Tüp Bebek Günlüğümüz !

hey yarabbım ya.elımzz mahkum işte.millet bıyerde somuruyor aslında bizi deişte napalım elımız mahkum işte

kız ne test günü sonucu öğrenincee kaçacan mıı oooo sen daha yeniisn ..sana bir sır veriyim burası bağımlılık yapıyoo..buraya giren bi dahaaa girmeden duramıyoorr... bebişlerini doğuran büyüten uyutuncaa hoop buraaadaa
YOKYOK CANIM KAÇMICAM AMA BUKEZ HEPOLUMLU DUSUNMEK ISTIYORUM OYUZDNE ÖLE YAZDIM KK NIN BAGIMLILIK YAPMASINI II BILIRIM,YENI DEĞİLİM CANIM BENIM ÇOOOK ESKI UYEYEYIM

inşaallah son serüvenin olur ..beraber bebişlerinin kalp atışlarını 2 li 3 lü tetslerini konuşuruz burada hayatımm...en normal prosedürü sana uygulamış doktorun aslındaa...çoğumuz hoop diye daldıkk tüp serüveninee ....ben yumurta takibinden laporoskopi ye pat diye girdim bir de baktım tüpler yok tek şansımm tüp bebek olmuşumm tüpçüüü

İNŞ CANIM YAAAA.HEP BIRLIKTE KONUSURUZ .ÖNCEDNE BULUNDUGUM TOPIKTE ARKADASLRIN HEP BEBEİŞ OLDU ESKILERDEN BEN KALDIM Bİ :d
YOK CANIM 8YIL SONUNDA KARAR VERDIK TUPE BIZ.BEN BIRDNE OLSUN ISTEMIYODUM ZATEN CUNKU TUP BEBEK MADDI MANEVI DAHA BI SORUMLUK ISTEYN BI SERUVEN.
GECN AY HISTERESKOPI YAPILDI DOKTORUM TUPE EGCCEZ DEDI BEN HEMEN BUAYMI DEDIM HAYIR DEDI BU COK HOSUMA GITTI.

hahaha yaa ev tipi tüp bebkte tarnsferini evde oluyoosunn..artık kocacığının insafına ikiz mi olur transferin Üçüz mü kocişinin keyfine kalmış...R abbim bu yolda hepimizin kucağına bebişlerini çifter çifter göndersinn..

]

Basüstüne cnm söylerim walla bende fena kınıyrm cnmm hep bunu umuyrm beni rahtlatır diye bekliyorum sinirim bozuk artık diyorum çok haklısın diyor karşıma geçip hepsi aynı cnm bunların

inşaalah dediğin giib olur ben ilk tüp bebk transferimi ne maceralarla yaptım ...laporoskopi,+ histereskopi oldumm 6 ay sonraa opum yapıldı...transsfere gittim rahim kalınlaşmadığı için iptal oldu...peşinden 2 sefer daha histereskopi oldumm bir ay araylaa baktık her histereskopi de durum daha da kötüleşiyor...adet bile olamaz sökülemez hale gelincee 6 ay boyunca gide gele sonunda temmuzda ilaçlar iğnelerle ekstra bir oksijen tedaviis eşliğinde transferimi oldumm hem de ilk denemede şartlar biiz donmuşş tedaviisiyle tanıştırdı

ama sonuç negatiff..yetmemiş demek kii okadar uğraş..Rabbim yazmamış bebğimizi ..şimdi o yoğun tedaviden sonra bir yıllık bekleme sürecine girdimm..sonbaharda tekrar başlıcam aynı yoğunlukla daha dafazlasıyla belkii inşaallah...inşaallah histereskopişifa olur dameleğinin yatağı puf puf klabarır canımm

ben kocaya kaçıyorum kızlar
uykum geldi malum saat 24.00 oluyo gün dönüyoooo hepinize iyi geceler
iyi geceler bebişimm Allah rahatlık versinn..ben de kaçayım kocayaa yattı bekliyoo zaar...belkidee horluyordurr kimbilirr
Bende seni seviyorm kuzum eşime diyorum eliz hanım gelmeden anasını ağlattı vallahi

ağlatmaz mı ağlatıyor da daha da ağlatacağı geridee...KARASU yu az bunaltmadı keçi kızı karşılklı ağladıkları geceler belki de halen devam ediyorr..karasumm tatlım ilk dişiniz patlamış hayırşı olsun ağrısız sancsız çıkarsın hepsinii inşaallah..bunlama düzelir inşaalah diğer sıkıntılarınn hayırlıısylaa

İncirim geçmiş olsun canımm aman dikkat et tansiyon düşüklüğü çok fena zayıfken çok bayılmışlığım var düşüncee..heyy giidii günleer heyy...

sankii sanki az öncee topikte etli dolma mı gördümm yoksaa beynim bana oyun mu oynuyorr....

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar uyku tutmdı kocayı uyuttum veeee buraya kçtımm ee bir çaydanlık çayı içersem olcagım bu tabii

Ben de az önce etli dolma gördümm nereye gitti acabaaa...açmıyım neyimm....ben de çok çay içtim gece gecee..azaltmma lazım ya da bitki çaylarına hızlıca bir geçiş yapmalıyım mehtabımm....diyeekk gideyimm yatağımza barii gece yatmıyorum sabah kalkmıyorumm ne işim bitiyor ne de gücüm arkadaşş..

İyi gecelerr tatlım bende otel bkmaya devam edeyim bari tatlı rüyalar canımm

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

tedavidekiler felan o topikleri bulamadım bennnnn

canım topiğin ilk sayfasındaki liste topiklerinin linklerini kaldırdım listeleri tutmayı bıraktım şimdi sen böyle diyince üzüldüm bak...
tedavidekiler topiğinin linkini vericem şimdi bekle beni

Gunesli bir Istanbul sabahindan herkese gunaayydiinn Dun aksam koltukta sizmisim erkenden ne uyumusum Gecen sene bu zamanlar yeni transferim olmustu anneler gununden 1 gun once test tarihimdi bugun aklima o geldi yikilmistim o zaman hic anne olamayacagimi sanmistim nasil.toparlanacagimi bilmiyordum :'( Allahima sukurler olsun o gunler geride kaldi Allahim herkese acilarini unutturacak melekler gondersin..♥♡

Son düzenleme:
Günaydın şekerler, dün doktora gittim son anda bir süpriz olmazsa kızın olacak dedi çok mutluyum çoooook hemen sizlerle paylaşayım istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…