İyiyiz canım odası kuruluyor kuzumunselam şeker hatunlar napıyonuz bakıyım??
İyiyiz canım odası kuruluyor kuzumun
Doktordan geldik insilün başlıcam yarın
oleyyy odası hazır olacak tatlı kızın.bizimde bugün geliriz dediler kurmak için ama daha ses çıkmadı.
canım senin şeker değerlerin kaç çıkıyor benim de yüksek ama çok takmadı doktor dikkat edeceğim şeyleri söyledi o kadar.
Arkadaslar merhaba,bisey sormak istiyorum.simdi ben 3 gundur ,hormon ignelerini yapiyorum,bugun itibariyle beyaz ve seffaf akintim var,nomal mi :26:bu durum?
Arkadaslar merhaba,bisey sormak istiyorum.simdi ben 3 gundur ,hormon ignelerini yapiyorum,bugun itibariyle beyaz ve seffaf akintim var,nomal mi :26:bu durum?
Canım sabahları 180 lerde bazen 200 lerde akşamlarıda 140 160 arası
bence normal canım, hormonlar yumoşları geliştiriyo o da akıntı yapıyo.
Canım normal benimde çok akıntım oldu tedavide ama yinede bi doktoruna sor aklında kalmasın
sen ölçüm yapıyosun herhalde devamlı. benim açlık şekerim 96, şeker yüklendikten sonra 1. saat değerim 217 çıktı bunda sınır 180. diğerleri kustuğum için çok düşük çıkmıştı. bi daha da istemedi dikkat edeceğim şeyleri söyledi o kadar. bakalım salı günü bebişlerin kontrolü var diyetisyene de randevu aldım onunla da konuşuruz. zaten tatlı yemiyorum sadece meyva yiyorum tatlı olarak onu da mutlaka sütle veya yoğurtla birlikte.
sagolun arkadaslar,hani dedim yumurtalar kendiliginden catlamais falan olmasin:26zaman tedavinin akibeti degisebilir belki...ilk denemem oldugu icin,karmakarisik hersey cumaya randevum var zaten,insallah hersey yolunda gider.
Canım benimde 260 çıkmıştı 1. Saat diyetisyene ordan endokrinoloğa gittim günde 8kez şeker ölçüyorum sabahları düşmüyo ki yediğim şunlar peynir tomates salatalık 2dilim kepek ekmeği peynir doktor bunlarla bu kadar yüksekse kontrol altına almalıyız insilün kullanman kullanmamamdan daha kötü dedi bilmiyorum canım keşke sende ölçsen sürekli fikrin olur
merhaba kızlar,tüp bebek tedavisine yei başladım menopur iğne verdi doktorum ama bunun kalçadan olunması gerekşyomuş sağlık merkezlerinde olman lazım dedi,haftasonu sağlık ocakları falan kapalı,acaba ince uçlu iğneyle göbekten kendim yapsam olurmu bilgisi olan varmı acaba
bugün kötü başladık güne berbat bi moddayım belki izin alıp eve gidebilirim :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
midem çokkk kötüü
kızzz şimdi ben evde artık kendim yapıcam ya yemekleriiii
ben farklı corbalar bilmiyorum...
sende marifetlisin ya hani arkadaşına bi yardım eli atarsın herhalde:))
KIZLAR DEĞİŞTİM NİCKİMi o nicki.. sıkıldım o nikten
değişiklik iyidir, sanırım hormonlarım psikolojimle oynuyo
neyse bundan sonra ferideniz kocasının kuzusu oldu kızlar
du hele bi bağırayım duymayan kalmasınnn
FerideMasal innn KocasınınKuzusu Out
Kızçeler geçmişi okuyamadım ama GÜLDENİMİZİ merak eden olduysa kii olmuştur herhalde..Kendisi çok feci üşütmüş..İshal başdönmesi mide bulantısı yaşıyor kendisi..Ne tv ne lap top bakamıyorum bulantıdan dedii..
Hepinize öpücükler gönderdiii bende öpüyorummmm..
oooo geçmişler olsun Güldene. biz de öpüyoruz hem onu hem seni
Kızçeler geçmişi okuyamadım ama GÜLDENİMİZİ merak eden olduysa kii olmuştur herhalde..Kendisi çok feci üşütmüş..İshal başdönmesi mide bulantısı yaşıyor kendisi..Ne tv ne lap top bakamıyorum bulantıdan dedii..
Hepinize öpücükler gönderdiii bende öpüyorummmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?