canımcım elbette çekinir insan ama bu istek dışı hadi canın isterr bi şekilde yapmazsınn tutarsın kendiniiama bole zamanlardaa yapacaksın arkadaşş
valla defnelma geliyorlarsa bizde takılmıcaz yapmamız gerekeni neyse yapcaz canım aaaaa
merhabalarrrrrrrrrrrrr Emir Bebek
al işte dangalakça bir laf daha....çıldırcam valla...
bu ne ya kafa dağılmıyo tamamen karışıyo hele siz egunalle sanki aşkınızı tazeliyosunuz görmedim sanmayın of yaBU AŞKINIZI KOCALARYA YAŞAYINDA SPARMIZ ÇOĞALSIN YANI EKŞİN İSTİYORUM EKŞİN
allahım yaaa benim yumurtalam dönemim bu hafta son sürat çalışma programı yapacaktım kendimi hazırladım hemde bu iş için sabahları uygun diye sabahları yapacaktııkkkk ammaaaa bana yatılı misafir geliyorrrrrrr arkadaşım gelcekkk kalmayaaaaa ben pok yicemm yaaaa of yaaaa(( çok mutsuzum şu an gelme de diyemem ben evde biri varken yapamıyoum psikom bozuluyo dahaası yıkanamıyorummmm
ya bişi dicem bende bi salklık var biliyorum ama hihihihhih :)))) bu herkesin yazısını toplayıp alt alta nasıl yazıyonuzzzz beeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa anam becereemdim beeenn bir türlüüü
merhabalarrrrrrrrrrrrr emir bebek
ooooyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii emir miii
canımcım elbette çekinir insan ama bu istek dışı hadi canın isterr bi şekilde yapmazsınn tutarsın kendiniiama bole zamanlardaa yapacaksın arkadaşş
valla defnelma geliyorlarsa bizde takılmıcaz yapmamız gerekeni neyse yapcaz canım aaaaa
hoşgeldinn şekerimm ya nasılsınn?
ıyıyım canım sen nasılsın
başlayacaksın gör bak..mart bize uğurlu geleceekkkk...benim evide b...... götürüyoooo...bebeğim gelsinde varsın pis olsun napıyımmmm....
ay erkek miiiiiiiiii kuzunnn
AY BU MİLLET GERÇEKTEN BU KADAR MERAKLI VE SALAKÇA KONUŞMAK ZORUNDA MI? İNANIN BEN KİMSEYE BİR ŞEY DEMEM...insanlar bir şey alır, bir şey yapar.. her şeye hayırlı olsun derim.. kimsenin yaptığı hiç bir şeye karışmam..ben böyleyken başkalarının benim hakkımda salakça konuşmaları beni deli ediyor uleyn....
ya bişi dicem bende bi salklık var biliyorum ama hihihihhih :)))) bu herkesin yazısını toplayıp alt alta nasıl yazıyonuzzzz beeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa anam becereemdim beeenn bir türlüüü
canım siz gelin bende kalın.. bende koca yok... ben kendime kalcak yer bulurum...hem benim evde ebeveyn banyosuda var...şaka bir yana... evde biri varken ekşın daha bir heyacanlı oluyor.. bence dene ve gör...
Slm kızlar
hani derler ya ateş düştüğü yeri yakar diye bizikide öyle işte kimse anlayamaz bizi insanların iyi niyetle bişey demeleri canımız acıtmaya yetr
kaldıki alay için diyenler bende eltimin karnımı okşayıp sürekli bebekmi göbekmi demesinden bıktım alay için yaptığını biliyorum eşim bi daha canını acıtırsa böyle yapıp bi tane suratına geçir ve yanıma gel dedi ama oda olmuyor o yapmaya devam ediyor akşam ordaydık bana artık elbise alma kilo alırsın içine sığmazsın dedi kilo almıyorumki dedim hamilesin ya artık alırsın dedi bende patladım bu sefer benim hamileliğim sana dertmi olduı dedim benden habersiz karnıma bebkmi koydun olursa saklamam zaten söylerim böyle yapma dedim seninde evlatların var allah acılarını göstermesin ama çok ahımı alıyorsun dedim ama anlayana daha yeni negatif sonucumu almışım zaten (17 şubat) kötüyüm üstüme kimse gelmesin benimde evladım olacak inş.......
Slm kızlar
hani derler ya ateş düştüğü yeri yakar diye bizikide öyle işte kimse anlayamaz bizi insanların iyi niyetle bişey demeleri canımız acıtmaya yetr
kaldıki alay için diyenler bende eltimin karnımı okşayıp sürekli bebekmi göbekmi demesinden bıktım alay için yaptığını biliyorum eşim bi daha canını acıtırsa böyle yapıp bi tane suratına geçir ve yanıma gel dedi ama oda olmuyor o yapmaya devam ediyor akşam ordaydık bana artık elbise alma kilo alırsın içine sığmazsın dedi kilo almıyorumki dedim hamilesin ya artık alırsın dedi bende patladım bu sefer benim hamileliğim sana dertmi olduı dedim benden habersiz karnıma bebkmi koydun olursa saklamam zaten söylerim böyle yapma dedim seninde evlatların var allah acılarını göstermesin ama çok ahımı alıyorsun dedim ama anlayana daha yeni negatif sonucumu almışım zaten (17 şubat) kötüyüm üstüme kimse gelmesin benimde evladım olacak inş.......
Slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?