Tüp Bebek Günlüğümüz !

[QUOTE=fatosgul;30154254]kızlar ranızda medıcalparkta tup bebek tedavısı goren var mı ? [/vQUOTE]

Canim benim bi yakinim orda tedavi gordu goztepedekinde ve ilk denemesinde hamile kaldi ve 7 sene cocugu olmamsyi ama onun sorunu esindeydii

Canim bi kere bastan anlasalim kesinlikle stres yokk canim emin ol yasadigin herseyi bizlerde yasadik bu yuzden ne hissettigini emin ol enaz senin kadar anliyoruz ve uzuluyoruz 3 5 olmasi hic onemli degil tatlom tek olsun da seninle olsun onemli olan bu benim drumun bi hastasi var onunda hic yumisi yokmus bana onu soyledi en son gittigimde bende rahim duvarim kalinlasmiyoda ondan diyo herkesin problemi baska canim ama dert ayni sikinti yapma yani canim biz her zaman senin yanindayiz tatlim hic uzulme yarin bizefe haber vermeyi unutma olur mu

ooo 4 er mi yapistiriyiaun unsallah kalinlasir cnm artik bebene kavusursun.
anaaaa kimse yok
ben geldimmmmm

canım benim hamileliğin her türlü tıbbi kısmını ve psikolojisini yaşayan sensin ama psikolojik kısmında yalnız sen yoksun bazı erkekler evde değişen ortama ayak uydurmakta zorluk çekebiliyorlar şimdiden yıpratmayın birbirinizi evet hamilesin ve daha fazla anlayış bekliyorsun seni anlıyorum ama erkeğin tüm hayatı değişiyoo unutma bunu karısı eskisi gibi değil evdeki düzen daha bebek doğmadan değişti onun açısından da düşünmek lazım ve her söylediğini büyütme nolur...bebek gelince uykusuz geceler başlayacak bi de daha da zor bir sürece girceksiniz lütfen eşinle onun tavrına bakmadan güzelce konuş ve uzatmayın hamileyim deyip o anlayış göstersin dersen iyice içinden çıkılmaz olcak herşey...Rabbim size hepimizin istediği mucizeyi göndermiş herşey halledilebilir bundan sonra yeterki iyi niyetli olun...

Canım bişi yemek istiyoo alternatifleri sayıyom
a- çekirdek
b- yaş pasta
c- çikilata
d- meyve
e- cips

böyle uzar gider hemen kesiyom evet egunal ne yemeli çok önemli bi konu bu derhal cevaplayın

alintim silinmis ben de kocamla hurremi izliom:))))
avatarim guzel oldu:)))bana umut verio:)))

ben artık hürremi izleyemiyom şu an barcelona maçına geçtik...
avatarın sana umut veriyo beni kıkırdatıyoooo

Meyve..
Zira agzimjn tadisi acayip bozuk..
Meyve belki duzeltir...

ama ama amaa ben yiyecem meyve sevmiyom ki yazdıktan sonra pişman oldum sende onu seçmişin
nassın bugün

Valla bebegim sanirim progestan igneden biraz uyku halim var..
Vee agzimin tadı degisik boyle metalimsi bi tad var..
Oda ilaclardan sanirim..
Bule iste..
Endişeli tedirgin korkak öle işte. ..

Canım bişi yemek istiyoo alternatifleri sayıyom
a- çekirdek
b- yaş pasta
c- çikilata
d- meyve
e- cips

böyle uzar gider hemen kesiyom evet egunal ne yemeli çok önemli bi konu bu derhal cevaplayın

Bence e cips canim:2: tabi ben her ne kadar cekirdek yesemde :2::2::2::2::2:

Kızlar bu ay hem soğan kürü hemde YAKI kullancam ev tipi bebekim için...... veeeeeeeeeeeeee hayatımda hiç kullanmadığım ve sebepsiz infertilite teşhisinde yakı ile hamile kalanların çok olması ile yeni umudum yakı oluyor bu ay alkışlayın kendisini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…