neden gelmiyon eskisi gibi özlüyorum o nedenle küsüm
saol canım teveccühün senden deli olmayım öyleyimdir
hahaha buu iyiydi iste:))))Kadınlar ne ister diye 100 kadına soramadık
Çünkü ilk sorduğumuz kadın hala susmadı
napim cnm yeni gonderdim misafirleri disim icin hediyeleriyle gecmis olsuna gelmislerdi akrabalar:)))))toptan merhabanın içindeki kendime ait olan merhabayı alıyorum ve merhaba canım nörüyon nassın
caninmmm tenefuste yaziom siz cvp yazana kadar zil calio cikmak zorunda kaliom ..ogrenciler yanima gelio buraya girdigimi gorsun istemiom.o sebepten yani:)))şapşahane olmuşş süper bir paylaşımm şekerimm....
oooo ne güzell anacıınla hasret gideriyorsun maaşallah..iiy gelicek tabiisi ananeyle torunn da hasret giderir bahaneylee..
bu ne kız karnı burnunda gelip selam verip kayboluyosunno koca karınla kayıp mı oldun kk da anlamıyorum kiii:44::44::44::44:
surelerim sana kurban olsun cnm canin saolsunn senin suren olursa da senden konusuruz..Yetmedi canım yaa neyse sıra bende sürelerini ben bitirdim sanırım balımmm ben geçen hafta yaptık yzlık kışlık olayını çok rahatladım ama alılşverişe çıkmam lazımm tatlımmm
himmmm tamam o zmn ben de bizi sattin mi dedin:)))hoşbuldum canımm iyiyiz çok şükür bebiş takılıyo kendi kafasına göreuyutuyo anca beni. AAAAA nası andınız kız kötü mü iyi mi
Evdeyimuykudan ve yoğunluktan başımı kaldıramıyorum bi günüm bi günümü tutmuyoo
ayyy canım benim ya inan bende sizi çok özlüyorum
ama arkadaşın çok yoğun ve uykulu günler geçiriyor. bir gün ev işi yapsam ertesi gün pert olup bütün gün uyuyorum malum evde hizmet bekleyen 2 erkek var
hahaha buu iyiydi iste:))))
napim cnm yeni gonderdim misafirleri disim icin hediyeleriyle gecmis olsuna gelmislerdi akrabalar:)))))
caninmmm tenefuste yaziom siz cvp yazana kadar zil calio cikmak zorunda kaliom ..ogrenciler yanima gelio buraya girdigimi gorsun istemiom.o sebepten yani:)))
surelerim sana kurban olsun cnm canin saolsunn senin suren olursa da senden konusuruz..
himmmm tamam o zmn ben de bizi sattin mi dedin:)))
hahaha buu iyiydi iste:))))
napim cnm yeni gonderdim misafirleri disim icin hediyeleriyle gecmis olsuna gelmislerdi akrabalar:)))))
caninmmm tenefuste yaziom siz cvp yazana kadar zil calio cikmak zorunda kaliom ..ogrenciler yanima gelio buraya girdigimi gorsun istemiom.o sebepten yani:)))
surelerim sana kurban olsun cnm canin saolsunn senin suren olursa da senden konusuruz..
himmmm tamam o zmn ben de bizi sattin mi dedin:)))
Hoşgeldin canımm nasılsını bebişinle aranız nasıl canımmbugün kulakların çınladımı canımmm seni andıık valla arkadaşımın biriylee
heeeee hıııııı ooooo yeeaahhhhhh neeeyyyy anlamadım
evdeki erkek sayısı neden 2 ben bişimi kaçırdım acaba :26:
afferin onlara hediyesiz geleni alma
o biri de benim:)))))
tamam almam:))))heeeee hıııııı ooooo yeeaahhhhhh neeeyyyy anlamadım
evdeki erkek sayısı neden 2 ben bişimi kaçırdım acaba :26:
afferin onlara hediyesiz geleni alma
evet canim ya valla iyi oldu bana da bi mesguliyet oldu.kafa dagitiyom en azindan.Yok be canım satış olmaz bizde fırsat buldukça yazıyorum canım sen de öğretmenliğe başlamışsın hayırlı olsun cnm çok sevindim evde oturmak da bi yere kadar sıkılıyor insan en iyisini yapmışsın
hımm açıklayım o zaman evde bir koca insanı bir de erkek kardeş insanı besliyorumBebiş de erkek olursa beni artık böyle görürsünüz
hoşbuldum canımm iyiyiz çok şükür bebiş takılıyo kendi kafasına göreuyutuyo anca beni. AAAAA nası andınız kız kötü mü iyi mi
Evdeyimuykudan ve yoğunluktan başımı kaldıramıyorum bi günüm bi günümü tutmuyoo
tamam almam:))))
evet canim ya valla iyi oldu bana da bi mesguliyet oldu.kafa dagitiyom en azindan.
Haha tahmin etmiştim saten ben günahımı aldınız demiii alın alın çok zaten günahlar
Evet canım nasıl peki zor oluyor mu bi ara bende düşünmüştüm vazgeçtim sonra
aha konusma aynen soyle oldu:
mehtap dedi ki misal hic girmio artik
ben de dedim ki o hamile ya artik girmez :))
beni utandirdin:))
şimdi oldu işteee anlamak algılamak çok güzel şükürler olsun yarebbim
iyiligini konustuk cnım hiç gelmiyorsun ya buralara onu konustuk özlettin yani balımmm
hoşgeld,inn selam verip gittin mi acabaa:44::44::44:
valla doktorun ne kadar ünlü olduğu bizi artık bağlamıyor..senin tedavinde doğru aşamalrda doğru ilaç ve takviyeleri kullanıp kişiye özel tedavi uyguluyorsa ve sorunun neyse o yönde gerekn her türlü test ve takiib yapıyorsa ayrıca bunu senin giib bilinçli hastasına güzelce açıklayabiliyorsaaa işte o doktor iyi doktordur..ben o konuda çok şanslıyıdım ama şimdi kimle nerde başlıcam bilmediğim için Rabbim yardımcım olsun ,iyi nsna ve iiy daktorla karşılaştırsın diye dua ediyorumm....kafanda ki herşeyi sor ve emin ol benceee...
hımm belki de onda diyemiyecmm... sorun eşinde olana rakadaşlarım bile sıkıntı çekiyıor..oğluna toz kondurmayacak cahillikte olabilir bu insanlar..ama siznkiler sağlık sorunu olarak görüp kusur diye nitelendirmek yerinee çare olalım destek olalım demişler Alah razı olsunn onları torun sahibi yapsınn inşaallah enkısa zamandaa...
karadeniz htunu benim arkadaşımm kızdırmasın o doktor kafasına odunu yer eli maşalı olur biizimm kadınlarımızınn maazallah
Nur hanımla görüşmüşsün sanırımm..çok şeker bir hanımmış derya ile jülietta da onun hastası ...istediğim şartları konuşur ve aklımda soru işareti olmadan tedaviye başlayabilirsemm düşünürümm..memorial de aklımdaa...
anımm ya nasıl giidyor pekii ne durumdasın..anlat biraz kendinden tatlımm..ben kaçırıdm sanırım ne aşamadaydın :44::44::44::44:
doktorun kim hayatımm..
neden oluyor bilmiyorum ama gebelik belirtilerinden biride bu sende neyin belirtisi bilemem tabii
kimyasal ve dış gebeliğimde kaşıntıdan anladım ben deli gibi kaşındım valla
paylaş tabiki bende çok seviyorum
heheanlamak güzeldir anlatabiliyorsa anlatabilen işte öle bişey bu da
bu arada kırmızılığın da gözümden kaçmadı hayırrrrrrrrlııı ve uğuurrrlu olsun yakışmışş arkadaşıma
Ayy sağol canımm Allah razı olsun bende sizi özledim fırsat bulunca direkt giriyorum zaten biliosun yoğunluğumu kardeşim falan ver evde
Annamadim uyuz oldum onu anladim da bhcg salgoladigindami oliyomus bolee
Anam zor dayaniyo valla adamo elizabethle basbasa biraktim
hoşgeldinn uykucu sultaann..Herkese iyi geceler canlar nasılsınız bakalım
Kadınlar ne ister diye 100 kadına soramadık
Çünkü ilk sorduğumuz kadın hala susmadı
hımm açıklayım o zaman evde bir koca insanı bir de erkek kardeş insanı besliyorumBebiş de erkek olursa beni artık böyle görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?