Tüp Bebek Günlüğümüz !

ahhh cnm ozaman yapacaksın yaaa baska caren yok kuzummmm

benimde sadece anneler biliyor. ve bizimde erkek faktörü..ama ailelere söyledik.. çünkü çok sık gelip gidiyorlar.. e anneme ihtiyacım olacak... ama uzun uzadıya anlatmadım kendi aileme.. onlarda sadece tüp bebek yaptıracağımızı biliyorlar o kadar...dediğin gibi.. RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINI HAYIRLI,SAĞLIKLI BEBEKLERLE DOLDURSUN...

canımcım bu insanoğlu böle malsef mesela nişan yaparsın düğünü sorarlar,düğün yaparsın çocuk sorarlar,oğlun olur sünnetini sorarlar,yada ikinciyi düşünmüyormusun derlerrrr....derlerr de derlerrrr..insanı kanser ederlerrr....

canım yaaa de diyecem bilemedim kabul etme desem olmaz kabul etsen sen rahat edemiceksin..napalım sabahları biraz geç kalk banyonuda yap...bi yolunu bulursun inşallah...

ah kuzum tabi ararım sen haber vermezsen ben merak ederim

Merhaba güzeller

merhabalar efenimmmm...

evet cnm bılıyrosa ozaman tedbırını alacak .... Cekınırım yaaa yanı ne bılımmmm sen yaparken evde baska bırısının oldugunu bılmekkk zaten ben kaynanamlarla kalsaymısım bız hıc yapamazmısız yaaa

Sen evli bi insansın bunları bir kenara atman lazım heleki böyle bir program sizi bekliyorsa biliyorum bende çok utanıyordum evde biri olunca ama durum malesef belli

haydaaa...arkadaş ne çokta yatılı misafir geliyorr size yaww...boşver kızım yap gitsin ya ewlisin sen normaal durumlarrr yanii...hiçç çekinme diorum benn...

CANIM BU MİSAFİRLER EN OLMAYACAK KİŞİLERDİR.. (hayır gelmeyin diyemeyeceğin kişiler..)ve
EN OLMAYACAK GÜNLERDE GELİRLER...(hsg günü,opu günü,transfer günü ve kocişle film çekilen günler..)

amın canımmmmmmmmm

bende annemle paylaştım valla birde iş yerindeki genel müdürümlee oda bayan ve sonuçta sık sık izin alacağımm bilmeli diye düşündümm...oda kendi ailesinle paylaşmış annesi ve ablasınlaa..ama geçen ne oldu dersiniz...görümcemin bir kızı varr bir sohbet esnasında bir tane daha istiyorum demişş..kızı da anne sen bir tane doğur dayımlara verr onlar bakarr demişş...bide bunu bize söylüyor düşünn...ALLah size de nasip etsin diyor.madem sizde bizim kadar istiyorsunuz azıcık yardım edin demii..

Ya bune ya burası salı pazarına dönüş o orda birşey diyo o ordan birşey diyo birine yetişim geçmişi okuyum derken bir bakıyom sayfalar atlıyo biri çamaşır seriyo biri çıkıyo bir tv izliyo ooooooooooooooooooooof yaaaaaaaaaaaaa

Egunalımmmmmmmmmmmmm beni listeye martta başlayacak diye değiştirmişsin yaa yüzümde tebessüm oldun geneee..İnşşşşşşşşşşşşşşşşşş enerjiyi gönderdin sende oradannn başlamak istiyorum Allahımmmmmmmmmmmmmmmm duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiii..Temizliğimide yapıyorummm yatar dururum bebişim gelseeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

AY BU MİLLET GERÇEKTEN BU KADAR MERAKLI VE SALAKÇA KONUŞMAK ZORUNDA MI? İNANIN BEN KİMSEYE BİR ŞEY DEMEM...insanlar bir şey alır, bir şey yapar.. her şeye hayırlı olsun derim.. kimsenin yaptığı hiç bir şeye karışmam..ben böyleyken başkalarının benim hakkımda salakça konuşmaları beni deli ediyor uleyn....

:111::111::111: ne güsell iştee kafamız dağılıyorr kısssssssssss...

evet canımmmmmm masallahımız varrrrrr hıc susmuyoruzzzzzzzzzzzzzz kızma bıze ama yaaaaaaaaaa

CANIM BU MİSAFİRLER EN OLMAYACAK KİŞİLERDİR.. (hayır gelmeyin diyemeyeceğin kişiler..)ve
EN OLMAYACAK GÜNLERDE GELİRLER...(hsg günü,opu günü,transfer günü ve kocişle film çekilen günler..)

canımcım elbette çekinir insan ama bu istek dışı hadi canın isterr bi şekilde yapmazsınn tutarsın kendinii ama bole zamanlardaa yapacaksın arkadaşş

valla defnelma geliyorlarsa bizde takılmıcaz yapmamız gerekeni neyse yapcaz canım aaaaa

:111::111::111: Ne güsell iştee kafamız dağılıyorr kısssssssssss...

bu ne ya kafa dağılmıyo tamamen karışıyo hele siz egunalle sanki aşkınızı tazeliyosunuz görmedim sanmayın of ya BU AŞKINIZI KOCALARYA YAŞAYINDA SPARMIZ ÇOĞALSIN YANI EKŞİN İSTİYORUM EKŞİN

Son düzenleme:

al işte dangalakça bir laf daha....çıldırcam valla...

başlayacaksın gör bak..mart bize uğurlu geleceekkkk...benim evide b...... götürüyoooo...bebeğim gelsinde varsın pis olsun napıyımmmm....

merhabalarrrrrrrrrrrrr Emir Bebek

ay erkek miiiiiiiiii kuzunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…