oh oh yarasın
araştır bencede tanıdık bir eczane olsa çok iyi olur iyi para dönüyo bu ilaçlarda düşün artık ben 250 verdim o eczanede kazanıyo senin 350 ye aldığın yerde kazanıyo...tetradox hap sanırım o uygun fiyatta olmalı hatırlamıyorum şimdi..
İyi geceler canımben kocaya kaçıyorum kızlar
uykum geldi malum saat 24.00 oluyo gün dönüyoooo hepinize iyi geceler
Basüstüne cnm söylerim walla bende fena kınıyrm cnmm hep bunu umuyrm beni rahtlatır diye bekliyorum sinirim bozuk artık diyorum çok haklısın diyor karşıma geçip hepsi aynı cnm bunlarınoyyyyy yerim ben senin o minnak kızınııııı ilk dişimiz geldi demek maşallahhh
babadan ne bekliyosun şekerim o kadar işte akşama kadar perişan ol gelsin de biraz yükümü hafifletsin diye bekle 10 dk kızı sevsin bıraksın fena halde kınıyorum kendisini
annen geliyosa süpper bak selamımı söyle
afiyet olsun canım
bağımlı oldun artık napıcan mecbur
ben puregon 600 lük almıştım 250 verdim hastanenin anlaşmalı olduğu bir eczaneydi tedavi olduğum doktorum yönlendirmişti onun reçetesi ile gidince veriyorlardı sadece..
Aman canım dikkat et benim hep düşüyor serum yiyince açılıyorum bebişler öncedeböyleydigeçmiş olsun canım, ben daha o raddeye gelmedim ama yakındırminik prensese maaşallah çok yorulsan da mükafatını almışsındr :)teşekkür ederim canım
YOKYOK CANIM KAÇMICAM AMA BUKEZ HEPOLUMLU DUSUNMEK ISTIYORUM OYUZDNE ÖLE YAZDIM KK NIN BAGIMLILIK YAPMASINI II BILIRIM,YENI DEĞİLİM CANIM BENIM ÇOOOK ESKI UYEYEYIM
İNŞ CANIM YAAAA.HEP BIRLIKTE KONUSURUZ .ÖNCEDNE BULUNDUGUM TOPIKTE ARKADASLRIN HEP BEBEİŞ OLDU ESKILERDEN BEN KALDIM Bİ :d
YOK CANIM 8YIL SONUNDA KARAR VERDIK TUPE BIZ.BEN BIRDNE OLSUN ISTEMIYODUM ZATEN CUNKU TUP BEBEK MADDI MANEVI DAHA BI SORUMLUK ISTEYN BI SERUVEN.
GECN AY HISTERESKOPI YAPILDI DOKTORUM TUPE EGCCEZ DEDI BEN HEMEN BUAYMI DEDIM HAYIR DEDI BU COK HOSUMA GITTI.
iyi geceler bebişimm Allah rahatlık versinn..ben de kaçayım kocayaa yattı bekliyoo zaarben kocaya kaçıyorum kızlar
uykum geldi malum saat 24.00 oluyo gün dönüyoooo hepinize iyi geceler
Bende seni seviyorm kuzum eşime diyorum eliz hanım gelmeden anasını ağlattı vallahi
iyi geceler kızlar uyku tutmdı kocayı uyuttum veeee buraya kçtımm ee bir çaydanlık çayı içersem olcagım bu tabii
Ben de az önce etli dolma gördümm nereye gitti acabaaa...açmıyım neyimm....ben de çok çay içtim gece gecee..azaltmma lazım ya da bitki çaylarına hızlıca bir geçiş yapmalıyım mehtabımm....diyeekk gideyimm yatağımza barii gece yatmıyorum sabah kalkmıyorumm ne işim bitiyor ne de gücüm arkadaşş..
tedavidekiler felan o topikleri bulamadım bennnnn
Günaydın kızlar çok sıcak Ankara bugün ya da bana öyle geliyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?