Tüp Bebek Günlüğümüz !

afiyet olsun insan zayıf olunca herşeyi yapıpı yer demekki ohh yarasın kuzum

bende göbek ve basenler var çok olmsada var naplım yeycez ama tikat etceZ fit olduğum zamnlarım vardı ah ah 45 kiloydum şimcik 55 olsam iyi ama bizde de şu var basen be göbek gitmiyor yuzden gidiyor o uüzden spora gitmeyi düşünüyorum bakalım basen göbek çalışıcam

kızlar 3 4 gündür yogunluktan öldüm o kadar yorulmusumki dün aksam 8 de bi uyudum sabah 8 e kadar uyumusum deliksiz transferim yapılmadı öncelikle onu sölim gerçi kimse merak etmemiş amaadr cuma günü geldiğinle aynı dedi hiç kalınlaşmamış salıya kadar 6.7 de kalmış şimditralusal verdi adet olmayı bekliyorum deselerdi inanmazdım valla adetimi 4 gözle bekliyorum tekrar tedaviye baslıcam adetin 3 günü kısmet dedim artık napimm ama bu aydan çok umutluyum inşallah kalınlaşıcak ve bebişimde tutunucak diyorum salı gününden itibarende misafirlerle ugrastım bizde gelin olacak kızı eve çagırır akrabaları ve hediye alırlar falan benimde halamın kızının düğünü vardı o geldi burda ev gezmeleri oldu onlarla birlikte bende gezdim kafamı dagıttım dünde bendelerdi bende kaldılar falan eglendik ama aklımda hep sizdeydii feridecimmm gözün aydın tatlım bebişin seni hiç bırakmıcak tatlım degerin artar onu kafana takma tatlım deryosum seninde hayırlısıyla bebişin gelir inşallah canım merakla bekliyorum haberini bugün gece rüyamda hastanedeydim ordakiler hamiş haberini alıyodu bende aglıyodum mutluluktan inşallah sen malum olmuşundur canımmmmm

ayyy hadi inşallah pozitif haberle gelirsin bende o idrar testlerinin firmasına dava açarım
tazminat alırız bebeğin doğum masrafları falan çıkar

sizlere 2 embrıyomu kondu tekmı özeldemı devlettemıydı transferınız bana yasındn dolayı tek dıyor hemsıre bend edeım o devlette gecerlı değilmıydı dedım yasın dıyor bahne olarak

canım yas bahane degil aslında devlet yasaklamış 23 yasın altına 2 transferi ama bazı dr lar yapıyo gizli yaoıyolar ama benim de dr basta hayır dedi sonra tmm dedi, 2 koyulucak ama bakalım ne zaman koyulacak:18::18::18::18:

deryoş hepimz heycnlıyız sen sakin ol ha yoksa heycendan gitcez birinin sakin durması gerkiyii

evet kimse merak etmemiş seni ama ben içimden merak ettim yazmadım illa yazmammı gerekiyodu
bi dahakine yazarın söz:13::13::13:
yeni adet yeni umutlar...
bu ay herşey çok güzel olsun bebeklerine kavuş inşallah...

Tünydın kızlar bende dah khvltıya oturamdım Derya için hemen açtım yaaa bende son günlerde belirtilerinden dolayı gerçekten hamile oldugunu düşünmüsütüm offff çok üzüldüm gerçekten Rabbim için hayırlısı buydu demekki demekki vakti zamanı degilmiş canım yaa İNŞALLAH bir dahaki sefere iNŞŞŞ

Kızlar deryanın sonucu negatif

Günaydın canım bende erken kalktım Derya için ama kısmet değilmiş demek Allah I'm kendiliğinden yollasın bebişini

Canımmmmm çok güzel dua etmişssin Valla hayran kaldım Rabbim dualarımızı kabul eder İNŞALLAH mübrek cuma gününde ve 3 aylar arefesinde

İnşallah valla bekliuorum ama geçicek inşallah sonuçta pozitif olursa şahane :) allah herkesin gönlüne göre versin

Günaydın canım bende erken kalktım Derya için ama kısmet değilmiş demek Allah I'm kendiliğinden yollasın bebişini

İnşş Ayşegülüm inş Rabbim bebişlerimizi kendiliginden yollar İNŞALLAH canım mübarek günde agzından bal damlıyor canım bende şimdi çay,ı demlemeye gidiyorum çok tembel oldum çok dün ece misafirlerim vardı bitkisel ilaçlarım ve kürlerimi getirdiler canım çok düzenli saati saatine 3 ay kullanıcam bakalım ama yarın başlıyyım diyorum renglim yarın biticek abdest alıp dua ile başlamak geliyor içimden tatlımm sen nasıulsn cnım şeker durumun nasıll

Canım benim demekki nsip bu ay degilmiş sonu hyırlı olsun İNŞALLAH 1 ay geç olsun tam olsunn tatlımm bu dönemlerde bu yogunlugu yaşaman iyi olmus canım kafan dagılır hiç olmassa Rabbim tez zamanda bebişine kavuşturu İNŞALLH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…