Tüp Bebek Günlüğümüz !

öncelıkle duam rabbım kımseyı buyolda elı boş bırakmasın.
ev tıpı tup bebek?
bızdede sebepsız dıyolar ama bendede pko var yaklasık 6yıldır duzenlı adet görmuyorum.yumrta rezevın ıı dıyor ama doktor bakalım perş gunu durum epey bı bellı olur artık netleşir bısıler

hıımmmm peki FSH değerini biliyormusun?
yüksekse yumiler yavaş büyür ya da büyümemek için direnirler..

4 yada 7 ccanım.ama bılmıyorum sölemedi doktor atıyor da olabilrm sadece orda konustular öle bişi bukez sorayım bakalım

Selamlarrrrr kızlar bizim dişimz patladı sonundaa gerçi bende patladım stressten bu erkkler ne raht ayol hiç biriniz bebeklerinizî kucağınıza alınca kocamda yardım eder diye düşünmeyin kocacım geldi kızım yürüteçte bacaklarına yapıştı aldı sevdi 10 dk al seni istiyor dedi geri verdi yarın annemi çağırdım birazcık rahtlamm lazım çok yorgunum kardeşlerim çok yardım edin banaa

ev tipi yani doğal yolla gebelik için çalışıyoruz
pko varsa zaten düzen pek olmuyor adette...

4 yada 7 ccanım.ama bılmıyorum sölemedi doktor atıyor da olabilrm sadece orda konustular öle bişi bukez sorayım bakalım

aslında pko da fsh genelde düşük yani iyi çıkar ama bilemiyorum tabii yüksekse yumiler direnişe geçebilir bu kez 150 doz yetsin inşallah:13:

kızlar benim birkaç gündür tansiyon sorunum var,bir de misafirlerim vardı. o yüzden gelemedim ama aklım, kalbim ve dualarım hep sizinle

deryacım transferin olmuş sanırım. Allah'ım 12 gün sonra mutluluktan ağlatsın seni inş

feridecim daha sonuç gününe var sanırım. umarım her şey yolundandır, bebişin sıkı skı tutunmuştur

gülden şekerim paşalarına kavuşmuşsun sonunda, azmin zaferi işte umarım keyfin yerindedir artık

turkuazım nasıl oldu kuzum, iyi mi dişin ve keyfin

moons, ikramaya, nafiş, yokhe, sara ay daha niceleri herkes iyidir umarım. geçmişi pek okuyamadım

hımm tamam canım şimdı anladım.hanı kısa protokolde tup bebek varya ben ondan mı bahsedıyosun acaba dedım de.
inş yaa doz artıkca umıdımdaha da kırılıyor.iğne ler acıtmıyor ama vurduktan sonra bı yarım saat kasık agrısı cekıyorum normal evet ama ayy bılmıyroumya.iğne fobisi olab bırı için gerckten cok zor bı surec

oyyyyy yerim ben senin o minnak kızınııııı ilk dişimiz geldi demek maşallahhh
babadan ne bekliyosun şekerim o kadar işte akşama kadar perişan ol gelsin de biraz yükümü hafifletsin diye bekle 10 dk kızı sevsin bıraksın fena halde kınıyorum kendisini
annen geliyosa süpper bak selamımı söyle
İyi geceler canlar serumumuzu yedik geldik bünye alıştı her ay istiyo

afiyet olsun canım
bağımlı oldun artık napıcan mecbur

puregon ıgenyı kaç paraya alıyosunuz yada aldınız arkadaslr

ben puregon 600 lük almıştım 250 verdim hastanenin anlaşmalı olduğu bir eczaneydi tedavi olduğum doktorum yönlendirmişti onun reçetesi ile gidince veriyorlardı sadece..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım o tansiyon düşüklüğü bendede var yedim serumu rahatladım
Sorma keş oldum resmen rahatlıyorum gözüm açılıyor

bi sürü insan iğneden çekinir nadir iğne olurlar bizim halimize baksana kevgire döndük
bi de ben her defasında uzun protokolle başlıyorum tedaviye ektra 10 gün fazladan iğne vuruyorum...
adet oluyorum diğer iğne ekleniyo en az 2 iğne vuruyordum
hiç kolay değil yaşadıklarımız bir iğnenin yan etkisini söyliyim sana prospektüsünde aynen şöyle yazıyordu intihar eğilimi yapar düşün artık nasıl bir etkiye sahip ilaçlar kullanıyoruz..

geçmiş olsun şekerim...
bende de hafta zaferle bitti

[

ben puregon 600 lük almıştım 250 verdim hastanenin anlaşmalı olduğu bir eczaneydi tedavi olduğum doktorum yönlendirmişti onun reçetesi ile gidince veriyorlardı sadece..[/QUOTE]

ben puregon600 u 325 e aldım ama bıde tetradox100 vardı.netten baktım tetradox 5 lr gıbı bişi.ben pahalı almısım.benım gıttıgım merkez bı eczaneyle anlaşmıs.onlar istersek getiriyolar,orda eczaneden 2görevlı var onlar getiriyolar ama ben burda bikaç eczaneye sorup fıyat araştırması yapmk ıstıyorum,ssen 250 dıyosun 300bıle olsa 50lr var arada.oyuzden bı arastırayım ben en ıyısı

çok güzelmişş bu bebeler ayooll..bayıldımm
ne işemişsin be deryacımm..ama napacan dayanacan mecbuur...yılların birikimii m, desek ne desek o ladar çişeee
HOŞ BULDUM CANIM AMA İNŞ UZUN SÜRE KALMICAM ARANIZDA :d DUSUK YAPTIM CANIM.6YIL OLDU
kız ne test günü sonucu öğrenincee kaçacan mıı oooo sen daha yeniisn ..sana bir sır veriyim burası bağımlılık yapıyoo..buraya giren bi dahaaa girmeden duramıyoorr... bebişlerini doğuran büyüten uyutuncaa hoop buraaadaa

inşaallah son serüvenin olur ..beraber bebişlerinin kalp atışlarını 2 li 3 lü tetslerini konuşuruz burada hayatımm...en normal prosedürü sana uygulamış doktorun aslındaa...çoğumuz hoop diye daldıkk tüp serüveninee ....ben yumurta takibinden laporoskopi ye pat diye girdim bir de baktım tüpler yok tek şansımm tüp bebek olmuşumm tüpçüüü
hahaha yaa ev tipi tüp bebkte tarnsferini evde oluyoosunn..artık kocacığının insafına ikiz mi olur transferin Üçüz mü kocişinin keyfine kalmış...R abbim bu yolda hepimizin kucağına bebişlerini çifter çifter göndersinn..

Seviyorum senii can hatunsunn..neler çekiyorsun bebğin içinn bir de şükredipp espri yapıyposunn..şifa olsun bacımm

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım o tansiyon düşüklüğü bendede var yedim serumu rahatladım
Sorma keş oldum resmen rahatlıyorum gözüm açılıyor

oh oh yarasın

araştır bencede tanıdık bir eczane olsa çok iyi olur iyi para dönüyo bu ilaçlarda düşün artık ben 250 verdim o eczanede kazanıyo senin 350 ye aldığın yerde kazanıyo...tetradox hap sanırım o uygun fiyatta olmalı hatırlamıyorum şimdi..

ben kocaya kaçıyorum kızlar
uykum geldi malum saat 24.00 oluyo gün dönüyoooo hepinize iyi geceler

Bende seni seviyorm kuzum eşime diyorum eliz hanım gelmeden anasını ağlattı vallahi

sayfa kalabalık olmasın dıye alıntı yapmadım azöncekı msjdan.tupum tutarsa tabıkı kaçmıcam.kk nın bagımlılık yapmaısnı ıı bılırım cookk eskı uyeyım ben aslında.
egunal eşini ii besle canım en az 2kiz olsun bebişleriniz.ablam bana manevı baskı yapıyor 3uz koydur transferde dıyor.ama 3uzu benım gözum kokruyor acıkcası

geçmiş olsun canım, ben daha o raddeye gelmedim ama yakındır

minik prensese maaşallah çok yorulsan da mükafatını almışsındr :)

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…