Evet çok güzel oldu canım ya yarın halısıda gelsin koyucam fotoğrafını tatlım
Yarın insilüne başlıyom tatlım ya bide 100 tl mi düşürmüşüm ara ara bulamadım benden haberle r bunlar sen asılsın tatlım
saglik olsun cnm paramiz cok ya sAcaliyoruz:)iyiyim bende cnm yazili haftasii habbire soru haziriom'Evet çok güzel oldu canım ya yarın halısıda gelsin koyucam fotoğrafını tatlım
Yarın insilüne başlıyom tatlım ya bide 100 tl mi düşürmüşüm ara ara bulamadım benden haberle r bunlar sen asılsın tatlım
TamamTfotolari beklioz cnm.sen anlat bakim ne insulunu bugun dr ami gittin sen....vurursun igneyide ck kolay biz hep vurduk.
Canım yaa gerçekten çok kolay vurmsı bi kaç kez yapsan alışırsın zatenn100 tl kim bulursa onun olsunn
Evet bugün doktordayım yarın rapor vericek eğitimi varmış ona katılcam vs.... Yaparım artık napalım başa gelen çekilir
Diyorum diyon mehtabım kim bulduysa onun inşallah ihtiyacı olan biri bulmuştur diyorum eşime başımızın gözümüzün sadakası olsun güle güle harcasın
Gecicek cnm bu gunler az kalldi diyoruz ya bunye alisti igneeye diye napsin vurucan :)
Kızlrrr ben ytıyorum başım agrıyor birazz çokk öpt
Ayşegülüm iyi egitimler canımm:))
Turkuazımmm sanda iyi sınavlr balımmm:))))
Sizleri çokk seviyorummmmm
Canlarrr benyavastan kaciyorummmm opuomsizi seviorummmm
Evettt geçicek inşallah soru mu hazırlıyonkuzum sen en zor kısımda o zaten ne sorucam diye düşünmek
Kızlar kollarım popomu göbüşümü parmaklarımı kıskanmış dedim size doktor insilün verdi üzülmesinler diye
İğnelerine iğne eklendi
allahım allahım desene basladı senın bulantılar anammm çokmu zorkorkarım ben şimdık ... bu arada benım ağrılar artık normal dıyosun dımı :) haftaya bugun 1 aylık oluyor nerdeyse şaka gıbı ya bugun sağlık ocağında bı kantestı yaptrdım cuma sabah alcam dr bakcak merak ettım değer yukselmıs mı dıye
marifetli miyim bilmiyom ama yemek yapmayıda yemeyiğde seviyorum
istediğin çorba tarifi olsun canım ihtiyacın olduğunda söyle hemen yazarım sana
sen çok şekeysin biliyomusun hep böyle pozitif hep böyle mutlu ol
Kızçeler geçmişi okuyamadım ama GÜLDENİMİZİ merak eden olduysa kii olmuştur herhalde..Kendisi çok feci üşütmüş..İshal başdönmesi mide bulantısı yaşıyor kendisi..Ne tv ne lap top bakamıyorum bulantıdan dedii..
Hepinize öpücükler gönderdiii bende öpüyorummmm..
kızlar daha hala yatmadık kızlar falan burası baya kalabalık ve eglenceli ama aklımda sizdeydi bi bakiyim dedim yarın sabah da 9 da kalkmam lazım alışveriş falan yapıcam kına için ama nası kalkıcam bilmiyorum hepinizi çokkk öpüyorum canlarımmmmm
Tünaydın canlar keyFi bi kahvaltı yaptım ne var ne yok bakim dedim telden işler beni bekler
Canımmmm ohh afiyet olsun şekerim bende khvaltı hazırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?