Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar ben suitime çekiliyorum hepinize iyi geceler dilerken hamileri ben öpüyorum hamiş olmayanları kocaları öpsün

aha konusma aynen soyle oldu:
mehtap dedi ki misal hic girmio artik
ben de dedim ki o hamile ya artik girmez :))
beni utandirdin:))

yok kız girerim balım ya nankörlük etmemm asla ooo daha sizin bebişlerinizi de görücez inşallah daha ne günler gecircez beraber ama hamile olunca bir günün bir gününü tutmuyor Allah size de yaşatacak en kısa zamanda inşallah

yok cnm ya zumre hocalari yardimci oluyolar saolsunlar.

hımm o zaman kolay olur ya bocalamaz en azından insan ben çok heycanlı bir insan olduğum için güvenemiyorum kendime anlatacaklarım çorba olur herhalde

Siz de benim hep aklımdasınız canımm bundan sonra bulduğum her fırsatta gircem

Selam canlar nasilsiniz ben cok keyifliyim disari ciktim yine bugun abim ve kaynim yemege goturduler temiz hava aldim ohhh mis gibi

Hoşgeldin canımmmm ohh ne iyi yapmıssınız evet canım havalar çok güzel istanbulda bizde bol bol gezmye çalışıyoruz tadının çıkarıyoruz canımmm sahillerimiz yeter Valla bebişler nasıl balımmm

Selam canlar nasilsiniz ben cok keyifliyim disari ciktim yine bugun abim ve kaynim yemege goturduler temiz hava aldim ohhh mis gibi

hoşgeldin cnm ohh ne iyi etmişsin hava da çok güzeldibebişin nasıl iyi misiniz

Biliyorum tatlım yaaa erkeklrle ugrşmak zor sanki yoldakide erkek gibi dogdu içime tatlım yaa

Hadi ya bir erkek daha mı gelio eve yani kapatır kapıyı kaçarım evden artık bakarlar başlarının çarelerine

Hoşbuldum bitanemm nasılsınnaynen öyle olcam galiba kızım olsun da yardımcı olur anasına biraz

iyi geceler canım güzel dileklerin herkes için olsun Allah rahatlık versin bebişine kavuşacağın günden bir gün daha eksildi

sen de supersin canisi:))aman ne gerek var ayfon 5 e yazik dunya para android daha uygun teller car ondan aldir bu arada aysegul cikti mi?

slm cnmm keyfin daim olsun insallah maasalahhh:))
ii geceler cnm aminnnnnnn
Kızlar ben suitime çekiliyorum hepinize iyi geceler dilerken hamileri ben öpüyorum hamiş olmayanları kocaları öpsün
iyi gecelerr kuzuuu benim herif uyudu beni kim opcek(
yok ya heyecanlanmazsin ilk dersten sonra alisirsin.ilk basta cocuklara odev verirsin onlara anlattirsin:))

Sagol canim iyi geldi vallahi bende sahile gitmek istiyorum belki karsilasiriz seninle gerci sahil bize uzak biraz cok iyi yapmissiniz gezin bol bol bebislerde iyiler herhalde kontrole gidicez 10 gun icinde

haha dimi anlatsınlar birbirlerine işleri ne takıldığı yeri de örtmene sorsunlar gerçi şimdiki çocuklar cin maşallah

Canıım ayşegül kaçtı sanırımm eee anasının yanında burad ne işi olurki canımm

gerci brnimkiler cok cocuk sayilmazlar lise 1 2 3 lere giriyorum.gorsen tipleri full makyaj sac bas yapili mini etekler...

Tızımm bizim zamanımızda nerde makyaj mini etek hocalar canımızı okuyorlardı Valla ama biz 6 lı gruptuk çete gibiydim Valla yinede yapıcagımızı yapıyorduk valla

Amin canim insallah hepimizin nesesi bol olsun sen nasilsin tatlim

Tızımm bizim zamanımızda nerde makyaj mini etek hocalar canımızı okuyorlardı Valla ama biz 6 lı gruptuk çete gibiydim Valla yinede yapıcagımızı yapıyorduk valla

oooo bi gorsen incecik kaslarr, bukle masali saclar, zaten formada cok giymiolar serbest kiyafet geldi ya , gogusler ortada kiz lisesi ya rahatlar hepimiz kiziz diye.

Canlar ben cikiyorum hava carpti bugun beni uykum geldi hayret turkuaz canim ogretmenligin hayirli olsun iyi geceler opuldunuz

Amin canim insallah hepimizin nesesi bol olsun sen nasilsin tatlim
iyiyim.canim kosusturmam cok bu aralar :))

oooo cok guzel aysegulumm ne guzel slm sole annnenlere:))

Canımmm nasılsınn çok özledim seni ohh havalarda güzel bol bol gez canımmm tadının çıkarr bbeişinlee ve ailenle birliktee

Evet geldim kalabalık vardı yeni gitti millet desarj olucam inşallah kızlar ya ben açım ve uyuyorum bütün gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…