çok duygulandım canımmmm Allah yüzbinkere razı olsunnnnnnn canım allah biblerce kez razı olsun senden ve sizden, Allahım inşallah sesimizi duysun, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
İlk kez bugün öğürdümmmmmmmm çok mutluyumm
Selam Kızlaar
nasılsınız kahvaltımı yaptımm bir bakayım dedim napıyorsunuz... geçmişi okumadan direk daldımmson sayfadann
tusemim yazdım arkadaşlarınaaa görmüşsündürr..
Deryacımm..gözün aydın gidemediğin için üzülüyordn bak anacığın da özlemiş gelmişş hemen...çok imrendimmm ben size..ben de geçen gün çok yalnıızım annemi babamı kardeşlerimi, özledim diye ağladım kocam hemen dayanamadı göndereyim seni memlketine dedi..ama gidemem kii..zaten haziran başında gidecem bari az daha dişimi sıkarım dedimm..kızkardeşimin evini falan yerleştreecğiz bu haftaa evi turmuşlar bugün de elektrik doğalgazı ve su yu üzerlerine almak içinn dolanacaklarr yarına açılırsaa eğere suyu vs temziliğini yapacaz yavaş yavaş eşyalarını götürüp yerleştireceğiz..artık beyaz eşyası mobilyaları da gelir ...hayırlısıylaa yuvasını kuracağız inşaallah..
Merhaba egunalcim
1. si 6. gün transferiydi, 3 embriyo 1 çok iyi diğer ikisi daha gerideydi gelişmeleri. Yaştan dolayı 1 tane transfer oldu, diğer 2sini dondurduk. sonuç olmadı.
2. denemede de bu dondurulmuşları denedik, tek transfer yine, yine olmadı.
3. denemede hastane ve doktor değiştirdim (değişiklikte keramet vardır diye!)
Halbuki ilk 2 denememin olduğu hastane ve doktor daha isimliydi, hatta ilk dr, ikincisinin hocasıydı.
3. denememde blast oldu, bu sefer 5. gün transfer edildi.
2 embriyo konuldu, kimyasal gebelik oluştu. (bi arpa boyu ilerlemiş mi olduk biz şimdi? bilmiyorum....)
3. den sonra genetik tanı yapıldı. Sadece bende protein c eksikliği görüldü, başka bir sorun yokmuş çok şükür.
Tabi ben sonucu aldığımda doktora sevinmeli miyim demişim ilk tepki olarak. Şİmdi bebek aspirini kullanıyorum bu sorun için sadece. Başka da bişi yok.
Sorun yok denmesi belki güzel bişey işlemler açısından, ama neden olmuyo o zaman.
Tüm denemelerimizde herşey mükemmel gidiyo, doktor bile şu kadar gün sonra bu ultrasonda bebeğini takip edicez diyo, o an çok mutlusun!!Sonra şimdi olduğu gibi, bu konuşulan şeyler her aklına geldiğinde ağlıyosun
Transferden sonra, benim vücudum mu kabul etmiyo bebeğimi, atmaya mı çalışıyo anlam veremiyorum. Sorun olsa, onla uğraşcaz. E peki şimdi ne yapcaz?
dondurulmuş 4 embriyomuz daha var. Önce onlar transfer edilcekmiş, sonra yine olmazsa, genetik sorun olmadığı halde, PGT Yapılacak dedi doktorum.
Elinden geleni yapıyo biliyorum, ama sonuç yok işte arkadaşım böyle..
çok şişirdim kafanı kusura bakma.
canım bişey okumustum ben kk da onu bi denesen gebelik asısı embriyo daha iyi tutunsun diye bide ikramaya embiriyo yapıştırma diye bişey söyledi ama ne oldugunu bende bilmiyorum yakalayınca bende sorucam belki etkisi olurr
var canım var, k.peder k. anne bendeler saolsunlar allahnrazı olsun prenses gıbı bakıyorlar bana..
bıe tesekkur ederimmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn prensessssssssssssssssss
psikoloğum derkinegatiflik yokkkk daima pozitif aklından beyninden at negatifliği pozitif ol o zaman görüceksin faydasını.... ben transeferimin 4. günündeyim bebeğim benle inanıyorum ve benle olucak rabbimin iznyle.. neden niye diye sorma böyle olması gerekmiş böyle olmuş de.. ama sana verilen lütufları değerlendşr gülerek asla ağlayarak değil.. iğneden canın mı yandı gül deli bunlar bebeğim için hepsi... ben transfer olurken orda bi kadının eline yapıştım gözümden yaş geliyor amakahkaha atıyorum herkeside güldürdüm ameliyathanede.. bebeğim bana gülücükler eşliğinde ejekte edildi her anını izledim.. rabbim hayırlısını verecek size...
Ohhh ne güzel canımm çok şanslısın eşinin ailesinden dolayıı ee sende iyi gelinsin demmekkii
öylemiyim acebaaaaaaaaaa:44::44::44:
saolmbitanem onlar geerçekten iyi insanlar o yüzden çok şanslıyım sanırım sabah babam bana yumurta haşladı soydu bide yaaaakendi babam yapmadı ya la bana bunu
FerideMasal cım seninle aynı fikirdeyim, ilk 2 denememde tecrübesizlik de var tabi,bi pozitif, bi negatiftim. Ama 3. de ise, daha tüp bebekten birkaçay öncesinden bile hep pozitiftim. Bi de doktorumu çok sevdim onun da etkisi var. Hep mutluydum, umutluydum. Bu sefer kimyasal gebelik oluştu. Bi aşama kaydettik. BetaHCG de 9,75 i gördüm ilk kez!! Diyorum ki bebeğim bende en azından birkaçgün bile olsa yaşadı, birkaçgün "ANNE" ydim ben de.
İnşallah yeniden denediğimizde, ya da kim bilir belki de kendiliğinden yeniden "ANNE" olacağım Allah'ın izniyle. Ama aklıma geldiğinde içim buruluyo bazen yalan değil.
Herşey tamamen kısmet, Zamanı gelince diyorum, dualarımda zamanının artık gelmiş olmasını diliyorum Allah'ımdan hep!!!!
haklısın canımm ben de ufak ufak başladım temzlik işlerinee. ama daha kızkardeşimin evini yerleştirmeden bir temzileyecez...evet bana çok yakın tuttuğu ev şükür..düğünden sonraa birkaç ay gider geliriz bu sayede..artık yazın da taşınırız zateenn..evi eski kiracı çok temzi bırakmış..normal bir temizlik yapacağız eşyaları yerleştirebilmek için camları silip yerleri silip toz alıp gelen eşayalarını yerleştiiriz artık dolaplarını raflarını falan...eşyaları da gelir mayıs ayı içinde ve oturulacak hale gelir inşaallahCanimcim naber gorusmeyeli? Ne kadar buyusekte hep.kucuk kiz cocuklariyiz baksana bende annemi cok.ozledim gecen gun tasindigi yerdwn gecerken hungur hngur agladimOhh ev tutuldu demek kardesinin.istedigi yerden mi peki? Temizlik isi de cok sinir gerci bos ev olunca kolay oluyor. Kolay gelsin size tatlim..
hoşgeldin canım uuzn zaman olduu ben de arda bir baktım ama uğramamışsın hiç buralara...iyi oldu topiğmize gelmen..ben de tam bilmiyorumm araştırırken öğrendimm..doktor ve merkezlerin bazısında yapılıyormuşş..tedaviye henüz geçmedim geçersem mutlaka istorumm..benim bebişim bana tutunamıyor malum rahim ince diyee..bari yardımcı olalımm değil mii?? tutunma problemi olanlara yapılan transfer sırasında ki bir işlemmiş...ben de araştırma safhasındayım aslına bakarsann...bir de tabii vücut yabancı madde giib algılmasın diye aşı olmayı düşünüyorumm gebelik tutunma aşısı artık birkaç adı var tabii...o sebbeple şu aşamada nerde tedaviye başlayacağım belirli değil.... yapılan bir merkez ve sana bunlar yapılmalı deyip hak verecek sağduyulu bir doktor bulduğumda özelden bile olsa yazar bildirirm kızlarr..s,z de sorun araştırın bencee.. artık işimiz zorr biliyorsunuz embriyoyu içeriye bırakıp çıkacak bir tedavii den umudum olmaz bu saatten sonraa..merhaba, ben de uzun bir aradan sonra bir bakayım dedim ve yazını gördüm.
aynı sorun bende de var maalesef. ve ben bu herşey çok iyi mükemmel sözlerini açıkçası artık duymak istemiyorum. yani bence bir yerde bir şey var ki olmuyor, kapalı bir kutu tabi nerde ne var doktorlarda herbir şeyi göremiyorlar demek ki...ben bir tüp iki dondurulmuş tedavisi gördüm. her birinde konulan embriyo sayısı 1-2-3 şeklinde idi. ama olmadı, hatta kan testine gerek bile duymadan adet oldum, yaptırdığım testler sırf formaliteden oldu. benim ilk denemem gerçi çok sancılı ağrılı oldu o nedenle onu pek sayasım gelmiyor. ohss olmuştum ve o şekilde transferim yapılmıştı. neyse şimdi yaz aylarında başka bir yerde denemek istiyorum, o zamana kadar ancak toparlanırız diye düşünüyorum. bu arada hep pozitiftim, negatiflerde üzüntüm 1-2 saat sürdü, ne yapayım her işte vardır bir hayır dedim ama şimdi biraz çekiniyorum. yeni gittiğim yerdeki doktor önceki tedavimi pek doğru bulmadı, verilen iğne dozajları ve oluşan embriyo sayısı açısından. inşallah bizde bir gün muradımıza ereriz.
bu arada ikramaya sen mi dedin embriyo yapıştırma varmış diye , nedir cnm o?
bir de kızlar elinde kalan ilaçları olan varsa para karşılığında ben talip olabilirim.
yukarıda bildiğim kadarıyla cevapladımm...Bunları hiç duymadım ben ama
Gebelik aşısı dediğin belki lenfosit aşı me ne, bişi diyolar, o olabilir belki.
Ama o genetik tanıda çıkıyor bildiğim kadarıyla. Kadının genleri, erkeğinkini kabul etmiyor, her gün erkekten kan alıp, işte çeşitli işlemlerden geçirilip kadına vberiyorlar. Sancılı bi işlemmiş. bol ağrılı. böylece, kadının genleri erkeğinkiyle tanıştırılıyo. Sonra tüp bebek. Ama bizde çıkmadı öyle bişey. Eğer buysa tabi gebelik aşısı.
Bir de YAPIŞTIRMA ne ki acaba?
İkramayaaaaaaaa, bizi duyuyorsan aydınlatırmısın? Lütfen, çok ihtiyacım var !!!!!!
Ohhh ne güzel canımm çok şanslısın eşinin ailesinden dolayıı ee sende iyi gelinsin demmekkii
ikramayacım kızmazsan bişey sorabilirmiyim yaahaklısın canımm ben de ufak ufak başladım temzlik işlerinee. ama daha kızkardeşimin evini yerleştirmeden bir temzileyecez...evet bana çok yakın tuttuğu ev şükür..düğünden sonraa birkaç ay gider geliriz bu sayede..artık yazın da taşınırız zateenn..evi eski kiracı çok temzi bırakmış..normal bir temizlik yapacağız eşyaları yerleştirebilmek için camları silip yerleri silip toz alıp gelen eşayalarını yerleştiiriz artık dolaplarını raflarını falan...eşyaları da gelir mayıs ayı içinde ve oturulacak hale gelir inşaallah
hoşgeldin canım uuzn zaman olduu ben de arda bir baktım ama uğramamışsın hiç buralara...iyi oldu topiğmize gelmen..ben de tam bilmiyorumm araştırırken öğrendimm..doktor ve merkezlerin bazısında yapılıyormuşş..tedaviye henüz geçmedim geçersem mutlaka istorumm..benim bebişim bana tutunamıyor malum rahim ince diyee..bari yardımcı olalımm değil mii?? tutunma problemi olanlara yapılan transfer sırasında ki bir işlemmiş...ben de araştırma safhasındayım aslına bakarsann...bir de tabii vücut yabancı madde giib algılmasın diye aşı olmayı düşünüyorumm gebelik tutunma aşısı artık birkaç adı var tabii...o sebbeple şu aşamada nerde tedaviye başlayacağım belirli değil.... yapılan bir merkez ve sana bunlar yapılmalı deyip hak verecek sağduyulu bir doktor bulduğumda özelden bile olsa yazar bildirirm kızlarr..s,z de sorun araştırın bencee.. artık işimiz zorr biliyorsunuz embriyoyu içeriye bırakıp çıkacak bir tedavii den umudum olmaz bu saatten sonraa..
yukarıda bildiğim kadarıyla cevapladımm...
Ahh bunun iiyi gelin olmakla alaksı yok..bunlar iyi ebeveyn olmakla alakalı hayatımm..eşinin ailesi seni bir kızı evladı gibi görüp derdini kusur değil de bir sağlık problemi olarak görecek düzeyde kaliteli insanlarmış demek kii..çok şanslıısn kıymetlerini bil....benimkiler tedavimde daha ameliyat olduğumda ğullarına yeni doğurgan bir gelin arayışına düşmüşler...olmuyor denemeyin boşuna demişler kocama...adamı çıldırttılar gerizekalılarr..bak gene aklıma geldi..cahiiliğin de yüzkarası bunlaar...gtsem şurdan da kurtulsam bu zihniyetten
haklısın canımm ben de ufak ufak başladım temzlik işlerinee. ama daha kızkardeşimin evini yerleştirmeden bir temzileyecez...evet bana çok yakın tuttuğu ev şükür..düğünden sonraa birkaç ay gider geliriz bu sayede..artık yazın da taşınırız zateenn..evi eski kiracı çok temzi bırakmış..normal bir temizlik yapacağız eşyaları yerleştirebilmek için camları silip yerleri silip toz alıp gelen eşayalarını yerleştiiriz artık dolaplarını raflarını falan...eşyaları da gelir mayıs ayı içinde ve oturulacak hale gelir inşaallah
hoşgeldin canım uuzn zaman olduu ben de arda bir baktım ama uğramamışsın hiç buralara...iyi oldu topiğmize gelmen..ben de tam bilmiyorumm araştırırken öğrendimm..doktor ve merkezlerin bazısında yapılıyormuşş..tedaviye henüz geçmedim geçersem mutlaka istorumm..benim bebişim bana tutunamıyor malum rahim ince diyee..bari yardımcı olalımm değil mii?? tutunma problemi olanlara yapılan transfer sırasında ki bir işlemmiş...ben de araştırma safhasındayım aslına bakarsann...bir de tabii vücut yabancı madde giib algılmasın diye aşı olmayı düşünüyorumm gebelik tutunma aşısı artık birkaç adı var tabii...o sebbeple şu aşamada nerde tedaviye başlayacağım belirli değil.... yapılan bir merkez ve sana bunlar yapılmalı deyip hak verecek sağduyulu bir doktor bulduğumda özelden bile olsa yazar bildirirm kızlarr..s,z de sorun araştırın bencee.. artık işimiz zorr biliyorsunuz embriyoyu içeriye bırakıp çıkacak bir tedavii den umudum olmaz bu saatten sonraa..
yukarıda bildiğim kadarıyla cevapladımm...
Ahh bunun iiyi gelin olmakla alaksı yok..bunlar iyi ebeveyn olmakla alakalı hayatımm..eşinin ailesi seni bir kızı evladı gibi görüp derdini kusur değil de bir sağlık problemi olarak görecek düzeyde kaliteli insanlarmış demek kii..çok şanslıısn kıymetlerini bil....benimkiler tedavimde daha ameliyat olduğumda ğullarına yeni doğurgan bir gelin arayışına düşmüşler...olmuyor denemeyin boşuna demişler kocama...adamı çıldırttılar gerizekalılarr..bak gene aklıma geldi..cahiiliğin de yüzkarası bunlaar...gtsem şurdan da kurtulsam bu zihniyetten
Amiin canim Allahim bizlere kuzularimizi saglikla kucagimiza almayi.nasip etsin diger arkadaslarima da tez vakitte bu duygulari yasatsin insallah. Bu arada seninle aramizda 1 guncuk var sadece :))
estağfurullah canım ni,ye kızayımm..aşı dediğimiz transferden önce yapıyorlarr ve sonra da küçük dozlarla göbekten yapmaya devam ediyorsunn..embriyo yapıştırma işlemi de transfer sırasında yapılıyorr..bak buraya kopyalıyorummikramayacım kızmazsan bişey sorabilirmiyim yaaacba embriyo yapıştırmayla gebelik aşısı aynı şey mi bne cuma günü söyliyim diyorumda dra hani ne oldugunu iyice biliyim diye diyorum tatlım:18::18::18:
tatlım madem rahimm ii durumda o zman bence sıkıntı embriyonlarından kaynaklı olabilirr blast embriyo vee ımcı tekniği en doğru seçimm embriyoskopu da çok iyi düşünmüş doktorun ..kim ve nerde yaptıracaksın bu işlemi deyiver hele bana daacanım çok sağol, evet uzun zamandır pek girmedim topiğe, girsem de yazacak bir şeyim olmadığından okudum çıktım. benim neden tutunma olmuyor bilmiyorum, bende rahmin inceliği diye bir durumda yok 13-14 oluyor. ama vücudun embriyoyu yabancı bir şeymiş gibi algılama durumu olabilir, zaten tek aklıma gelen de bu oluyor. canım 2. dondurulmuş tedavimde aşı değilde iğne yaptılar transferden yarım saat önce ama işe yaradığına dair kesin bir şey yok demişti doktor, denemekte fayda var gibilerine, aşı içinde aynı şey söylenmişti. ama senin dediğin gibi ben de farklı bir tedavi uygulayacak bir yer arıyorum. en son görüştüğüm yer 5. gün embryosu ve de eşim içinde ımcı (doğru yazdım sanırım) tekniğini uygularız demişti. bir de embriyoskop var aslında onu da istemek lazım:)
Selam kızlar. dün yumurtalarım toplandı. 14 tane yumurta olmuş. bunlardan 10 tanesi iyi durumdaymış. bugün aradım 6 tanesi döllenmiş. 4 taneside yarına döllenir dedi tekrar arayın dedi. transfer işlemide pazartesi günü olucak. doktorum çift emriyo transfer edeceğini söyledi. çok mutluyum şimdikten sevinmek doğru değil aslında ama napim içimde bir umut. güzel düşün güzel olsun dimi ama. Rabbim herkesin duasını kabul etsin. bizleri meleklerimize en yakın zamanda kavuştursun (amin)
Bunları hiç duymadım ben ama
Gebelik aşısı dediğin belki lenfosit aşı me ne, bişi diyolar, o olabilir belki.
Ama o genetik tanıda çıkıyor bildiğim kadarıyla. Kadının genleri, erkeğinkini kabul etmiyor, her gün erkekten kan alıp, işte çeşitli işlemlerden geçirilip kadına vberiyorlar. Sancılı bi işlemmiş. bol ağrılı. böylece, kadının genleri erkeğinkiyle tanıştırılıyo. Sonra tüp bebek. Ama bizde çıkmadı öyle bişey. Eğer buysa tabi gebelik aşısı.
Bir de YAPIŞTIRMA ne ki acaba?
İkramayaaaaaaaa, bizi duyuyorsan aydınlatırmısın? Lütfen, çok ihtiyacım var !!!!!!
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinCanım arkadaşımız 8 hücreli tek taşımızı aldı ve suitinden dinlenmeye çekildi
12 Günlük bekleme sonucunda pozitif haberini alacağımıza çok inanıyorum Rabbim yanıltmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?