Tüp Bebek Günlüğümüz !

hepimiz ev hanımıyız ama böle netten zor oluyo gün yapalım bari hem kuzeniniz yeğeniniz falan varsa yavrulara ingilizce dersi verilir baya sıyırmışım ya hberim yok nolcak bu halim milletin çocuğu bitti yeğene fln sardım

topiğimizin annesi

canım alma eve akşama sen bebelerinle takıl
bence de alma biz arkandayız :) ya da al ama biraz kapıda beklet burnu sürtülsün

amin cnm inşallah ... belki yanında gitsem güvenebilirim cnm ama eve tek göndermem...ama cnm sen de uğraşma ya evde dinlen ya da parayla çeviri işi fillan bulsan iyi olur.

iki gündür ovulasyon testi yapıyorum test bana daha 10.gündesin 5 gün sonra yumurtlarsın dedi
ona göre psikolojimi hazırlamalıyım transfer günüm tahminen 13-14 mayıs olcak
benim ovu testleri duruyo ha gülden artık o işleri bıraktım.yumurtlama günü hesaplamıyom ovu yapmıyom yatıp beklemiom tüp de yaptırmıyom..zaten yok zaten yok:)

selam kızlar nasılsınız.Feridecim değerin gayet güzel nerde kutlama ... Ben alsam o değerleri ahtım var bazıları bilir megafon alıp anons edeceğim.Bu kutlanmazmı hiç.

Güldencim bittimi temizlik.

selam kızlar nasılsınız.Feridecim değerin gayet güzel nerde kutlama ... Ben alsam o değerleri ahtım var bazıları bilir megafon alıp anons edeceğim.Bu kutlanmazmı hiç.

oooooooooo hele ben alsam o değeri 4 göbek atarım şurda:)

kızlar ya benim kistim var o yüzden gidememiştim ama hamama gitmeyi hiç denediniz mi? hamam iyi geliyomuş diye duymuştum. bi de yakı yaptırıp odaya çekilme fikri de duymuştum

yapalım canım tüp günü yapalım bizde
kendi bebelerimin annesi olamadım topiğin annesi olayım bari o da bişi

son kullanma tarihlerine baksaydın geçmesin...
bende uzun bi aradan sonra test aldım zaten dönem dönem bıkkınlık geliyo haklısın...
bu kez ovu testi sadece 10 tane 20 tane gebelik testi var

doğdu dedin hee bi havai fişek patlatamadım kıza günlerdir değerleri kanaması derken hamile olduğunu biliyoruz ya yeni bi haber değil gibi geliyo sanırım oralı olmadık kutlama için ama ben asıl kutlamayı cumartesi yapcam ona..
temizliği bıraktım yapmıyorum
bugün nette işlerim vardı canım evle ilgilenemem yani..

uuuuuuuu 13ünde pancurlar kapanıcak!

eveetttt pancurlarım zebra perdelerim herşeylerim kapanacak kapıyada lütfen rahatsız etmeyin bebek çalışması var diye yazıcam

Bu beden bu elbise bu sefer bu iş tamam.

bencede bu kez oldu yarında soğan kürüne başlıyorum bu beden bu elbise bi de soğan kokusu tamamdır bu kez

kızlar ya benim kistim var o yüzden gidememiştim ama hamama gitmeyi hiç denediniz mi? hamam iyi geliyomuş diye duymuştum. bi de yakı yaptırıp odaya çekilme fikri de duymuştum

hamammııııı nayıııırrrr nolmaazzzz beni kimse hamama götüremez gitmem asla milletin heryerleri piyasada pis pis istedikleri kadar hijyen olsun asla gitmem mikrop kaparım felan hele sen asla gidemezsin enfeksiyona müsait bi dönemdesin izin vermiyorum

slmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr
nbrsiniz ben fena bahar alerjisi oldum
deryacığım tedavin hayırlı olsun hemşom sonuç ne zaman

canım alma eve akşama sen bebelerinle takıl

Bence de inun guzel bir derse ihtiyaci var. Sanki hamile olan o bir kapris bir sinir ben uykumdan feragat edip kahvalti hazirliyorum sabahin korunde adamin bir tarafi havalarda yok yok cook sinirliyim cok hain planlarim var beni ve minnak kuzularimi uzmeye hakki yok cikaricam acisini

iki gündür ovulasyon testi yapıyorum test bana daha 10.gündesin 5 gün sonra yumurtlarsın dedi
ona göre psikolojimi hazırlamalıyım transfer günüm tahminen 13-14 mayıs olcak

Vuuuuu demek yumiler hazirlaniyor hadi hayirlisi bebekim bu planli calisma bence meyvesini verecek

soğan kürünü ben de yapmştm tadı çok kötü değil de kocişine doğru hohlayınca bilemicem:) o biraz sıkıntılı.. bnm 2 arkadaşım 2. bebelerini 1 yıl denediler olmadı sonra soğan kürü yaptılar hoop pozitif..soğanı bitir bi de incir yap güldenim baharda keramet vardır

kızz hamama gidip gebe kalanlar duydum. ondan diyorum napcan sen milletin orasını burasını.. evett biliyorum göğsünü hoop diye arkaya atıp altını silen teyzeler var ama onlara bakmıcan çevir kafanı..:) bi o hamam taşına yat. belli mi olur denemekten bişe çıkmaz

moreblue temmuzda hangi bölümden atanmayı bekliyon bakemm..Ben 3249 cuyum İnşş atanırızz çok istiyorum bende atanmayı..

evde oturan kadınlar klübü diye bi klüp varsa ona da üye olabilirim:s ya da öyle bi başlık var mı bi siteyi turlayım

çok güldüm bunaa
keşke bende evde oturan grubundan olsam yaa pzt iş başı bana

canım değerin maşallah güzel inşallah cumaretesi 2 katı olucak

inşalllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh artsınnn

ya sen cok tatlısın yaa sen nasıl bı hatunsunn senı sevmeyen ölsünnnn deli hatunummmmmmmmmmmmmmmm

slm kzılar feridecim tebrkler tekrar rabbim saglıkla buyumesini nasip etsin inş bu bebiş benim ekranımı süslüyor normal halide vardı da bu nasıl olmuş böyle

Son düzenleme:

şu an soğan kürümün 5.gününü icra ediyorum bende
daha öncede bi ay denedim ama şimdi bakalım hayırlısı...
ne güzel arkdaşlarının başına gelen bizim başımıza gelsin inşaallahhhh
inciri ben yapamam gibi çünküm arada prolaktin hortluyor..
ya hamamı banada diyen çok bikere gittim ama ne bileyim...
dediğin gibi gözü kapalı durmak laızm orda ayda aileye özel odalara sıcak su geliyor öyle yerlerde varmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…