Tüp Bebek Günlüğümüz !

evde oturan kadınlar klübü diye bi klüp varsa ona da üye olabilirim:s ya da öyle bi başlık var mı bi siteyi turlayım
tuttum bu klübü ben de bir yıldır dahil oldum nasılsa bir yıldır oturuyorum sürekli büyüyen totomun üstünee
Kızlar değer çok artmamış ama anormal değil dedi doktorum 78 olmuş cumartesi tekrar görmek istedi değerin 120lerde olması lazımki net konuşabilelim dedi... Bugünü bekle bekle şimdi bide cumartesiyi bekle
maşallah ..canım güzel artmış katlanmamsı da normal zaten...cumartesi güzelce katlanırsa halayları çekerizz inşaallah

Hadi hayirlisi olsun canim saglikla buyusun kuzucuk annesini birakmasin. Sonu guzel hayirli olsunda beklemek sorun degil..

Amin guldenim evet sabahin korunde gerizekalinin biri keyfimi kacirdi eve almasam mi acaba
bak sen kocişinin yaptığınaaa...alma akşam eve de beklesin birkaçsaat kapıdaa gelsin aklı başınaa... benim kv kp yi evden kovuyormuşş..midemi bulandııryorsun diyee...hamilelikte tiksinmiş meğersem kocasındann...

innşallah biz de dua edelim:)

ben bu akşam parka gidicem ordaki kadınlara çocuklarınıza ingilizce öğretiyim para da almam valla dicem.. evde kafayı yemekten iyidir
öğret kız sevaptır ayooll...onların duasını da alırısn Rabbim çocukların duasını hemen kabul eder...
bacımm sen baya bayaa daralmışsınn yok mu arkadaşların falan arada onlarla vakit geçirsen kendine bir hobi edinsen ne bileyimm...
iki gündür ovulasyon testi yapıyorum test bana daha 10.gündesin 5 gün sonra yumurtlarsın dedi
ona göre psikolojimi hazırlamalıyım transfer günüm tahminen 13-14 mayıs olcak
pekii transferi yapacak daktıırın bundan haberi var mı sha zemin müsait mii..en önemliis hijyen şekerimm...heryer dezenfekte olmalı..senin transfer tarilerin beniim beklenmeyen ama habire birkaç gün beri gelen adet tarihlerme denk gelii..
slmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr
nbrsiniz ben fena bahar alerjisi oldum
deryacığım tedavin hayırlı olsun hemşom sonuç ne zaman
geçmiş olsun bebişimmm....Acil şifa versin Allah tatlımmbe de senden pek farklı değilim burnum tıkalıı:2::2:
ooov çok seert korktum senden göbüşündeki erkeklere güveniyosun sanıırmm..

hiihh ben kendim.gelirim onun hakkindan ama bu da hosuma gitti yani iki erkek annelerini korurlar savunurlar

kızçeler bu gün öğürmekten helak oldum..
azıcıkda gribal enfeksiyonum mevcut..
acep gribal enfeksiyondan mııııı yoooksam bebeden mi anlamadım..
yani durup durup bu gün böyle öğüre öğüre yanii..
üle işte..
şimdi çıbık kraker yiyom azcık bastırın die..
bu kadar belirtiye gelmezse o bebe ben daha napiiimmm:18::18::18:

Allahimm yar ve yardimcin olsun canim inan bana yer gök dua mubarek uc aylar sen namazini kil ictenlikle ozellikle gece teheccud vakti kendinide daha ii hissdeceksin bu zor zamanlarin gecer insALLAH

di mi ya bu kadar belirtiye gelmzese daha ne yapalım:)) işin şakası da canım inşallahhh gebesindirr yarın büyük gün ii dayandın valla gidip test yaptırmadın..

kızlarrrrr bildiğinz açımmm aççççç..daha 2 saat ders var öğrencinin bitanesini yoladım şimdi kantine bisküvi alcak.

canım bugun sabahtan berı bende helak oldum sabah gözumu acıyorum ögkkk ama sonra gecıyo oglene kadar normale donuyo yanı ama sabahları kabussssss bende cubuk krakerle gecıstırıyorummm..bıde ekşiyle kesiliyo mıdem bulantım vişne suyu içiyorum cok ıyı gelıyo

amin canım benim amin inş ee evde durumlar nasıl

herkes sakin kimse sevınmıs gıbıo degıl.(annemlerdeyım) eşim daha bi sersem gibi bır haftadır sadce gece goruyorum iş yuzunden gorusemıyuorum bı nevı tup bebek ıyı oldu bıze yoksa ben adamı yakalıcamda tenhada sıkıstırcam..dıkkatını cekıyorum o benı yakalayamaz tenhada cunkı o geldıgınıde ben cokdan sızmıs oluyodum yanı tupbebek tam ısapet neyse adamın yuzunu gorursem eger sevınıp sevınmedıgını anlıcam telefonda pek anlasılmıyo
ama kendımı cumartesıye sakladım tam bı netlessın bak o zaman neler yapcam dıyıp duruyo bıtanecmı kocısss

şimdikten miden bulantın fiilan mı varrr Allah Allah çok erken başlamış..

Allahimm yar ve yardimcin olsun canim inan bana yer gök dua mubarek uc aylar sen namazini kil ictenlikle ozellikle gece teheccud vakti kendinide daha ii hissdeceksin bu zor zamanlarin gecer insALLAH

sağol canım bi kurtulsam koç kesecm diyom hem isyn hem dua destk olan olmayınca herşey boşuna kötülere bişey olmuyorki onlar yapıyor yapcklarını hep kimseye bir kötülüğüm olmadıki benim sadece hatam yanlışm var kendime onunda sebebi herkese güvenip kendim gbi sanmam ama artık akıllandım dersimi aldım malesf kötülüğü yapn yapıyor allh bildiği gbi yapsın onları inş

deryacım hamilesin şimdiden tebrk ediyorum inş saglıkla buyusn bebğin bu sözümü unutma test günü heycanla bekliyorum

tost yok mu tosttt nım nım nımmmm
eve gidip yemek yiyemem diye istemedim tost ,bisküvi yedim.

hımmmm daha ilaçlar vucüdundan atılmadı onlarda olabilir, psikolojık de..

Kızlar merhaba yakın zamanda embriyo transferi yaptıran varmı aranızda(forumu okuyamadım tam) ben bugün sabah yaptırdım merak ediyorum nolucak(

Mehtabım napıyosun kuzum ben yeni kalktım kahvaltı edicim şimdi seni bi öpeyimde öyle gidiyim dedim

Canım yaa ben çıkmısım sen girmissin sanırım bende kahvaltı yaptı kuzenimin eşi aradı akşam oturmaya geliceklermiş bitkisel ürün getirecek olan kuzenim ve 3 ylık tuan bebiş gelicekle hzırlık yapıyorum tatlımm akşam görüşürüz İNŞŞ

Kızlar merhaba yakın zamanda embriyo transferi yaptıran varmı aranızda(forumu okuyamadım tam) ben bugün sabah yaptırdım merak ediyorum nolucak(

aranmıza hoşgeldın burda herkes en az bir kere yaptırmıştır diye düşünüyorum :) ben yeni düştüm buraya bir ay olmadı
yaptıralı bugun 12. gün yani bugün bebeğimin benimle olduğunu öğrendiğim gün.. şimdiden darısı bşına olsun inşalllahhh umarım herşey gönlünce olur.
Nerde yaptırdınn tedavini nerdesin ?

çok soru sordum beeeeeee

inşaallah yaa bunlar gebelik belirtisidir canımın içi
canım yaa geçecek inşaallah hepsi Rabbim ferahlandırısn içinii..zamanla insan daha güçlü oluyor inan bana yakamıyor kimse o kadar canını....
hoşgeldin canım..Hyaırlı olsun transferin bekleme süren başlamış..inşaalah test gününde pozitif haberi alırısn sonrada değerin güzel ce katlanır kese görme kalp atışı derken hooop diye sağlıklaa kucağına alırısn hayırlısıylaa stres yapmadan duayla sabırla beklemeye geçmişsinn...tedavide ve yeni sonuç alan arakadaşlar yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…