Oyyy anammm oyyy bende diyom bu millet uyusdumu yaw meger sorun benim telefondaymis
Kizlar memelerim cok kasiniyoooooi agriyiiii kurtarin beniii bu velet yapisti bana galiba
Tesekkur ederim cevabin icin :) esimin hizli ileri hareketli spermi ve morfolojide sorun var. Doktorumuz 1. Asilamadan sonra vakit kaybetmeye gerek yok ikinciyi yapmayalim bosuna yipranmayin deyince 1 ay ara verip tup bebek yaptirmaya karar verdik. İnsallah hayirlisiyla olur. Siz de neydi problem?
İNŞALLH canımm kene gibi yapışmıstır bebişinnnnn çokmu agrıyor canım yaaa tızzz kocan kasışınn işte sende anlmıyon be canımm
İNŞALLH canımm kene gibi yapışmıstır bebişinnnnn çokmu agrıyor canım yaaa tızzz kocan kasışınn işte sende anlmıyon be canımm
BESMELE
Her gün biraz daha yoruyor beni,
Hasretinle başa çıkamıyorum.
Her gece bir yerden vuruyor beni,
Sağ salim sabaha çıkamıyorum...
Savaşta geçirdim sanki bir ayı,
Düşmandan almadım ben bu yarayı,
Giderken verdiğin tek sigarayı,
Hatıradır diye yakamıyorum...
Vicdanın halimi hiç mi sormuyor?
Küsecek ne yaptım, aklım ermiyor!
Zalimsin demeye dilim varmıyor,
Tavrına bir isim takamıyorum...
Yeter ki mektup yaz canımı dile!
Yetmezse uğrunda çektiğim çile!
Nazar değer diye resmine bile
Besmele çekmeden bakamıyorum...
CEMAL SAFİ
Alıntıdır
e tabii 10 sene olunca sonu tik le biten çok kelimemiz oluveriyoo
ben bakamıyom ama maç izliyozda yarıda kaldı öleee
ne diyosun gerçektenmiii tüh yaaa harun bukeyi kaçırırmı bilmem ama ben önemli bi bölümü kaçırdım
sen gelişmeleri yazsana noldu
delisin kızım sen benzetmeye bak kene gibi yapışsın diyooo embriyoya
Kasintidan kurtarin ayy bebegimm benle kalsin rabbimmm ne bicim bi cumle kurmusum yannis yannis ay utandim kendimden
Ayy yokkk kasitmam bi ay olmus tik yok simdi dokunursa ben dayanamam dalarim costuk bibucuk aydir halvetbetmedik gi
delisin kızım sen benzetmeye bak kene gibi yapışsın diyooo embriyoya
çok güzeellll çok
Canlar biz geldik annemdeyim Tekirdağ'da pazara kadar buradayım iyi gelicek inşallah
ayyyy ne güzelllll uyuz olmuşsun çok sevindim
şekerim benim vücudum ne zaman bhcg salgılasa ben gebe çıktım sonucunda biliyomusun ayrıca bi çok gebedende bunu duydum...
Ayyy canım yaaa ne olucak bizlerin bu hali her tüpde kardeş oluyoruz kocalarlasen ilk ve son kez kardeş olursun İNŞALLAH canımmm anaaa uzak dur adamdan azdırma sakın adamıı
Yavrum o bennimm annemm kene deme deme deme oyle deme deme
nermin harunu aradı niyazi herşeyi öğrendi bukeyi ordan uzaklaştır diye oda bukeye babanı acilen ambulansla almanyaya götürüyolar gel ben seni havaalanına götüreyüm dedi aldı götürdü kızı niyazide davutla konuşup herşeyi öğrendi ama saf buke haruna inandı gidiyo
Canlar biz geldik annemdeyim Tekirdağ'da pazara kadar buradayım iyi gelicek inşallah
huuu huuu kimler var telden girdigim icin goremiyom...napiosunuzzz?
canın çekti heralde sanada yapışır İNŞALLAHHHH
demiyimde dendi bi kere söz ağızdan çıktı napıcaz
vay vay vaaayyyyyyy neler olmuş neler
zaten bu bukenin uyuzluğu beni uyuz ediyooo
ohh ne güzel çok sevindim canım tabiki iyi gelir annenle olmak..
12 üye 11 ziyaretçi toplamda 23 kullanıcı var
evet canım çekti burnuma koktu bi yerim şişcek yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?