inanmıyorum yaaa bu ne şanssızlıktır...napalım bi şekilde olacak artık nasıl belli etmeyeceksin merak ediyorumm.
he valla yazamayanlarda var...
napıyım cicim bikinili hallerimi topiğemi koyayımmmm
bence canım eşinle sen psikolojik bi yardım alın.çünkü daha çok bunalıma girmesinn..boşanmak falanda neymiş...duymamış olayım yadün eve gittim eşim emre beyle görüşecekdi adam tekrar kan tahlili istemiş kanı vermş sinirlenmiş gelmiş ne saçmalık diyo sen zaten bana teşhisi koydun ilaçları vermişdin biz kaç gündür kıçımızı yırtıyoruz ilaç bulacağız diye eve gittiğimde evraklerını hepsini yırtmış evin her tarafı kağıt telefonu kırmış çıldırmış bir durumdaydı sakinleştirmeye çalıştım ama sakinleşmiyo insanlar bizimle alay ediyo ben çok sıkıldım boşanmak istiyorum dedi 3 senedir ne çektiğmi bir ben bir allah biliyo diyo vazgeçiremiyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum dünden beri çıldırmak üzereyim kimse bilmiyo kimseye derdini söyliyemiyosun.....................................................rabbim yardımcımız olsun
kuzum ya sen nası güzel bi arkadassın arayıp soruosun beniiekinin bu sabah 10 da randevusu vardı yumoşlar büyümüş...cuma günü çok büyük ihtimalle OPU olacak...kendisi şu an gezenti olduğundan topiğe teşrif edemiyooooorrrr...
hava çok soğuk ya markete falan gittik geldik.siz benim aklımdan çıkmıosunuz kiihele sukur bız aklına geldık dımı gezıntı ekın senıııııııııııı
hosgeldın cnmmmm hayırlı olsun yumoslarınnnnn bol bebıs olsun ıns
ohhhh miss gibiler walllahoşgeldiinnn canımmmmmEki Görüntüle 356341
hoşbuldumm canımmmmekinim ve selocanım gelmiş hoşgelmiş......
hoşgeldin hoşgeldinn....topikeee hoşgeldinnn
sonunda pek bi değerli bilgilerini alabildimmm...ama hala eksikler var anladım ben senin gözler bozukkkk...kocaman yazdım ama görmemişsin yineee...hangi merkezzzzzz...
yok canım olmaz...en azından dayanabileceğin kadar olur..kimse anlamaz yanii..
hayırlısı olsun canım agrısız olsun ınsallah kuzum benım genelde oyel olur gızlı kalmaz bırsey derlerya bu yuzden demekkı bendede oyle valla....
evet.. ama ben kimseden dedikodu şeklinde bir şey saklamıyorum ki.. tüp bebek yaptırdığımı kimsecikler bilsin istemiyorum.. çünkü artık insanların salakça sorularını duymak.. o acıyarak bakışlarını hissetmek istemiyorum... salakların bazıları.."millet ceketini atsa hamile kalıyor...allah allah... sizde neden olmuyor" bile diyor.. birde tüp bebek olduğunu öğrenirlerse patavatsızca konuşurlar... bende ya sayar söverim yada susar kendi kendimi yerim..inat etcem söylemicem...
dün eve gittim eşim emre beyle görüşecekdi adam tekrar kan tahlili istemiş kanı vermş sinirlenmiş gelmiş ne saçmalık diyo sen zaten bana teşhisi koydun ilaçları vermişdin biz kaç gündür kıçımızı yırtıyoruz ilaç bulacağız diye eve gittiğimde evraklerını hepsini yırtmış evin her tarafı kağıt telefonu kırmış çıldırmış bir durumdaydı sakinleştirmeye çalıştım ama sakinleşmiyo insanlar bizimle alay ediyo ben çok sıkıldım boşanmak istiyorum dedi 3 senedir ne çektiğmi bir ben bir allah biliyo diyo vazgeçiremiyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum dünden beri çıldırmak üzereyim kimse bilmiyo kimseye derdini söyliyemiyosun.....................................................rabbim yardımcımız olsun
allahım yaaa benim yumurtalam dönemim bu hafta son sürat çalışma programı yapacaktım kendimi hazırladım hemde bu iş için sabahları uygun diye sabahları yapacaktııkkkk ammaaaa bana yatılı misafir geliyorrrrrrr arkadaşım gelcekkk kalmayaaaaa ben pok yicemm yaaaa of yaaaa(( çok mutsuzum şu an gelme de diyemem ben evde biri varken yapamıyoum psikom bozuluyo dahaası yıkanamıyorummmm
allahım yaaa benim yumurtalam dönemim bu hafta son sürat çalışma programı yapacaktım kendimi hazırladım hemde bu iş için sabahları uygun diye sabahları yapacaktııkkkk ammaaaa bana yatılı misafir geliyorrrrrrr arkadaşım gelcekkk kalmayaaaaa ben pok yicemm yaaaa of yaaaa(( çok mutsuzum şu an gelme de diyemem ben evde biri varken yapamıyoum psikom bozuluyo dahaası yıkanamıyorummmm
Senin icin hangisi daha iyise öyle yap derim. Bende söylemiyorum bosveeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benım yaaaa evde degılım fln deseydın esımın ısı cıktı de kaynananlar uzaksa oraya gıdecez de.....
evet.. ama ben kimseden dedikodu şeklinde bir şey saklamıyorum ki.. tüp bebek yaptırdığımı kimsecikler bilsin istemiyorum.. çünkü artık insanların salakça sorularını duymak.. o acıyarak bakışlarını hissetmek istemiyorum... salakların bazıları.."millet ceketini atsa hamile kalıyor...allah allah... sizde neden olmuyor" bile diyor.. birde tüp bebek olduğunu öğrenirlerse patavatsızca konuşurlar... bende ya sayar söverim yada susar kendi kendimi yerim..inat etcem söylemicem...
valla ecrinimm madem gelcek kıvıramadıı bence umursamasınn canım ala ala sonucta evlı bır cıftın evıne gıdıyorr
yaaa bilmezmi en yakın arkadaşım ama çok farklı bir durum eşinden boşanma arifesinde ne yazıkki oğlunu okula yazdırmak zorunda ve adres benim evim tutuyor bu yüzden bazı şeyler yaptık burdan yazmayım şimdi :)))) bu yüzden 1 hafta bizde kalmak zorunda kontrol için ama ben böle olduğunu bilmiyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühüüüüüüüüüüüüüüü:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
yok kuzum yaaa bende yapamam mesala yaaaa ayıp yanııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?