Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyiyiz canım odası kuruluyor kuzumun
Doktordan geldik insilün başlıcam yarın

oleyyy odası hazır olacak tatlı kızın. bizimde bugün geliriz dediler kurmak için ama daha ses çıkmadı.

canım senin şeker değerlerin kaç çıkıyor benim de yüksek ama çok takmadı doktor dikkat edeceğim şeyleri söyledi o kadar.

Canım sabahları 180 lerde bazen 200 lerde akşamlarıda 140 160 arası

Arkadaslar merhaba,bisey sormak istiyorum.simdi ben 3 gundur ,hormon ignelerini yapiyorum,bugun itibariyle beyaz ve seffaf akintim var,nomal mi :26:bu durum?

Canım sabahları 180 lerde bazen 200 lerde akşamlarıda 140 160 arası

sen ölçüm yapıyosun herhalde devamlı. benim açlık şekerim 96, şeker yüklendikten sonra 1. saat değerim 217 çıktı bunda sınır 180. diğerleri kustuğum için çok düşük çıkmıştı. bi daha da istemedi dikkat edeceğim şeyleri söyledi o kadar. bakalım salı günü bebişlerin kontrolü var diyetisyene de randevu aldım onunla da konuşuruz. zaten tatlı yemiyorum sadece meyva yiyorum tatlı olarak onu da mutlaka sütle veya yoğurtla birlikte.

bence normal canım, hormonlar yumoşları geliştiriyo o da akıntı yapıyo.

Canım normal benimde çok akıntım oldu tedavide ama yinede bi doktoruna sor aklında kalmasın

sagolun arkadaslar,hani dedim yumurtalar kendiliginden catlamais falan olmasin:26 zaman tedavinin akibeti degisebilir belki...ilk denemem oldugu icin,karmakarisik hersey cumaya randevum var zaten,insallah hersey yolunda gider.

Canım benimde 260 çıkmıştı 1. Saat diyetisyene ordan endokrinoloğa gittim günde 8kez şeker ölçüyorum sabahları düşmüyo ki yediğim şunlar peynir tomates salatalık 2dilim kepek ekmeği peynir doktor bunlarla bu kadar yüksekse kontrol altına almalıyız insilün kullanman kullanmamamdan daha kötü dedi bilmiyorum canım keşke sende ölçsen sürekli fikrin olur

sagolun arkadaslar,hani dedim yumurtalar kendiliginden catlamais falan olmasin:26 zaman tedavinin akibeti degisebilir belki...ilk denemem oldugu icin,karmakarisik hersey cumaya randevum var zaten,insallah hersey yolunda gider.

Yok canım bişey olmamıştır merak etme ilk ve son denemen olsun inşallah bebişin tutunsun annesine

kontrole gittiğimde soracam doktora. bana ikiz olduğu için yükselmesi normal bir de bu ara birden büyüyolar diyetisyenle de görüş dedi. bir de dışardan tatlı bişey yeme mısır şurubu koyuyolar çikolata yiyebilirsin dedi bende yemiyorum zaten canım tatlı istemiyo sadece dondurma yiyodum dedim, onu da sadece AOÇ dondurması ye dedi ama ben korkumdan onu da yemedim çok canım isterse o zaman yerim. evde kendin sütlü tatlı bişeyler yap ye dedi hulusi daktır.

merhaba kızlar,tüp bebek tedavisine yei başladım menopur iğne verdi doktorum ama bunun kalçadan olunması gerekşyomuş sağlık merkezlerinde olman lazım dedi,haftasonu sağlık ocakları falan kapalı,acaba ince uçlu iğneyle göbekten kendim yapsam olurmu bilgisi olan varmı acaba

hayırlı olsun canım tedavin. ben menopur kullanmadım menogon kullandım ama bildiğim kadarıyla ikisi de aynı işi yapıyo. tıp merkezleri veya poliklinikler hafta sonu açık canım orada yaptırabilirsin. ben birkaç sefer menogonu göbekten denemiştim sırf gitmeye üşendiğimden, çok ağır geldiği için göbeğim berbat olmuştu kalçadan yaptır demişti doktorum. sen doktorun ne dediyse onu yap bence.

bugün kötü başladık güne berbat bi moddayım belki izin alıp eve gidebilirim :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
midem çokkk kötüü

allahım allahım desene basladı senın bulantılar anammm çokmu zor korkarım ben şimdık ... bu arada benım ağrılar artık normal dıyosun dımı :) haftaya bugun 1 aylık oluyor nerdeyse şaka gıbı ya bugun sağlık ocağında bı kantestı yaptrdım cuma sabah alcam dr bakcak merak ettım değer yukselmıs mı dıye

kızzz şimdi ben evde artık kendim yapıcam ya yemekleriiii
ben farklı corbalar bilmiyorum...
sende marifetlisin ya hani arkadaşına bi yardım eli atarsın herhalde:))

marifetli miyim bilmiyom ama yemek yapmayıda yemeyiğde seviyorum
istediğin çorba tarifi olsun canım ihtiyacın olduğunda söyle hemen yazarım sana

sen çok şekeysin biliyomusun hep böyle pozitif hep böyle mutlu ol

Kızçeler geçmişi okuyamadım ama GÜLDENİMİZİ merak eden olduysa kii olmuştur herhalde..Kendisi çok feci üşütmüş..İshal başdönmesi mide bulantısı yaşıyor kendisi..Ne tv ne lap top bakamıyorum bulantıdan dedii..

Hepinize öpücükler gönderdiii bende öpüyorummmm..

oooo geçmişler olsun Güldene. biz de öpüyoruz hem onu hem seni

çok geçmiş olsun canım bende hem seni hem güldeni öpüyorum Rabbim şifa versin ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…