Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım yaa gerçekten çok kolay vurmsı bi kaç kez yapsan alışırsın zatenn 100 tl kim bulursa onun olsunn

saglik olsun cnm paramiz cok ya sAcaliyoruz:)iyiyim bende cnm yazili haftasii habbire soru haziriom'

TamamTfotolari beklioz cnm.sen anlat bakim ne insulunu bugun dr ami gittin sen....vurursun igneyide ck kolay biz hep vurduk.

Canım yaa gerçekten çok kolay vurmsı bi kaç kez yapsan alışırsın zatenn 100 tl kim bulursa onun olsunn

Evet bugün doktordayım yarın rapor vericek eğitimi varmış ona katılcam vs.... Yaparım artık napalım başa gelen çekilir
Diyorum diyon mehtabım kim bulduysa onun inşallah ihtiyacı olan biri bulmuştur diyorum eşime başımızın gözümüzün sadakası olsun güle güle harcasın

Gecicek cnm bu gunler az kalldi diyoruz ya bunye alisti igneeye diye napsin vurucan :)

Kızlrrr ben ytıyorum başım agrıyor birazz çokk öpt

Ayşegülüm iyi egitimler canımm:))

Turkuazımmm sanda iyi sınavlr balımmm:))))

Sizleri çokk seviyorummmmm

kızlar daha hala yatmadık kızlar falan burası baya kalabalık ve eglenceli ama aklımda sizdeydi bi bakiyim dedim yarın sabah da 9 da kalkmam lazım alışveriş falan yapıcam kına için ama nası kalkıcam bilmiyorum hepinizi çokkk öpüyorum canlarımmmmm

Kızlar kollarım popomu göbüşümü parmaklarımı kıskanmış dedim size doktor insilün verdi üzülmesinler diye
İğnelerine iğne eklendi

canım benim çok geçmiş olsun ki inşallah kısa bi zaman sonra geççekk bitanem Allahın izniyle güzel günler seni beklerrrrrrrrrr

canım benim aniden başladı ya fena sarsıyor şu an beni saat 16:00 ya kadar böyleyim tadsız tuzsuz ve sersem geziyorum hem midem bulanıyo hemde uykum fena bastırıyor . bu arada sen son adet tarihyin ne senin..bir aylığı geçtin sen die biliyorum ben seni çünkü ben şu an 5+6 oldum 6. haftam bitiyor be yavrum seninde 4 hafta çoktan bitmiş olması gerek nasıl hesapladın sen öyle :)) en son adet tarihinden hesaplıcazz ve bu arada bende olan belkı sende olmayabılır korkma o yüzden içini rahat tut..benimde 2 güne kadar hiçbişyim yoktu sımdı yemek gormeye tahammulum yok denız kokusu bıle mıdemı bulandırıyor dusun.. su içemiyroum en kotusu peynır ve yumurtadan tıksındım ( neyse herkeste farklı bunlar korkma sen ıcını gonlunu ferah tut..

canım senın sekerlıılıgın o ballısın sende :)) resimdekıı prenses gıbı...mucukaaaaaaaaaaaa

kıyamam güldene cok gecmısler olsun ınsallahhhhh ayy transfer sonrası olmadı sımdı bu ınsallah duzelırr ...Canım benım ya dıkkat etsın kendıne cok...

Kızlar günaydın Nereye kayboldunuz herkesin işi var galiba tabi kimse benim gibi boş boş oturmuyo

günaydınlar herkese
mutlu günler olsun hepimize
burda hava kapalı bugün. biraz bahçedeki gülleri seyrettim geldim.

Canım ohh ne güzel iyi kurtlarının dökmüşündür sivaslıların örf ve adetlerini çok iyi bilirim bi sivas gelini olarak ma ben onlara hyatta yetişemem çok enerji dolular ben arların girince farklı memleketli oldugumu hemen anlarlr tatlımm bi ara seninle konusuruz bu konuları iyi koşturmcalar canım çok bekletmi bizleri bak muhbbetleri kçırıyorsun ona göre öpüyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…