Tüp Bebek Günlüğümüz !

hımm desene 2 gün daha heyecanla beklicez inşallah 150 olur:))))))

inşallahhhh canımm daha öbür tahlilimden bu yana 21 saat felan geçmiş..annem diyo şimdi gece 01:00 di diye..neyse öbür tahlilleri karıştırmayacakmışım 78 i baz alıyoruz..o zaman hamilemiyim değilmiyim anlayamadım ben şimdi arayıp sırsam mı :44::44:

Kızlar değer çok artmamış ama anormal değil dedi doktorum 78 olmuş cumartesi tekrar görmek istedi değerin 120lerde olması lazımki net konuşabilelim dedi... Bugünü bekle bekle şimdi bide cumartesiyi bekle

şimdi şöyle düşünelim asıl test günün bugündü ve diğer test sonuçlarını unutuyoruz artık..
bu testi baz alıyoruz değerin 78 ve gayet güzel şimdi cumartesi günü ne çıkcak onu bekleyelim...
diğer testlere göre hareket edersem değerin az artmış derim olay çıkar o sebeple sakince cumartesiyi bekliyoruz boşuna 12.güne test vermiyolar...

ahahahah olay çıkar valla

şaka şaka
yok bebişim normal dedi bu kadar artması daha çok az geçmiş üzerindn o nedenle cumartesi tekrar bakıcam dedi... hay ne üç basammaklıymış yaw içimi kuruttuuuuuuu

tabi ki hamilesin canım..

evde oturan kadınlar klübü diye bi klüp varsa ona da üye olabilirim:s ya da öyle bi başlık var mı bi siteyi turlayım

feridecim anladığım kadarıyla 12. günün gelmemiş acele etme bu kadar derim.. ben idrar testi bile yapmamıştım biraz sabret bu arada bol bol dua et. 12. gün değeri kesin sonuç vericek kendini böyle önceden hırpalama derim ama sen bilirsin

yok cnm bugün feridenin 12. günü ..ama o dayanamayıp epey önceden yaptırmıştı:)

ilk denemesi ablası heyecanlı:)))
bundan 1,5 gün önce kan vermişti ona göre 2 ye katlanmamıs ondan panik yaptı cnm
:) anladım şimdi. aynı ben canım benim inşallah 2ye katlanır. bu gün de 3 ayların ilk günüymüş mübarek günlerin hürmetine inş dualarımız kabul olur
ya turquoisse biri sana gelse çocuğuna ders verym dese güvenir misin? kadına siz de gelin evime çocuğun yanında oturun dicem:) bi işe yaradığımı hissetmek istiyorum ya.. walla çok vahim durumdayım işsizlik beni sömürdü! temmuz da atamalar olcak ozamanda atanır mıyım meçhul. kitap okumaktan da sıkıldım... bu aralar köşe yazarlarına taktım onlar da olmasa hiç zaman geçmicek dışarı çıkamıyorum otobüs sarsıyo evde iş yaptırmıyolar. sadece yemek yapıyorum:) sonra da yiyorum haha bilinçli tüketiciyim kendi ürettiğimi yiyorum:)

erken testi bu yüzden önermiyolar işte erken yapılan testte değer oturmayabilir zaten asıl artış 9.günden sonra başlıyor 12.günde de tam değerin oluyor o da 78 ve zaten gebesin başka bişi düşünmeyelim yiter yanii...bi dahaki değerinin 140 civarı bişi gelmesi lazım

evde oturan kadınlar klübü diye bi klüp varsa ona da üye olabilirim:s ya da öyle bi başlık var mı bi siteyi turlayım

ahh canım arayıştamısın sen iyide bizim alt başlığımız evde oturan kadınlar genelimiz öylede

innşallah biz de dua edelim:)

ben bu akşam parka gidicem ordaki kadınlara çocuklarınıza ingilizce öğretiyim para da almam valla dicem.. evde kafayı yemekten iyidir

sevaptır kız öğretiver

bişi itiraf edicem
saate baktım ve hiiiiiiii 14.30 olmuş feridemasal ın test sonucunu öğrenme saati gelmiş hemen topike gitmeliyim dedim ve bi koşu geldim bi de ne göreyim zaten belli olmuştu daha önce ve ben bi sürüde yorum yapmıştım

Ferideee canim degerin gayet guzel digerlerini dikkate almuyoruz daktirinda dedigi gibi..
Saglikla gelsin mlek kuzun insallah...

iki gündür ovulasyon testi yapıyorum test bana daha 10.gündesin 5 gün sonra yumurtlarsın dedi
ona göre psikolojimi hazırlamalıyım transfer günüm tahminen 13-14 mayıs olcak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…