kızlar önce bıcı bıcı sonra da akşam yemeği time görüşürüz kurtlu vadi saatinde
Canım yaa ben çıkmısım sen girmissin sanırım bende kahvaltı yaptı kuzenimin eşi aradı akşam oturmaya geliceklermiş bitkisel ürün getirecek olan kuzenim ve 3 ylık tuan bebiş gelicekle hzırlık yapıyorum tatlımm akşam görüşürüz İNŞŞ
aranmıza hoşgeldınburda herkes en az bir kere yaptırmıştır diye düşünüyorum :) ben yeni düştüm buraya bir ay olmadı
yaptıralı bugun 12. gün yani bugün bebeğimin benimle olduğunu öğrendiğim gün.. şimdiden darısı bşına olsun inşalllahhh umarım herşey gönlünce olur.
Nerde yaptırdınn tedavini nerdesin ?
çok soru sordum beeeeeee
Yook çok sormadın valla:)) istanbuldayım ben geçen sene 2 defa aşılama yaptırdım olmadıbugünde embriyo transferi oldu özel gaziosman paşa hastanesinde:)
Sen nerde yaptırdın
slm kızlar nasılsınız feridecim seni kutluyorum inşallah değerlerin kat kat artar deryacım gözüm kulağım sende inşallah güzel haber duycaz sendende
inşaallah yaa bunlar gebelik belirtisidir canımın içi
canım yaa geçecek inşaallah hepsi Rabbim ferahlandırısn içinii..zamanla insan daha güçlü oluyor inan bana yakamıyor kimse o kadar canını....
hoşgeldin canım..Hyaırlı olsun transferin bekleme süren başlamış..inşaalah test gününde pozitif haberi alırısn sonrada değerin güzel ce katlanır kese görme kalp atışı derken hooop diye sağlıklaa kucağına alırısn hayırlısıylaastres yapmadan duayla sabırla beklemeye geçmişsinn...tedavide ve yeni sonuç alan arakadaşlar yazar
kızlar naber iyimisiniz...
ne var ne yok bakalım....
feridecim pozitifi görmüşüsün galiba hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin....
deryacım sen ne alemdesin???
Ne olsun heyecan dorukta..
Yarin test günü. ..
Hayirlisi rabbimden...
Allah yar ve yardımcın olsun canım inşaallh pozitif alacaksınn test gününde sağlıklı bebişlerinin müjdesini alırısn inşaalaharkadaşlar meraba..bende tüpçülerdenim :) bugün transferimin 3. günü ve ben çook sıkılıyorum..daha 1 gün var test günümüze..lütfen bizede dua edin..
gop ta mı yaptırdın o hastanenin tüp bebek ünitesi varmı ilk defa duyuyorum çok ilginçç..İnşaalah bebğine kavuştuğun tedavin olur canımmYook çok sormadın valla:)) istanbuldayım ben geçen sene 2 defa aşılama yaptırdım olmadıbugünde embriyo transferi oldu özel gaziosman paşa hastanesinde:)
Sen nerde yaptırdın
sabah akşam aç karnına hüplet şekerimm ..ben ce doğru biliyorsunn günlerini...ama sabah erken içemezsen öğleye doğru ve akşam olmak üzere de içebilirsin...amin inş canım inş allh yar ve yardımcımz olsun ben cumartesi başlıyorum soğan suyu içmeye sabh aç öğlen aç karınan mı içilecek soğan suyu onu tam bilmiyorum bide kaç dakika kaynamalı 15 gün içicem sonrada diğer adete 10 gün kala 5 yada 7 gün yazıyordu doğru mu ? acaba bu bilgiler:44:
iyilik güzellik sen de nevar neyok bebişimmkızlar naber iyimisiniz...
Ne olsun heyecan dorukta..
Yarin test günü. ..
Hayirlisi rabbimden...
amin canım allah razı olsun bekliyoruz bakalım cumartesi günü katmerli olsun die :)
Rabbim inşallah nasip etsinnn
canım ben kendi branş srılamamda 284.cüyüm. önümden 150 kişi atandı. inşallah önümdekilerdir tabi benden düşük alanlar doğuyu fln yazdıysa bilemicem. atanacak 134 kiş kalmış görünüyo okadar kişi alırlar mı bilmiyorum aslında hiç sanmııyorum desem daha doğru olur. ama umut işte bekliyorum napiym başka şansım yok..bölümümü özelden yazimmoreblue temmuzda hangi bölümden atanmayı bekliyon bakemm..Ben 3249 cuyumİnşş atanırızz çok istiyorum bende atanmayı..
ikramayaa ne hobisi ediniym bana bi akıl ver evde ne yapılır? walla patlıycam çatlıycam sıkıntıdann.....toto büyütme hobisi edindim başka bişey öneröğret kız sevaptır ayooll...onların duasını da alırısn Rabbim çocukların duasını hemen kabul eder...
bacımm sen baya bayaa daralmışsınn yok mu arkadaşların falan arada onlarla vakit geçirsen kendine bir hobi edinsen ne bileyimm...
pekii transferi yapacak daktıırın bundan haberi var mı sha zemin müsait mii..en önemliis hijyen şekerimm...heryer dezenfekte olmalı..senin transfer tarilerin beniim beklenmeyen ama habire birkaç gün beri gelen adet tarihlerme denk gelii..
geçmiş olsun bebişimmm....Acil şifa versin Allah tatlımm be de senden pek farklı değilim burnum tıkalıı:2::2:
ooov çok seert korktum senden göbüşündeki erkeklere güveniyosun sanıırmm..
kdr cnm bnm de çikolata kistim var incir yiyince bariz ağrıdığını hissediyorum. onu da sonradan farkettim bana yumurta sayını artırır yumilerini geliştirr demişlerdi ben de yüklendim incire meğer kistimi de büyütüyomuş yani bana öyle oldu.. ama hamamı bi dene hehe ben hiç gitmedim kapıdan bakıp çıktım o manzarayı görünce hafızama kazındışu an soğan kürümün 5.gününü icra ediyorum bende
daha öncede bi ay denedim ama şimdi bakalım hayırlısı...
ne güzel arkdaşlarının başına gelen bizim başımıza gelsin inşaallahhhh
inciri ben yapamam gibi çünküm arada prolaktin hortluyor..
ya hamamı banada diyen çok bikere gittim ama ne bileyim...
dediğin gibi gözü kapalı durmak laızm orda ayda aileye özel odalara sıcak su geliyor öyle yerlerde varmışş
deryacım inşallah pozitif alırsın canım Allah yüzünüzü güldürsün inşallah:)Ne olsun heyecan dorukta..
Yarin test günü. ..
Hayirlisi rabbimden...
nfy çiçeeğm napıyosun uzun zamandır görüşemiyoruzkızlar naber iyimisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?