Günaydın şekerler, dün doktora gittim son anda bir süpriz olmazsa kızın olacak dedi çok mutluyum çoooook hemen sizlerle paylaşayım istedim.
Ne guzel masallah canim yaa benim dr.bisey demedi cok merak ediyoruz:18::18:
günaydın benkayracımsenin bebişler yaramzlık yapıyolardır belki tam göremzse bakmamıştır 14 hafta yada 15 haftada görür kız ben tahmin edim bi tız bi oğln allh saglıklı sıhat versin
Ne guzel masallah canim yaa benim dr.bisey demedi cok merak ediyoruz:18::18:
Evet canım insan merak ediyor ama hep söylediğimiz gibi önemli olan sağlıklı olması canım Allah senende gönlüne göre versin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Gunaydin canim en onemlisi saglikli eli ayagi duzgun olmasi ama insan merakina engel.olamiyor istebenim.kuzularin biri.yuzustu yatiyordu oteki sirt ustu dr.eger pozisyon yakalayabilirsem soylerim dedi olmadi demek:) Yaa annemde oyel diyor kaynanam da bende ruyamda bir kiz bir erkek gordum hayirlisi bakalim..Darisi basina canimm
canım topiğin ilk sayfasındaki liste topiklerinin linklerini kaldırdım listeleri tutmayı bıraktım şimdi sen böyle diyince üzüldüm bak...
tedavidekiler topiğinin linkini vericem şimdi bekle beni
Gunaydin canlar...
Cok izledigim annem geldi bu sabah...
Alti aylik hasreti dindirdik.. kadin bekledi bwkledi ben gitmedim sonunda o bana geldi..
Gunaydin canlar...
Alti aylik hasreti dindirdik.. kadin bekledi bwkledi ben gitmedim sonunda o bana geldi..
üzülme ablam benim ben sadece bakıodum arada ümit oluyodu bana bende dedim acaba ben mi bulamadım bu aradaaa yarın tatillllll
Gunaydin canlar...
Gunaydin tek tasin annesine guzel anneciginle bulustunuz demek ben annemi cok ozledim ama kanatlarim olsa da ucsam gitsem hala isleri var kendide gelemedi
günaydınlar güzel arkadaşlarım benim.
yaaaa bende annemi çok özledim gidemedim hala. kocişi ikna edemedim deyim daha doğrusu.
canım sizde bi sorun yok biliyorum ama daha kaliteli embriyolar elde etmeniz için bi öneri vermek istediim sen günde en az 2 tane incir yesen esinede keçiboynuzu yedirsen çok faydası oluyo tatlım opuya kadar ye yuöişlerin toplanıncaya kadar yani daha çok yumin oluriyi akşamlr herkese.2.iğnemi vuruldum sabah .daha erkenmı ne öle kasıklarımda pek agrı yok.su yu cok ıcmeye calısıyorum varolan agrıyı da ona bağlıyorum.perş gitcem nasipse kontrole.
canım allah nice nice uzun ömürler versin inşallah, canım 5 tanedeydi bi tase kendini ilk gün ekarte etmiş 4 tane kalmışlar, transfer gününe kadar4 tNELER DİE BİLİYODUM, TRANSFER GÜNÜ 2 TANE KALDIKLARINI ÖĞRENDİMuzuldum ama kısmet dedim.. 1 taneyi bana 2. yi buzluğa attılar. bir yedek oyuncuyla oyuna devam ediyorus ablası..:26::26:
rabbim isterse o benle kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?