Tüp Bebek Günlüğümüz !

Merhaba ben de memorialde daha önce mikro enjeksiyon yaptırdım simdi tekrar düşünüyorum yeni bir konu actım oraya yaz istersen

tamam cnm bakarım. doktorun kimdi?

ben avrupa yakasındayım cnm, şişli olacak eğer ki terslik olmazsa. sen de karşıdasın sanırım.

ikramayam süper hatta süper ötesi bi hatunsun canım ya bende kesinlikle soriyim bunu dr a peki bu gebelik asısını kullanmaya geç kalmadım dimi hani transferden önce kullanmam lazım ya bide bu asıyla yapıştırma için kullanılan seyin fiyatı ne kadar bi bilgin var mı tatlım

Kızlar bugün depresyona girdiğimden topiğe giremedim
Geçen yıl bugün test günümdü kötü birgün geçirmiştim bi de bugün kırmızılar ağrılı bi şekilde geldi geçen yıl olduğu gibi sonra bi baktım bir yıl geçmiş elde var sıfır moralmanlarım bozulunca topiğe gelmedim havanız kaçmasın diye şimcik iyiyim...
geçmişe bi bakayım neler yapmışsınız

Arkadaşlar merhaba.Cumartesi günü yumurtalarım toplandı.16 yumurta 12 si istenilen olgunlukta.8 tanesi döllendi.Doktorum sürecin çok iyi gittiğini normalde 3.gün yapacağı transferi 5.gün yapacağını(perşembe) söyledi.Sizden ricam şu 2 embriyomu yoksa tek embtiyomu koyduralım.Şansım artması için 2 diye düşünüyoruz ama ikiside tutarsa 2 bebek biraz korkutuyor.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.dualarınızın kabul olması dileğiyle...

ooşgeldin be yaw bugün bizımlasın yarın tatil nasıl olsa kocişinle yarın ilgileniverirsin

ojjbulduk be kızanım
sizınlayım zati hem eşim davarı yarın izinli değil kendi işi çalışıyo

merhaba...
5.gün transferi olman çok iyi bu şansını yükseltiyor benim gibi bir insan bu soruyu cevaplarsa en az 2 embriyo koydur derim 4.deneme için beklemedeyimde
mutlaka 2 embriyo olsun biri olmazsa biri tutar belki bilemezsin ikiside tutarsa hiç bişi olmaz Allah verir kolaylığını...

selam canlar nasılsınızzz???????
hoşgeld,inn selam verip gittin mi acabaa:44::44::44:
valla doktorun ne kadar ünlü olduğu bizi artık bağlamıyor..senin tedavinde doğru aşamalrda doğru ilaç ve takviyeleri kullanıp kişiye özel tedavi uyguluyorsa ve sorunun neyse o yönde gerekn her türlü test ve takiib yapıyorsa ayrıca bunu senin giib bilinçli hastasına güzelce açıklayabiliyorsaaa işte o doktor iyi doktordur..ben o konuda çok şanslıyıdım ama şimdi kimle nerde başlıcam bilmediğim için Rabbim yardımcım olsun ,iyi nsna ve iiy daktorla karşılaştırsın diye dua ediyorumm....kafanda ki herşeyi sor ve emin ol benceee...
hımm belki de onda diyemiyecmm... sorun eşinde olana rakadaşlarım bile sıkıntı çekiyıor..oğluna toz kondurmayacak cahillikte olabilir bu insanlar..ama siznkiler sağlık sorunu olarak görüp kusur diye nitelendirmek yerinee çare olalım destek olalım demişler Alah razı olsunn onları torun sahibi yapsınn inşaallah enkısa zamandaa...
karadeniz htunu benim arkadaşımm kızdırmasın o doktor kafasına odunu yer eli maşalı olur biizimm kadınlarımızınn maazallah
Nur hanımla görüşmüşsün sanırımm..çok şeker bir hanımmış derya ile jülietta da onun hastası ...istediğim şartları konuşur ve aklımda soru işareti olmadan tedaviye başlayabilirsemm düşünürümm..memorial de aklımdaa...
anımm ya nasıl giidyor pekii ne durumdasın..anlat biraz kendinden tatlımm..ben kaçırıdm sanırım ne aşamadaydın :44::44::44::44:
ben eurofertil deyim canım (istanbul)
Amin tatlım inşallah aminnn, seninde öyle olur inşallah yardım edebileceğim birşey varsa burdayımm bende
doktorun kim hayatımm..

Son düzenleme:
real in maçını ve diğer maçları yasaklıyom sana sen hamilesin heyecan yasak şekerim kır dizini otur dizi bul izle bi taneben senin yerine heycanlanırım:13:

aboooowwww ne çok alıntı var
ama sen neden pembe ve bu yazı tipini kullanıyon daha kibarca bişi seçsene gülüm...
pro olunca yazı herkeste bu renk ve bu boyut oluveriyo sonra sen düzenliyosun ve sabitliyosun biliyon dimi:26::26:

nolcak bu bukeyle niyazinin hali içim parçalanıyoooo neyseki babanne niyazinin aklına kurt düşürdü

canım sımdıye kadr okadr cok sey yaptımkı.eşime kecıboynuzunu ara rar yazpıyorum buayda aldık yapıyoruz.3.aşılamamda hayıt tohumu bıtkısel karısımlariçtim hıc faydası olmadı bukez öle bişiler denemek ıstemıyorum kendımı daha cok kaptıryorum yoksa.tabı senın yazdıgın ıncırde bısı yok yenebılır denıycem tesekkurler

Kız ikramaya canısımm tamam pron var ama büüülee sayfadaa yaldır yaldırrr oluyii senin yazılarr farkındasın dimi..Puntonu mu küçültsenn ben anlamadımm..Yani yazılarını pas geçme olasılığım kalmıyorrr

tamam canım, aklımda olsun teşekkürler. ben yazın tedavi görmeyi düşünüyorum aksilik olmazsa, o zamana sen az bir şey göbüşlü olursun inşallah:)

ben de istanbul cnm. önceki tedavilerim istanbul tüp bebek merkezinde oldu. şimdi memorialı düşünüyorum.
merkezdaşız ne de olsa benim daktır bırakmış...merkezden ayrılmışş..ben de ARET BEYLE BİR GÖRÜŞEYİM istiyorumm bakarsın onda devam ederimm..

transfer günü veya transferden bir gün öncee kullanıyorsun diye biliyorumm...aamaa fiyatı 500 tl 750 tl civarıymışş..ankara da gürgan clinic kesinlikle uyguluyor...amabazı merkez ve doktorlar da getirtiyorr.. yaptırıyor..konuşman sorman lazımm
ayy canımm... daha iyicesin demek hoşgeldinn ..havamız her zaman iiy olacak diye bişey yok değilse havamızı hemen değiştiriz başka yörelerden çalar oynarız...

canım benım ya senı gercekten cok ıı anlıyoruz hepımız.ama basımıza gelen herseyın sabrını rabbım verıyor.imtihan oluyorz elbette dayanması cokco zor ama hayat hala yaşanmaya deger hala çok guzel.elımzdekılerle mutlu olmalıyız canımya.

her çarşamba tatil olsa 2 gün çalış 1 gün tatil işte mis gibi. bu kez de işe adapte olamazlar

ikramayam bebişim alıntı yapamadım çok uzundu napim 8. haftama girmiş bulunuyorum çok ayıp ama bulantım olmadığı gibi iştahım açıldı:44::44::44: walla bulantısı olanlar duymasın beni topa tutarlar sanırım. eşim şaşkınlıklar hayretler içinde ağzı bi karış açık benim yemek yememi izliyo gece 2 de kalkıp yemek yiyorum şimdi 55 kiloyum heralde 80 olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…