yaaa bilmezmi en yakın arkadaşım ama çok farklı bir durum eşinden boşanma arifesinde ne yazıkki oğlunu okula yazdırmak zorunda ve adres benim evim tutuyor bu yüzden bazı şeyler yaptık burdan yazmayım şimdi :)))) bu yüzden 1 hafta bizde kalmak zorunda kontrol için ama ben böle olduğunu bilmiyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühüüüüüüüüüüüüüüü:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
evet canım aynne oyle bende kaynanamlar bılıyor sadece o yuzden kendı aıleme bıle soyleyemedım kı bızım kı erkek faktoru bırde bırdaha oraya gıtmemem soyleme hep bana haf sokacakalr fln dedı aslında hayatat yapmaz annemler ama ıste sıkıntı sıkıntı cnm yaaa kısmet rabbım herkesın kucagıı doldursunnnn
Aynı durumları bende yaşadım patavatsızlık diz boyu oluyordu nerde ne sorulacak diye diken üstünde duruyordum 9 sene sonra bu sorulardan kurtuldum derken ikinci normal olucakmı bakalım diye soranlar çoğaldı şimdide
yaaa bilmezmi en yakın arkadaşım ama çok farklı bir durum eşinden boşanma arifesinde ne yazıkki oğlunu okula yazdırmak zorunda ve adres benim evim tutuyor bu yüzden bazı şeyler yaptık burdan yazmayım şimdi :)))) bu yüzden 1 hafta bizde kalmak zorunda kontrol için ama ben böle olduğunu bilmiyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühüüüüüüüüüüüüüüü:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
bence canım eşinle sen psikolojik bi yardım alın.çünkü daha çok bunalıma girmesinn..boşanmak falanda neymiş...duymamış olayım yaewlenirken çocugumuzun olup olmıcağını bilmioduk.çocuk doğurmak içinde ewlenmedik.ama olursa süper ötesi olur tabii o yüzden destek olun birbirinize canım..
kuzum ya sen nası güzel bi arkadassın arayıp soruosun beniiyerimm senii bennn
hava çok soğuk ya markete falan gittik geldik.siz benim aklımdan çıkmıosunuz kiiaminn işşallahhh canım..
ohhhh miss gibiler wallla
hoşbuldumm canımmmm
hoşbuldum hoşbuldum o zaman
Merhaba güzeller
hımm anladım canım ama sen onun için bu kadar şeye katlanmışşsın sonucta senın ıcınde bu onemlı bır zaman dilimi ben olsam sessiz sedasız hallederdim..
Valla şekerim sonucta odanda olucaksın neden ayıp kii...hee ama insan çekinir o ayrı elbette ama sonuçta kız da ona gore kendını ayarlamışş..
allahım yaaa benim yumurtalam dönemim bu hafta son sürat çalışma programı yapacaktım kendimi hazırladım hemde bu iş için sabahları uygun diye sabahları yapacaktııkkkk ammaaaa bana yatılı misafir geliyorrrrrrr arkadaşım gelcekkk kalmayaaaaa ben pok yicemm yaaaa of yaaaa(( çok mutsuzum şu an gelme de diyemem ben evde biri varken yapamıyoum psikom bozuluyo dahaası yıkanamıyorummmm
haydaaa...arkadaş ne çokta yatılı misafir geliyorr size yaww...boşver kızım yap gitsin ya ewlisin sen normaal durumlarrr yanii...hiçç çekinme diorum benn...
benimde sadece anneler biliyor. Ve bizimde erkek faktörü..ama ailelere söyledik.. çünkü çok sık gelip gidiyorlar.. E anneme ihtiyacım olacak... Ama uzun uzadıya anlatmadım kendi aileme.. Onlarda sadece tüp bebek yaptıracağımızı biliyorlar o kadar...dediğin gibi.. Rabbim hepimizin kucağını hayırlı,sağlıklı bebeklerle doldursun...
benimde sadece anneler biliyor. ve bizimde erkek faktörü..ama ailelere söyledik.. çünkü çok sık gelip gidiyorlar.. e anneme ihtiyacım olacak... ama uzun uzadıya anlatmadım kendi aileme.. onlarda sadece tüp bebek yaptıracağımızı biliyorlar o kadar...dediğin gibi.. RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINI HAYIRLI,SAĞLIKLI BEBEKLERLE DOLDURSUN...
Aynı durumları bende yaşadım patavatsızlık diz boyu oluyordu nerde ne sorulacak diye diken üstünde duruyordum 9 sene sonra bu sorulardan kurtuldum derken ikinci normal olucakmı bakalım diye soranlar çoğaldı şimdide
Ya bune ya burası salı pazarına dönüş o orda birşey diyo o ordan birşey diyo birine yetişim geçmişi okuyum derken bir bakıyom sayfalar atlıyo biri çamaşır seriyo biri çıkıyo bir tv izliyo ooooooooooooooooooooof yaaaaaaaaaaaaa
ya bune ya burası salı pazarına dönüş o orda birşey diyo o ordan birşey diyo birine yetişim geçmişi okuyum derken bir bakıyom sayfalar atlıyo biri çamaşır seriyo biri çıkıyo bir tv izliyo ooooooooooooooooooooof yaaaaaaaaaaaaa
evet cnm bılıyrosa ozaman tedbırını alacak .... Cekınırım yaaa yanı ne bılımmmm sen yaparken evde baska bırısının oldugunu bılmekkk zaten ben kaynanamlarla kalsaymısım bız hıc yapamazmısız yaaa
CANIM BU MİSAFİRLER EN OLMAYACAK KİŞİLERDİR.. (hayır gelmeyin diyemeyeceğin kişiler..)ve
EN OLMAYACAK GÜNLERDE GELİRLER...(hsg günü,opu günü,transfer günü ve kocişle film çekilen günler..)
:111::111::111: Ne güsell iştee kafamız dağılıyorr kısssssssssss...
bende annemle paylaştım valla birde iş yerindeki genel müdürümlee oda bayan ve sonuçta sık sık izin alacağımm bilmeli diye düşündümm...oda kendi ailesinle paylaşmış annesi ve ablasınlaa..ama geçen ne oldu dersiniz...görümcemin bir kızı varr bir sohbet esnasında bir tane daha istiyorum demişş..kızı da anne sen bir tane doğur dayımlara verr onlar bakarr demişş...bide bunu bize söylüyor düşünn...ALLah size de nasip etsin diyor.madem sizde bizim kadar istiyorsunuz azıcık yardım edin demii..
merhabalarrrrrrrrrrrrr Emir Bebek
Egunalımmmmmmmmmmmmm beni listeye martta başlayacak diye değiştirmişsin yaa yüzümde tebessüm oldun geneee..İnşşşşşşşşşşşşşşşşşş enerjiyi gönderdin sende oradannn başlamak istiyorum Allahımmmmmmmmmmmmmmmm duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiii..Temizliğimide yapıyorummm yatar dururum bebişim gelseeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
merhabalarrrrrrrrrrrrr Emir Bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?