canım yas bahane degil aslında devlet yasaklamış 23 yasın altına 2 transferi ama bazı dr lar yapıyo gizli yaoıyolar ama benim de dr basta hayır dedi sonra tmm dedi, 2 koyulucak ama bakalım ne zaman koyulacak:18::18::18::18:
merhaba kızlar
kardeşim ve eşi bugün gittiler çok güzel üç gün yaşadık gezdik eğlendik
ama şimdi çok üzgünüm moralim bozuk gurbeti hiç sevmiyorum
ayrılığıda sevmiyorum hangi odaya girsem kardeşimi görecekmişim gibi geliyo ağlamak hemde hıçkıra hıçkıra ağlamak .................
ama çözüm değil alışmak zorunda kalıyo insan bi yerde................................
hastaneden aradılar arkadaslar 6taneden 5tanesı döllenmiş kalıtesı ii miş.pazr gunu sabh 8bucktaymıs transferım.dun tek embrıyo koycaz demişlerdı dedim ben 2istiryorum dedım hocamız kara vercek onunla konusalım dedı bend ehocanızla konusurken benım israrlı oldugumuda belırtın göz onund ebulundurun dedim pazr gunu göruselım dedi.siz dusunmeyın şimdı bunu dedi,aycoksukur hamılesın demiş kadr sevındım,ya olmadı deseydı şimdı cok sukur ınş guzel hebrlerımızıde paylasırz burda
canım hoşgeldin bende seni merak ediyordum kaç gündür yoksun diye ama neyseki iyi bişey için yokmuşsun. Gurbetlik öyle canım bende çok özlüyorum ailemiüzülme yine gelirler ya da en kısa zamanda sen gidersin
hastaneden aradılar arkadaslar 6taneden 5tanesı döllenmiş kalıtesı ii miş.pazr gunu sabh 8bucktaymıs transferım.dun tek embrıyo koycaz demişlerdı dedim ben 2istiryorum dedım hocamız kara vercek onunla konusalım dedı bend ehocanızla konusurken benım israrlı oldugumuda belırtın göz onund ebulundurun dedim pazr gunu göruselım dedi.siz dusunmeyın şimdı bunu dedi,aycoksukur hamılesın demiş kadr sevındım,ya olmadı deseydı şimdı cok sukur ınş guzel hebrlerımızıde paylasırz burda
sağol canım sen nasılsın
aynı canım bıraktığın gibi devam deryaya üzüldüm Allah yardımcısı olsun güç versin
cnm çok güzel bi haber bu:) inşallah büyürler de sana tutunurlar 2tane istiyosun demek Allah gönlüne göre versin:)hastaneden aradılar arkadaslar 6taneden 5tanesı döllenmiş kalıtesı ii miş.pazr gunu sabh 8bucktaymıs transferım.dun tek embrıyo koycaz demişlerdı dedim ben 2istiryorum dedım hocamız kara vercek onunla konusalım dedı bend ehocanızla konusurken benım israrlı oldugumuda belırtın göz onund ebulundurun dedim pazr gunu göruselım dedi.siz dusunmeyın şimdı bunu dedi,aycoksukur hamılesın demiş kadr sevındım,ya olmadı deseydı şimdı cok sukur ınş guzel hebrlerımızıde paylasırz burda
Kızlar deryanın sonucu negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?