Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizlarr herkese iyi aksamlarr.. Ben gece ay asilama oldum. Bu ay dinlenip haziranda tup bebek yaptiricaz. Dualarim sizlerle, Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallaah. Takipteyim hepinizi. İyi haberlerinizi okuycam insallaaah!! :):)

evett canımm çokkk spor tkılıyoruz bu sıralar eşofman hayatımda olmassa olmazlardandır

göguslerım agrımaya basladı benım iğnenın 3.gunu ama.erken oldu busefer yaa.kasık agrılarımda bugun kendını belllı ettı.perş gelseydıde ben gıtseydım bı doktora yumoşların durumunu görseydim

valla kuzum sakin sakin izliyom heyecan stres telaş yok..
zaten annem çoğu yerde müdahale edio lafa tutuyo beni nasıl helecanlanıyım..
konsantre olamıyom ki..

nolcak bu bukeyle niyazinin hali içim parçalanıyoooo neyseki babanne niyazinin aklına kurt düşürdü
biz 80 leri seyrediyoruzz çok gülüyoruz nosatljik şarkılar eşliğindee...
ayarlarıyla oynamma lazım ama ben hala alışamadım prolu olma işinee...kocaman yazınca es geçilmiyor değil mii heheheh
nasıl sabitleyecem bikmiyorum l,i ayarlarımdan mı yapıcammm:44::44::44::44::44::44::26::26::26::26:
maaşallah bulantı için erken değil aslında amaa her hamiş farklı yaşar hamileliği..kızkardeşim bir kezmidesi bulanmadan 2 bebiş doğurdu...iştahı açıldı ama aşerdiğini de görmedimm....kızlar ilkokula giidyorlar büyüğü gençkız oldu nerdeysee aman ilk aylardan çok kilo alırısn yandın kızım yuvarlanarak gidersin artık doğumaa

Son düzenleme:
Kizlarr herkese iyi aksamlarr.. Ben gece ay asilama oldum. Bu ay dinlenip haziranda tup bebek yaptiricaz. Dualarim sizlerle, Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallaah. Takipteyim hepinizi. İyi haberlerinizi okuycam insallaaah!! :):)

iyi akşamlarrrr hoşgeldin...
aşılamadan tüpe geçiş yaptın demek bir zamanlar ben gibiii
2 aşılamadan sonra tüpe geçmiştim 4.tüpe doğru yol alıyorum Allah sonumuzu benzetmesin
ilk tüp denemende gelsin bebeklerin...
sende anlat neden tüp yapıyorsun sorun neee...

evett canımm çokkk spor tkılıyoruz bu sıralar eşofman hayatımda olmassa olmazlardandır

eşofman iyidir bende severim ev eşofmanlarımı çıkarıp eş eşofmanlarımı giyerim akşama doğru
gece sporu yapıyoz biz onun için eşofmana gerek olmuyo mümkünse hiç bişeye gerek olmuyo

maşallahh maşallahhh büyüyolar gör bak herşey yolunda bence

valla kuzum sakin sakin izliyom heyecan stres telaş yok..
zaten annem çoğu yerde müdahale edio lafa tutuyo beni nasıl helecanlanıyım..
konsantre olamıyom ki..

afferin teyzem doğrusunu yapıyooo takdir ettim

ayy ınş öledır canım 3.aşılamamda 225 e doza kadr cıkmıstık 21.gunde 25.gunde hala catlamamstı yumoşlar yıne aynı şeyolck dıye korkuyorum.perş gideydım bi içim rahtlıcak ınan

Canımm çok düşünmemeye bak ya iyi düşün iyi olsun pozitif olmaya çlış tatlımm korkma sakın korkunun ecele faydası yok bol bol dua et güzel düşün canım her defa aynı şey olucak diye kaide yokki zaten İNŞLLAH gider rahatlarsın canım benim

Eeee canım gece sporu yapmayanmı varr 10 senedir çok sportik ve erotik olduk çıktık tabi bide proff

alırısn inşaallah..sıkma canını ben daha kontorle bile gitmedim bir yerden başlamam lazımm.kocamla onu konuştuk akşam yemektee....aartık başlayalım bir yerden yavaş yavaş hazırlıklara rapor olsun testlerim olsunn... yaz da geliyor ancak bitirimm aslındaa..dişim de var off..

diğer yarım aynı konuya değinmişizz valla ben görmeden şeyettimm ikramayaaa konuşmadık ta aramızda dimekki aklın yolu bir..
:76::76::76::76::76::76::76::117::117::117::117::117:
maşallaaaahh bizde geçen sene üle yapıyduk..
ama artıkım bi sahilimiz bile yuhk..
bizim sahili kapadılar kompleks yapıolar..
eee napıyosunuz artık sahil yerine nerde dolaşıyosunu bacımm

Oyyy anammm oyyy bende diyom bu millet uyusdumu yaw meger sorun benim telefondaymis
Kizlar memelerim cok kasiniyoooooi agriyiiii kurtarin beniii bu velet yapisti bana galiba

Tesekkur ederim cevabin icin :) esimin hizli ileri hareketli spermi ve morfolojide sorun var. Doktorumuz 1. Asilamadan sonra vakit kaybetmeye gerek yok ikinciyi yapmayalim bosuna yipranmayin deyince 1 ay ara verip tup bebek yaptirmaya karar verdik. İnsallah hayirlisiyla olur. Siz de neydi problem?

önce dişlerini hallet canım o çok önemli

gördüm canım birer dakika arayla yazmışız

Eeee canım gece sporu yapmayanmı varr 10 senedir çok sportik ve erotik olduk çıktık tabi bide proff

e tabii 10 sene olunca sonu tik le biten çok kelimemiz oluveriyoo

bi yandan bukeyle niyaziye bakıyom bi yandan topiğe ondan görememişim seni tatlım yoksa görülmeyecek kadınmısın gülgüzelim

ben bakamıyom ama maç izliyozda yarıda kaldı öleee

harun bukeyi kaçırmasın sakın

ne diyosun gerçektenmiii tüh yaaa harun bukeyi kaçırırmı bilmem ama ben önemli bi bölümü kaçırdım
sen gelişmeleri yazsana noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…