Tüp Bebek Günlüğümüz !

güldenim nasıl oldun canım geçmiş olsun.

saol canım noldu bana bende anlamadım alttan üstten saldım gidiyooo tutamıyorummm halsizim elektrolit dengem bozuldu...
midem çok fena bişi yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum cırcır olunca bütün depo boşaldı işte öle fenalardayım bugün pc ye bakabiliyorum ara ara düne göre iyiyim ama yatış halindey,m sürekli...

evet canım insilüne başlıyo, sanırım uyumaya gitti.

belliydi zaten düşmedi günde 8 kez ölçtü şekerini ama düzene girmedi bi türlü beklenen son...

halsiz kaldın tabii bol sıvı tüketecen çıksada tüketecen yapacak bişey yok. sen napacağını biliyondur gerçi ama muz ye patates haşla, dikkat et kendine kızııım sen lazımsın bize. daha da devam ederse hastaneye gidin bence sıvı kaybı zor çünkü bi serum dayarlar bişeyin kalmaz.

bende kuzularımın cicilerini ütüledim anaaam minnak minnak ne uğraştırıyo. gerçi bi basıyom pufff yetiyo da minicikler ya uğraştırıyo yinede :13:
şimdi de kocişe yardım iş yapıyom malum çoook para lazım çok.

kızlar geldim ama duramıycam az önce yediğim çilekler biraz bozulmuş sanırım şimdi mideme etkisini göstermeye başladı :26: kendimi iyi hissedince gelcem özledim sizi

ben evlenmeden bile çamaşır asmayı çok severdim hala seviyorumda...
hatta bebek çamaşırları görsem balkonlarda hoşuma giderdi minnak minnakk
ne güzel hazırlıklar canım benim mevlam sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

Son düzenleme:

Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin bu duyguları da işten güçten başını kaldırama emii

bu arada benim bebiş kıyafetlerini asmaya fırsatım olmadı biliyomusun, yıkadığım akşam arkadaşlara gittik onlarda yeni kurutma makinası aldılar oraya götürdüm makinada kuruttuk yumuşacık oldular. zaten dışarı asmaya da kararsızdım çok toz oluyo diye. ben de alacam kurutma makinası ama ne zaman bakalım.

Akşam olsada yatsak:)
ev hanımı olmanın güzel yanı da bu heralde istediğin zaman yatıp uyuyabiliyosun birazdan yapıcam çok uykum geldi bnm dee

tamam canım bekliom heyecanla:)
ben de merak ettiiiiim

egunal geçmiş olsun cnm bol sıvı tüktekceksin doku ve sıvı kaybı oluyo onları geri yerine koyman lazım..çorba ayran hoşaf meyve fln hafif ama besleyici şeyler ye geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…