Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar önce bıcı bıcı sonra da akşam yemeği time görüşürüz kurtlu vadi saatinde

Evetkuzum öptüm oysaki seni görmedin bende yemek. Hazırlıyorum kuzum tocam gelicek birazdan

Yook çok sormadın valla:)) istanbuldayım ben geçen sene 2 defa aşılama yaptırdım olmadı bugünde embriyo transferi oldu özel gaziosman paşa hastanesinde:)
Sen nerde yaptırdın

Yook çok sormadın valla:)) istanbuldayım ben geçen sene 2 defa aşılama yaptırdım olmadı bugünde embriyo transferi oldu özel gaziosman paşa hastanesinde:)
Sen nerde yaptırdın

benim ilk tüpçüğüm valla bundan öncesinde aşılama felanda yok nasıl olduda düştüm anlamadım bu dünya tatlısı tüpçülerin arasına :)
neyse ben anadolu yakasında ikamet ediyorum eurofertil de yaptırdım.. 4. gün embriyosudu sanırım 6 yada 8 hücreli.. bugün test günümüzdü işte cumartesi bir daha gideceğiz.. bakalım nasıl devam etcek. Benimki biraz maceralı oldu tedavin kısmı sorunsuzdu hiç canım acımadı opuda tertemiz geçti transferde süperdi nolduysa 8. gün kanamam başladı bugünde kadar devam etti. bugünde çok az var geçiyo sanırım
senin nasıldı kaçıncı gün kaç hücreli ?
bu arada benden başka bekleyen 2 arkadaşım daha var bir tanesi yarın yapturcak sonucunu bekliyoruz hepimiz birisi de sanırım pazara denk geliyor pazar yaptırcak birde sen geldin şimdi senide bekleyelim
tpoic hamile kaynasın inşallahhh

slm kızlar nasılsınız feridecim seni kutluyorum inşallah değerlerin kat kat artar deryacım gözüm kulağım sende inşallah güzel haber duycaz sendende

arkadaşlar meraba..bende tüpçülerdenim :) bugün transferimin 3. günü ve ben çook sıkılıyorum..daha 1 gün var test günümüze..lütfen bizede dua edin..

Kizlar bir bakim kim var kim yok dedim ama ben kotuyum yine bir kac gundur iyiydim bugun yine icim disima cikti ooook acim ama bisey yiyemiyorum daha iyi olursam ugrarim yine derya bu kadar belirtiye insallah canim hamilesin

amin inş canım inş allh yar ve yardımcımz olsun ben cumartesi başlıyorum soğan suyu içmeye sabh aç öğlen aç karınan mı içilecek soğan suyu onu tam bilmiyorum bide kaç dakika kaynamalı 15 gün içicem sonrada diğer adete 10 gün kala 5 yada 7 gün yazıyordu doğru mu ? acaba bu bilgiler:44:

kızlar naber iyimisiniz...
ne var ne yok bakalım....
feridecim pozitifi görmüşüsün galiba hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin....
deryacım sen ne alemdesin???

arkadaşlar meraba..bende tüpçülerdenim :) bugün transferimin 3. günü ve ben çook sıkılıyorum..daha 1 gün var test günümüze..lütfen bizede dua edin..
Allah yar ve yardımcın olsun canım inşaallh pozitif alacaksınn test gününde sağlıklı bebişlerinin müjdesini alırısn inşaalah
Sen nerde yaptırdın
gop ta mı yaptırdın o hastanenin tüp bebek ünitesi varmı ilk defa duyuyorum çok ilginçç..İnşaalah bebğine kavuştuğun tedavin olur canımm
sabah akşam aç karnına hüplet şekerimm ..ben ce doğru biliyorsunn günlerini...ama sabah erken içemezsen öğleye doğru ve akşam olmak üzere de içebilirsin...
iyilik güzellik sen de nevar neyok bebişimm
Ne olsun heyecan dorukta..
Yarin test günü. ..
Hayirlisi rabbimden...

ayy çok heyecanlı inşaallah yarın mutlu bir gün olacak Derya Sultanımm

Son düzenleme:
amin canım allah razı olsun bekliyoruz bakalım cumartesi günü katmerli olsun die :)
Rabbim inşallah nasip etsinnn

canım hayırlı olsun şimdiden, Allah kucağına almayı nasip etsin :)
ben bu işlerde yeniyim, sen benden tecrübelisin bu embiryoların çok sayıda bölünmesi mi iyi? bir de kaçıncı gün embiryosu olacagı neye bağlı?

moreblue temmuzda hangi bölümden atanmayı bekliyon bakemm..Ben 3249 cuyum İnşş atanırızz çok istiyorum bende atanmayı..
canım ben kendi branş srılamamda 284.cüyüm. önümden 150 kişi atandı. inşallah önümdekilerdir tabi benden düşük alanlar doğuyu fln yazdıysa bilemicem. atanacak 134 kiş kalmış görünüyo okadar kişi alırlar mı bilmiyorum aslında hiç sanmııyorum desem daha doğru olur. ama umut işte bekliyorum napiym başka şansım yok..bölümümü özelden yazim deşifre olmayım hehe

ikramayaa ne hobisi ediniym bana bi akıl ver evde ne yapılır? walla patlıycam çatlıycam sıkıntıdann.....toto büyütme hobisi edindim başka bişey öner

kdr cnm bnm de çikolata kistim var incir yiyince bariz ağrıdığını hissediyorum. onu da sonradan farkettim bana yumurta sayını artırır yumilerini geliştirr demişlerdi ben de yüklendim incire meğer kistimi de büyütüyomuş yani bana öyle oldu.. ama hamamı bi dene hehe ben hiç gitmedim kapıdan bakıp çıktım o manzarayı görünce hafızama kazındı kasap havası gibi saunaya gidebilirsin çok yüksek ısıda çok kalma ama bu kez de zarar verir fln..:)

Ne olsun heyecan dorukta..
Yarin test günü. ..
Hayirlisi rabbimden...
deryacım inşallah pozitif alırsın canım Allah yüzünüzü güldürsün inşallah:)

nfy çiçeeğm napıyosun uzun zamandır görüşemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…