Kız ikramaya canısımm tamam pron var ama büüülee sayfadaa yaldır yaldırrr oluyii senin yazılarr farkındasın dimi..Puntonu mu küçültsenn ben anlamadımm..Yani yazılarını pas geçme olasılığım kalmıyorrr
canım benım ya senı gercekten cok ıı anlıyoruz hepımız.ama basımıza gelen herseyın sabrını rabbım verıyor.imtihan oluyorz elbette dayanması cokco zor ama hayat hala yaşanmaya deger hala çok guzel.elımzdekılerle mutlu olmalıyız canımya.
her çarşamba tatil olsa 2 gün çalış 1 gün tatil işte mis gibi. bu kez de işe adapte olamazlar
ikramayam bebişim alıntı yapamadım çok uzundunapim 8. haftama girmiş bulunuyorum çok ayıp ama bulantım olmadığı gibi iştahım açıldı:44::44::44: walla bulantısı olanlar duymasın beni topa tutarlar sanırım. eşim şaşkınlıklar hayretler içinde ağzı bi karış açık benim yemek yememi izliyo gece 2 de kalkıp yemek yiyorum şimdi 55 kiloyum heralde 80 olurum
valla doktorun ne kadar ünlü olduğu bizi artık bağlamıyor..senin tedavinde doğru aşamalrda doğru ilaç ve takviyeleri kullanıp kişiye özel tedavi uyguluyorsa ve sorunun neyse o yönde gerekn her türlü test ve takiib yapıyorsa ayrıca bunu senin giib bilinçli hastasına güzelce açıklayabiliyorsaaa işte o doktor iyi doktordur..ben o konuda çok şanslıyıdım ama şimdi kimle nerde başlıcam bilmediğim için Rabbim yardımcım olsun ,iyi nsna ve iiy daktorla karşılaştırsın diye dua ediyorumm....kafanda ki herşeyi sor ve emin ol benceee...
Arkadaşlar merhaba.Cumartesi günü yumurtalarım toplandı.16 yumurta 12 si istenilen olgunlukta.8 tanesi döllendi.Doktorum sürecin çok iyi gittiğini normalde 3.gün yapacağı transferi 5.gün yapacağını(perşembe) söyledi.Sizden ricam şu 2 embriyomu yoksa tek embtiyomu koyduralım.Şansım artması için 2 diye düşünüyoruz ama ikiside tutarsa 2 bebek biraz korkutuyor.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.dualarınızın kabul olması dileğiyle...
buarada izmirden yokmu kımse.ben smyra art ta tedavı oluyorum sizler =?
Minnak kanaryam annanesu iki teyzesi ve ve babasi oturup mac izliuok..napıyon minnak kanaryanla iyimisiniz
real in maçını ve diğer maçları yasaklıyom sana sen hamilesin heyecan yasak şekerim kır dizini otur dizi bul izle bi taneben senin yerine heycanlanırım:13:
Herkese iyi akşamlarr kızlarr nasılsınız? Bizde şimdi eşimle eşofmanları giyindik yürüyüşe gittik biraz önce geldik artıkın akşamları havalar çokk muhteşem tam gezme havası istanbulun bütün leventlerini gezdik geldikaz daha yürüseydik kendimizi bebek sahilinde bogazda bulucaktıkk enerji depoladım geldimm
ben Ankaradayım canımcım ilk tüpü gazi üniversitesinde diğer 2 tüpüde başkent üniversitesinde yaptırdım izmire sadece gezmeye gitmişliğim varizmirden olan kızlar hamiş şekerim...arada bi takılıyolar laf aramızda aldılar bebeleri göbüşlerine bizi unuttular nankörler
maşallaaaahh bizde geçen sene üle yapıyduk..
ama artıkım bi sahilimiz bile yuhk..
bizim sahili kapadılar kompleks yapıolar..
Herkese iyi akşamlarr kızlarr nasılsınız? Bizde şimdi eşimle eşofmanları giyindik yürüyüşe gittik biraz önce geldik artıkın akşamları havalar çokk muhteşem tam gezme havası istanbulun bütün leventlerini gezdik geldikaz daha yürüseydik kendimizi bebek sahilinde bogazda bulucaktıkk enerji depoladım geldimm
Canım yaa sizin oralarda çokk güzel hastaneye giderken sahilden gidiyorduk ahh ahhh duygularım depresdi yineesen nasılsn canım annecigin nereden gelmişti? ohh ne güzel geçiyordur şimdi annenle zaman el bebek gül bebek bakıyodur bebişinle sana
alkışşlıyorumm ve takdir ediyorum sizi cnm..geçende emirgana gitmiştiniz galibaa..oohh misss enerjikk metoo oldun sen yanee..
bencede öle yap cnm senin için çok önemli bi süreç her açıdan rahat olman lazım illaki seni anlayan bi doktor bulursun. inşallah senin için hayırlısı olurvalla canım değişecem bu doktoru ona karar verdim bugün bana yaşattığı şoklardan sonra güvenim kalmadı şimdiki önceliğim şu gen testi onada fakülte hastanelerinden randevu alamadım bugün canım onada sıkkın
bende öle didim az önce gözüme görünüyo fena halde
aynen canım benimki günlük depresyondu çıkıverdim
evet duymasın midesi bulanan hamişlerimiz dicektim ama dayanamadım 3-5 bulantı çeken hamileye haber verdim ileri geri konuşan kendini bilmez bi hamiş var topikte gelin haddini bildirin dedim tenhada kalma sıkıştırmasınlar dikkat et
iyiyimşekerim.. nasıl olayım işte gün sayıyorum.annem geldi sabah kırıkkaleden..
diğer kızkardeşm zonguldakta okuyordu o geldi akşam..
zten kızkardeşimin biri yanımda kalıyodu..üle işte onlarla vakit geçiriyorum..
bazen içimi korku kaplıyo bazen ne yaparsan yap kısmetinde varsa olur diyorum..
böle işteee..
hep olumlu düşün canım beynin mesaj gönderiyo aşşaya:) aklına olumsuz şeyler gelmesiniyiyimşekerim.. nasıl olayım işte gün sayıyorum.annem geldi sabah kırıkkaleden..
diğer kızkardeşm zonguldakta okuyordu o geldi akşam..
zten kızkardeşimin biri yanımda kalıyodu..üle işte onlarla vakit geçiriyorum..
bazen içimi korku kaplıyo bazen ne yaparsan yap kısmetinde varsa olur diyorum..
böle işteee..
gülden herkese cevap verirken beni ihmal etmişsin
diğer yarım aynı konuya değinmişizz valla ben görmeden şeyettimm ikramayaaa konuşmadık ta aramızda dimekki aklın yolu bir..
Minnak kanaryam annanesu iki teyzesi ve ve babasi oturup mac izliuok..
Hahahaaayy.. sanirim cevabi yukarda verdim ama sakin sakin izliuom valla bak..
ahahh bızımde bebişlerımız göbuslerımze gelsınler bız unutmayız amaa
bencede öle yap cnm senin için çok önemli bi süreç her açıdan rahat olman lazım illaki seni anlayan bi doktor bulursun. inşallah senin için hayırlısı olur
walla sıkıştırırlar çok zor ya Allah sabır versin. ne biçim de şanslıyım bu konuyu açmiyim bida:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?