afiyet olsun insan zayıf olunca herşeyi yapıpı yer demekki ohh yarasın kuzum
Kan verdim canlar
.
Sonuc iki saat sonra.
Kan alan abla sirdu agrin var mi die bende kasiklarimda ve belimde var dedim..
Güldü oyle söyleyince iki gundir de midem garip dedim gülümsedi.
Adet agrisi gibi mi dedi evet dedim gulumsedi.
Hadi insallah...
sizlere 2 embrıyomu kondu tekmı özeldemı devlettemıydı transferınız bana yasındn dolayı tek dıyor hemsıre bend edeım o devlette gecerlı değilmıydı dedım yasın dıyor bahne olarak
kızlar 3 4 gündür yogunluktan öldüm o kadar yorulmusumki dün aksam 8 de bi uyudum sabah 8 e kadar uyumusum deliksiz transferim yapılmadı öncelikle onu sölim gerçi kimse merak etmemiş amaadr cuma günü geldiğinle aynı dedi hiç kalınlaşmamış salıya kadar 6.7 de kalmış şimditralusal verdi adet olmayı bekliyorum deselerdi inanmazdım valla adetimi 4 gözle bekliyorum tekrar tedaviye baslıcam adetin 3 günü kısmet dedim artık napimm ama bu aydan çok umutluyum inşallah kalınlaşıcak ve bebişimde tutunucak diyorum salı gününden itibarende misafirlerle ugrastım bizde gelin olacak kızı eve çagırır akrabaları ve hediye alırlar falan benimde halamın kızının düğünü vardı o geldi burda ev gezmeleri oldu onlarla birlikte bende gezdim kafamı dagıttım dünde bendelerdi bende kaldılar falan eglendik ama aklımda hep sizdeydii feridecimmm gözün aydın tatlım bebişin seni hiç bırakmıcak tatlım degerin artar onu kafana takma tatlım deryosum seninde hayırlısıyla bebişin gelir inşallah canım merakla bekliyorum haberini bugün gece rüyamda hastanedeydim ordakiler hamiş haberini alıyodu bende aglıyodum mutluluktan inşallah sen malum olmuşundur canımmmmm
Kızlar deryanın sonucu negatif
Tünydın kızlar bende dah khvltıya oturamdım Derya için hemen açtım yaaa bende son günlerde belirtilerinden dolayı gerçekten hamile oldugunu düşünmüsütüm offff çok üzüldüm gerçekten Rabbim için hayırlısı buydu demekki demekki vakti zamanı degilmiş canım yaa İNŞALLAH bir dahaki sefere iNŞŞŞ
Cumamız mübarek olsun bu günün hürmetine Rabbim Tüm dualarımızı kabul etsin sıkıntılarımızı gidersin evimize yuvamıza huzur neşe esenlik ve bereket yağsın...Hamiişlerimizin bebişleri sağlıkla yollarına devam etsin..tedavideki canlarımm bu tedavinizde anne olmak nasip olsunn müjdelerinizi berbaer kutlayalımm...bekleyen arkadaşlarımın da mucizeleri bir an önce geldim anne desin..ve hepimzin mucizesi 9 ay lık süreçlerini sağlıkla geçirsinler .inşaallah...
doğan bebişlerimize Rabbim uzun sağlıklı ömür versin Anne babalarına vatana millete hayırlı evlat olarak yetişmelerini nasip etsin inşaallahEki Görüntüle 707741
Eki Görüntüle 707746 Eki Görüntüle 707747 Eki Görüntüle 707748
inşaallah yaa bunlar gebelik belirtisidir canımın içi
canım yaa geçecek inşaallah hepsi Rabbim ferahlandırısn içinii..zamanla insan daha güçlü oluyor inan bana yakamıyor kimse o kadar canını....
hoşgeldin canım..Hyaırlı olsun transferin bekleme süren başlamış..inşaalah test gününde pozitif haberi alırısn sonrada değerin güzel ce katlanır kese görme kalp atışı derken hooop diye sağlıklaa kucağına alırısn hayırlısıylaastres yapmadan duayla sabırla beklemeye geçmişsinn...tedavide ve yeni sonuç alan arakadaşlar yazar
Günaydın canım bende erken kalktım Derya için ama kısmet değilmiş demek Allah I'm kendiliğinden yollasın bebişini
kızlar 3 4 gündür yogunluktan öldüm o kadar yorulmusumki dün aksam 8 de bi uyudum sabah 8 e kadar uyumusum deliksiz transferim yapılmadı öncelikle onu sölim gerçi kimse merak etmemiş amaadr cuma günü geldiğinle aynı dedi hiç kalınlaşmamış salıya kadar 6.7 de kalmış şimditralusal verdi adet olmayı bekliyorum deselerdi inanmazdım valla adetimi 4 gözle bekliyorum tekrar tedaviye baslıcam adetin 3 günü kısmet dedim artık napimm ama bu aydan çok umutluyum inşallah kalınlaşıcak ve bebişimde tutunucak diyorum salı gününden itibarende misafirlerle ugrastım bizde gelin olacak kızı eve çagırır akrabaları ve hediye alırlar falan benimde halamın kızının düğünü vardı o geldi burda ev gezmeleri oldu onlarla birlikte bende gezdim kafamı dagıttım dünde bendelerdi bende kaldılar falan eglendik ama aklımda hep sizdeydii feridecimmm gözün aydın tatlım bebişin seni hiç bırakmıcak tatlım degerin artar onu kafana takma tatlım deryosum seninde hayırlısıyla bebişin gelir inşallah canım merakla bekliyorum haberini bugün gece rüyamda hastanedeydim ordakiler hamiş haberini alıyodu bende aglıyodum mutluluktan inşallah sen malum olmuşundur canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?