsadece orda konustular öle bişi bukez sorayım bakalım
ev tipi yani doğal yolla gebelik için çalışıyoruz
pko varsa zaten düzen pek olmuyor adette...
aslında pko da fsh genelde düşük yani iyi çıkar ama bilemiyorum tabii yüksekse yumiler direnişe geçebilir bu kez 150 doz yetsin inşallah:13:
Selamlarrrrr kızlar bizim dişimz patladı sonundaa gerçi bende patladım stressten bu erkkler ne raht ayol hiç biriniz bebeklerinizî kucağınıza alınca kocamda yardım eder diye düşünmeyin kocacım geldi kızım yürüteçte bacaklarına yapıştı aldı sevdi 10 dk al seni istiyor dedi geri verdi yarın annemi çağırdım birazcık rahtlamm lazım çok yorgunum kardeşlerim çok yardım edin banaa
İyi geceler canlar serumumuzu yedik geldik bünye alıştı her ay istiyo
puregon ıgenyı kaç paraya alıyosunuz yada aldınız arkadaslr
Geçmiş olsun canım o tansiyon düşüklüğü bendede var yedim serumu rahatladımkızlar benim birkaç gündür tansiyon sorunum var,bir de misafirlerim vardı. o yüzden gelemedim ama aklım, kalbim ve dualarım hep sizinle
deryacım transferin olmuş sanırım. Allah'ım 12 gün sonra mutluluktan ağlatsın seni inş
feridecim daha sonuç gününe var sanırım. umarım her şey yolundandır, bebişin sıkı skı tutunmuştur
gülden şekerim paşalarına kavuşmuşsun sonunda, azmin zaferi işteumarım keyfin yerindedir artık
turkuazım nasıl oldu kuzum, iyi mi dişin ve keyfin
moons, ikramaya, nafiş, yokhe, sara ay daha niceleri herkes iyidir umarım. geçmişi pek okuyamadım
Sorma keş oldum resmen rahatlıyorum gözüm açılıyoroyyyyy yerim ben senin o minnak kızınııııı ilk dişimiz geldi demek maşallahhh
babadan ne bekliyosun şekerim o kadar işte akşama kadar perişan ol gelsin de biraz yükümü hafifletsin diye bekle 10 dk kızı sevsin bıraksın fena halde kınıyorum kendisini
annen geliyosa süpper bak selamımı söyle
afiyet olsun canım
bağımlı oldun artık napıcan mecbur
ben puregon 600 lük almıştım 250 verdim hastanenin anlaşmalı olduğu bir eczaneydi tedavi olduğum doktorum yönlendirmişti onun reçetesi ile gidince veriyorlardı sadece..
hımm tamam canım şimdı anladım.hanı kısa protokolde tup bebek varya ben ondan mı bahsedıyosun acaba dedım de.
inş yaa doz artıkca umıdımdaha da kırılıyor.iğne ler acıtmıyor ama vurduktan sonra bı yarım saat kasık agrısı cekıyorum normal evet ama ayy bılmıyroumya.iğne fobisi olab bırı için gerckten cok zor bı surec
kızlar benim birkaç gündür tansiyon sorunum var,bir de misafirlerim vardı. o yüzden gelemedim ama aklım, kalbim ve dualarım hep sizinle
deryacım transferin olmuş sanırım. Allah'ım 12 gün sonra mutluluktan ağlatsın seni inş
feridecim daha sonuç gününe var sanırım. umarım her şey yolundandır, bebişin sıkı skı tutunmuştur
gülden şekerim paşalarına kavuşmuşsun sonunda, azmin zaferi işteumarım keyfin yerindedir artık
turkuazım nasıl oldu kuzum, iyi mi dişin ve keyfin
moons, ikramaya, nafiş, yokhe, sara ay daha niceleri herkes iyidir umarım. geçmişi pek okuyamadım
çok güzelmişş bu bebeler ayooll..bayıldımm
ne işemişsin be deryacımm..ama napacan dayanacan mecbuur...yılların birikimii m, desek ne desek o ladar çişeeeAyyy ne cis macrasiydi öle. .
Hemsire dediki sıkışık gel..
Wvden cikmadan bir bardak (ama buyuk) su ictim.
Giderken yolda bi sise aldim ama icemedim bile.
Erken gittik hastane ye. Oturduk kafede bi portakal suyu içtim. Anaaamm catliycaaktiim..
Odaya cikar cikmaz bosalttim. Saat dört bu arada. Bir saat sonra islem var. Hemen su içmeye basladim.
Iki pet sise ictim. Anam doldu yine. .
Kivraniyorum assa indik hemsire bi bakti cok dolu git dedi 3, 5 bardak işe. .
Isedim tekrar baktık yine dolu.
2 bardak daha bosalt didi..
O da tamam. Neyse transfer bitti odaya geldim ama.. yalvariyom surguuu diye...
Iki surgu bosaltti kocis..
Bideodadan cikmadan isedim.. nerden çıktı bu kadar cis anlamadı
kız ne test günü sonucu öğrenincee kaçacan mıı oooo sen daha yeniisn ..sana bir sır veriyim burası bağımlılık yapıyoo..buraya giren bi dahaaa girmeden duramıyoorr... bebişlerini doğuran büyüten uyutuncaa hoop buraaadaaHOŞ BULDUM CANIM AMA İNŞ UZUN SÜRE KALMICAM ARANIZDA :d DUSUK YAPTIM CANIM.6YIL OLDU
heee sen onumu sorduydun
ilk tüp bebek denemem en sorunsuz geçendi zaten ohss olmuş hastanede yattığımdan su içip şişmeme gerek yoktu çok fena şiştim ve rahim çok net görülüyodu
ikinci tüpte ohss olma tehlikemden dolayı transfer öncesi ve sonrası serum yemem gerekiyordu ben bunu unuttum ve sıkışık girmem gereken transfere patlama aşamasında girdim deli gibi su içmiştim üzerine transfere girmeden önce serum bağladılar bi şişe serumuda öyle hüplettim hoca geldiğinde transfere başladı ama ben ölüyorum dokunduğu an gözlüklerini ıslatmam an meselesiydio bölgem masada yatış gereği onun gözlüklerinin hizasına geliyodu tahmin edersinki a ha dedim azcık sarsılırsam kesin salcam daktırın gözlüklerine ama ne gerilim yaşadım işlem bitti ben odaya alındım anneme hemen sürgü getir delircem dedim getirdi ve hayatımda bu kadar uzun işediğimi hatırlamıyorum bi de erkekler gibi tazyikli ileri doğru yapıyorum yatağı felan hep işedim çünkü o tazyikle hemde yatarken sürgüyü tutturmam mümkün olmadı bu arada serum yemeye devam ediyorum kaç sürgü doldurdum hatırlamıyorum ben doldurdum anneciğim boşalttı gelelim 3.tüpe 2.de yaşadıklarımdan dolayı bu kez azcık içcem su sıkışmadan gircem dedim transfere alırken asistan sordu sıkışıksın dimi dedi bende heeee dedim ama yalan tabiki ultrasonla bajtılar sıkışık değilim ben olmaz böle net görüntü için sıkışık olman lazım dediler eee nolcak dedim sonda takcaz dediler sondayı taktılar beni doldurdular yine patlayacak gibi oldum kaçamıyorum bu patlama durumundan transfer oldu bu yine sonda takıp bu kezde boşalttılar sonrasında sürgü gerekmedi tamamen boşalttıkları için işte böleee
inşaallah son serüvenin olur ..beraber bebişlerinin kalp atışlarını 2 li 3 lü tetslerini konuşuruz burada hayatımm...en normal prosedürü sana uygulamış doktorun aslındaa...çoğumuz hoop diye daldıkk tüp serüveninee ....ben yumurta takibinden laporoskopi ye pat diye girdim bir de baktım tüpler yok tek şansımm tüp bebek olmuşumm tüpçüüüiyi akşamlar arkadaaşlar.kk da tüp bebek topıklerini sadece yenı msj sayfasında görurdum alışkanlık olmus az öncede baktım gectım sonra kendıme geldım anaa dedım benimde artık bi tup bebek aşama günlüğüm var dıye :dilk tüp bebek tedavımıze bugun sabh vuruldugum puregon la başladım.bi bakıma çok yakın bi bakıma çoookk uzak bı seydı bana tup..
korkuyomuyum evet çok korkuyorum 8 yılın sonunda son şanş mış gibi gelıyor.eşimle konusuken YA SON ŞANSIMIZ SA deyıp bogazı dugumlendıya aklım o an başıma geldi evet gercekle yuzyuzeyiz..
bizde 2mizdede sorun yok 1normal hamılelık.3 aşılama.ve bugun tüp serüveni..aklıma geldıkce bogazım agrıyor.
RABBIM DIYORUM BUKEZ EMEGIMIZI BOŞA ÇIKARMA ÇARESİZCE KAPINA GELDIK ELIMIZI BOŞ DÖNDURME..
BUKEZ UMİTLİYİM AMA KENDIMI ŞİMDIDEN İKİZ ANNESİ OLMAYA HAZIRLADIM BEBEİŞLERİN ODASININ ŞEKLİ BİLE BELLİ...BİLMIYORUM YAAA...İŞTE BÖLE ARKADASLAR 1AY BOYUNCA BEN BU SERUVENLE YANINIZDAYIM
hahaha yaa ev tipi tüp bebkte tarnsferini evde oluyoosunn.öncelıkle duam rabbım kımseyı buyolda elı boş bırakmasın.
ev tıpı tup bebek?
bızdede sebepsız dıyolar ama bendede pko var yaklasık 6yıldır duzenlı adet görmuyorum.yumrta rezevın ıı dıyor ama doktor bakalım perş gunu durum epey bı bellı olur artık netleşir bısıler
bi sürü insan iğneden çekinir nadir iğne olurlar bizim halimize baksana kevgire döndük
bi de ben her defasında uzun protokolle başlıyorum tedaviye ektra 10 gün fazladan iğne vuruyorum...
adet oluyorum diğer iğne ekleniyo en az 2 iğne vuruyordum
hiç kolay değil yaşadıklarımız bir iğnenin yan etkisini söyliyim sana prospektüsünde aynen şöyle yazıyordu intihar eğilimi yapardüşün artık nasıl bir etkiye sahip ilaçlar kullanıyoruz..
abooo intihar haaa.anammm .
gercı şöle dusununce iğne fobımd eolunca balkondn kendımı atarsam ıgneelrden kurtulurmuyum diye az dusunmeıdm değil.ama rabbım sabır verıyor yaa
Geçmiş olsun canım o tansiyon düşüklüğü bendede var yedim serumu rahatladım
Sorma keş oldum resmen rahatlıyorum gözüm açılıyor
ben puregon600 u 325 e aldım ama bıde tetradox100 vardı.netten baktım tetradox 5 lr gıbı bişi.ben pahalı almısım.benım gıttıgım merkez bı eczaneyle anlaşmıs.onlar istersek getiriyolar,orda eczaneden 2görevlı var onlar getiriyolar ama ben burda bikaç eczaneye sorup fıyat araştırması yapmk ıstıyorum,ssen 250 dıyosun 300bıle olsa 50lr var arada.oyuzden bı arastırayım ben en ıyısı
Bende seni seviyorm kuzum eşime diyorum eliz hanım gelmeden anasını ağlattı vallahiçok güzelmişş bu bebeler ayooll..bayıldımm
ne işemişsin be deryacımm..ama napacan dayanacan mecbuur...yılların birikimii m, desek ne desek o ladar çişeee
kız ne test günü sonucu öğrenincee kaçacan mıı oooo sen daha yeniisn ..sana bir sır veriyim burası bağımlılık yapıyoo..buraya giren bi dahaaa girmeden duramıyoorr... bebişlerini doğuran büyüten uyutuncaa hoop buraaadaa
inşaallah son serüvenin olur ..beraber bebişlerinin kalp atışlarını 2 li 3 lü tetslerini konuşuruz burada hayatımm...en normal prosedürü sana uygulamış doktorun aslındaa...çoğumuz hoop diye daldıkk tüp serüveninee ....ben yumurta takibinden laporoskopi ye pat diye girdim bir de baktım tüpler yok tek şansımm tüp bebek olmuşumm tüpçüüü
hahaha yaa ev tipi tüp bebkte tarnsferini evde oluyoosunn..artık kocacığının insafına ikiz mi olur transferin Üçüz mü kocişinin keyfine kalmış... R abbim bu yolda hepimizin kucağına bebişlerini çifter çifter göndersinn..
Seviyorum senii can hatunsunn..neler çekiyorsun bebğin içinn bir de şükredipp espri yapıyposunn..şifa olsun bacımm
Selamlarrrrr kızlar bizim dişimz patladı sonundaa gerçi bende patladım stressten bu erkkler ne raht ayol hiç biriniz bebeklerinizî kucağınıza alınca kocamda yardım eder diye düşünmeyin kocacım geldi kızım yürüteçte bacaklarına yapıştı aldı sevdi 10 dk al seni istiyor dedi geri verdi yarın annemi çağırdım birazcık rahtlamm lazım çok yorgunum kardeşlerim çok yardım edin banaa
bi sürü insan iğneden çekinir nadir iğne olurlar bizim halimize baksana kevgire döndük
bi de ben her defasında uzun protokolle başlıyorum tedaviye ektra 10 gün fazladan iğne vuruyorum...
adet oluyorum diğer iğne ekleniyo en az 2 iğne vuruyordum
hiç kolay değil yaşadıklarımız bir iğnenin yan etkisini söyliyim sana prospektüsünde aynen şöyle yazıyordu intihar eğilimi yapardüşün artık nasıl bir etkiye sahip ilaçlar kullanıyoruz..
geçmiş olsun şekerim...
bende de hafta zaferle bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?