haklısın canımm ben de ufak ufak başladım temzlik işlerinee. ama daha kızkardeşimin evini yerleştirmeden bir temzileyecez...evet bana çok yakın tuttuğu ev şükür..düğünden sonraa birkaç ay gider geliriz bu sayede..artık yazın da taşınırız zateenn..evi eski kiracı çok temzi bırakmış..normal bir temizlik yapacağız eşyaları yerleştirebilmek için camları silip yerleri silip toz alıp gelen eşayalarını yerleştiiriz artık dolaplarını raflarını falan...eşyaları da gelir mayıs ayı içinde ve oturulacak hale gelir inşaallah
hoşgeldin canım uuzn zaman olduu ben de arda bir baktım ama uğramamışsın hiç buralara...iyi oldu topiğmize gelmen..ben de tam bilmiyorumm araştırırken öğrendimm..doktor ve merkezlerin bazısında yapılıyormuşş..tedaviye henüz geçmedim geçersem mutlaka istorumm..benim bebişim bana tutunamıyor malum rahim ince diyee..bari yardımcı olalımm değil mii?? tutunma problemi olanlara yapılan transfer sırasında ki bir işlemmiş...ben de araştırma safhasındayım aslına bakarsann...bir de tabii vücut yabancı madde giib algılmasın diye aşı olmayı düşünüyorumm gebelik tutunma aşısı artık birkaç adı var tabii...o sebbeple şu aşamada nerde tedaviye başlayacağım belirli değil.... yapılan bir merkez ve sana bunlar yapılmalı deyip hak verecek sağduyulu bir doktor bulduğumda özelden bile olsa yazar bildirirm kızlarr..s,z de sorun araştırın bencee.. artık işimiz zorr biliyorsunuz embriyoyu içeriye bırakıp çıkacak bir tedavii den umudum olmaz bu saatten sonraa..
yukarıda bildiğim kadarıyla cevapladımm...
Ahh bunun iiyi gelin olmakla alaksı yok..bunlar iyi ebeveyn olmakla alakalı hayatımm..eşinin ailesi seni bir kızı evladı gibi görüp derdini kusur değil de bir sağlık problemi olarak görecek düzeyde kaliteli insanlarmış demek kii..çok şanslıısn kıymetlerini bil....benimkiler tedavimde daha ameliyat olduğumda ğullarına yeni doğurgan bir gelin arayışına düşmüşler...olmuyor denemeyin boşuna demişler kocama...adamı çıldırttılar gerizekalılarr..bak gene aklıma geldi..cahiiliğin de yüzkarası bunlaar...gtsem şurdan da kurtulsam bu zihniyetten
merhaba kızlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı bi hafta önce enfeksiyon sebebiyle ilaç vermiş kontrole çağırmıştı bide daha önce yaptırdığım testleri istemişti götürdüm ama iltihap geçmişmi diye kontrol etmediği gibi adetin bitince gel dedi ben şok oldumama ilaçlarım bitti dedim tamam dedi şimdi muayene etmenin bi anlamı yok adetin bitince gel dedi bende bari gelmişken bugün prolaktin hormonuma ve yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakalım dedim bugün adetin 17.günü çünkü ama gerek yok dedi prolaktinede daha en ilk geldiğinde bakmıştık istersen hemen gösterelim sana sonucu dedi bende tamam deyince bana güvenmiyosun dedi ama hemşiresi bilgisayardan aradı aradı bulamadı prolaktin hormonu testini ben bi şok daha adetin bitince yıkan bi gün sonra gel dedi bazı testler yapacam dedi bu prolaktin hormonuna adetin bitimindemi bakılıyo kızlar çok sinirliyim başım ağrıyo üstelik bu gittiğim doktor öyle eften püften bi doktor değil alanında çok iyi ve kapısının önününü görseniz iğne atsanız yere düşmeyecek cinsten bendemi var bi tuhaflıkta nerde bi aksilik var gelip beni buluyo
tatlım gerçekten çok yoğun bi doktor tamam ama bende oraya keyfimden gitmiyorum değilmi giresundayım canım sen hangi şehirdesinünlü deyip taklma çok totosu kalkmış gördüm ben bu beyi.. uyuz oldum bitanem.. senin tedaviye olumlu başman lazım yanılııyormuyum ? dr ile frekansın tutması gerek kanımca ben böyle düşünyorum , sen nerdesin saracım hangi şehir ?
tatlım gerçekten çok yoğun bi doktor tamam ama bende oraya keyfimden gitmiyorum değilmi giresundayım canım sen hangi şehirdesin
selam canlar nasılsınızzz???????
tatlım madem rahimm ii durumda o zman bence sıkıntı embriyonlarından kaynaklı olabilirr blast embriyo vee ımcı tekniği en doğru seçimm embriyoskopu da çok iyi düşünmüş doktorun ..kim ve nerde yaptıracaksın bu işlemi deyiver hele bana daa
QUOTE]
canım embriyoskopu doktor değil de ben düşündüm:) ben ocak ayında memorial ile görüşmeye gittim, görüştüğüm doktor çok tatlı iyi bir doktordu, ama o da doğum iznine ayrıldı şimdi. ve eylülde dönecek sanırım. ben tekrardan ora ile görüşmeyi düşünüyorum, o doktor demişti bana blast ve ımcı uygularız diye. yani farklı bir şey uygulasınlar da ben de denedim derim en azından.
doktorunun yaptıklarından hiç bişey anlamadımmmerhaba kızlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı bi hafta önce enfeksiyon sebebiyle ilaç vermiş kontrole çağırmıştı bide daha önce yaptırdığım testleri istemişti götürdüm ama iltihap geçmişmi diye kontrol etmediği gibi adetin bitince gel dedi ben şok oldumama ilaçlarım bitti dedim tamam dedi şimdi muayene etmenin bi anlamı yok adetin bitince gel dedi bende bari gelmişken bugün prolaktin hormonuma ve yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakalım dedim bugün adetin 17.günü çünkü ama gerek yok dedi prolaktinede daha en ilk geldiğinde bakmıştık istersen hemen gösterelim sana sonucu dedi bende tamam deyince bana güvenmiyosun dedi ama hemşiresi bilgisayardan aradı aradı bulamadı prolaktin hormonu testini ben bi şok daha adetin bitince yıkan bi gün sonra gel dedi bazı testler yapacam dedi bu prolaktin hormonuna adetin bitimindemi bakılıyo kızlar çok sinirliyim başım ağrıyo üstelik bu gittiğim doktor öyle eften püften bi doktor değil alanında çok iyi ve kapısının önününü görseniz iğne atsanız yere düşmeyecek cinsten bendemi var bi tuhaflıkta nerde bi aksilik var gelip beni buluyo
ıstanbuldayım canım bende.. yogun olması senı takip etmemesine engel olamaz sen hastasısıın hemde hassas bir hasta.. başka bir yere gitme şansın varmı canım ?
iyiyim tatlm çok şükür sen nasılsın bakalım:) bu gün günler sonra ilk kez yemek yaptım. canı isteyen olur mu bilmiyorum ama kuru fasulye yaptımselam canlar nasılsınızzz???????
sen nerde tedavi gördün cnm? inşallah sonucun güzel olur:)
iyiyim tatlm çok şükür sen nasılsın bakalım:) bu gün günler sonra ilk kez yemek yaptım. canı isteyen olur mu bilmiyorum ama kuru fasulye yaptımyanına da biber közliycem mantarları mikrodalgada ısıtıcam içine kaşar ooh acıkmışım sanırım şmdi kalkamıyorum yatmam lazım progestanımı kullandm.. kalkınca mutfağa uğrarım artk:)
ben eurofertil deyim canım (istanbul)
Amin tatlım inşallah aminnn, seninde öyle olur inşallah yardım edebileceğim birşey varsa burdayımm bende
tamam canım, aklımda olsun teşekkürler. ben yazın tedavi görmeyi düşünüyorum aksilik olmazsa, o zamana sen az bir şey göbüşlü olursun inşallah:)
:) ankarada olan varsa beklerimhamileler okumaz inşallhhhhh canı çeken olursa soluğu sende alır valla
progestanı nasıl kullanıyorsun ?:44::44:
ayyyy açok heycanlandımmmmmmmmmmmmnasıl güzel bi sözzzzzzz teşekkür ederim inşallah öyle olurrr sen nerdesin hangi şehşrdesin?
:) ankarada olan varsa beklerimömrümü yedi o progestan canım ya fitil olarak kullanıyorum. 1 saat yatmazsam yada dışardaysam oturmazsam akıyo gıcık bi ilaç..
ben de istanbul cnm. önceki tedavilerim istanbul tüp bebek merkezinde oldu. şimdi memorialı düşünüyorum.
:) ankarada olan varsa beklerimömrümü yedi o progestan canım ya fitil olarak kullanıyorum. 1 saat yatmazsam yada dışardaysam oturmazsam akıyo gıcık bi ilaç..
ben de istanbul cnm. önceki tedavilerim istanbul tüp bebek merkezinde oldu. şimdi memorialı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?