Tüp Bebek Günlüğümüz !

Gunaydin canlar..
Ben merkeze dogru gidiyorum..
Bakalim minnak kanaryam benle mi yoksa beni birakip gitri mi..
Insallah rabhim yuzumu guldurur..

Deryaaa İnsallah cnm benim rabbim bugun seni oyle bir guldursunki bir daha hic uzulmeyesin kalbim ve dualarim sen ve senin gibi sonuc bekleyenlerle

Bugun nerem acikta kaldiysa acayip acayip ruyalar gordum karnim burnumda doktora gidiyorum guyya sonucu ogrenmeye hamilemiyim degilmiyim doktor ultrasonda bakiyo bende varmi varmi diye soruyorum doktorda bana donup oglunuza isim dusundunuzmu diye soruyor evet diyorum ne diyor dilim donupte cvp veremiyorum muhammet yada mehmethan diyecegim ama dilim kilitleniyor resmen hayir olsun

Günaydın canlar herşeyin gönlünüzce olacağı bir gün olsun cumanız mübarek dualarınız kabul olsun

DERYAAA canım inşallah bu mübarek günde yavrunun haberini alacaksın pozitif çıkacak sonucun

Hayır olsun rüyan cnm güzel bir rüyaymış

herkese hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallahhh... hepimizi bebeklerimze kavuşuruz..

size bir sorum olucak haftaya GEN ART DE TÜP BEBEK e başlıcaktım ama dün geceden beri idararımı yaparken acı ve yanma vardı .. sabahta çok küçük bir damla kan geldi... kesin idrar yollarımı üşüttüm..

şimdi bu durum tüp bebek tedavisine engel bir durummudur lütfen cevap verirmisiniz..

Antibiyotik zaten her ihtimale karşı veriyorlar..Doktoruna göre değişir cnm..Ama sana zoluk yaratabilir o yüzden ertelenebilir bir sonraki adetine..

guzel hebrını duymak ıcın tum sayfaalrı okudum canım cok sukur cumartesı gunku sonucunda ıı cıkcak bebeişin senı bırakmıycak
Canim gunaydinnn. Insallah rabbim musade eder insallah bebegim birakmaZ annesini....allah razi oolsunnn canimmm

günaydın kızlar feridemasal çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin
Cokkkkkkkk tesekkur ederim bitanemm amuinnnnnn darisi tummm olmayanlaraaaaa olsun insallaaahh
Gunaydin canlar..
Ben merkeze dogru gidiyorum..
Bakalim minnak kanaryam benle mi yoksa beni birakip gitri mi..
Insallah rabhim yuzumu guldurur..

Deryaaaaaa pirlantan seninleeeeeee yuregini feeah tut bugun seni tebrik etcez insallahhh bugun cuma. Hayirlisiyla rabbim bos cevirmeyecek kucagjni. TUM DUALARIMI SENINLE

Allah hayirlara cikarsin insallaahhhhhh :) iiyi dusun iyi olsun...

Kan verdim canlar
.
Sonuc iki saat sonra.
Kan alan abla sirdu agrin var mi die bende kasiklarimda ve belimde var dedim..
Güldü oyle söyleyince iki gundir de midem garip dedim gülümsedi.
Adet agrisi gibi mi dedi evet dedim gulumsedi.
Hadi insallah...

Cumamız mübarek olsun bu günün hürmetine Rabbim Tüm dualarımızı kabul etsin sıkıntılarımızı gidersin evimize yuvamıza huzur neşe esenlik ve bereket yağsın...Hamiişlerimizin bebişleri sağlıkla yollarına devam etsin..tedavideki canlarımm bu tedavinizde anne olmak nasip olsunn müjdelerinizi berbaer kutlayalımm...bekleyen arkadaşlarımın da mucizeleri bir an önce geldim anne desin..ve hepimzin mucizesi 9 ay lık süreçlerini sağlıkla geçirsinler .inşaallah...
doğan bebişlerimize Rabbim uzun sağlıklı ömür versin Anne babalarına vatana millete hayırlı evlat olarak yetişmelerini nasip etsin inşaallahEki Görüntüle 707741
Eki Görüntüle 707746 Eki Görüntüle 707747 Eki Görüntüle 707748

Raabim hayirisini vercek deryacim insallahhh guzel sonuc alacaksinn insallahhhhh

Canimm nasil guzel dua etmiasin rabbim kabul etsin dualarini dualarimizi insallahhhh allah razi olsun insalllahhhhhhh

bu gün çok güzel bir gün olsun inşaallah kızlarr..yarın da 3 ayların başlangıcı

Ikramayaam ne guzel dua bu boyle yurekten kocaman bir amin diyorum. Allah tum.dualarimizi kabul etsin.. Gel sana bir sarilayim canim benim yaa

slm kızlar hayırlı cumalr olsun hepimize Seherde açılan eller hürmetine, rükûda bükülen beller hürmetine, kabul et yakarışlarımızı. Secdeye kapanmış başlar hürmetine, gözlerden akan yaşlar hürmetine, sevginle doldur sana yönelmiş kalplerimizi. Ve sen affedicisin affı seversin affeyle Yarabbi cümlemizi… Hayırlı cumalar… DERYACIM RABBİM BEBİŞİNİN HABERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ HEYCANLA BEKLİYORUZ

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhh gitti bir saat.. kaldı bir saatttt hayde bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…