Tüp Bebek Günlüğümüz !

deryacım ne söylesem boş biliyorum ama çok üzüldüm ne olur kendini fazla üzme ve biran önce yoluna devam et ilaçların etkisi vucütta dururken belki kendiliğinden gelir canım bak artık yumurtanda oluyo hayırlısı buymuş canım

kızlar ben suan ağlıyorum gercekten hiç ıyı değilm bu konuda okadar gucsuzum kı çok uzgunum gercekten ... benımde salı gunu kan tetsım var hep dıyorum ya sıze ben hiçbırsey hsstemyorum o negatıf sonucu dr dan duymamak ıcnde hastaneye gtmeyı duusnmuyorum ... asılamadan olumsuz sonuc alınca ben 8 ay ewden cıkmadım ve her haftam piskıyatrılerde gectı eriyip bitmiştım ... sımdı aynı seylerı yasarım dıye okadar korkuyorum kı ne olur dua edın

ya kızlar benımde kafam karsyor sız yazdıkça yanı ozelde ıkıtane koyma sansları varsa neden 2 tane koymazlar kı zaten benım 2 tane embryom vardı en azndan sansım yuksek olurdu ... sınır olmaya basladım artık zaten para yetistıremyoruz

evet tatlım yaa bende öyle avutuyorum kendimi mevlam son imtihanlarını yaıyo diyorum bi olcak tam olcak diyorum gercekten bu yogunlukda iyi geldi simdi 3 aylarada giriyoruzya mevlam 3 aylarda nasib etcek diyorum inşallah bak herseyde kısmet varmıs diyorum inşallah rabbimin izniylee

Bugün derya nın sonucu nedeniyle topiğimiz sessiz kaldı ben başta olmak üzere çok üzüldüm içime oturdu resmen...
Bugünlerde gelip geçicek elbet hepimiz birer birer anne olacaz...
Tıpkı anneliği tatmış diğer arkadaşlarımız gibi...

canım Allah kavuştursun gurbetliği kim seviyokiiii
ahhhh ah....
güzel vakit geçirmenize çok sevindim inşallah en kısa zamanda yine bir araya gelirsiniz

Sitenin bahçesinde kına gecesi var gelin bi oyana bi buyana salınıyooo pek bi mutlu maşallah...
Kendi kınam geldi aklıma evlendiğim gün geldi zaten çok duygusalım bugün millet göbek atıyo kınada ben dolu gözlerle izliyorum

aynen canım idrarda çıkıyor çoooook nadir yanlış çıktığı oldu...
ve benimde benkayra hatun yüzünden hulusi hoca ile idrar testi muhabbetim vardır şöyleki...
benkayra opu ya girdiği gün narkozun etkisiyle işlemden çıkarken daktıra benim transferin 4.gününden itibaren idrar testi yaptığımı söylemiş ama hatun bunu hatırlamıyo o ara ben test günümü bekliyorum haliyle ve test günümde gittim daktıra beni görür görmez hüzünlü bi ifade ile idrar testi yapmışsın ama bişi çıkmamış dedi nerden biliyonuz dedim benkaya ispiyonladı dedievet itiraf etmek durumundayım yaptım ama negatif dedim tühh ya dedi...yani demediki idrar testine ne güveniyosun çıkmaz onda vs.. bişi demedi...yinede bi kan ver bakalım kesinleştirelim dedi...

Son düzenleme:

Yaaa guldenim cok uzuuldum gercekten hic tadim yok yani suan deryosumu dusunuyorum kim bilir ne halde nasi atlaticak eside cok uzgindur rabbim su mubarek aylarda dualarimizi kabul etsin insallah bebislerimiz aylar bjbitmmeden gelsin hepimizin bu hasretlikde sona ersin insallah yaaaaa

Cok uzgunum deryaa biliyorum hic bir teselli faydasiz artik ama ne yaparsin boyle zamanlarda bana en iyi gelen sey sezen ablanin sarkisi ne diyor
gecer gecer neler neler gecmediki
buda gecer daha oncekiler gibi

inanki geciyor zaman herseyin ilaci

Rabbim içini ferahlatsın benim uykumuda ona versin güzel bi uyku çeksin bu gece yarın sabah güzel uyansın inşallah...

Amin in amin kocaman ve tum ictenliklerimle aminnnnn yaa tez zazamanda toparlansin insallah

Amin canım..
Anne olmak kolay değil bize daha neler görüp yaşayacağız bilmiyoruz ama sonunda anne olabilme ihtimali düşsekte ayağa kaldırıyor bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…