hepimiz ev hanımıyız ama böle netten zor oluyo gün yapalım barierken testi bu yüzden önermiyolar işte erken yapılan testte değer oturmayabilir zaten asıl artış 9.günden sonra başlıyor 12.günde de tam değerin oluyor o da 78 ve zaten gebesin başka bişi düşünmeyelim yiter yanii...bi dahaki değerinin 140 civarı bişi gelmesi lazım
ahh canım arayıştamısın sen iyide bizim alt başlığımız evde oturan kadınlar genelimiz öylede
sevaptır kız öğretiver
topiğimizin annesibişi itiraf edicem
saate baktım ve hiiiiiiii 14.30 olmuş feridemasal ın test sonucunu öğrenme saati gelmiş hemen topike gitmeliyim dedim ve bi koşu geldim bi de ne göreyim zaten belli olmuştu daha önce ve ben bi sürüde yorum yapmıştım
bence de alma biz arkandayız :) ya da al ama biraz kapıda beklet burnu sürtülsüncanım alma eve akşama sen bebelerinle takıl
amin cnm inşallah ... belki yanında gitsem güvenebilirim cnm ama eve tek göndermem...ama cnm sen de uğraşma ya evde dinlen ya da parayla çeviri işi fillan bulsan iyi olur.:) anladım şimdi. aynı ben canım benim inşallah 2ye katlanır. bu gün de 3 ayların ilk günüymüş mübarek günlerin hürmetine inş dualarımız kabul olur
ya turquoisse biri sana gelse çocuğuna ders verym dese güvenir misin?kadına siz de gelin evime çocuğun yanında oturun dicem:) bi işe yaradığımı hissetmek istiyorum ya.. walla çok vahim durumdayım işsizlik beni sömürdü! temmuz da atamalar olcak ozamanda atanır mıyım meçhul. kitap okumaktan da sıkıldım... bu aralar köşe yazarlarına taktım onlar da olmasa hiç zaman geçmicek dışarı çıkamıyorum otobüs sarsıyo evde iş yaptırmıyolar. sadece yemek yapıyorum:) sonra da yiyorum haha bilinçli tüketiciyim kendi ürettiğimi yiyorum:)
benim ovu testleri duruyo ha gülden artık o işleri bıraktım.yumurtlama günü hesaplamıyom ovu yapmıyom yatıp beklemiom tüp de yaptırmıyom..zaten yok zaten yok:)iki gündür ovulasyon testi yapıyorum test bana daha 10.gündesin 5 gün sonra yumurtlarsın dedi
ona göre psikolojimi hazırlamalıyım transfer günüm tahminen 13-14 mayıs olcak
uuuuuuuu 13ünde pancurlar kapanıcak!
oooooooooo hele ben alsam o değeri 4 göbek atarım şurda:)selam kızlar nasılsınız.Feridecim değerin gayet güzel nerde kutlama ... Ben alsam o değerleri ahtım var bazıları bilir megafon alıp anons edeceğim.Bu kutlanmazmı hiç.
Güldencim bittimi temizlik.
hepimiz ev hanımıyız ama böle netten zor oluyo gün yapalım barihem kuzeniniz yeğeniniz falan varsa yavrulara ingilizce dersi verilir baya sıyırmışım ya hberim yok nolcak bu halim milletin çocuğu bitti yeğene fln sardım
topiğimizin annesi
bence de alma biz arkandayız :) ya da al ama biraz kapıda beklet burnu sürtülsün
amin cnm inşallah ... belki yanında gitsem güvenebilirim cnm ama eve tek göndermem...ama cnm sen de uğraşma ya evde dinlen ya da parayla çeviri işi fillan bulsan iyi olur.
benim ovu testleri duruyo ha gülden artık o işleri bıraktım.yumurtlama günü hesaplamıyom ovu yapmıyom yatıp beklemiom tüp de yaptırmıyom..zaten yok zaten yok:)
selam kızlar nasılsınız.Feridecim değerin gayet güzel nerde kutlama ... Ben alsam o değerleri ahtım var bazıları bilir megafon alıp anons edeceğim.Bu kutlanmazmı hiç.
Güldencim bittimi temizlik.
uuuuuuuu 13ünde pancurlar kapanıcak!
Bu beden bu elbise bu sefer bu iş tamam.
kızlar ya benim kistim var o yüzden gidememiştim ama hamama gitmeyi hiç denediniz mi? hamam iyi geliyomuş diye duymuştum. bi de yakı yaptırıp odaya çekilme fikri de duymuştum
canım alma eve akşama sen bebelerinle takıl
iki gündür ovulasyon testi yapıyorum test bana daha 10.gündesin 5 gün sonra yumurtlarsın dedi
ona göre psikolojimi hazırlamalıyım transfer günüm tahminen 13-14 mayıs olcak
slmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr
nbrsiniz ben fena bahar alerjisi oldum
deryacığım tedavin hayırlı olsun hemşom sonuç ne zaman
bencede bu kez oldu yarında soğan kürüne başlıyorum bu beden bu elbise bi de soğan kokusu tamamdır bu kez
hamammııııı nayıııırrrr nolmaazzzz beni kimse hamama götüremez gitmem asla milletin heryerleri piyasada pis pis istedikleri kadar hijyen olsun asla gitmem mikrop kaparım felan hele sen asla gidemezsin enfeksiyona müsait bi dönemdesin izin vermiyorum
selam canım çok geçmiş olsun..
zaten alerji dönemi senin ne alerjin var
evde oturan kadınlar klübü diye bi klüp varsa ona da üye olabilirim:s ya da öyle bi başlık var mı bi siteyi turlayım
canım değerin maşallah güzel inşallah cumaretesi 2 katı olucak
bişi itiraf edicem
saate baktım ve hiiiiiiii 14.30 olmuş feridemasal ın test sonucunu öğrenme saati gelmiş hemen topike gitmeliyim dedim ve bi koşu geldim bi de ne göreyim zaten belli olmuştu daha önce ve ben bi sürüde yorum yapmıştım
Eki Görüntüle 706979 slm kzılarferidecim tebrkler tekrar eabbim saglılla buyumesini nasip etsin inş
soğan kürünü ben de yapmştm tadı çok kötü değil de kocişine doğru hohlayınca bilemicem:) o biraz sıkıntılı.. bnm 2 arkadaşım 2. bebelerini 1 yıl denediler olmadı sonra soğan kürü yaptılar hoop pozitif..soğanı bitir bi de incir yap güldenim baharda keramet vardır
kızz hamama gidip gebe kalanlar duydum. ondan diyorum napcan sen milletin orasını burasını.. evett biliyorum göğsünü hoop diye arkaya atıp altını silen teyzeler varama onlara bakmıcan çevir kafanı..:) bi o hamam taşına yat. belli mi olur denemekten bişe çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?