Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba kızlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı bi hafta önce enfeksiyon sebebiyle ilaç vermiş kontrole çağırmıştı bide daha önce yaptırdığım testleri istemişti götürdüm ama iltihap geçmişmi diye kontrol etmediği gibi adetin bitince gel dedi ben şok oldum ama ilaçlarım bitti dedim tamam dedi şimdi muayene etmenin bi anlamı yok adetin bitince gel dedi bende bari gelmişken bugün prolaktin hormonuma ve yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakalım dedim bugün adetin 17.günü çünkü ama gerek yok dedi prolaktinede daha en ilk geldiğinde bakmıştık istersen hemen gösterelim sana sonucu dedi bende tamam deyince bana güvenmiyosun dedi ama hemşiresi bilgisayardan aradı aradı bulamadı prolaktin hormonu testini ben bi şok daha adetin bitince yıkan bi gün sonra gel dedi bazı testler yapacam dedi bu prolaktin hormonuna adetin bitimindemi bakılıyo kızlar çok sinirliyim başım ağrıyo üstelik bu gittiğim doktor öyle eften püften bi doktor değil alanında çok iyi ve kapısının önününü görseniz iğne atsanız yere düşmeyecek cinsten bendemi var bi tuhaflıkta nerde bi aksilik var gelip beni buluyo

aşkım sorun bende değil eşimde ama dediğin gibi onlar gerçekten kalşiteli insanlar , saygı gösteriyorum onlara saolsunlar beni yalnız bırakmadılar hiç.. ama senin eşinin ailesinin yaptığını resmen kınıyorum.. nasıl bir zihniyet varsa yazık ya senin desteğe ihtiyacın var kösteğğe değil.. balım Allah sana inşallah gönlündekini versinnnn

ünlü deyip taklma çok totosu kalkmış gördüm ben bu beyi.. uyuz oldum bitanem.. senin tedaviye olumlu başman lazım yanılııyormuyum ? dr ile frekansın tutması gerek kanımca ben böyle düşünyorum , sen nerdesin saracım hangi şehir ?

tatlım gerçekten çok yoğun bi doktor tamam ama bende oraya keyfimden gitmiyorum değilmi giresundayım canım sen hangi şehirdesin

tatlım gerçekten çok yoğun bi doktor tamam ama bende oraya keyfimden gitmiyorum değilmi giresundayım canım sen hangi şehirdesin

ıstanbuldayım canım bende.. yogun olması senı takip etmemesine engel olamaz sen hastasısıın hemde hassas bir hasta.. başka bir yere gitme şansın varmı canım ?

Son düzenleme:

doktorunun yaptıklarından hiç bişey anlamadımm bazen çok sorunca yaptığım işi sorguluyo gibi anlıyolar ama sen yine de yumuşak bi dille bu testleri neden istiyosunuz nasıl bi yöntem uygulayacaksınız diye sor böyle işin içinden çıkamazsın..ben durumumu merak ediyorum psikolojimi o yönde hazırlıycam falan de.. sen kendinle ilgilenirsen konuyu ciddiye alırsan o da cevap vermek zorunda kalacaktır..:) böyle olunca sanki doktorların daha çok hoşuna gidiyo bilinçli hasta imajı :)

selam canlar nasılsınızzz???????
iyiyim tatlm çok şükür sen nasılsın bakalım:) bu gün günler sonra ilk kez yemek yaptım. canı isteyen olur mu bilmiyorum ama kuru fasulye yaptım yanına da biber közliycem mantarları mikrodalgada ısıtıcam içine kaşar ooh acıkmışım sanırım şmdi kalkamıyorum yatmam lazım progestanımı kullandm.. kalkınca mutfağa uğrarım artk:)

hamileler okumaz inşallhhhhh canı çeken olursa soluğu sende alır valla
progestanı nasıl kullanıyorsun ?:44::44:

ben eurofertil deyim canım (istanbul)
Amin tatlım inşallah aminnn, seninde öyle olur inşallah yardım edebileceğim birşey varsa burdayımm bende

tamam canım, aklımda olsun teşekkürler. ben yazın tedavi görmeyi düşünüyorum aksilik olmazsa, o zamana sen az bir şey göbüşlü olursun inşallah:)

hamileler okumaz inşallhhhhh canı çeken olursa soluğu sende alır valla
progestanı nasıl kullanıyorsun ?:44::44:
:) ankarada olan varsa beklerim ömrümü yedi o progestan canım ya fitil olarak kullanıyorum. 1 saat yatmazsam yada dışardaysam oturmazsam akıyo gıcık bi ilaç..

:) ankarada olan varsa beklerim ömrümü yedi o progestan canım ya fitil olarak kullanıyorum. 1 saat yatmazsam yada dışardaysam oturmazsam akıyo gıcık bi ilaç..

fitil olarak kullanıldığında maksimum 5 dak. uzanıp kalkıp yürüyün diyorlar normalde, ama iyice ileriye ittiğinden emin olmalısın, eğer ki yürümezsen topak topak dışarıya çıkar cnm, ama çıksa da vücut yetecek kadar alıyormuş zaten. tabi sana yatmak daha iyi geliyorsa bir şey diyemem:) iğne olanı çok daha beter canım, ben iğnesini kullanırken ne sağ ne sol yatabiliyordum

canım bende öyle fitil olarak günde 3 kere alıorum ben ayakta atıyorum çok rahat oluyo lup diye
deli gibi baş dönmesi yapıyo bende aha böle geziniyorum bide transferden önce dah çok akıyodu şimdi akmıyo bende gelmiyo geri..

ben de istanbul cnm. önceki tedavilerim istanbul tüp bebek merkezinde oldu. şimdi memorialı düşünüyorum.

istanbulun neresindesin kuzum, memorail ataşehirimi yoksa şişliyimi düşünüyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…