canım ikiye katlama durumuna göre yaparsak hesabı dün ki değerin 2500 lerde oluyor ama belli birgünden sonra değer hızlı artabiliyor bu civarda değilde daha yüksekte çıkabilir değerin...zaten kese oluşmuştur gittiğinde kalp atışını bile görebilirsin...
Kızlar odamız bitti
gülden sen benım dr 'um olurmusn ? arkadas piskoljık olarak bıle ucuyorum :) senle konuusnca piskıyatrı bıle benı bukadar mutlu etmemstı :)
olumsuzu yasamaktan görmekten yıldır artık korkuyorum bide
ALLAH bize yeter .O ne güzel vekildir.
Ne güzel dost ve ne güzel yardımcıdır.
Bizi bağışlamanı diliyoruz.
Ey Rabbimiz! Dönüş yalnız sanadır.
ALLAH’ım! Ey Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle!
Şüphesiz sen her şeyi hakkıyla işiten, her şeyi hakkıyla bilensin.
Hayırlı Sabahlar....Hayırlı Cumalar Olsun İnşALLAH... ♥ ♥ ♥
Günaydın kızlar nasılsınız ben bugün bi okuluma uğrucam çok özledim çocuklarımı evde durmaktan sıkıldım dün akşamda arkadaşımın kına gecesi vardı ona gittim ama düğüne gidemicem galiba çünkü araba kapıya kadar gitmiyo orda yürümem lazım yürümek yasaklandı doktortarafındandün düğünde orkestra çaldıkça benimki içerde kudurdu galiba çok ağrı yaptı sesi sevmiyo bizimki ultrason cihazında bile elini kulağına kapatıyo doktora sordum neden böyle yapıyo diye ultrason ses dalgaları gönderiyomuş ondan kapatıyo diyo tabi çocuk haklı devamlı evde ses duymuyoki hiç ah raporlu olmıcaktım okulda çocuklarla büyücekti o zaman alışık olurdu onlarla oynardı karnımın içinde
Bende onu düşünüyorum doğunca ufacık sese uyanırsa yandımda ne yandımkızlar hep
Nizi öpüyorum ben çıkıyorum çocuklarım aradı ne zaman gelceksiniz diye daha fazla bekletmeyim
Kızlar odamız bitti
Eki Görüntüle 719386 slm günaydın herkesekocasınınkuzusu sanada kocaman günaydın ne güzel olmuş böyle nasıl geçiyor bebişle günler pıtpıt ne zmandı tız
ayşegülüm ben de görmek istiyorum bebeğinin odasını ama sanırım face bıraktın benim face im yokki burayada bıraksan olmazmı
Kızlar odamız bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?