Bugun nerem acikta kaldiysa acayip acayip ruyalar gordum karnim burnumda doktora gidiyorum guyya sonucu ogrenmeye hamilemiyim degilmiyim doktor ultrasonda bakiyo bende varmi varmi diye soruyorum doktorda bana donup oglunuza isim dusundunuzmu diye soruyor evet diyorum ne diyor dilim donupte cvp veremiyorum muhammet yada mehmethan diyecegim ama dilim kilitleniyor resmen hayir olsun
herkese hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallahhh... hepimizi bebeklerimze kavuşuruz..
size bir sorum olucak haftaya GEN ART DE TÜP BEBEK e başlıcaktım ama dün geceden beri idararımı yaparken acı ve yanma vardı .. sabahta çok küçük bir damla kan geldi... kesin idrar yollarımı üşüttüm..
şimdi bu durum tüp bebek tedavisine engel bir durummudur lütfen cevap verirmisiniz..
Canim gunaydinnn. Insallah rabbim musade eder insallah bebegim birakmaZ annesini....allah razi oolsunnn canimmmguzel hebrını duymak ıcın tum sayfaalrı okudum canım cok sukur cumartesı gunku sonucunda ıı cıkcak bebeişin senı bırakmıycak
Cokkkkkkkk tesekkur ederim bitanemm amuinnnnnn darisi tummm olmayanlaraaaaa olsun insallaaahhgünaydın kızlarferidemasal çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin
Gunaydin canlar..
Ben merkeze dogru gidiyorum..
Bakalim minnak kanaryam benle mi yoksa beni birakip gitri mi..
Insallah rabhim yuzumu guldurur..
Bugun nerem acikta kaldiysa acayip acayip ruyalar gordum karnim burnumda doktora gidiyorum guyya sonucu ogrenmeye hamilemiyim degilmiyim doktor ultrasonda bakiyo bende varmi varmi diye soruyorum doktorda bana donup oglunuza isim dusundunuzmu diye soruyor evet diyorum ne diyor dilim donupte cvp veremiyorum muhammet yada mehmethan diyecegim ama dilim kilitleniyor resmen hayir olsun
Raabim hayirisini vercek deryacim insallahhh guzel sonuc alacaksinn insallahhhhhKan verdim canlar
.
Sonuc iki saat sonra.
Kan alan abla sirdu agrin var mi die bende kasiklarimda ve belimde var dedim..
Güldü oyle söyleyince iki gundir de midem garip dedim gülümsedi.
Adet agrisi gibi mi dedi evet dedim gulumsedi.
Hadi insallah...
Cumamız mübarek olsun bu günün hürmetine Rabbim Tüm dualarımızı kabul etsin sıkıntılarımızı gidersin evimize yuvamıza huzur neşe esenlik ve bereket yağsın...Hamiişlerimizin bebişleri sağlıkla yollarına devam etsin..tedavideki canlarımm bu tedavinizde anne olmak nasip olsunn müjdelerinizi berbaer kutlayalımm...bekleyen arkadaşlarımın da mucizeleri bir an önce geldim anne desin..ve hepimzin mucizesi 9 ay lık süreçlerini sağlıkla geçirsinler .inşaallah...
doğan bebişlerimize Rabbim uzun sağlıklı ömür versin Anne babalarına vatana millete hayırlı evlat olarak yetişmelerini nasip etsin inşaallahEki Görüntüle 707741
Eki Görüntüle 707746 Eki Görüntüle 707747 Eki Görüntüle 707748
Cumamız mübarek olsun bu günün hürmetine Rabbim Tüm dualarımızı kabul etsin sıkıntılarımızı gidersin evimize yuvamıza huzur neşe esenlik ve bereket yağsın...Hamiişlerimizin bebişleri sağlıkla yollarına devam etsin..tedavideki canlarımm bu tedavinizde anne olmak nasip olsunn müjdelerinizi berbaer kutlayalımm...bekleyen arkadaşlarımın da mucizeleri bir an önce geldim anne desin..ve hepimzin mucizesi 9 ay lık süreçlerini sağlıkla geçirsinler .inşaallah...
doğan bebişlerimize Rabbim uzun sağlıklı ömür versin Anne babalarına vatana millete hayırlı evlat olarak yetişmelerini nasip etsin inşaallahEki Görüntüle 707741
Eki Görüntüle 707746 Eki Görüntüle 707747 Eki Görüntüle 707748
Eki Görüntüle 707773 slm kızlar hayırlı cumalr olsun hepimize Seherde açılan eller hürmetine, rükûda bükülen beller hürmetine, kabul et yakarışlarımızı. Secdeye kapanmış başlar hürmetine, gözlerden akan yaşlar hürmetine, sevginle doldur sana yönelmiş kalplerimizi. Ve sen affedicisin affı seversin affeyle Yarabbi cümlemizi Hayırlı cumalar DERYACIM RABBİM BEBİŞİNİN HABERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ HEYCANLA BEKLİYORUZ
evttt hadi inş sevinecezben poğça yapicim kalkayımda Eki Görüntüle 707795 dün sabh yaptım komşuyla kahvltı ettik bugunde kendime ypicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?