Tüp Bebek Günlüğümüz !

neden gelmiyon eskisi gibi özlüyorum o nedenle küsüm

saol canım teveccühün senden deli olmayım öyleyimdir

ayyy canım benim ya inan bende sizi çok özlüyorum

ama arkadaşın çok yoğun ve uykulu günler geçiriyor. bir gün ev işi yapsam ertesi gün pert olup bütün gün uyuyorum malum evde hizmet bekleyen 2 erkek var

Kadınlar ne ister diye 100 kadına soramadık
Çünkü ilk sorduğumuz kadın hala susmadı
hahaha buu iyiydi iste:))))

toptan merhabanın içindeki kendime ait olan merhabayı alıyorum ve merhaba canım nörüyon nassın
napim cnm yeni gonderdim misafirleri disim icin hediyeleriyle gecmis olsuna gelmislerdi akrabalar:)))))

caninmmm tenefuste yaziom siz cvp yazana kadar zil calio cikmak zorunda kaliom ..ogrenciler yanima gelio buraya girdigimi gorsun istemiom.o sebepten yani:)))

Yetmedi canım yaa neyse sıra bende sürelerini ben bitirdim sanırım balımmm ben geçen hafta yaptık yzlık kışlık olayını çok rahatladım ama alılşverişe çıkmam lazımm tatlımmm
surelerim sana kurban olsun cnm canin saolsunn senin suren olursa da senden konusuruz..
himmmm tamam o zmn ben de bizi sattin mi dedin:)))

heeeee hıııııı ooooo yeeaahhhhhh neeeyyyy anlamadım
evdeki erkek sayısı neden 2 ben bişimi kaçırdım acaba :26:

afferin onlara hediyesiz geleni alma

Yok be canım satış olmaz bizde fırsat buldukça yazıyorum canım sen de öğretmenliğe başlamışsın hayırlı olsun cnm çok sevindim evde oturmak da bi yere kadar sıkılıyor insan en iyisini yapmışsın

hımm açıklayım o zaman evde bir koca insanı bir de erkek kardeş insanı besliyorum Bebiş de erkek olursa beni artık böyle görürsünüz

tamam almam:))))
evet canim ya valla iyi oldu bana da bi mesguliyet oldu.kafa dagitiyom en azindan.

iyiligini konustuk cnım hiç gelmiyorsun ya buralara onu konustuk özlettin yani balımmm

aha konusma aynen soyle oldu:
mehtap dedi ki misal hic girmio artik
ben de dedim ki o hamile ya artik girmez :))
beni utandirdin:))

Süpersinn turkuazım canım cicimm aynen öyle oldu misalcigim seni çok özlemiştik emin ol canımmm iyi insan lafın üstüne gelirmiş misaliiiii
Canımın içi benim telefonum sana kurban olsun evlilik yıldönümümde geliyor bu bahaneyle ıphone 5 aldırıırm kocişime

şimdi oldu işteee anlamak algılamak çok güzel şükürler olsun yarebbim

hehe anlamak güzeldir anlatabiliyorsa anlatabilen işte öle bişey bu da
bu arada kırmızılığın da gözümden kaçmadı hayırrrrrrrrlııı ve uğuurrrlu olsun yakışmışş arkadaşıma

iyiligini konustuk cnım hiç gelmiyorsun ya buralara onu konustuk özlettin yani balımmm

Ayy sağol canımm Allah razı olsun bende sizi özledim fırsat bulunca direkt giriyorum zaten biliosun yoğunluğumu kardeşim falan ver evde

dr emre turgut canımmm

neden oluyor bilmiyorum ama gebelik belirtilerinden biride bu sende neyin belirtisi bilemem tabii
kimyasal ve dış gebeliğimde kaşıntıdan anladım ben deli gibi kaşındım valla

paylaş tabiki bende çok seviyorum

allahım normal gebelilk verdin rabbimmm herkese tatlı bebeklerini versin inşallahh

Selam canlar nasilsiniz ben cok keyifliyim disari ciktim yine bugun abim ve kaynim yemege goturduler temiz hava aldim ohhh mis gibi

Biliyorum tatlım yaaa erkeklrle ugrşmak zor sanki yoldakide erkek gibi dogdu içime tatlım yaa

Annamadim uyuz oldum onu anladim da bhcg salgoladigindami oliyomus bolee

Anam zor dayaniyo valla adamo elizabethle basbasa biraktim
sizde mi Elizabeth diyosunuzz
Herkese iyi geceler canlar nasılsınız bakalım
hoşgeldinn uykucu sultaann..
Kadınlar ne ister diye 100 kadına soramadık
Çünkü ilk sorduğumuz kadın hala susmadı
kadınların en gelişmiş kasları çene kaslarıymışş:99::99::99::99::99::99::99::99:
hımm açıklayım o zaman evde bir koca insanı bir de erkek kardeş insanı besliyorum Bebiş de erkek olursa beni artık böyle görürsünüz

maşallah enişte kayınçoo yoruyorlar demek senii..bebişin de erkektir belkiii sonuç

hepinizi öpüyoruz kızlarrr biz uyumaya giidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yarın görüşmek ümidiyle hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

en güzel sabahlar sizinle olsun inşallah yattığııoz yerler pamukk olsun hepinizin ayağının altı "CENNET" olsun.. sevgiyle kalın ..aşkla kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…