Tüp Bebek Günlüğümüz !

GÜNAYDIN KIZLAR NASIlsınz bakalım bura güneşli ivet ben kahvaltıyı yapıyım hemn camlara başlaycam sonra kapılar sonra cekmecler dzenlenck ooo benm işim bitermiiNE ÇEKTİK BE BU EV İŞLERİNDEN YAPMASAN OLMUYOR YAPIYOSUN GERİ PİS OLUYOR NE ÇEKYİK BE

günaydınnnnn herkese işlerinde Rabbim kolaylıklar versin biz de şimci mükellef bir kahvaltı yapcaz

Ne guzel masallah canim yaa benim dr.bisey demedi cok merak ediyoruz:18::18:

günaydın benkayracım senin bebişler yaramzlık yapıyolardır belki tam göremzse bakmamıştır14 hafta yada 15 haftada görür kızben tahmin edim bi tız bi oğln allh saglıklı sıhat versin

günaydın benkayracım senin bebişler yaramzlık yapıyolardır belki tam göremzse bakmamıştır14 hafta yada 15 haftada görür kızben tahmin edim bi tız bi oğln allh saglıklı sıhat versin

Gunaydin canim en onemlisi saglikli eli ayagi duzgun olmasi ama insan merakina engel.olamiyor iste benim.kuzularin biri.yuzustu yatiyordu oteki sirt ustu dr.eger pozisyon yakalayabilirsem soylerim dedi olmadi demek:) Yaa annemde oyel diyor kaynanam da bende ruyamda bir kiz bir erkek gordum hayirlisi bakalim..Darisi basina canimm

Evet canım insan merak ediyor ama hep söylediğimiz gibi önemli olan sağlıklı olması canım Allah senende gönlüne göre versin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Amiin canim Allahim bizlere kuzularimizi saglikla kucagimiza almayi.nasip etsin diger arkadaslarima da tez vakitte bu duygulari yasatsin insallah. Bu arada seninle aramizda 1 guncuk var sadece :))

Gunaydin canlar...
Cok izledigim annem geldi bu sabah...
Alti aylik hasreti dindirdik.. kadin bekledi bwkledi ben gitmedim sonunda o bana geldi..

tabiki öyle canm benm ama işte dedin gbi merak edriz haliyle inş saglıkla doğsunlar kuzucklarınhayırlısı olsun darısı başımıza olsun

canım topiğin ilk sayfasındaki liste topiklerinin linklerini kaldırdım listeleri tutmayı bıraktım şimdi sen böyle diyince üzüldüm bak...
tedavidekiler topiğinin linkini vericem şimdi bekle beni

üzülme ablam benim ben sadece bakıodum arada ümit oluyodu bana bende dedim acaba ben mi bulamadım bu aradaaa yarın tatillllll

Gunaydin canlar...
Cok izledigim annem geldi bu sabah...
Alti aylik hasreti dindirdik.. kadin bekledi bwkledi ben gitmedim sonunda o bana geldi..

Gunaydin tek tasin annesi ne guzel anneciginle bulustunuz demek ben annemi cok ozledim ama kanatlarim olsa da ucsam gitsem hala isleri var kendide gelemedi

günaydınlar güzel arkadaşlarım benim.

yaaaa bende annemi çok özledim gidemedim hala. kocişi ikna edemedim deyim daha doğrusu.

Gunaydin tek tasin annesi ne guzel anneciginle bulustunuz demek ben annemi cok ozledim ama kanatlarim olsa da ucsam gitsem hala isleri var kendide gelemedi

kız günler ne çabuk geçiyo yaaa 13. haftaya gelmişsin bile. maşallah bebişlerine bir kız bir oğlan olcak bulaştırmışımdır inşallah onu da.

günaydınlar güzel arkadaşlarım benim.

yaaaa bende annemi çok özledim gidemedim hala. kocişi ikna edemedim deyim daha doğrusu.

tünaydın durucum bizmki bni hç götürmüyor yine sz iysnz bu konuda gtmemide istemiyor 7 sene iki kez gttim agrım ar hala ya bide iş yapicm işte bura yanıyr bugunsıck

kızlar şimdi geldim dr da iyi konustu rahim duvarım 4 tane banta dayanamamıs veee kalınlasmıs 1 milimde olsa bu iyi benim için suan 6.1 olmus dr 4 tane bant daha verdi cuma tekrar kontrol dedi sonra bi 3 gün sonra daha kontrol veee eger kalınlasmıs olursaaa tarnsferim olcakmışşş ayyy çok heyecanlandım ve sevindim valla yaa ikramaya sana diğer topikte bişeyler sorduk yaa girince bi orayada bakda cevap versene bizee

iyi akşamlr herkese.2.iğnemi vuruldum sabah .daha erkenmı ne öle kasıklarımda pek agrı yok.su yu cok ıcmeye calısıyorum varolan agrıyı da ona bağlıyorum.perş gitcem nasipse kontrole.
canım sizde bi sorun yok biliyorum ama daha kaliteli embriyolar elde etmeniz için bi öneri vermek istediim sen günde en az 2 tane incir yesen esinede keçiboynuzu yedirsen çok faydası oluyo tatlım opuya kadar ye yuöişlerin toplanıncaya kadar yani daha çok yumin olur

Hayırlısı olsun arkadaşım hakkında,
İnşallah güçlü olur bebeğin de seninle kalır :)

Bu arada bakış açını çok sevdim,
"yedek oyuncu"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…