Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın şekerler, dün doktora gittim son anda bir süpriz olmazsa kızın olacak dedi çok mutluyum çoooook hemen sizlerle paylaşayım istedim.

canım allahtamamına erdirsin inşallah bitanemmm allah hayırlar etsin bir avazda kurtaRsın inşallahhhh

Gunaydin canlar...
Cok izledigim annem geldi bu sabah...
Alti aylik hasreti dindirdik.. kadin bekledi bwkledi ben gitmedim sonunda o bana geldi..

günaydın anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee, gözünaydın kuzucum allahım güzel günleri birlikte geçirmenizi nasipetsin inşallahhhhh

gözünaydın balcammmmmmmmm gerisi gelsin inşallahhhhhhhhhhhh:13:

valla ben hergün 3 tane incir yedim eşimde hergün keçibounuzu pekmeziş yedi iki çorba kaşığı.. 8 yumurta toplandı benden ben opu gününe kadar 4 biliyodum yani anlayacağınız cidden işe yarıyor

transferi olan arkadaşlarım şuan bildiğim kadarıyla sadece feridemasal ve derya var, bilmediğim varsa onları da kapsasın.
az önce o kadar içimden gelerek bir dua ettim ki inşallah güzel sonuçlar alacaksınız anneler günü hediyeleriniz gelecek.

Son düzenleme:
merhaba kızlar benide alır mısınız aranıza maşallah ne güzel muhabbetiniz varmış :)) Bende şuanda 3 aylık hamileyim yavaş yavaş büyüyoruz işte :))

bi dek gelemedik

3 blast transferi ama tutmadı demek ben blasta hiç gidemedim 3 tüp denememdede maşallah sende bu konuda sorun yok ama neden olmuyo işte genetiğe bakıldımı peki :26:

Merhaba egunalcim

1. si 6. gün transferiydi, 3 embriyo 1 çok iyi diğer ikisi daha gerideydi gelişmeleri. Yaştan dolayı 1 tane transfer oldu, diğer 2sini dondurduk. sonuç olmadı.
2. denemede de bu dondurulmuşları denedik, tek transfer yine, yine olmadı.
3. denemede hastane ve doktor değiştirdim (değişiklikte keramet vardır diye!)
Halbuki ilk 2 denememin olduğu hastane ve doktor daha isimliydi, hatta ilk dr, ikincisinin hocasıydı.
3. denememde blast oldu, bu sefer 5. gün transfer edildi.
2 embriyo konuldu, kimyasal gebelik oluştu. (bi arpa boyu ilerlemiş mi olduk biz şimdi? bilmiyorum....)
3. den sonra genetik tanı yapıldı. Sadece bende protein c eksikliği görüldü, başka bir sorun yokmuş çok şükür.
Tabi ben sonucu aldığımda doktora sevinmeli miyim demişim ilk tepki olarak. Şİmdi bebek aspirini kullanıyorum bu sorun için sadece. Başka da bişi yok.

Sorun yok denmesi belki güzel bişey işlemler açısından, ama neden olmuyo o zaman.
Tüm denemelerimizde herşey mükemmel gidiyo, doktor bile şu kadar gün sonra bu ultrasonda bebeğini takip edicez diyo, o an çok mutlusun!!Sonra şimdi olduğu gibi, bu konuşulan şeyler her aklına geldiğinde ağlıyosun
Transferden sonra, benim vücudum mu kabul etmiyo bebeğimi, atmaya mı çalışıyo anlam veremiyorum. Sorun olsa, onla uğraşcaz. E peki şimdi ne yapcaz?
dondurulmuş 4 embriyomuz daha var. Önce onlar transfer edilcekmiş, sonra yine olmazsa, genetik sorun olmadığı halde, PGT Yapılacak dedi doktorum.
Elinden geleni yapıyo biliyorum, ama sonuç yok işte arkadaşım böyle..
çok şişirdim kafanı kusura bakma.

Tünaydın kızlarr nasılsınız hamiş hanmlarr bende çok tembelik bu günlerde 2 saatrtir tel görüşmelerimi yaptım veeee kahvaltımı hazırlıyorum yaaaaa çok tembel oldum bu sıralar farkındayım toparlanmam lzım ciddi anlamda

Gözünaydın canımm annne kvusmussun çok sevindim bebeğinede kavusursun İNŞALLAH bende annemi çokk özkedim cumartesi İstanbulda olucak İNŞALLAHHH bende kvusur sararım annemiii

merhaba herkeze...canim benimde 6.2 ile transferim oldu,ve sukurler olsun hamileyim....ben cok eindigde etmistim kalinlasmiyo diye,transfere 2 gun kala ve transferinin 1.gunu taze narsuyu ictim gunde 2 bardak...insallah seninde yolunda gider

canım sagol inşallah gelcek geriside bugün çok pozitifim yaniii siz napıyosunuz bakalım topiğimizin taze anneleri deryam nasıl bebişleriniz akıllı duruyolarmı tabi tatlım bende onun faydasını gördüğüme inanıyorum incirde keçiboynuzuda çok işe yarıyor ben bütün tedavideki arkadaşlarıma söyüyorum bunu

çok duygulandım canımmmm Allah yüzbinkere razı olsunnnnnnn canım allah biblerce kez razı olsun senden ve sizden, Allahım inşallah sesimizi duysun, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
İlk kez bugün öğürdümmmmmmmm çok mutluyumm

merhaba herkeze...canim benimde 6.2 ile transferim oldu,ve sukurler olsun hamileyim....ben cok eindigde etmistim kalinlasmiyo diye,transfere 2 gun kala ve transferinin 1.gunu taze narsuyu ictim gunde 2 bardak...insallah seninde yolunda gider

ayyy canım yaa nasıl umut oldun suan bana anlatamam o agzın bal yesin emii canım bende nar suyu arıyorum ama simdi mevsimi degil ya pek bulunmuyo ama yinede bakınıyoruz paketlerdekinide pek etkisi olmuyo ondan içmiyorum inşallah tatlım yolunda giderde meleğim gelir artık:18::18::18::18::18:

canım bişey okumustum ben kk da onu bi denesen gebelik asısı embriyo daha iyi tutunsun diye bide ikramaya embiriyo yapıştırma diye bişey söyledi ama ne oldugunu bende bilmiyorum yakalayınca bende sorucam belki etkisi olurr

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn prensessssssssssssssssss

psikoloğum derki negatiflik yokkkk daima pozitif aklından beyninden at negatifliği pozitif ol o zaman görüceksin faydasını.... ben transeferimin 4. günündeyim bebeğim benle inanıyorum ve benle olucak rabbimin iznyle.. neden niye diye sorma böyle olması gerekmiş böyle olmuş de.. ama sana verilen lütufları değerlendşr gülerek asla ağlayarak değil.. iğneden canın mı yandı gül deli bunlar bebeğim için hepsi... ben transfer olurken orda bi kadının eline yapıştım gözümden yaş geliyor amakahkaha atıyorum herkeside güldürdüm ameliyathanede.. bebeğim bana gülücükler eşliğinde ejekte edildi her anını izledim.. rabbim hayırlısını verecek size...

41 kere MAŞALLAH canım çokkk pozitif akıllı hatunsun en güzelini yapmıssın tatlımm nasıl geçiyor ev hayatı yardımcın varmı bari

kız günler ne çabuk geçiyo yaaa 13. haftaya gelmişsin bile. maşallah bebişlerine bir kız bir oğlan olcak bulaştırmışımdır inşallah onu da.
Canim yaa daha dun gibi degil mi transfer gunu senin yanima gelisin Sanki hic gecmiyormus gibi geliyor aslinda cok sukur buraya kadar geldik. Hayirlisi olsun tabi ama cik isterim bir.kiz bir erkek acaba o da bulasmismidir

ben bi duş alıyım ve yeni bantlarımla tanışıp geliyimbeni özleyin anacımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…