Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selm kızlar güldenimmmm çoook geçmiş olsun dikkat et o seksi bedenine güldürdün beni Rabbim şifa versin inşllhhhh hepinizi çok öpüyorum buralarda ben yerlerde sürünüyorum minik sayesinde geceleri tam gaz devam ediyorhayata çok uykum var benimi yarın dra götürücem anlam veremiyorum bu uykusuzluğa iyiceyıprandım kızımda gece aynı odada kalmak istemiyorumyaauyanınca ödüm kopuyorkendilerinden yetti bana Bir veled vaz geçtim 2. Veled ten rabbimsize versin çifterçifter çıldırın sonra

uykusu için mi götürücen cnm ? ayyy şöyle biri baksa da esraya tam uyusan fosur fosurrr sonra uyan yatakta dön bi iki kere bi daha uyu:)

uykusu için mi götürücen cnm ? ayyy şöyle biri baksa da esraya tam uyusan fosur fosurrr sonra uyan yatakta dön bi iki kere bi daha uyu:)

Evt Cnm uyku için götürücem bilemiyorum ki birsaglıksorunumu var ağlamıyor ama uyumak istemiyor ilginç birdurym benim de aynı zaman da bir psikologa ihtiyacım var uykusuzluk beni iyice bitirdi birde içinde 10 kilokurt var sanki sn yedirmiyor içi kaynıyor resmen fıkırfıkır bebem kollarım titriyor artıkyorgunluktan yemek döküyorum üzerime sürekli yok yokaynıevde mümkün değil uyumak biri baksada çenesi durmuyor çığlık çığlığa gece kikir kikir bnm obubırakıp gitmem lazım oda içime sinmiyor zor birsüreçrn geçiyoruz ev halkı olarak ve kv de biz yerleşimde ramazanı bizdegecırmk istiyor önüne koyup kaldırım ya gece iftarda Ohhhh paşam walla bu sinirle carpılabilir kendileri benden yana Cnm şıkkın kardeşim benimmmmm sen uyu bnm için artık

Selam kızlrrr bi bakınayım dedim nasılsını canlarrr
iyiyim cnm dersteyim sen napıoun?

evet cnm götür bakalımneymiş derdi bende merak ettim.neeeeee yine mi yerleşti inanmıyrum ya 2 ay var daha gitmesine bari iftarda yemek hazırlasında işine yardım etmiş olsun.

Bu hasta ve bebesiz kadını neden yalnız bırakıyonuz topikte kötüsünüz işte

Geçmiş olsun cnım Allah şifa versin tez zamanda iyileş aramız gell

saol bebişim bu hafta çok yedim deyip durdum bilhassa dışarda....işte o yediklerimden kurtuluyorum iki yolla sindirim sistemim fazla mesai yapıyo bu ara

saol canımcım...
senin o minnak keçi kızını yerim beennnn...
bana çifter çifter acilll versin Rabbim kabulüm bana bölee dua et

Canım geçmiş olsun sanada iyimisin biraz daha evet canım ya bugün start verdik insilüne
Allah beterinden korusun tatlım

aynen canım beterinden korusun çaresi var sonuçta...
bugün daha iyiyim düne göre..

aaa çok geçmiş olsun cnm eminim doktora gitmedin ..ama bi serum yesen gözlerin açılırdı güzel kendine gelirdin.bol sıvı tükmeye bak vucuttan epey su atılmış belli ki..inşallah hemen iyileşirsin.

saol tatlım..
daktıra gideyim dedim bi ara sonra ayağa kalkacak halim olmadığından vazgeçtim...
bol sıvı tüketmeye çalışıyorum işte..

teşkürler canımcım bende bol sıvı tüketimi halindeyim midem el verdiği sürece tabii..
ayran çorba işine girişemedim içim almıyor daha çok su ,elma çayı,yeşil çay,nane limon modundayım..

Kızlar çok sıcak ya daha şimdiden bu sıcak

bu sene çookkk sıcak olcak diyollarrr

normalde meyve yiyemem dün muz vs..onları yiyebildim canım meyve istedi bi tek...
biraz seksi gezindim evde son günlerde hemen üşütürüm ben bunu bile bile dikkat etmedim..
bugün en azından wc ye koşmadım normale döndüm halsizlikte geçerse tamamım

oyyyy minnakların minnak kostümleri hazırlanıyoooo hayata merhaba dedikleri an sahne kostümleri hazı artık
nasıl güzeldir uğraştırsada onları ütülemek...

kızlar geldim ama duramıycam az önce yediğim çilekler biraz bozulmuş sanırım şimdi mideme etkisini göstermeye başladı :26: kendimi iyi hissedince gelcem özledim sizi

aman dikkat yütfeennn mide çok fena intikam alıyoooo inşallah iyisindir şimdi..

nasıl oldun cnm?
valla bi saattir tak başıma topikte nöbet tutuyom baktım kimse yok google görsellere ikiz bebek ultrason görüntüleri yazdım onlara dalmışım:))))))

daha iyiyim canım...
halsizim kaybettiklerimi geri almaya çalışıyorum bi kaç gün sürer sanırım toparlanmam..
ciddi sıvı kaybım oldu aynaya bakıyorum gözlerimin altı çökmüş 2 günde ne hale geldim

anam gecmıs olsun ya baya cıddıymıs bende yemek yemekten catycak durumdayım göbeğim cıktı normalde 45 kıloydum ama suan 2.3 kılo aldım gıbıı ... benım enson ader tarhım gecen ayın 16 sı ama transfer gununden ıhtıbaren hesap yapılıyormus ozaman 3 haftalık olmus oluyor :) hatta 4.haftayamı gırcez ne ??? bu arada bendede cok halsızlık var bıraksalar yıyp ıcıp uyurum :)

uy uy kıyamam ben sana dıkat et kendne benım esımde gecen hafta oğleydı zor kurtukdu ya sımdıde yan komsumun eşi hastanede buyuzden heryerde ıshal salgını varmıs bende cok korkuyorum ıshal ve kusma 2 gundurde gorumcemın oğlu hastende serum talkılı aynı sıkayetten çok dıkkat et

sıcak olcak nedemek ben YANIYORUM :) anam gece bır ates basıyor sabah kaltığımda sadece altta don var nezman cıkardımda o hale geldım hiç hatrlamıyorum eşim sabah kalmıs senın bu halın ne demez mı ne olmus kı dedım bı baktım hal o biçim yanı :)

demekki salgın var canım ben çevremde kimseden duymadım salgın olduğunu o zaman çevreme salgını ben başlatıyorum
hastanelik olmaktan son anda kurtuldum bugünde dünki gibi olsaydım zaten hastanedeydim kesin..

bi kaç gün 4-5 derece serinleyecek dediler ama sıcak bi yaz bizi bekliyomuş bu gerçekle seni yüzyüze getirdiğim için ızdırabım çok büyükama paylaşayımki kendine seksi donlar al bari gece giyinik yatıp sabah çıplak uyandığına göre ve bunları bilinçsiz yaptığına göre her duruma hazırlıklı ol bari üzerinde en son kalanlar güzel olsunda rezil olma

zeten benım donlar cok cıcı ablası :) donlar ve gecelıkler konusanda buyuk bır zaafım var sureklı alırım değişk değişk ama bu aralar pekte sexi seyler gıymemekte fayda var :) once bı bebeğimizn kesesını goreydık :)

Canim hemen yazayim dedim sen en son adet tarihini baz alacaksin tup bebek olmasi fark etmiyor. Dr.a gittiginde de son adet tarihini sorup ona gore hesap yapiyorlar yani su an 5+2 gunluk hamilesin canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…