tuttum bu klübü ben de bir yıldır dahil oldum nasılsa bir yıldır oturuyorum sürekli büyüyen totomun üstüneeevde oturan kadınlar klübü diye bi klüp varsa ona da üye olabilirim:s ya da öyle bi başlık var mı bi siteyi turlayım
Kızlar değer çok artmamış ama anormal değil dedi doktorum 78 olmuş cumartesi tekrar görmek istedi değerin 120lerde olması lazımki net konuşabilelim dedi... Bugünü bekle bekle şimdi bide cumartesiyi bekle
Hadi hayirlisi olsun canim saglikla buyusun kuzucuk annesini birakmasin. Sonu guzel hayirli olsunda beklemek sorun degil..
Amin guldenim evet sabahin korunde gerizekalinin biri keyfimi kacirdi eve almasam mi acaba
öğret kız sevaptır ayooll...onların duasını da alırısn Rabbim çocukların duasını hemen kabul eder...innşallahbiz de dua edelim:)
ben bu akşam parka gidicem ordaki kadınlara çocuklarınıza ingilizce öğretiyim para da almam valla dicem.. evde kafayı yemekten iyidir
bacımm sen baya bayaa daralmışsınn yok mu arkadaşların falan arada onlarla vakit geçirsen kendine bir hobi edinsen ne bileyimm...:) anladım şimdi. aynı ben canım benim inşallah 2ye katlanır. bu gün de 3 ayların ilk günüymüş mübarek günlerin hürmetine inş dualarımız kabul olur
ya turquoisse biri sana gelse çocuğuna ders verym dese güvenir misin?kadına siz de gelin evime çocuğun yanında oturun dicem:) bi işe yaradığımı hissetmek istiyorum ya.. walla çok vahim durumdayım işsizlik beni sömürdü! temmuz da atamalar olcak ozamanda atanır mıyım meçhul. kitap okumaktan da sıkıldım... bu aralar köşe yazarlarına taktım onlar da olmasa hiç zaman geçmicek dışarı çıkamıyorum otobüs sarsıyo evde iş yaptırmıyolar. sadece yemek yapıyorum:) sonra da yiyorum haha bilinçli tüketiciyim kendi ürettiğimi yiyorum:)
iki gündür ovulasyon testi yapıyorum test bana daha 10.gündesin 5 gün sonra yumurtlarsın dedi
ona göre psikolojimi hazırlamalıyım transfer günüm tahminen 13-14 mayıs olcak
geçmiş olsun bebişimmm....slmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr
nbrsiniz ben fena bahar alerjisi oldum
deryacığım tedavin hayırlı olsun hemşom sonuç ne zaman
ooov çok seert korktum senden göbüşündeki erkeklere güveniyosun sanıırmm..Bence de inun guzel bir derse ihtiyaci var. Sanki hamile olan o bir kapris bir sinir ben uykumdan feragat edip kahvalti hazirliyorum sabahin korunde adamin bir tarafi havalarda yok yok cook sinirliyim cok hain planlarim var beni ve minnak kuzularimi uzmeye hakki yok cikaricam acisini
Vuuuuu demek yumiler hazirlaniyor hadi hayirlisi bebekim bu planli calisma bence meyvesini verecek
öğret kız sevaptır ayooll...onların duasını da alırısn Rabbim çocukların duasını hemen kabul eder...
bacımm sen baya bayaa daralmışsınn yok mu arkadaşların falan arada onlarla vakit geçirsen kendine bir hobi edinsen ne bileyimm...
pekii transferi yapacak daktıırın bundan haberi var mı sha zemin müsait mii..en önemliis hijyen şekerimm...heryer dezenfekte olmalı..senin transfer tarilerin beniim beklenmeyen ama habire birkaç gün beri gelen adet tarihlerme denk gelii..
geçmiş olsun bebişimmm....Acil şifa versin Allah tatlımm be de senden pek farklı değilim burnum tıkalıı:2::2:
ooov çok seert korktum senden göbüşündeki erkeklere güveniyosun sanıırmm..
Allahimm yar ve yardimcin olsun canim inan bana yer gök dua mubarek uc aylar sen namazini kil ictenlikle ozellikle gece teheccud vakti kendinide daha ii hissdeceksin bu zor zamanlarin gecer insALLAHcanım tsk edrim ama bi bilsen neler çekiyorum tek derdim bebek olmaması olsaydı keşke ama değil işte sabahları uyumuyorum hiç huzrsuzm mutsuzm evime yuvama zarar vernler var beni istemyenler var tehdit edip ayrlmamı istiyolar eşim zatn destek olmuyor onuda yoldan çıkarmışlar hep beni suçluyor ben huzr mutluluk istiyorum ama bir türlü fırsat vermiyolar bende hem dua hem isyan biliyorum şükür etmeliyim ama tek olup herşey üst üste gelince olmuyor anlatsam inanmazsınz bir insanın üstne gelrsenz nolcak İKİRA MAYACIM sagol canım ama arkandasa dedim gbi durum napcam bilmiyorum artık elimden gelni yapıp olmassa gitmeyi düşünüyorum ozman ellrine ne gececk bakalım ama benm yuvamı ykıp göndermeye calısanlarının yanına kalmyack eşim bile olsa hepsinden şikayetçiyim of of of allhım artık daynmak çok zor helede destk olanın yoksa
cnım benim darısı sana olsun inşallahhhhh Allah razı olsun bıtanemmmm
di mi ya bu kadar belirtiye gelmzese daha ne yapalım:)) işin şakası da canım inşallahhh gebesindirr yarın büyük gün ii dayandın valla gidip test yaptırmadın..kızçeler bu gün öğürmekten helak oldum..
azıcıkda gribal enfeksiyonum mevcut..
acep gribal enfeksiyondan mııııı yoooksam bebeden mi anlamadım..
yani durup durup bu gün böyle öğüre öğüre yanii..
üle işte..
şimdi çıbık kraker yiyom azcık bastırın die..
bu kadar belirtiye gelmezse o bebe ben daha napiiimmm:18::18::18:
kızçeler bu gün öğürmekten helak oldum..
üle işte..
amin canım benim amin inş ee evde durumlar nasıl
canım bugun sabahtan berı bende helak oldum sabah gözumu acıyorum ögkkk ama sonra gecıyo oglene kadar normale donuyo yanı ama sabahları kabussssss bende cubuk krakerle gecıstırıyorummm..bıde ekşiyle kesiliyo mıdem bulantım vişne suyu içiyorum cok ıyı gelıyo
herkes sakin kimse sevınmıs gıbıo degıl.(annemlerdeyım) eşim daha bi sersem gibi bır haftadır sadce gece goruyorum iş yuzunden gorusemıyuorum bı nevı tup bebek ıyı oldu bıze yoksa ben adamı yakalıcamda tenhada sıkıstırcam..dıkkatını cekıyorum o benı yakalayamaz tenhada cunkı o geldıgınıde ben cokdan sızmıs oluyodumyanı tupbebek tam ısapet neyse adamın yuzunu gorursem eger sevınıp sevınmedıgını anlıcam telefonda pek anlasılmıyo
ama kendımı cumartesıye sakladım tam bı netlessın bak o zaman neler yapcam dıyıp duruyo bıtanecmı kocısss
kızlarrrrr bildiğinz açımmm aççççç..daha 2 saat ders var öğrencinin bitanesini yoladım şimdi kantine bisküvi alcak.
Allahimm yar ve yardimcin olsun canim inan bana yer gök dua mubarek uc aylar sen namazini kil ictenlikle ozellikle gece teheccud vakti kendinide daha ii hissdeceksin bu zor zamanlarin gecer insALLAH
üle işte..
şimdikten miden bulantın fiilan mı varrr Allah Allah çok erken başlamış..
eve gidip yemek yiyemem diye istemedim tost ,bisküvi yedim.tost yok mu tostttnım nım nımmmm
hımmmm daha ilaçlar vucüdundan atılmadı onlarda olabilir, psikolojık de..vall benım 4 gundur boyle ama bugun ilk kez bu kadar kotu oldum bır kere istifra ettım 4 kerede kuru kuru öğürdüm.. oncekılerı hormon ılaclarına ıgnelere bagladıydım aama artık sabah olunca sanırım başladık dedım
eve gidip yemek yiyemem diye istemedim tost ,bisküvi yedim.
hımmmm daha ilaçlar vucüdundan atılmadı onlarda olabilir, psikolojık de..
Mehtabım napıyosun kuzum ben yeni kalktım kahvaltı edicim şimdi seni bi öpeyimde öyle gidiyim dedim
Kızlar merhaba yakın zamanda embriyo transferi yaptıran varmı aranızda(forumu okuyamadım tam) ben bugün sabah yaptırdım merak ediyorum nolucak(
üle işte..
canım yaa geçecek inşaallah hepsi Rabbim ferahlandırısn içinii..zamanla insan daha güçlü oluyor inan bana yakamıyor kimse o kadar canını....sağol canım bi kurtulsam koç kesecm diyom hem isyn hem dua destk olan olmayınca herşey boşuna kötülere bişey olmuyorki onlar yapıyor yapcklarını hep kimseye bir kötülüğüm olmadıki benim sadece hatam yanlışm var kendime onunda sebebi herkese güvenip kendim gbi sanmam ama artık akıllandım dersimi aldım malesf kötülüğü yapn yapıyor allh bildiği gbi yapsın onları inş
hoşgeldin canım..Hyaırlı olsun transferin bekleme süren başlamış..inşaalah test gününde pozitif haberi alırısn sonrada değerin güzel ce katlanır kese görme kalp atışı derken hooop diye sağlıklaa kucağına alırısn hayırlısıylaaKızlar merhaba yakın zamanda embriyo transferi yaptıran varmı aranızda(forumu okuyamadım tam) ben bugün sabah yaptırdım merak ediyorum nolucak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?