Tüp Bebek Günlüğümüz !

Annamadim uyuz oldum onu anladim da bhcg salgoladigindami oliyomus bolee
Anam zor dayaniyo valla adamo elizabethle basbasa biraktim

neden oluyor bilmiyorum ama gebelik belirtilerinden biride bu sende neyin belirtisi bilemem tabii
kimyasal ve dış gebeliğimde kaşıntıdan anladım ben deli gibi kaşındım valla

şiiri çok seviyorum sevdiklerimi arada sizinle paylaşmakda hoşuma gidiyo

bu arada şiirimi beğenmene sevindim

paylaş tabiki bende çok seviyorum

Allah affetsin annem benii
Bu arada avcunu yala gogsune sur ama rabbim bi an once vercek gor bakk

Ayyy canım yaaa ne olucak bizlerin bu hali her tüpde kardeş oluyoruz kocalarla sen ilk ve son kez kardeş olursun İNŞALLAH canımmm anaaa uzak dur adamdan azdırma sakın adamıı

ayy en anlamdıgım konu bu zaten.normal zamnda canımız cıkıyor iş yapcez dıye.tedavıdeyken ayda bıkeze bırakıyoruz şansımızı.gercı gecen hemsıreye sordum nıye dıye benım kafam almıyor bu durumu dedim :d
hormonlardn dolayı yumurtalar ters dunuyor dedı..artık ne demkse mecbur dınlıyoruz doktorları

Kizlarr herkese iyi aksamlarr.. Ben gece ay asilama oldum. Bu ay dinlenip haziranda tup bebek yaptiricaz. Dualarim sizlerle, Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallaah. Takipteyim hepinizi. İyi haberlerinizi okuycam insallaaah!! :):)
aaa demek ziyaterçilerden bir de sendin demek..musmutlu kızz çok sevidm nickinii....arada gel muhabete de katıl şekerimm...
valla dolaşmıyoz bacım..çok sıılırsak eğer cadde bostana ineyruk..
dyosuuunnn
Oyyy anammm oyyy bende diyom bu millet uyusdumu yaw meger sorun benim telefondaymis
Kizlar memelerim cok kasiniyoooooi agriyiiii kurtarin beniii bu velet yapisti bana galiba
inşaalah inşaallah yapışsın şekerimm...ilaçlardan oluyor memeler büyüor ve büyürken de kaşınıyor davul gib olmuştum ben dokunamıyordum hem acıyordu dokundukça hem de kaşınıyordu durmadan
İNŞALLH canımm kene gibi yapışmıstır bebişinnnnn çokmu agrıyor canım yaaa tızzz kocan kasışınn işte sende anlmıyon be canımm
hahhaahha koptmum yaaaa kene demekk..

abooo o zaman toptann merhaba:)))

Kadınlar ne ister diye 100 kadına soramadık
Çünkü ilk sorduğumuz kadın hala susmadı

şapşahane olmuşş süper bir paylaşımm şekerimm....
Canlar biz geldik annemdeyim Tekirdağ'da pazara kadar buradayım iyi gelicek inşallah
oooo ne güzell anacıınla hasret gideriyorsun maaşallah..iiy gelicek tabiisi ananeyle torunn da hasret giderir bahaneylee..
huuu huuu kimler var telden girdigim icin goremiyom...napiosunuzzz?
bu ne kız karnı burnunda gelip selam verip kayboluyosunno koca karınla kayıp mı oldun kk da anlamıyorum kiii:44::44::44::44:

Son düzenleme:
Arım balım petegimm hoşgeldn canımmmm nsılsınn çok özledim seniiii iyi canım yürüyüşden geldik eşimlee sen nasılsn canım yarın boş boş dinlen ögretmen arkadaşımm benimmm
45 dak. konustuk bugun hala mi ozluyosun:)))
doyamadin mi kusum:))))
bugun kisliklari haxirladim ya cnm yarin da yazliklari cikarir kusliklari hurclarim.
Herkese iyi geceler canlar nasılsınız bakalım
kiizzz kacak nerelerdesinnnn????

Herkese iyi geceler canlar nasılsınız bakalım

Iyi gecelerrrrr canim iyiyiz sen nasilsinnn

Kadınlar ne ister diye 100 kadına soramadık
Çünkü ilk sorduğumuz kadın hala susmadı

Deli hatunnn

bugun kisliklari haxirladim ya cnm yarin da yazliklari cikarir kusliklari hurclarim.

Yetmedi canım yaa neyse sıra bende sürelerini ben bitirdim sanırım balımmm ben geçen hafta yaptık yzlık kışlık olayını çok rahatladım ama alılşverişe çıkmam lazımm tatlımmm

Hoşgeldin canımm nasılsını bebişinle aranız nasıl canımm bugün kulakların çınladımı canımmm seni andıık valla arkadaşımın biriylee

hoşbuldum canımm iyiyiz çok şükür bebiş takılıyo kendi kafasına göre uyutuyo anca beni. AAAAA nası andınız kız kötü mü iyi mi

Evdeyim uykudan ve yoğunluktan başımı kaldıramıyorum bi günüm bi günümü tutmuyoo

şapşahane olmuşş süper bir paylaşımm şekerimm....
Canlar biz geldik annemdeyim Tekirdağ'da pazara kadar buradayım iyi gelicek inşallah
oooo ne güzell anacıınla hasret gideriyorsun maaşallah..iiy gelicek tabiisi ananeyle torunn da hasret giderir bahaneylee..
huuu huuu kimler var telden girdigim icin goremiyom...napiosunuzzz?
bu ne kız karnı burnunda gelip selam verip kayboluyosunno koca karınla kayıp mı oldun kk da anlaıyorum kiii:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…