Kızlar insilün eğitimimi aldım geldim uyuyacağım biraz öpüyorum sizi
İnsilünemi başlıyon sen
güldenim nasıl oldun canım geçmiş olsun.
evet canım insilüne başlıyo, sanırım uyumaya gitti.
saol canım noldu bana bende anlamadım alttan üstten saldım gidiyooo tutamıyorummm halsizim elektrolit dengem bozuldu...
midem çok fena bişi yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum cırcır olunca bütün depo boşaldı işte öle fenalardayım bugün pc ye bakabiliyorum ara ara düne göre iyiyim ama yatış halindey,m sürekli...
belliydi zaten düşmedi günde 8 kez ölçtü şekerini ama düzene girmedi bi türlü beklenen son...
bende kuzularımın cicilerini ütüledim anaaam minnak minnak ne uğraştırıyo. gerçi bi basıyom pufff yetiyo da minicikler ya uğraştırıyo yinede :13:
şimdi de kocişe yardım iş yapıyom malum çoook para lazım çok.
ben evlenmeden bile çamaşır asmayı çok severdim hala seviyorumda...
hatta bebek çamaşırları görsem balkonlarda hoşuma giderdi minnak minnakk
ne güzel hazırlıklar canım benim mevlam sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
İnsilünemi başlıyon sen
aaa çok geçmiş olsun cnm eminim doktora gitmedin ..ama bi serum yesen gözlerin açılırdı güzel kendine gelirdin.bol sıvı tükmeye bak vucuttan epey su atılmış belli ki..inşallah hemen iyileşirsin.:2::2::2::2::2::2:Eki Görüntüle 718586 Eki Görüntüle 718586 Eki Görüntüle 718586 Eki Görüntüle 718586
oyyyy oy iki gündür neler çekti seksi bedenim
Canım geçmiş olsun sanada iyimisin biraz dahaevet canım ya bugün start verdik insilüne
Allah beterinden korusun tatlım
hadi odayı çekkkkkkkkkk
tamam canım bekliom heyecanla:)Halısı gelicek hastanedeyken gelmiş götürmüşler eşim alıcak gelirken kargodan onuda seriyim çekincem kuzum
ev hanımı olmanın güzel yanı da bu heraldeAkşam olsada yatsak:)
ben de merak ettiiiiimtamam canım bekliom heyecanla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?