ama yazdımdı ben sana:26::26::26:
valla bende senden habersiz şeyettim yani
kızım ben seni bilmiyommu bi de benfica maçı var napıcam bilmiyorum seni bu heyecandan uzak tutmak için onu düşünüyom annen gelmiş çok sevindim canımselam söle teyzeme ellerinden öperim...
bu ara sanki hep kocamla eşofmanlarımızı giydik mesajlarını okuyorum
aaaa unutma tabikiiiiiiiiiii hele bi gelsin bebişim ben unutcam amadermişim
şükret canım gerçekten zor bi durum kız kardeşim 9 ay çekti hastanede yattı yemek yiyemediği için serumla beslendi fena oluyooo
göguslerım agrımaya basladı benım iğnenın 3.gunu ama.erken oldu busefer yaa.kasık agrılarımda bugun kendını belllı ettı.perş gelseydıde ben gıtseydım bı doktora yumoşların durumunu görseydim
biz 80 leri seyrediyoruzz çok gülüyoruz nosatljik şarkılar eşliğindee...nolcak bu bukeyle niyazinin hali içim parçalanıyooooneyseki babanne niyazinin aklına kurt düşürdü
ayarlarıyla oynamma lazım ama ben hala alışamadım prolu olma işinee...kocaman yazınca es geçilmiyor değil mii hehehehKız ikramaya canısımm tamam pron var ama büüülee sayfadaa yaldır yaldırrr oluyii senin yazılarr farkındasın dimi..Puntonu mu küçültsenn ben anlamadımm..Yani yazılarını pas geçme olasılığım kalmıyorrr
nasıl sabitleyecem bikmiyorum l,i ayarlarımdan mı yapıcammm:44::44::44::44::44::44::26::26::26::26:aboooowwww ne çok alıntı var
ama sen neden pembe ve bu yazı tipini kullanıyon daha kibarca bişi seçsene gülüm...
pro olunca yazı herkeste bu renk ve bu boyut oluveriyo sonra sen düzenliyosun ve sabitliyosun biliyon dimi:26::26:
maaşallah bulantı için erken değil aslında amaa her hamiş farklı yaşar hamileliği..kızkardeşim bir kezmidesi bulanmadan 2 bebiş doğurdu...iştahı açıldı ama aşerdiğini de görmedimm....kızlar ilkokula giidyorlar büyüğü gençkız oldu nerdeyseeher çarşamba tatil olsa 2 gün çalış 1 gün tatil işte mis gibi. bu kez de işe adapte olamazlar
ikramayam bebişim alıntı yapamadım çok uzundunapim 8. haftama girmiş bulunuyorum çok ayıp ama bulantım olmadığı gibi iştahım açıldı:44::44::44: walla bulantısı olanlar duymasın beni topa tutarlar sanırım. eşim şaşkınlıklar hayretler içinde ağzı bi karış açık benim yemek yememi izliyo gece 2 de kalkıp yemek yiyorum şimdi 55 kiloyum heralde 80 olurum
Canımm ne güzel işte yumoşlrr büyüyorr
Kizlarr herkese iyi aksamlarr.. Ben gece ay asilama oldum. Bu ay dinlenip haziranda tup bebek yaptiricaz. Dualarim sizlerle, Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallaah. Takipteyim hepinizi. İyi haberlerinizi okuycam insallaaah!! :):)
evett canımm çokkk spor tkılıyoruz bu sıralar eşofman hayatımda olmassa olmazlardandır
göguslerım agrımaya basladı benım iğnenın 3.gunu ama.erken oldu busefer yaa.kasık agrılarımda bugun kendını belllı ettı.perş gelseydıde ben gıtseydım bı doktora yumoşların durumunu görseydim
valla kuzum sakin sakin izliyom heyecan stres telaş yok..
zaten annem çoğu yerde müdahale edio lafa tutuyo beni nasıl helecanlanıyım..
konsantre olamıyom ki..
eee napıyosunuz artık sahil yerine nerde dolaşıyosunu bacımm
ayy ınş öledır canım 3.aşılamamda 225 e doza kadr cıkmıstık 21.gunde 25.gunde hala catlamamstı yumoşlar yıne aynı şeyolck dıye korkuyorum.perş gideydım bi içim rahtlıcak ınan
ama yazdımdı ben sana:26::26::26:
iyi akşamlarrrr hoşgeldin...
aşılamadan tüpe geçiş yaptın demek bir zamanlar ben gibiii
2 aşılamadan sonra tüpe geçmiştim 4.tüpe doğru yol alıyorum Allah sonumuzu benzetmesin
ilk tüp denemende gelsin bebeklerin...
sende anlat neden tüp yapıyorsun sorun neee...
eşofman iyidir bende severim ev eşofmanlarımı çıkarıp eş eşofmanlarımı giyerim akşama doğru
gece sporu yapıyoz biz onun için eşofmana gerek olmuyo mümkünse hiç bişeye gerek olmuyo
maşallahh maşallahhh büyüyolar gör bak herşey yolunda bence
afferin teyzem doğrusunu yapıyooo takdir ettim
sen niden görmüyon beniiiiii
alırısn inşaallah..sıkma canını ben daha kontorle bile gitmedim bir yerden başlamam lazımm.kocamla onu konuştuk akşam yemektee....aartık başlayalım bir yerden yavaş yavaş hazırlıklara rapor olsun testlerim olsunn... yaz da geliyor ancak bitirimm aslındaa..dişim de var off..valla canım değişecem bu doktoru ona karar verdim bugün bana yaşattığı şoklardan sonra güvenim kalmadı şimdiki önceliğim şu gen testi onada fakülte hastanelerinden randevu alamadım bugün canım onada sıkkın
ben Ankaradayım canımcım ilk tüpü gazi üniversitesinde diğer 2 tüpüde başkent üniversitesinde yaptırdım izmire sadece gezmeye gitmişliğim varizmirden olan kızlar hamiş şekerim...arada bi takılıyolar laf aramızda aldılar bebeleri göbüşlerine bizi unuttular nankörler
diğer yarım aynı konuya değinmişizz valla ben görmeden şeyettimm ikramayaaa konuşmadık ta aramızda dimekki aklın yolu bir..
eee napıyosunuz artık sahil yerine nerde dolaşıyosunu bacımmmaşallaaaahh bizde geçen sene üle yapıyduk..
ama artıkım bi sahilimiz bile yuhk..
bizim sahili kapadılar kompleks yapıolar..
iyi akşamlarrrr hoşgeldin...
aşılamadan tüpe geçiş yaptın demek bir zamanlar ben gibiii
2 aşılamadan sonra tüpe geçmiştim 4.tüpe doğru yol alıyorum Allah sonumuzu benzetmesin
ilk tüp denemende gelsin bebeklerin...
sende anlat neden tüp yapıyorsun sorun neee...
eşofman iyidir bende severim ev eşofmanlarımı çıkarıp eş eşofmanlarımı giyerim akşama doğru
gece sporu yapıyoz biz onun için eşofmana gerek olmuyo mümkünse hiç bişeye gerek olmuyo
maşallahh maşallahhh büyüyolar gör bak herşey yolunda bence
afferin teyzem doğrusunu yapıyooo takdir ettim
alırısn inşaallah..sıkma canını ben daha kontorle bile gitmedim bir yerden başlamam lazımm.kocamla onu konuştuk akşam yemektee....aartık başlayalım bir yerden yavaş yavaş hazırlıklara rapor olsun testlerim olsunn... yaz da geliyor ancak bitirimm aslındaa..dişim de var off..
:76::76::76::76::76::76::76::117::117::117::117::117:
eee napıyosunuz artık sahil yerine nerde dolaşıyosunu bacımm
gördüm canım birer dakika arayla yazmışız
Eeee canım gece sporu yapmayanmı varr 10 senedir çok sportik ve erotik olduk çıktık tabi bide proff
bi yandan bukeyle niyaziye bakıyom bi yandan topiğe ondan görememişim seni tatlım yoksa görülmeyecek kadınmısın gülgüzelim
harun bukeyi kaçırmasın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?