kızlar allah ne muradınız varsa versın ınsallah ya vallaha ıcımı rahatlattınız desem yerı vardır mutlu oldum yahu :) busabah aradılar da hastaneden 5 taneden 3 tane kaldı dıye sankı ıçımden bıseyler koptu bunu sıze anlatmamyarın ıcın haber vercekler transferle ılgılı yanı sızlere haber verırım
anaaaa kimse yok
ooo 4 er mi yapistiriyiaun unsallah kalinlasir cnm artik bebene kavusursun.[CENTER[/CENTER]
Canim ben anlattiydim tatlim ama gecmisde kaldi gormedin demekki canim benim rahim duvarim kalinlasmiyo yaaa buna takildik kaldik drum da cok sasirdi niye boyle oldu ya sende diyo bide bana gulerek kiz sende daha ne numaralar var diyo bende guldum ne diyim yaa ilacvlara devam ediyorum hala da pekde umutlu degil sali gunu gittigimde 6.1 di vallq buna bile sevindik tabiii 4 tane banta dayanamadi duvarim simdi 4 tane bant daha var bakalim cuma gunude kontrolum vvar dr eger istedigimiz seviyeye gelirse transferini yapicaz dedi insallah kalinlasirda transferim olur diye dua ediyorum canim yaaa sinde aksilik pesini birakmamis canim ama gecmis ololsun allaha sükür atlattin canim benim
ben geldimmmmmanaaaa kimse yok
evet eguşum ama durum biraz ciddi aslında eşim benim kırılıp üzüleceğimi düşünmeden çok ağır sözler söyledi bebeğim için üzülmemek için çok direndim ama ağlamaktan mahfoldukbaşımı alıp gidesim geldi oysa tek istediğim şey eşimden en azından afredersin seni seviyorum gibi tatlı sözler en azından sarılmasını bekledim ama bugün eşim de bana tavır aldı sürekli söylediği şey ben sana yaranamıyorum demesi artık dayanamadım 2-3 saatliğine dışarı çıktım yaklaşık 1 saat önce geldim eve eşim hala beni anlamıyor sanki bana hiç bağırmamış sitem etmemiş yeter artık öleyim de kurtulayım dememiş gibi normal hayatımıza devam etmemizi bekliyo oysa onun ağır sözleri üzerine kendimden nefret ettim belki hormonların etkisiyle çok abartıyorum çok kurgu kuruyorum ama elimde değil .. bebeğimiz çok zorlu süreçlerden geçerek geldi hamileliğim de çok sıkıntılı geçiyo ve eşim bana sitem edip keşke zengin olsam da sana hizmetçi tutsam falan deyince ne kadar çok üzülüyorum anlatamam şuan tek düşündüğüm şey eşim artık benden bıktı benim psikolojimi anlamıyor neyse tatlım sonra yine konuşuruz biraz uyumaya çalışacağım bugün çok yorucu bir gün oldu ((((((
Ceee eeeee ben geldimmm yaaaa bugun oglende ben boyle oldum
ooo 4 er mi yapistiriyiaun unsallah kalinlasir cnm artik bebene kavusursun.
ben geldimmmmm
ooo 4 er mi yapistiriyiaun unsallah kalinlasir cnm artik bebene kavusursun.
ben geldimmmmm
alintim silinmis ben de kocamla hurremi izliom:))))
avatarim guzel oldu:)))bana umut verio:)))
Meyve..
Zira agzimjn tadisi acayip bozuk..
Meyve belki duzeltir...
ben suan yas pasta yiyom caklitli:))sen de yeeeCanım bişi yemek istiyoo alternatifleri sayıyoma- çekirdek b- yaş pastac- çikilata d- meyve e- cipsböyle uzar gider hemen kesiyom evet egunal ne yemeli çok önemli bi konu bu derhal cevaplayın
Canım bişi yemek istiyoo alternatifleri sayıyom
a- çekirdek
b- yaş pasta
c- çikilata
d- meyve
e- cips
böyle uzar gider hemen kesiyom evet egunal ne yemeli çok önemli bi konu bu derhal cevaplayın
ben artık hürremi izleyemiyom şu an barcelona maçına geçtik...
avatarın sana umut veriyo beni kıkırdatıyoooo
ama ama amaa ben yiyecem meyve sevmiyom ki yazdıktan sonra pişman oldum sende onu seçmişin
nassın bugün
Canım bişi yemek istiyoo alternatifleri sayıyom
a- çekirdek
b- yaş pasta
c- çikilata
d- meyve
e- cips
böyle uzar gider hemen kesiyom evet egunal ne yemeli çok önemli bi konu bu derhal cevaplayın
ben suan yas pasta yiyom caklitli:))sen de yeee
Bence e cips canim:2:
Bence e cips canim:2: tabi ben her ne kadar cekirdek yesemde :2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?