Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlarr selamm. ben bu ay tüp bebek yaptıracağım. Başka bir şehirde yaptıracağım. acaaba adetten kaç gün sonra yumurtalarınız toplandı? tahminen kendimi hesaplamaya çalışıyorum da :)

selam arkadaşım ben sana kendimden örnek vereyim adetten 13 gün sonra yumurta toplama işlemim oldu.Ancak bu yumurtanın gelişimine bağlı,doktorunun verdiği iğnelere bağlı biliyorsundur.ben kendi örneğimi verdim :)

kimsede o kadar transfer oldun idrar testi yaptınmı gülden demiyo yaniii
gerçi dememeniz daha iyi belki verecek cevabım iyi değil adetime 4 gün var bugün bembeyaz ikinci çizgim var

canımcım idrar ve ovulasyon testi markası istemişin ben uygun fiyata güvenilir bi test markası alıyorum sana özelden yazarım

gerçi dememeniz daha iyi belki verecek cevabım iyi değil adetime 4 gün var bugün bembeyaz ikinci çizgim var

takip edemediğim için vallahada özürdilerim yaw transfer mi oldun sen ,hayırlı uğurlu olsun inşallah yaa hadi bakalım :) anaaaaam valla utandım ama bi fırsat bulamadım dalamadım şuraya

kızlarr selamm. ben bu ay tüp bebek yaptıracağım. Başka bir şehirde yaptıracağım. acaaba adetten kaç gün sonra yumurtalarınız toplandı? tahminen kendimi hesaplamaya çalışıyorum da :)
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah su mübarek ayların hürmetine pozitif soonuç alırsınadetin 3 günü ilaçlar iğneler baslıyo yumileri çogaltmak için ama kesin olarak opu kaçıncı günde yapılıyo bilmiyorum kendimide unutmusum kacıncı gündeydi sen sorunca düşündüm ama hatırlayamadım üstünden 2 ay gecti ya ondan canım

aysegülüm canım yaaa zamanı var demekki 3 bebegin için gerçekten üzüldüm bu dahada kötü bişey yengemden biliyorum ama işte bebiş için çok sabırsızlanıyorum bi an önce gelsin istiyorummm aslında dün ki topllulukta etkiledi sanırım beni arkadaslarım benimle beraber evlenenlerin çoçukları kocaman olmus hatta benden sonra evlenenlerin bile çocukları yürüyo kocaman olmuşlar ama napimmm kısmet yaa hayırlısı artık mevlamdan

günaydın hayırlı cumalar arkadaşım,noldu benim haberim yok hayırmı arkadaşım anaaaaaaam hiç haberim yok noluyoooo :))

yok canım benim transfer oldum derken ovulasyon testi yaptım yani yumurtlama testi 14 mayıs yumurtladığımı ve ekşın zamanı diyodu bana bende kızlar bu gece transfer oluyorum dedim öyle bir geyik döndü aramızda
doğal transfer yani bizimkisi

takip edemediğim için vallahada özürdilerim yaw transfer mi oldun sen ,hayırlı uğurlu olsun inşallah yaa hadi bakalım :) anaaaaam valla utandım ama bi fırsat bulamadım dalamadım şuraya

açıkladım canım yanlış anlama oldu

güldenimm geçmiş olsun canım benim şimdi ben sorcaktım kız gülden yaptırdınmı testi diyeee

adet olcaksın 2.gün iğneye başlarsın tahminen 8-10 gün arası iğne vurursun en son iğneden sonra çatlatma iğnesi var 36 saat sonrasında yumurtalar toplanır...toplamda 12 güne dek geliyo yaklaşık

olsun tamam o da trensfer ama dimi :))) lütfen haberim olsun benimde transferden ,eşşek ben niye takip etmedim :))))bizim kayınpeder 7 sene sonunda bize dediki şurda bi doktor var iyiymiş öyle duyduk bi gidin bakalım dedi bizde ona gittik adetin 3 günü için tahlil yaptırdık duruma göre aşılamaya geçicez yada ilaç tedavisi bilemiyoz ama anladığım kadarıyla bi iki degerim yüksek çıktı.son 1 senede hormonlar alt üst oldu diyorum bende yoksa 2012 muhteşem değerlerim.neyse seninde bildiğin konuyu bunlar duyunca harekete geçtiler :)) hayırlısı olsun bakalım ama o diğer konudada kesin kararlıyız yani :)

kız dün aklımdaydı valla da transferinin kaçıncı günü oldu sayamadık diyecektim, dur dedim kız zaten hasta. bi de gerçek transfer zanneden çok oluyo sonra açıklama yapıyoz falan. ha beyaz çizgiyi gördün yanii olur şekerim dur daha var test gününe.
ne çektin beee güldenim ahh ah.

evet canım sende umıtsızdın gercı ben testte görsem ınanırım sneın gibi acaba hamıleyım demem de
çunku yokken cıkmıyosa varken cıkar dogal olrak.

ben ovalosyon testı almıstım guvenılır dıye dusunuyorum alabilrsın sıkıntı yok

sen cok yaşa emi canım

canım elizin odasına bayıldım çok güzel harika...
kelebek ve çiçek konseptli bir oda olmuş pembeler içinde güzel günlerde kullansın meleğin...
koltuk süpperrr ayrıca:13:

kızlar bugun test gunum bılıyonuz ama ben test yapmıcam kararlıyım bid ebugun dogum gunum .olumsuz sonucla canımı sıkmak ıstemıyorum.gercı olumsuzu dusunkk aklıma bıle getırmk ıstemıyorum ama
kasık agrım var suan neye yorcagımıbilemıyorum ama baska belirti yok ne adete dair ne hamılelıge.hafta sonu gecsın bakalım pazrtesye nasıp artık.
bizım bulundugum yerde test sonuclarını elımeze vermıyolar doktorun ekrarında görunuyor oyzuden hastanede yaptırmk ıstemıyorum testı özel polıkınıkte yaptıralım dıyorum eşime ama bakalım nasip artık pazrtesıye kadr geln gıden olmazsa artık idrar testı yapsm cıkarmıkı

güldenimm geçmiş olsun canım benim şimdi ben sorcaktım kız gülden yaptırdınmı testi diyeee

saol bebişim geçmişler olsun artık bana litfen yaaa sıkıldım yat yat nereye kadar kavun karpuz yata yata büyürmüş olmazki amaaa yaptım testi aldım havamı

aynen canım o da transfer bu da transfer
aşılama bebeğimiz olur belki inşallahhhhhhhhh
senden güzel haberi alırsam bende gaza gelir tüpe üşenen beni aşılamacı yapabilirsin...
diğer konuda da ailelerin çok karışmaması gerekir bu eşinle aldığınız bir sorumluluk olacak hayat boyu ancak siz karar verebilirsiniz diğerlerine destek olmak düşer sadece..

hastalık felan dinlemedim ben bi kaç gündür test yapıyom zaten ama yazmaya erindim demek buraya
güzel bişi görsem hastalıktan gerbersem bile napar eder yazardım ama nerdeeee
ikinci bembeyaz çizgim var inşallah 4 gün içinde kendisi önce pembe sonra kırmızıya döner
çook çektim ben çookk

valla beklerken kızlar dokuz doğuruyoo bende dahil iyi durcan pazartesiye kadar şaşırdım gerçektende
idrar testinde varsa bişiler çıkar canım artık bugün yap bence...

Selam kizlar hayirli cumalar feride yeni nicin cok guzel olmus ama biri dah vardi sanki bu nicten avatarindan tanidim pit pitlari duymaya ne zaman gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…