Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm özel hastanelerde de 1 tane embriyo transferi yapılıyo yasal olan bir miş benim drumda durumumdan ötürü 2 tane koymak istemiş ama 1 yumurta döllendi bana söylediği biz sana 1 tane bonus vericektik yasal olan 1 ama senin 1 yumurtan döllendi dedi yani yasalar biz farkına varmadan değişiyo maalesef

merhaba kızlar

kardeşim ve eşi bugün gittiler çok güzel üç gün yaşadık gezdik eğlendik

ama şimdi çok üzgünüm moralim bozuk gurbeti hiç sevmiyorum

ayrılığıda sevmiyorum hangi odaya girsem kardeşimi görecekmişim gibi geliyo ağlamak hemde hıçkıra hıçkıra ağlamak .................

ama çözüm değil alışmak zorunda kalıyo insan bi yerde................................

deryacım çok üzüldüm hangi söz teselli eder bilmiyorum ama Rabbim çok bekletmesin inşallah

hastaneden aradılar arkadaslar 6taneden 5tanesı döllenmiş kalıtesı ii miş.pazr gunu sabh 8bucktaymıs transferım.dun tek embrıyo koycaz demişlerdı dedim ben 2istiryorum dedım hocamız kara vercek onunla konusalım dedı bend ehocanızla konusurken benım israrlı oldugumuda belırtın göz onund ebulundurun dedim pazr gunu göruselım dedi.siz dusunmeyın şimdı bunu dedi,aycoksukur hamılesın demiş kadr sevındım,ya olmadı deseydı şimdı cok sukur ınş guzel hebrlerımızıde paylasırz burda

canım hoşgeldin bende seni merak ediyordum kaç gündür yoksun diye ama neyseki iyi bişey için yokmuşsun. Gurbetlik öyle canım bende çok özlüyorum ailemi üzülme yine gelirler ya da en kısa zamanda sen gidersin

Hayırlısı olsun canım kavuşursun inşallah bebeğine ya da bebeklerine bende çok istemiştim ama 1 koycaz demişti ısrarla zaten tek embriyom da kalmıştı nihayetinde onun dediği oldu yani

sağol canım sen nasılsın

maşallah cnm çok güzel bir haber gerçekten döllendiği haberi bile..

cnm çok güzel bi haber bu:) inşallah büyürler de sana tutunurlar 2tane istiyosun demek Allah gönlüne göre versin:)

Elektrikler gitti pc den giremiyorum maalesef telefondan okumaya calisiyorum amaaa ne zormuss bayaa dir sorunlu telefona alisamadim bile. Yeniden kucucuk ekranda bunaliyorum deryam. Rabbim insirah versin yuregini gerahlatsin insaallah bitanemm

derya canımm rabbim bidkine yaZmıştır inş üZlme lütfen bende cok emindim nasip değilmişofff offff off allhım sen yardımcım ol benimde moralim bozuk buda tam oldu yani ne güzel sevnecktik kara bahtım kör talihim nedir bu çektiğim

Kızlar deryanın sonucu negatif

çok üzüldüm yaaaa, morali çok bozulmuştur kesin ve kimseyle konuşmak istemiyodur, hepimiz yaşadık bunları.

bu arada ben bişey söylemek istiyorum bu idrar testleriyle ilgili. malesefki doğru çıkıyolar. ben kan testine gittiğim gün demiştim hulusi beye test yaptım çıktı diye o da hemen tebrik etmişti. ben ama onlara güvenilirmi ki diye çok heveslenmek de istemiyom demiştim. bana da o testler artık çok güvenilir zamanında çok kişiler dava açtı o yüzden artık kesin sonuç veriyolar demişti.
şimdi arkadaşlarımız erken tarihlerde test yapıp negatif çıkınca moralleri daha bozulmasın diye söyleyemiyosun bişey bi de erken oluyo. fazla kaptırmamak lazım böyle durumlarda kendimizi kötüye hazırlamalıyız. offffff.....

deryacım canım, rabbim sana ve eşine sağlık versin. elbet birgün bebişlerini kucağına alacaksın. çoook öpüyorum seni..

çok sewındım hadı gozun aydın bak kalıtesıde ıyıymıss benım dr da transfer yaparken cok ıyı değil ama gebelık sansı var demıstı uzuldum o gunden berı umudum gıttııı hersey ıyı olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…