merhaba kızlar
bugün tatil evdeyim havada güzel işim de yok
selaaammmmmm
güzel birgün olsun inşallahhhh
ne kadar da sıcak mayısa yeni girdik ama şimdiden Ankara 28 derece yazı nasıl geçircez aceba:26:
ohhhh süpperrr burda da hava güzel ama benim bi dünya işim var
günaydın kızlar bugün kendi kahvaltımızı kendimiz hazırlıyoruz kocayla gece kavga ettik salonda uyuyakalmıştı ben de onu uyandırmak için biraz ısrar edince bana bağırdı hormonların da etkisiyle çok üzüldüm ve bu sabah konuşmuyoz((
maşallahhh kocaman olmuşunuz 5.gün demek o hoooooo almış başını gitmiş bebek olmuş demek cinsiyete az kaldı
gelmeyen ne olsuuunnnn
Buyudukkk buyudukkkk bizzz
yakın olsaydık keşkeeee hemen gelmiştim arkadaşıma yardım etmişim ihtiyacı olduğunda çok mu
afferin çocuğumuza büyüsün üzmesin teyzelerini
biliyorum canım anında gelirdin çağırsam...
ama bende işe başlamıyorum alışverişe gidip temizlik maddeleri alcam eksiklerim var onlar olmadan başlamama perdeler atılcak onlar için bişiler alcam yıkarken kullanıyorum vs..perdeler yıkanmadna camları silemem vs..hepsi birbirine bağlı anlayacağın
Selaaammm..
Herkese merhabaa.....
Nasilsiniz bakm teyzoslar..
Valla millet is yapiyo bemde devirdim totoyu yatiyom.
Sagolsun annem kisliklari kaldirip yazliklari cikardi..günlük olagan isleri yapiyor simdide kizkardeslerimle...
boş ver bugün iş yapma bende evdeyim burada sohbet edek
hoşgeldin teyzesi kurban
nassın teyzem güzel güzel bölünüp sıkı sıkı tutunuyon dimi annene
bende temizlik işimi birine satsam iyi olcek
heeee güzel fikirmiş ama arada kaçarım işe söliimmmm
Selaaammm..
Herkese merhabaa.....
Nasilsiniz bakm teyzoslar..
Valla millet is yapiyo bemde devirdim totoyu yatiyom.
Sagolsun annem kisliklari kaldirip yazliklari cikardi..günlük olagan isleri yapiyor simdide kizkardeslerimle...
Kızlar nasılsınız canınız sıkıldı galiba
Eki Görüntüle 699961 Eki Görüntüle 699961 Eki Görüntüle 699961 Eki Görüntüle 699961 Eki Görüntüle 699961 Eki Görüntüle 699961 Eki Görüntüle 699962 Eki Görüntüle 699962 Eki Görüntüle 699962 Eki Görüntüle 699962 Eki Görüntüle 699962 Eki Görüntüle 699962 Eki Görüntüle 699962 Eki Görüntüle 699962 Eki Görüntüle 699962
Kızlar nasılsınız canınız sıkıldı galiba
Bana gelsene güldenim benim yapılacak çok işim var ama Halim yok neyseki annemdeyim bakılıyorumhiç işim gücüm yok ya o yüzden sıkılmaya vaktim oluyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?