iyiyim.canim kosusturmam cok bu aralar :))
iste evle ilgilenirim mehtabim ya.zcik komsuma filan cikarim sen napicsn?
Canım yaaa kardeşime yani annemlere gidiem bi ara çok durmam yemek derdim yok Allahtan bugün yaptım canımm misafirlerin yordumu seni? dişin bugün nasıl tatlım hfiflemi agrısı?
Evet geldim kalabalık vardı yeni gitti millet desarj olucam inşallah kızlar ya ben açım ve uyuyorum bütün gün
Evet geldim kalabalık vardı yeni gitti millet desarj olucam inşallah kızlar ya ben açım ve uyuyorum bütün gün
oooo tam dikkat ediomusun canim aclik cok zor ya(
canlar benim gozum kapnio arada dalip geri uyaniom yarin goruselim insallahh optummmm
Öyle canım ya ama çok halsizim ve çok uyuyorum bütün gün yataktayım kolumu kımıldatıcak Halim yokCanımmm yaa sabret canım yaaa az kaldı İNŞALLAH bol bol yiyecegin zamanlar gelicekkk elizcikkk bi saglıkla dogsun İNŞALLAH canımm benim sabrett
iyiyim.canim kosusturmam cok bu aralar :))
Canım yaaa kardeşime yani annemlere gidiem bi ara çok durmam yemek derdim yok Allahtan bugün yaptım canımm misafirlerin yordumu seni? dişin bugün nasıl tatlım hfiflemi agrısı?
himmm amnenlrre gitcn ha ne guzel..yoruldum ya mehtap onlar gelmeden once de salobu sildim supurdum,lavabo tuvalet filan yiruldum sonra hzmet et cayi kahvrsi pastasi meyvasi ...disim ii cok sukur bugun hic agri kesici icmsdim tamamen super degil ama diger gunlerime gore cok cok iyi.mehtabim ii geceler vn cikiom optum
oooo tam dikkat ediomusun canim aclik cok zor ya(
canlar benim gozum kapnio arada dalip geri uyaniom yarin goruselim insallahh optummmm
İyi geceler canlar Allah rahatlık versinKızlar ben yatıyorum eşim çagırıyor çokk öpüyorum hepinizi
iyi geceler attalımm Allah rahatlık versinnnKızlar ben suitime çekiliyorum hepinize iyi geceler dilerken hamileri ben öpüyorum hamiş olmayanları kocaları öpsün
yok kız girerim balım ya nankörlük etmemm asla ooo daha sizin bebişlerinizi de görücez inşallah daha ne günler gecircez beraber ama hamile olunca bir günün bir gününü tutmuyor Allah size de yaşatacak en kısa zamanda inşallah
hımm o zaman kolay olur ya bocalamaz en azından insan ben çok heycanlı bir insan olduğum için güvenemiyorum kendime anlatacaklarım çorba olur herhalde
Siz de benim hep aklımdasınız canımm bundan sonra bulduğum her fırsatta gircem
iyi geceler sana da canımmCanlarım ben çıkıyorum iyi geceler hepinize öpüyorum hepinizi
uyy okullar ne ara osmanlı haremi giibii seçemecelerle dolmuş arkadaş maşallahh.. genç kızlaraaa...gerci brnimkiler cok cocuk sayilmazlar lise 1 2 3 lere giriyorum.gorsen tipleri full makyaj sac bas yapili mini etekler...
hamiş olunva normal zatenn tatlımm Allah koaylık versinn:26::26::26::26:Evet geldim kalabalık vardı yeni gitti millet desarj olucam inşallah kızlar ya ben açım ve uyuyorum bütün gün
Kızlar ben yatıyorum eşim çagırıyor çokk öpüyorum hepinizi
günaydın canımGÜNAYDINLAR.....
herkese kocaman kocaman öpücükler
tatlım ben soğan kürü yapmıştım adetimin 7. günü başlamıştım 15 gün devam etmiştim ama elma yağını duymadımkızlar bu ay soğan kürü yapım diyorum ne zaman başlanıyor bide elmayağı diye bişey duydum onuda yapmayı düşünüyorum nedersiniz bilgisi olan varmı canım
Herkese ginaydin misler gibi bi havada hepinize kocamannn kocaman opcuklerrrrr bizim bugun 5. Gunumuzzzzzz
günaydın kızlar bugün kendi kahvaltımızı kendimiz hazırlıyoruz kocayla gece kavga ettik salonda uyuyakalmıştı ben de onu uyandırmak için biraz ısrar edince bana bağırdı hormonların da etkisiyle çok üzüldüm ve bu sabah konuşmuyoz((
GÜNAYDINLAR.....
herkese kocaman kocaman öpücükler
kızlar bu ay soğan kürü yapım diyorum ne zaman başlanıyor bide elmayağı diye bişey duydum onuda yapmayı düşünüyorum nedersiniz bilgisi olan varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?