hımm desene 2 gün daha heyecanla beklicez inşallah 150 olur:))))))
Kızlar değer çok artmamış ama anormal değil dedi doktorum 78 olmuş cumartesi tekrar görmek istedi değerin 120lerde olması lazımki net konuşabilelim dedi... Bugünü bekle bekle şimdi bide cumartesiyi bekle
şimdi şöyle düşünelim asıl test günün bugündü ve diğer test sonuçlarını unutuyoruz artık..
bu testi baz alıyoruz değerin 78 ve gayet güzel şimdi cumartesi günü ne çıkcak onu bekleyelim...
diğer testlere göre hareket edersem değerin az artmış derim olay çıkar o sebeple sakince cumartesiyi bekliyoruz boşuna 12.güne test vermiyolar...
tabi ki hamilesin canım..inşallahhhh canımm daha öbür tahlilimden bu yana 21 saat felan geçmiş..annem diyo şimdi gece 01:00 di diye..neyse öbür tahlilleri karıştırmayacakmışım78 i baz alıyoruz..o zaman hamilemiyim değilmiyim anlayamadım ben şimdi arayıp sırsam mı :44::44:
feridecim anladığım kadarıyla 12. günün gelmemiş acele etme bu kadar derim.. ben idrar testi bile yapmamıştım biraz sabret bu arada bol bol dua et. 12. gün değeri kesin sonuç vericek kendini böyle önceden hırpalama derim ama sen bilirsininşallahhhh canımm daha öbür tahlilimden bu yana 21 saat felan geçmiş..annem diyo şimdi gece 01:00 di diye..neyse öbür tahlilleri karıştırmayacakmışım78 i baz alıyoruz..o zaman hamilemiyim değilmiyim anlayamadım ben şimdi arayıp sırsam mı :44::44:
yok cnm bugün feridenin 12. günü ..ama o dayanamayıp epey önceden yaptırmıştı:)feridecim anladığım kadarıyla 12. günün gelmemiş acele etme bu kadar derim.. ben idrar testi bile yapmamıştım biraz sabret bu arada bol bol dua et. 12. gün değeri kesin sonuç vericek kendini böyle önceden hırpalama derim ama sen bilirsin
innşallahcanım değerin maşallah güzel inşallah cumaretesi 2 katı olucak
hmmmm özür ozaman:)) ama değerine göre hamiş görünüo:) nie bukadar panik yaptı anlamadım:)yok cnm bugün feridenin 12. günü ..ama o dayanamayıp epey önceden yaptırmıştı:)
hmmmm özür ozaman:)) ama değerine göre hamiş görünüo:) nie bukadar panik yaptı anlamadım:)
:) anladım şimdi. aynı ben canım benim inşallah 2ye katlanır. bu gün de 3 ayların ilk günüymüş mübarek günlerin hürmetine inş dualarımız kabul olurilk denemesi ablası heyecanlı:)))
bundan 1,5 gün önce kan vermişti ona göre 2 ye katlanmamıs ondan panik yaptı cnm
ahahahah olay çıkar valla
şaka şaka
yok bebişim normal dedi bu kadar artması daha çok az geçmiş üzerindn o nedenle cumartesi tekrar bakıcam dedi... hay ne üç basammaklıymış yaw içimi kuruttuuuuuuu
evde oturan kadınlar klübü diye bi klüp varsa ona da üye olabilirim:s ya da öyle bi başlık var mı bi siteyi turlayım
innşallahbiz de dua edelim:)
ben bu akşam parka gidicem ordaki kadınlara çocuklarınıza ingilizce öğretiyim para da almam valla dicem.. evde kafayı yemekten iyidir
iki gündür ovulasyon testi yapıyorum test bana daha 10.gündesin 5 gün sonra yumurtlarsın dedi
ona göre psikolojimi hazırlamalıyım transfer günüm tahminen 13-14 mayıs olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?