Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızçelernasısınz bakalım ben çöpleri dökçem sonra evi temzlicem ve işim bitiyorrryoruldum ben işler güçler ben gider

hepnze slmlar ... oncelıkle tecrubelı arkadaslardan bılgı sıtyorum tup bebek tedavısen basladım.3 gun once yumurtalarm toplandı ve 14 yumurtadan 5 tanesı döllenmıstı bugun aldığım son bılgıye görede 2 tanesı ölmek uzreymıs yasamayı durdurmuslar ama hala umut varmıs yarı yarıyaymıs ... gerı kalır 3 tane sızce bu cok vahım bır durum mu pek anlamadğım ıcın bılmek ıstyorum buyuk ıhtmallede yarın haber vercekler transfer ıcın bana cvp yazın lutfen

Selaaammm..
Herkese merhabaa.....
Nasilsiniz bakm teyzoslar..
Valla millet is yapiyo bemde devirdim totoyu yatiyom.
Sagolsun annem kisliklari kaldirip yazliklari cikardi..günlük olagan isleri yapiyor simdide kizkardeslerimle...

Ahh bu anneler ve kiz kardesler olmasa ne yapardik ALLAH razi olsun hepsinden sende yat tatlim buyusun toton hatta gobeginle birlikte 9 ay hic inmesin

Oncelikle hosgeldin tedavin hayirli bebisli olsun cok vzhim degil canim keske o iki tanede kalsaydi donmusun olurdu ama kalan uc embriyo buyuk ihtimal sagliklidir zaten onemli olan saglikli olmasi nsallah siki siki tutunurlar ar ara bizede bilgi ver

Selam kızlar nasılsınız

Derya bebişini almışsın inşallah sıkı sıkı tutunur sana kucağına aldığın günleri de görürsün

merhaba fatoşgul.benimde 7 yumurtadan 6 sı sağlılıydı,4 ü döllendi,1i yaşamını durdurdu ve 3 embriyom kalmıştı.üstelik bende polip çıktığı için bu 3 bebiş donduruldu ve 19 nisanda transferim yapıldı.bugün test sonucumu aldım ve Allahıma şükürler olsun ki pozitif.hiç kafana takma bunları.Rabbim ol derse 1 taneylede olur.Allahım isteyen herkese nasip etsinn

huuu huuuu kimsecikler kalmamış topikte kızlar ama böyle olmazki bu topik böyle kapı baca açık bırakılıp gidilirmi ama aaaaa olmaz böyle geldim bakiyim kızlar napıyo diye ama kızların yerinde yeller esiyoo

Canim icini serin tut benin 8 tane yumurtam alindi transfer gunune kadar 5 taneai dollendi biri kendini ekarte etti kaldi 4 transfer gunumde bi ogrendimki 2 yavrum da intahar wtmis simdi vana bi transfer edilsi bide buzlukta yedek oyuncumuz var su an transferin besinci gunu rabbim hepbderiz ya yumurtaya can veren allahim sen yardim et diye hepimiz tekten geldik sukur rabbimize...

anam anam kimleri görüyorum nerdeyse aglicam öğretmenimiz gelmiş turquoiisem nasılsın canımseni görmek ne büyük bi şeref nerelerdesin hayırsız unuttun bizi

sende bana gel saracım güldene de dedim benim evde iş dolu

boş ver kız hamileliğin keyfini çıkar, iş miş düşünme, devir totoşu yat. ben sana yardıma gelsem sadece keyif kahvesine yardım ederim

slm kızçelernasısınz bakalım ben çöpleri dökçem sonra evi temzlicem ve işim bitiyorrryoruldum ben işler güçler ben gider

kız ben seni hiç göremiyorum, nerelerdesin? ben de arkadaşlarla kahvaltıya gittim, yüzmeye gittim, çamaşır yıkadım ve ütülerimi yaptım. bugünlük yeter bence

canım bunları hiiiiiççççççç takma kafana, moralini hep yüksek tut. şöyle düşün 1 tane sağlıklı embriyo oluşsa da 15 tane oluşsa da sana sadece bir tanesi transfer edilecek. Allah ona can verirse de bebişine kavuşacaksın. dua et ve keyfine bak. çünkü hamile olmadan önceki son günlerin

Ahh bu anneler ve kiz kardesler olmasa ne yapardik ALLAH razi olsun hepsinden sende yat tatlim buyusun toton hatta gobeginle birlikte 9 ay hic inmesin

kız kardeşim yok, anam da sık gelemiyor ama dağ gibi kocişim var. yemekten temizliğe her işi yapar

çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla keseyi görmeni, pıtpıtları duymanı veeeeeee kucağına almayı nasip etsin inş

ben de şöyle bir göz kırpıp kaçayım dedim

hiiii kıyamam yaaaa demek üzüldün
ciddi bir mevzu değil Allahtan akşama alır gönlünü bence sıkma canını
evet eguşum ama durum biraz ciddi aslında eşim benim kırılıp üzüleceğimi düşünmeden çok ağır sözler söyledi bebeğim için üzülmemek için çok direndim ama ağlamaktan mahfolduk başımı alıp gidesim geldi oysa tek istediğim şey eşimden en azından afredersin seni seviyorum gibi tatlı sözler en azından sarılmasını bekledim ama bugün eşim de bana tavır aldı sürekli söylediği şey ben sana yaranamıyorum demesi artık dayanamadım 2-3 saatliğine dışarı çıktım yaklaşık 1 saat önce geldim eve eşim hala beni anlamıyor sanki bana hiç bağırmamış sitem etmemiş yeter artık öleyim de kurtulayım dememiş gibi normal hayatımıza devam etmemizi bekliyo oysa onun ağır sözleri üzerine kendimden nefret ettim belki hormonların etkisiyle çok abartıyorum çok kurgu kuruyorum ama elimde değil .. bebeğimiz çok zorlu süreçlerden geçerek geldi hamileliğim de çok sıkıntılı geçiyo ve eşim bana sitem edip keşke zengin olsam da sana hizmetçi tutsam falan deyince ne kadar çok üzülüyorum anlatamam şuan tek düşündüğüm şey eşim artık benden bıktı benim psikolojimi anlamıyor neyse tatlım sonra yine konuşuruz biraz uyumaya çalışacağım bugün çok yorucu bir gün oldu ((((((

seni kaçak seniiiii

Tatlim kendini niye bukadar uzuyosunki yaa sonucta bu bebek ikinizin isleride yapmak zorunda bu yuzden hem bu stresten bebegin kotu etkilenir canim yapma ama boyle aman bosver kocan insanini sen keyfine bak canim bebisini dusun

anam anam kimleri görüyorum nerdeyse aglicam öğretmenimiz gelmiş turquoiisem nasılsın canımseni görmek ne büyük bi şeref nerelerdesin hayırsız unuttun bizi

unuturmuyum bebisim ortmen oldum ya kicim kalkti 1 ay sonra havam soner sahalara donerim ahahahaha:)))yok kiz su disim mahfetti beni biliosun agrisindan duramadim pihti dolmasi gerekirmis ya tusemim ben sonadan farkettim dedim ki doktora ben disimi cektirmeden bi kac gun oncesine kadar pihti olmamasi icin igne vuruluyordum ondan olabilrirmi dedim o da dediki sen niye bana solemedin solesen asla disini cekmezdim bi gun oncr asprin icenlerinkini bile cekmiolarnis kani sulqndirdigi icin ben ne ilaclar ictim:))))o biraz gec iylestirdi neyse sonradan da su okul cikti basima eve geliom koktukta uyuyakaliom tatlim yoruluyorum o sebebten oturu.senin niye yine ertelendi hele anlat bakim?

sen simdi kafanda cok.kuruyosundur atip atip tutuyosundur merak etme aksam.barisirsiniz..adam da ne oldugunu bilmedi birden isler gucler ona kaldi ... biraz onu da anlanaya calis tavir yapma bosver

kızlar allah ne muradınız varsa versın ınsallah ya vallaha ıcımı rahatlattınız desem yerı vardır mutlu oldum yahu :) busabah aradılar da hastaneden 5 taneden 3 tane kaldı dıye sankı ıçımden bıseyler koptu bunu sıze anlatmam yarın ıcın haber vercekler transferle ılgılı yanı sızlere haber verırım

[CENTER[/CENTER]
Canim ben anlattiydim tatlim ama gecmisde kaldi gormedin demekki canim benim rahim duvarim kalinlasmiyo yaaa buna takildik kaldik drum da cok sasirdi niye boyle oldu ya sende diyo bide bana gulerek kiz sende daha ne numaralar var diyo bende guldum ne diyim yaa ilacvlara devam ediyorum hala da pekde umutlu degil sali gunu gittigimde 6.1 di vallq buna bile sevindik tabiii 4 tane banta dayanamadi duvarim simdi 4 tane bant daha var bakalim cuma gunude kontrolum vvar dr eger istedigimiz seviyeye gelirse transferini yapicaz dedi insallah kalinlasirda transferim olur diye dua ediyorum canim yaaa sinde aksilik pesini birakmamis canim ama gecmis ololsun allaha sükür atlattin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…