Tüp Bebek Günlüğümüz !

BESMELE

Her gün biraz daha yoruyor beni,
Hasretinle başa çıkamıyorum.
Her gece bir yerden vuruyor beni,
Sağ salim sabaha çıkamıyorum...

Savaşta geçirdim sanki bir ayı,
Düşmandan almadım ben bu yarayı,
Giderken verdiğin tek sigarayı,
Hatıradır diye yakamıyorum...

Vicdanın halimi hiç mi sormuyor?
Küsecek ne yaptım, aklım ermiyor!
Zalimsin demeye dilim varmıyor,
Tavrına bir isim takamıyorum...

Yeter ki mektup yaz canımı dile!
Yetmezse uğrunda çektiğim çile!
Nazar değer diye resmine bile
Besmele çekmeden bakamıyorum...

CEMAL SAFİ

Alıntıdır

Oyyy anammm oyyy bende diyom bu millet uyusdumu yaw meger sorun benim telefondaymis
Kizlar memelerim cok kasiniyoooooi agriyiiii kurtarin beniii bu velet yapisti bana galiba

İNŞALLH canımm kene gibi yapışmıstır bebişinnnnn çokmu agrıyor canım yaaa tızzz kocan kasışınn işte sende anlmıyon be canımm

ben 8 yıllık evliyim ve hiç korunmadık bebekte olmadı sadece tüp bebeklerden birinde kimyasal gebelik yaşadım bi de dış gebelik serüvenim oldu maalesef...teşhis sebepsiz infertilite denildi hep ama detaylara inildiğinde bende az bişi pko varmış eşimde de ileri spermlerde azlık varmış ama bunlar gebeliğe engel değilmiş...

Son düzenleme:

çok güzeellll çok

nermin harunu aradı niyazi herşeyi öğrendi bukeyi ordan uzaklaştır diye oda bukeye babanı acilen ambulansla almanyaya götürüyolar gel ben seni havaalanına götüreyüm dedi aldı götürdü kızı niyazide davutla konuşup herşeyi öğrendi ama saf buke haruna inandı gidiyo

Kasintidan kurtarin ayy bebegimm benle kalsin rabbimmm ne bicim bi cumle kurmusum yannis yannis ay utandim kendimden

ayyyy ne güzelllll uyuz olmuşsun çok sevindim
şekerim benim vücudum ne zaman bhcg salgılasa ben gebe çıktım sonucunda biliyomusun ayrıca bi çok gebedende bunu duydum...

Son düzenleme:
Ayy yokkk kasitmam bi ay olmus tik yok simdi dokunursa ben dayanamam dalarim costuk bibucuk aydir halvetbetmedik gi

Ayyy canım yaaa ne olucak bizlerin bu hali her tüpde kardeş oluyoruz kocalarla sen ilk ve son kez kardeş olursun İNŞALLAH canımmm anaaa uzak dur adamdan azdırma sakın adamıı

ayyyy ne güzelllll uyuz olmuşsun çok sevindim
şekerim benim vücudum ne zaman bhcg salgılasa ben gebe çıktım sonucunda biliyomusun ayrıca bi çok gebedende bunu duydum...

Annamadim uyuz oldum onu anladim da bhcg salgoladigindami oliyomus bolee

Ayyy canım yaaa ne olucak bizlerin bu hali her tüpde kardeş oluyoruz kocalarla sen ilk ve son kez kardeş olursun İNŞALLAH canımmm anaaa uzak dur adamdan azdırma sakın adamıı

Anam zor dayaniyo valla adamo elizabethle basbasa biraktim

Yavrum o bennimm annemm kene deme deme deme oyle deme deme

demiyimde dendi bi kere söz ağızdan çıktı napıcaz

vay vay vaaayyyyyyy neler olmuş neler
zaten bu bukenin uyuzluğu beni uyuz ediyooo

Canlar biz geldik annemdeyim Tekirdağ'da pazara kadar buradayım iyi gelicek inşallah

ohh ne güzel çok sevindim canım tabiki iyi gelir annenle olmak..

huuu huuu kimler var telden girdigim icin goremiyom...napiosunuzzz?

12 üye 11 ziyaretçi toplamda 23 kullanıcı var

canın çekti heralde sanada yapışır İNŞALLAHHHH

evet canım çekti burnuma koktu bi yerim şişcek yaaaaaa

bukenin saflığı benide sinir ediyo

bi yerin şişsin ama o göbeğin olsun gülgüzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…