sende bana gel saracım güldene de dedim benim evde iş dolubenim işim yok ama kendime bi iş icat etmezsem gerçekten canım sıkılacak
sende bana gel saracım güldene de dedim benim evde iş dolu
Selaaammm..
Herkese merhabaa.....
Nasilsiniz bakm teyzoslar..
Valla millet is yapiyo bemde devirdim totoyu yatiyom.
Sagolsun annem kisliklari kaldirip yazliklari cikardi..günlük olagan isleri yapiyor simdide kizkardeslerimle...
hepnze slmlar ... oncelıkle tecrubelı arkadaslardan bılgı sıtyorum tup bebek tedavısen basladım.3 gun once yumurtalarm toplandı ve 14 yumurtadan 5 tanesı döllenmıstı bugun aldığım son bılgıye görede 2 tanesı ölmek uzreymıs yasamayı durdurmuslar ama hala umut varmıs yarı yarıyaymıs ... gerı kalır 3 tane sızce bu cok vahım bır durum mu pek anlamadğım ıcın bılmek ıstyorum buyuk ıhtmallede yarın haber vercekler transfer ıcın bana cvp yazın lutfen
hepnze slmlar ... oncelıkle tecrubelı arkadaslardan bılgı sıtyorum tup bebek tedavısen basladım.3 gun once yumurtalarm toplandı ve 14 yumurtadan 5 tanesı döllenmıstı bugun aldığım son bılgıye görede 2 tanesı ölmek uzreymıs yasamayı durdurmuslar ama hala umut varmıs yarı yarıyaymıs ... gerı kalır 3 tane sızce bu cok vahım bır durum mu pek anlamadğım ıcın bılmek ıstyorum buyuk ıhtmallede yarın haber vercekler transfer ıcın bana cvp yazın lutfen
sende bana gel saracım güldene de dedim benim evde iş dolu
slm kızçelernasısınz bakalım ben çöpleri dökçem sonra evi temzlicem ve işim bitiyorrr yoruldum ben işler güçler ben gider
Ahh bu anneler ve kiz kardesler olmasa ne yapardik ALLAH razi olsun hepsinden sende yat tatlim buyusun toton hatta gobeginle birlikte 9 ay hic inmesin
merhaba fatoşgul.benimde 7 yumurtadan 6 sı sağlılıydı,4 ü döllendi,1i yaşamını durdurdu ve 3 embriyom kalmıştı.üstelik bende polip çıktığı için bu 3 bebiş donduruldu ve 19 nisanda transferim yapıldı.bugün test sonucumu aldım ve Allahıma şükürler olsun ki pozitif.hiç kafana takma bunları.Rabbim ol derse 1 taneylede olur.Allahım isteyen herkese nasip etsinn
huuu huuuu kimsecikler kalmamış topikte kızlar ama böyle olmazki bu topik böyle kapı baca açık bırakılıp gidilirmi ama aaaaa olmaz böyle geldim bakiyim kızlar napıyo diye ama kızların yerinde yeller esiyoo
evet eguşum ama durum biraz ciddi aslında eşim benim kırılıp üzüleceğimi düşünmeden çok ağır sözler söyledi bebeğim için üzülmemek için çok direndim ama ağlamaktan mahfoldukhiiii kıyamam yaaaa demek üzüldün
ciddi bir mevzu değil Allahtan akşama alır gönlünü bence sıkma canını
seni kaçak seniiiiiboş ver kız hamileliğin keyfini çıkar, iş miş düşünme, devir totoşu yat. ben sana yardıma gelsem sadece keyif kahvesine yardım ederim
kız ben seni hiç göremiyorum, nerelerdesin? ben de arkadaşlarla kahvaltıya gittim, yüzmeye gittim, çamaşır yıkadım ve ütülerimi yaptım. bugünlük yeter bence
canım bunları hiiiiiççççççç takma kafana, moralini hep yüksek tut. şöyle düşün 1 tane sağlıklı embriyo oluşsa da 15 tane oluşsa da sana sadece bir tanesi transfer edilecek. Allah ona can verirse de bebişine kavuşacaksın. dua et ve keyfine bak. çünkü hamile olmadan önceki son günlerin
kız kardeşim yok, anam da sık gelemiyor ama dağ gibi kocişim var. yemekten temizliğe her işi yapar
çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla keseyi görmeni, pıtpıtları duymanı veeeeeee kucağına almayı nasip etsin inş
ben de şöyle bir göz kırpıp kaçayım dedim
evet eguşum ama durum biraz ciddi aslında eşim benim kırılıp üzüleceğimi düşünmeden çok ağır sözler söyledi bebeğim için üzülmemek için çok direndim ama ağlamaktan mahfoldukbaşımı alıp gidesim geldi oysa tek istediğim şey eşimden en azından afredersin seni seviyorum gibi tatlı sözler en azından sarılmasını bekledim ama bugün eşim de bana tavır aldı sürekli söylediği şey ben sana yaranamıyorum demesi artık dayanamadım 2-3 saatliğine dışarı çıktım yak laşık 1 saat önce geldim eve eşim hala beni anlamıor sanki bana hiç bağırmamış sitem etmemiş yeter artık öleyim de kurtulayım dememiş gibi normal hayatımıza devam etmemizi bekliyo oysa onun ağır sözleri üzerine kendimden nefret ettim belki hormonların etkisiyle çok abartıyorum çok kurgu kuruyorum ama elimde değil .. bebeğimiz çok zorlu süreçlerden geçerek geldi hamileliğim de çok sıkıntılı geçiyo ve eşim bana sitem edip keşke zengin olsam da sana hizmetçi tutsam falan deyince ne kadar çok üzülüyorum anlatamam şuan tek düşündüğüm şey eşim artık benden bıktı benim psikolojimi anlamıyor neyse tatlım sonra yine konuşuruz biraz uyumaya çalışacağım bugün çok yorucu bir gün oldu ((((((
anam anam kimleri görüyorum nerdeyse aglicam öğretmenimiz gelmiş turquoiisem nasılsın canımseni görmek ne büyük bi şeref nerelerdesin hayırsız unuttun bizi
sen simdi kafanda cok.kuruyosundur atip atip tutuyosundur merak etme aksam.barisirsiniz..adam da ne oldugunu bilmedi birden isler gucler ona kaldi ... biraz onu da anlanaya calis tavir yapma bosverevet eguşum ama durum biraz ciddi aslında eşim benim kırılıp üzüleceğimi düşünmeden çok ağır sözler söyledi bebeğim için üzülmemek için çok direndim ama ağlamaktan mahfoldukbaşımı alıp gidesim geldi oysa tek istediğim şey eşimden en azından afredersin seni seviyorum gibi tatlı sözler en azından sarılmasını bekledim ama bugün eşim de bana tavır aldı sürekli söylediği şey ben sana yaranamıyorum demesi artık dayanamadım 2-3 saatliğine dışarı çıktım yaklaşık 1 saat önce geldim eve eşim hala beni anlamıyor sanki bana hiç bağırmamış sitem etmemiş yeter artık öleyim de kurtulayım dememiş gibi normal hayatımıza devam etmemizi bekliyo oysa onun ağır sözleri üzerine kendimden nefret ettim belki hormonların etkisiyle çok abartıyorum çok kurgu kuruyorum ama elimde değil .. bebeğimiz çok zorlu süreçlerden geçerek geldi hamileliğim de çok sıkıntılı geçiyo ve eşim bana sitem edip keşke zengin olsam da sana hizmetçi tutsam falan deyince ne kadar çok üzülüyorum anlatamam şuan tek düşündüğüm şey eşim artık benden bıktı benim psikolojimi anlamıyor neyse tatlım sonra yine konuşuruz biraz uyumaya çalışacağım bugün çok yorucu bir gün oldu ((((((
unuturmuyum bebisim ortmen oldum ya kicim kalkti 1 ay sonra havam soner sahalara donerim ahahahaha:)))yok kiz su disim mahfetti beni biliosun agrisindan duramadim pihti dolmasi gerekirmis ya tusemim ben sonadan farkettim dedim ki doktora ben disimi cektirmeden bi kac gun oncesine kadar pihti olmamasi icin igne vuruluyordum ondan olabilrirmi dedim o da dediki sen niye bana solemedin solesen asla disini cekmezdim bi gun oncr asprin icenlerinkini bile cekmiolarnis kani sulqndirdigi icin ben ne ilaclar ictim:))))o biraz gec iylestirdi neyse sonradan da su okul cikti basima eve geliom koktukta uyuyakaliom tatlim yoruluyorum o sebebten oturu.senin niye yine ertelendi hele anlat bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?