Yok canım bişey olmamıştır merak etme ilk ve son denemen olsun inşallah bebişin tutunsun annesine
hayırlı olsun canım tedavin. ben menopur kullanmadım menogon kullandım ama bildiğim kadarıyla ikisi de aynı işi yapıyo. tıp merkezleri veya poliklinikler hafta sonu açık canım orada yaptırabilirsin. ben birkaç sefer menogonu göbekten denemiştim sırf gitmeye üşendiğimden, çok ağır geldiği için göbeğim berbat olmuştu kalçadan yaptır demişti doktorum. sen doktorun ne dediyse onu yap bence.
çok geçmiş olsun canım bende hem seni hem güldeni öpüyorum Rabbim şifa versin ona
Been geeldimmm ben geldimmm anlatin bakim ne var ne yok tabletten griyom gecmise donemicem..
hosDuum canim iyiyim tatlim suqn hic agrim sizim yok,skypa girmeye calisiom girmio.Cnımmm hoşgeldin am yalnızız şekerim ne vr yokkknasısl oldunn?
Nerdesiniz ama gelin diğer taraftan uykum var zaten
Ayşegülüm nasısln canımm elizcigimin odası gelmişş ohh hyırlı nolsun balım avizesi ve hlısı çokkk güzelş odasınıda merak ediyorum tatlım müsid olunc çek gönderrcanım yarın insülinede bşlıyrmussun canım ya hakkında hayırlısı oldun üzme kendini bebişimm kıyamm sana
Evet odası geldi çokta güzel oldu ama yarın halısı gelicek oda gelsin öyle koyucam yarın
Evet yarın insilün eğitimim var okmeydanında öyle başlıyorum canım iğneden değilde kendim nasıl yapıcam ondan korkuyorum
Tatlım yaaa göbüşümüzden nasıl yapıyosak öyle düşün cnım yaaa geçicek bu günler sabret balımm
Nerdesiniz ama gelin diğer taraftan uykum var zaten
Hosgeldin nm odaiz kuruldumu
Evet odası geldi çokta güzel oldu ama yarın halısı gelicek oda gelsin öyle koyucam yarın
Evet yarın insilün eğitimim var okmeydanında öyle başlıyorum canım iğneden değilde kendim nasıl yapıcam ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?