Cnm özel hastanelerde de 1 tane embriyo transferi yapılıyo yasal olan bir miş benim drumda durumumdan ötürü 2 tane koymak istemiş ama 1 yumurta döllendi bana söylediği biz sana 1 tane bonus vericektik yasal olan 1 ama senin 1 yumurtan döllendi dedi yani yasalar biz farkına varmadan değişiyo maalesef
Canım benim demekki nsip bu ay degilmiş sonu hyırlı olsun İNŞALLAH 1 ay geç olsun tam olsunn tatlımm bu dönemlerde bu yogunlugu yaşaman iyi olmus canım kafan dagılır hiç olmassa Rabbim tez zamanda bebişine kavuşturu İNŞALLH
merhaba kızlar
kardeşim ve eşi bugün gittiler çok güzel üç gün yaşadık gezdik eğlendik
ama şimdi çok üzgünüm moralim bozuk gurbeti hiç sevmiyorum
ayrılığıda sevmiyorum hangi odaya girsem kardeşimi görecekmişim gibi geliyo ağlamak hemde hıçkıra hıçkıra ağlamak .................
ama çözüm değil alışmak zorunda kalıyo insan bi yerde................................
çok üzüldüm yaaaa, morali çok bozulmuştur kesin ve kimseyle konuşmak istemiyodur, hepimiz yaşadık bunları.
bu arada ben bişey söylemek istiyorum bu idrar testleriyle ilgili. malesefki doğru çıkıyolar. ben kan testine gittiğim gün demiştim hulusi beye test yaptım çıktı diye o da hemen tebrik etmişti. ben ama onlara güvenilirmi ki diye çok heveslenmek de istemiyom demiştim. bana da o testler artık çok güvenilir zamanında çok kişiler dava açtı o yüzden artık kesin sonuç veriyolar demişti.
şimdi arkadaşlarımız erken tarihlerde test yapıp negatif çıkınca moralleri daha bozulmasın diye söyleyemiyosun bişey bi de erken oluyo. fazla kaptırmamak lazım böyle durumlarda kendimizi kötüye hazırlamalıyız. offffff.....
canım Allah kavuştursun gurbetliği kim seviyokiiii
ahhhh ah....
güzel vakit geçirmenize çok sevindim inşallah en kısa zamanda yine bir araya gelirsiniz
amin sağol canım
Bugün derya nın sonucu nedeniyle topiğimiz sessiz kaldı ben başta olmak üzere çok üzüldüm içime oturdu resmen...
Bugünlerde gelip geçicek elbet hepimiz birer birer anne olacaz...
Tıpkı anneliği tatmış diğer arkadaşlarımız gibi...
Yaaa guldenim cok uzuuldum gercekten hic tadim yok yani suan deryosumu dusunuyorum kim bilir ne halde nasi atlaticak eside cok uzgindur rabbim su mubarek aylarda dualarimizi kabul etsin insallah bebislerimiz aylar bjbitmmeden gelsin hepimizin bu hasretlikde sona ersin insallah yaaaaa
Rabbim içini ferahlatsın benim uykumuda ona versin güzel bi uyku çeksin bu gece yarın sabah güzel uyansın inşallah...
Amin in amin kocaman ve tum ictenliklerimle aminnnnn yaa tez zazamanda toparlansin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?