Tüp Bebek Günlüğümüz !

inanmıyorum yaaa bu ne şanssızlıktır...napalım bi şekilde olacak artık nasıl belli etmeyeceksin merak ediyorumm.

he valla yazamayanlarda var...

napıyım cicim bikinili hallerimi topiğemi koyayımmmm

tamam canım tamam...ama anlamadığım neden bikinili fotoları birbirinize gönderiyosunuz ki

bence canım eşinle sen psikolojik bi yardım alın.çünkü daha çok bunalıma girmesinn..boşanmak falanda neymiş...duymamış olayım yaewlenirken çocugumuzun olup olmıcağını bilmioduk.çocuk doğurmak içinde ewlenmedik.ama olursa süper ötesi olur tabiio yüzden destek olun birbirinize canım..
ekinin bu sabah 10 da randevusu vardı yumoşlar büyümüş...cuma günü çok büyük ihtimalle OPU olacak...kendisi şu an gezenti olduğundan topiğe teşrif edemiyooooorrrr...
kuzum ya sen nası güzel bi arkadassın arayıp soruosun beniiyerimm senii bennn
hele sukur bız aklına geldık dımı gezıntı ekın senıııııııııııı
hosgeldın cnmmmm hayırlı olsun yumoslarınnnnn bol bebıs olsun ıns
hava çok soğuk ya markete falan gittik geldik.siz benim aklımdan çıkmıosunuz kiiaminn işşallahhh canım..
ohhhh miss gibiler wallla
ekinim ve selocanım gelmiş hoşgelmiş......
hoşbuldumm canımmmm
hoşgeldin hoşgeldinn....topikeee hoşgeldinnn

hoşbuldum hoşbuldum o zaman

istanbul acıbadem maslak bülent tıraş:

allahım yaaa benim yumurtalam dönemim bu hafta son sürat çalışma programı yapacaktım kendimi hazırladım hemde bu iş için sabahları uygun diye sabahları yapacaktııkkkk ammaaaa bana yatılı misafir geliyorrrrrrr arkadaşım gelcekkk kalmayaaaaa ben pok yicemm yaaaa of yaaaa (( çok mutsuzum şu an gelme de diyemem ben evde biri varken yapamıyoum psikom bozuluyo dahaası yıkanamıyorummmm

hayırlısı olsun canım agrısız olsun ınsallah kuzum benım genelde oyel olur gızlı kalmaz bırsey derlerya bu yuzden demekkı bendede oyle valla....

evet.. ama ben kimseden dedikodu şeklinde bir şey saklamıyorum ki.. tüp bebek yaptırdığımı kimsecikler bilsin istemiyorum.. çünkü artık insanların salakça sorularını duymak.. o acıyarak bakışlarını hissetmek istemiyorum... salakların bazıları.."millet ceketini atsa hamile kalıyor...allah allah... sizde neden olmuyor" bile diyor.. birde tüp bebek olduğunu öğrenirlerse patavatsızca konuşurlar... bende ya sayar söverim yada susar kendi kendimi yerim..inat etcem söylemicem...

Senin icin hangisi daha iyise öyle yap derim. Bende söylemiyorum bosveeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr

kizlar biraz cikcam gözlerim yazmaktan agridi benim sonra tekrar girerim ok fazla kaynatmayin valla okuyacak durumda degilim

canım bizde bebek denerken.. eğer olmazsa birbirimizi yıpratmayız boşanırız felan diyorduk...ama şimdi düşünüyorum da ne kadar cahilceymiş...ve o zamanlar bebek denemelerine yeni başlamıştık... bu kaçmak demek.. hani sevgimiz... hani aşkımız... hani geleceğimiz... bebekli veya bebeksiz... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... ama ne yapalım..?kaderimiz uğraşmakmış...o alay edenlerde kimlerse Allahlarından bulsunlar... işte bu gibi kişiler gerizekalı ya... ne diyim ki....sakın ani kararlar vermeyin.. birbirinizden ayrıyken nasıl mutlu olacaksınız peki?

haydaaa...arkadaş ne çokta yatılı misafir geliyorr size yaww...boşver kızım yap gitsin ya ewlisin sen normaal durumlarrr yanii...hiçç çekinme diorum benn...

aman nerden çıkmış o arkadaş yaaarkadaşın durumunuzu biliomu çok yakınsa belki ucundan çıtlatabilirsin ama ayıp mı olur kii:18:

canım gel biz bu misafirleri kovalım... bende aynı dertten müzdaribim... tam zamanını bulurlar...

canım benım yaaaa evde degılım fln deseydın esımın ısı cıktı de kaynananlar uzaksa oraya gıdecez de.....

evet canım aynne oyle bende kaynanamlar bılıyor sadece o yuzden kendı aıleme bıle soyleyemedım kı bızım kı erkek faktoru bırde bırdaha oraya gıtmemem soyleme hep bana haf sokacakalr fln dedı aslında hayatat yapmaz annemler ama ıste sıkıntı sıkıntı cnm yaaa kısmet rabbım herkesın kucagıı doldursunnnn

yaaa bilmezmi en yakın arkadaşım ama çok farklı bir durum eşinden boşanma arifesinde ne yazıkki oğlunu okula yazdırmak zorunda ve adres benim evim tutuyor bu yüzden bazı şeyler yaptık burdan yazmayım şimdi :)))) bu yüzden 1 hafta bizde kalmak zorunda kontrol için ama ben böle olduğunu bilmiyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühüüüüüüüüüüüüüüü:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Aynı durumları bende yaşadım patavatsızlık diz boyu oluyordu nerde ne sorulacak diye diken üstünde duruyordum 9 sene sonra bu sorulardan kurtuldum derken ikinci normal olucakmı bakalım diye soranlar çoğaldı şimdide

yok kuzum yaaa bende yapamam mesala yaaaa ayıp yanııı

hımm anladım canım ama sen onun için bu kadar şeye katlanmışşsın sonucta senın ıcınde bu onemlı bır zaman dilimi ben olsam sessiz sedasız hallederdim..

valla şekerim sonucta odanda olucaksın neden ayıp kii...hee ama insan çekinir o ayrı elbette ama sonuçta kız da ona gore kendını ayarlamışş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…