Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar ben suitime çekiliyorum hepinize iyi geceler dilerken hamileri ben öpüyorum hamiş olmayanları kocaları öpsün
iyi geceler attalımm Allah rahatlık versinnn

Canlarım ben çıkıyorum iyi geceler hepinize öpüyorum hepinizi
iyi geceler sana da canımm
gerci brnimkiler cok cocuk sayilmazlar lise 1 2 3 lere giriyorum.gorsen tipleri full makyaj sac bas yapili mini etekler...
uyy okullar ne ara osmanlı haremi giibii seçemecelerle dolmuş arkadaş maşallahh.. genç kızlaraaa...
Evet geldim kalabalık vardı yeni gitti millet desarj olucam inşallah kızlar ya ben açım ve uyuyorum bütün gün
hamiş olunva normal zatenn tatlımm Allah koaylık versinn:26::26::26::26:
Kızlar ben yatıyorum eşim çagırıyor çokk öpüyorum hepinizi

benim ki de çağırıyor..gitmedim diye içerden öksüürk sesleriyle dikkatimi çekmeye çalışıyor zannımcaaa
herkselere Allah rahatlık verisn kimse de kalmamış galiba yalnız gördüm kendimi topiktee:18::18::18::18:

Son düzenleme:
kızlar bu ay soğan kürü yapım diyorum ne zaman başlanıyor bide elmayağı diye bişey duydum onuda yapmayı düşünüyorum nedersiniz bilgisi olan varmı canım

kızlar bu ay soğan kürü yapım diyorum ne zaman başlanıyor bide elmayağı diye bişey duydum onuda yapmayı düşünüyorum nedersiniz bilgisi olan varmı canım
tatlım ben soğan kürü yapmıştım adetimin 7. günü başlamıştım 15 gün devam etmiştim ama elma yağını duymadım

günaydın kızlar bugün kendi kahvaltımızı kendimiz hazırlıyoruz kocayla gece kavga ettik salonda uyuyakalmıştı ben de onu uyandırmak için biraz ısrar edince bana bağırdı hormonların da etkisiyle çok üzüldüm ve bu sabah konuşmuyoz ((

selaaammmmmm
güzel birgün olsun inşallahhhh
ne kadar da sıcak mayısa yeni girdik ama şimdiden Ankara 28 derece yazı nasıl geçircez aceba:26:

hiiii kıyamam yaaaa demek üzüldün
ciddi bir mevzu değil Allahtan akşama alır gönlünü bence sıkma canını

GÜNAYDINLAR.....
herkese kocaman kocaman öpücükler

bende cocaman cocaman öpüyorum

canımcım bende soğan kürü yapmayı düşünüyorum...
adetin bittiği günden itibaren 7 sayıyorsun yani adetin bittikten sonraki 7.günde başlıyorsun sabah akşam taze hazırlıyorsun aç karnına içiyosun...
elma yağıyla ilgili hiç bişi duymadım bi bakayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…