aha konusma aynen soyle oldu:
mehtap dedi ki misal hic girmio artik
ben de dedim ki o hamile ya artik girmez :))
beni utandirdin:))
yok cnm ya zumre hocalari yardimci oluyolar saolsunlar.
Siz de benim hep aklımdasınız canımm bundan sonra bulduğum her fırsatta gircemSüpersinn turkuazım canım cicimmaynen öyle oldu misalcigim seni çok özlemiştik emin ol canımmm iyi insan lafın üstüne gelirmiş misaliiiii
Canımın içi benim telefonum sana kurban olsunevlilik yıldönümümde geliyor bu bahaneyle ıphone 5 aldırıırm kocişime
Selam canlar nasilsiniz ben cok keyifliyim disari ciktim yine bugun abim ve kaynim yemege goturduler temiz hava aldim ohhh mis gibi
Kızlar ben suitime çekiliyorum hepinize iyi geceler dilerken hamileri ben öpüyorum hamiş olmayanları kocaları öpsün
Selam canlar nasilsiniz ben cok keyifliyim disari ciktim yine bugun abim ve kaynim yemege goturduler temiz hava aldim ohhh mis gibi
Biliyorum tatlım yaaa erkeklrle ugrşmak zor sanki yoldakide erkek gibi dogdu içime tatlım yaa
sizde mi Elizabeth diyosunuzz
hoşgeldinn uykucu sultaann..
kadınların en gelişmiş kasları çene kaslarıymışş :99::99::99::99::99::99::99::99:
maşallah enişte kayınçoo yoruyorlar demek senii..bebişin de erkektir belkiiisonuç
hepinizi öpüyoruz kızlarrr biz uyumaya giidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yarın görüşmek ümidiyle hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
en güzel sabahlar sizinle olsun inşallah yattığııoz yerler pamukk olsun hepinizin ayağının altı "CENNET" olsun.. sevgiyle kalın ..aşkla kalın..
sen de supersin canisi:))aman ne gerek var ayfon 5 e yazik dunya para android daha uygun teller car ondan aldir bu arada aysegul cikti mi?Süpersinn turkuazım canım cicimmaynen öyle oldu misalcigim seni çok özlemiştik emin ol canımmm iyi insan lafın üstüne gelirmiş misaliiiii
Canımın içi benim telefonum sana kurban olsunevlilik yıldönümümde geliyor bu bahaneyle ıphone 5 aldırıırm kocişime
slm cnmm keyfin daim olsun insallah maasalahhh:))Selam canlar nasilsiniz ben cok keyifliyim disari ciktim yine bugun abim ve kaynim yemege goturduler temiz hava aldim ohhh mis gibi
ii geceler cnm aminnnnnnn
hepinizi öpüyoruz kızlarrr biz uyumaya giidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yarın görüşmek ümidiyle hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
en güzel sabahlar sizinle olsun inşallah yattığııoz yerler pamukk olsun hepinizin ayağının altı "CENNET" olsun.. sevgiyle kalın ..aşkla kalın..
iyi gecelerr kuzuuu benim herif uyudu beni kim opcekKızlar ben suitime çekiliyorum hepinize iyi geceler dilerken hamileri ben öpüyorum hamiş olmayanları kocaları öpsün
yok ya heyecanlanmazsin ilk dersten sonra alisirsin.ilk basta cocuklara odev verirsin onlara anlattirsin:))yok kız girerim balım ya nankörlük etmemm asla ooo daha sizin bebişlerinizi de görücez inşallah daha ne günler gecircez beraber ama hamile olunca bir günün bir gününü tutmuyor Allah size de yaşatacak en kısa zamanda inşallah
hımm o zaman kolay olur ya bocalamaz en azından insan ben çok heycanlı bir insan olduğum için güvenemiyorum kendime anlatacaklarım çorba olur herhalde
Siz de benim hep aklımdasınız canımm bundan sonra bulduğum her fırsatta gircem
Hoşgeldin canımmmm ohh ne iyi yapmıssınız evet canım havalar çok güzel istanbulda bizde bol bol gezmye çalışıyoruz tadının çıkarıyoruz canımmm sahillerimiz yeter Valla bebişler nasıl balımmm
sen de supersin canisi:))aman ne gerek var ayfon 5 e yazik dunya para android daha uygun teller car ondan aldir bu arada aysegul cikti mi?
slm cnmm keyfin daim olsun insallah maasalahhh:))
iyi gecelerr kuzuuu benim herif uyudu beni kim opcek(
yok ya heyecanlanmazsin ilk dersten sonra alisirsin.ilk basta cocuklara odev verirsin onlara anlattirsin:))
sen de supersin canisi:))aman ne gerek var ayfon 5 e yazik dunya para android daha uygun teller car ondan aldir bu arada aysegul cikti mi?
yok ya heyecanlanmazsin ilk dersten sonra alisirsin.ilk basta cocuklara odev verirsin onlara anlattirsin:))
haha dimi anlatsınlar birbirlerine işleri ne takıldığı yeri de örtmene sorsunlargerçi şimdiki çocuklar cin maşallah
Canlarım ben çıkıyorum iyi geceler hepinize öpüyorum hepinizi
hiiii dogru yaa sey o zmn mehtos annesinde bi odada cekiomus net sadece yukari amcasigilden biraz orda girip cikmistir.Canıım ayşegül kaçtı sanırımm eee anasının yanında burad ne işi olurki canımm
tamam kuzum optum seni byeeCanlarım ben çıkıyorum iyi geceler hepinize öpüyorum hepinizi
gerci brnimkiler cok cocuk sayilmazlar lise 1 2 3 lere giriyorum.gorsen tipleri full makyaj sac bas yapili mini etekler...
hoşgeldin cnm ohh ne iyi etmişsin hava da çok güzeldibebişin nasıl iyi misiniz
Evet canim havalarda isindi icim icime sigmiyor ama haftada 1 gun anca cikariyorlar bende iyiyim bulantilarda azaldi sen nasilsin
Hadi ya bir erkek daha mı gelio eve yani kapatır kapıyı kaçarım evden artık bakarlar başlarının çarelerine
Hoşbuldum bitanemm nasılsınnaynen öyle olcam galiba kızım olsun da yardımcı olur anasına biraz
iyi geceler canım güzel dileklerin herkes için olsun Allah rahatlık versin bebişine kavuşacağın günden bir gün daha eksildi
hiiii dogru yaa sey o zmn mehtos annesinde bi odada cekiomus net sadece yukari amcasigilden biraz orda girip cikmistir.
tamam kuzum optum seni byee[/QUO
Örtmennnnnnnnnnnn hanım yarınki gününüzü nasıl degerlndirmeyi düşünüyordunuz?
Tızımm bizim zamanımızda nerde makyaj mini etek hocalar canımızı okuyorlardı Valla ama biz 6 lı gruptuk çete gibiydim Valla yinede yapıcagımızı yapıyorduk valla
iyiyim.canim kosusturmam cok bu aralar :))Amin canim insallah hepimizin nesesi bol olsun sen nasilsin tatlim
hiiii dogru yaa sey o zmn mehtos annesinde bi odada cekiomus net sadece yukari amcasigilden biraz orda girip cikmistir.
tamam kuzum optum seni byee[/QUO
Örtmennnnnnnnnnnn hanım yarınki gününüzü nasıl degerlndirmeyi düşünüyordunuz?
iste evle ilgilenirim mehtabim ya.zcik komsuma filan cikarim sen napicsn?
oooo cok guzel aysegulumm ne guzel slm sole annnenlere:))
Canımmm nasılsınn çok özledim seni ohh havalarda güzel bol bol gez canımmm tadının çıkarr bbeişinlee ve ailenle birliktee
şapşahane olmuşş süper bir paylaşımm şekerimm....
oooo ne güzell anacıınla hasret gideriyorsun maaşallah..iiy gelicek tabiisi ananeyle torunn da hasret giderir bahaneylee..
bu ne kız karnı burnunda gelip selam verip kayboluyosunno koca karınla kayıp mı oldun kk da anlamıyorum kiii:44::44::44::44:
Evet geldim kalabalık vardı yeni gitti millet desarj olucam inşallah kızlar ya ben açım ve uyuyorum bütün günşapşahane olmuşş süper bir paylaşımm şekerimm....
oooo ne güzell anacıınla hasret gideriyorsun maaşallah..iiy gelicek tabiisi ananeyle torunn da hasret giderir bahaneylee..
bu ne kız karnı burnunda gelip selam verip kayboluyosunno koca karınla kayıp mı oldun kk da anlaıyorum kiii:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?