Valla bebegim sanirim progestan igneden biraz uyku halim var..
Vee agzimin tadı degisik boyle metalimsi bi tad var..
Oda ilaclardan sanirim..
Bule iste..
Endişeli tedirgin korkak öle işte. ..
Kızlar bu ay hem soğan kürü hemde YAKI kullancam ev tipi bebekim için...... veeeeeeeeeeeeee hayatımda hiç kullanmadığım ve sebepsiz infertilite teşhisinde yakı ile hamile kalanların çok olması ile yeni umudum yakı oluyor bu ay alkışlayın kendisini
Insallaaaaahh kuzum insallah
kız sen ne güzel şeyler yaşıyon öleeeee
hem uyku hem metalimsi tat Allahım oldu sanırsam geliyiii kanaryaaa
aslında eskiden bildiğim bişi yakı ile hamile kalan hem çevremden biliyorum hemde kk da çok okudum yakıyı belime yapıştımak yerine tüp yaptırmak daha kolay geldi bana
aslında eskiden bildiğim bişi yakı ile hamile kalan hem çevremden biliyorum hemde kk da çok okudum yakıyı belime yapıştımak yerine tüp yaptırmak daha kolay geldi bana
Vallaha mi diyon..
Ayyy enistwm opsjn valla bal dudustan..
Bide nasil bi gaz oluio biliyo musun.... ayy abdest bile zor tutuyorum. .
Bu gun kildigim butun namazlarda abdest yeniledim haa
Evet hatun baya kolaya kacmissinn yani..
Kdr hatunda denemiş ti sanirim..
Insallah sifan ondadirda daha fazla beklemeZsin..
Canikom hevesini kirmak istemiyorum tatlim ben denedim ve sonucun ortada canim ama belki bebde ise yaramaz sende yarar canim hadi kolay gelsin
sen yaşadıklarını söylüyon bende bugüne kadarki gebelerimizden belirti bilgisi veriyom sana onların yalançısıyım
sık sık idrara çıkmakta iyi bişi doğru yoldasın devam et yavru kanaryam...
Allah kabul etsin namazlarını dualarını canım ama dikkat etsen keşke bir iki gün oturarak kılsan daha iyi olardı
Umitlenmek istemiyorum ama annem de bu gun dediki. .
Bende hamile kalınca agziMimin tadi degisirdi...
Valla zaten bu gün basladim kilmaya..
Dun ve onceki gun kilmadim..
O zaman yatsı namazını oturarak kilayim bu gunn..
Uzun ya bide. ..
Vallaha mi diyon..
Ayyy enistwm opsjn valla bal dudustan..
Bide nasil bi gaz oluio biliyo musun.... ayy abdest bile zor tutuyorum. .
Bu gun kildigim butun namazlarda abdest yeniledim haa
Kuzum alinti yapmadim o koskoca listeyi...
Ama sagol canisim..
Allah razi olsun kisa zamanda .melegini gindersin sana..
Ama erken degilmi belirti icin ay bilemedim simdi...
Selmlar canm arkdşlrım biz babamızı bekliyrz havalimnnndyz miniğimle evde uyumayn cocuk arabaya bindrdim hop gittî yandık eve dönunce bugece sabhlar olmaz artık açar farları kesin işte böyle öptüm sizî çook sarjım bitîyr
merhaba hanımlar.
herkesin Allah şfasını versin.
3.5 yıldır bebeğimiz olmuyordu.geçen sene doktora gittik benim falalloplr tıkalı,kocamın spermler yeterli çıktı.en nihayetinde1 sene sonra cesaretlenip bir tüp bebek merkezine gittik.ki bu yaklaşık 10 gün önce oluyor.benim hsg filmini inceledi.eşime sper testi yapıldı.ne dese beğenirsiniz????tüplerim açıkmış daha doğrusu daha cok basılsa ilaç geçecekmiş dedi.şo şok şok...eşimin de spermi yetersiz cıktı 5 milyon civarı.biz şoklardayız.nasıl olur diye.nasıl olabiliyor böyle????herşey tersine döndü.dalga mı geçiyorlar yaa.ben 1 senedir alternatif malternatif ne bulduysam deniyorum.hatta rahmimde yara varmış.doktor su ile falan içini temizlemekten olmuş olabilr dedi.söyleyemedim tabi adaçayı yağı koydum diye..belki de ondan oldu???Allah u alem.
işte böyle arkadaşlar.15 gün sonra tekrar gelin sperm testini yenileyelim dedi.o zaman benim adetim yeni bitmiş olacak.sanırım adet günüm beklenecek di mi?????
bebeğimiz olsun.bebeklerimiz olsun.hepimizin olsun .hayırlısıyla olsun.koltuklara meyve suyu döküp halıya çişini yapsınlar..........işte böyle şeyler.....
öncelikle sizin gibi içimi dökebildiğim arkadaşlarım olduğu için hepinize iyi ki varsınız diyorum bugün çok dolmuştum gerçekten çok şükür şuan çok çok iiyim eşimle de konuştuk çok kırıldım ama hallettik çok şükür eşim de öğrenci ve velilerine sinirini benden çıkarmış o da itiraf etti eşim de şeker var zaten şekeri yükselince ağzına ne gelirse söylüyo bugün de öyle oldu gece çıkan ufak bir tartışmamızı bu hale getirdiği için o da çok üzüldüğünü itiraf etti ve nihayet sadece bana bir sarılması elimi sıkıca tutması benim için yeterliydi zaten eguşum söylediğin herşey de haklısın canımcım önümüz de daha büyük sıkıntılar var ve birbirimizi yıpratmamıza değmez zaten bebeğimizin gelmesi en büyük şükrüm ,sevincim,herşeyim ve artık ne olursa olsun bebeğim için duymamazlıktan geleceğim herşey için çok sağol bitanemcanım benim hamileliğin her türlü tıbbi kısmını ve psikolojisini yaşayan sensin ama psikolojik kısmında yalnız sen yoksun bazı erkekler evde değişen ortama ayak uydurmakta zorluk çekebiliyorlar şimdiden yıpratmayın birbirinizi evet hamilesin ve daha fazla anlayış bekliyorsun seni anlıyorum ama erkeğin tüm hayatı değişiyoo unutma bunu karısı eskisi gibi değil evdeki düzen daha bebek doğmadan değişti onun açısından da düşünmek lazım ve her söylediğini büyütme nolur...bebek gelince uykusuz geceler başlayacak bi de daha da zor bir sürece girceksiniz lütfen eşinle onun tavrına bakmadan güzelce konuş ve uzatmayın hamileyim deyip o anlayış göstersin dersen iyice içinden çıkılmaz olcak herşey...Rabbim size hepimizin istediği mucizeyi göndermiş herşey halledilebilir bundan sonra yeterki iyi niyetli olun...
haklısın tatlım çok doldum nedense bugün belki de birikim diyeyim aynen canım bazen boşvercem kocayıTatlim kendini niye bukadar uzuyosunki yaa sonucta bu bebek ikinizin isleride yapmak zorunda bu yuzden hem bu stresten bebegin kotu etkilenir canim yapma ama boyle aman bosver kocan insanini sen keyfine bak canim bebisini dusun
çok sağol canımcım dediğin gibi barıştık tatlımsen simdi kafanda cok.kuruyosundur atip atip tutuyosundur merak etme aksam.barisirsiniz..adam da ne oldugunu bilmedi birden isler gucler ona kaldi ... biraz onu da anlanaya calis tavir yapma bosver
Kızlar ben son bir aydır arginmax (yumurta kalitesini artırıyor) ve omega3 kullanıyorum hala devam ediyorum bu ay da adetimin bittikten sonra belime yakı yapıştırcam ve gün aşırı değiştircem tabii gün aşırı ekşınlarımızda olcak yine adet bitiminde 7 gün sonrada soğan kürüne başlayacam bu ay sıkı çalışcam yaptıklarımı yazmak istedim benimle birlikte yapmak isteyen olabilir belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?