Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bnm kiz ondan uyumuyr galiba odasi tam benim zevkim cibinlikli kapitoneli kocaman bir yatak cekmecelerinde pembe tas ve kocaman bir dolap bana bebekodasi dolaplari hep kucuk gelir ben kocamn bir dolap yaptrdim icinde kuvetine kadar var ama simdi senin psikolog girse bizimkizin odasini ama hergorencok begeniyr gecen evimizi satiyrz gelen kadin gidip gidip kizimin odasina giriyr ensonunda dedi ben buodayi cokbegndimbende gicik oldum surekli zirt odaya enteresan bir durumdu ama boyle gorselli olmasi gerektigini bilmiyrdum neyse 2. Ye yaparim dermisim sakaaaaa

canım bayıldım odaya, herşeyi var maşallah. Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin bu odada.

Kızlar odamız bitti

aysegülllll elizimizin odası çok güzel olmusssssbayıldım bayıldım yaaaa hele o koltuk yokmu bittim valla canım elizimizle eşinle mutlu huzurlu saglık yasayın inşallah agzınızın tadı hiç kaçmasın hep mutlu olun bebeişinizide saglıkla mutlu büyütün inşallah canım

off nfy içimi acıttın cnm. sigara içebilsem şu laflarının üstüne bi sigara yakardım. netten alabilirsin tabiki güvenilir olur hiç şüphen olmasın. hem ordan toplu alınca daha uygun fiyata geliyo. kredi kartın internet kullanımına açıksa hemen alışveriş yapabilirsin. 20li olanları fln var ben almadım ama topikten alan çok okudum gönül rahatlığıyla alabilirsin kuzum

Sağol canım ya çok kıymetli bebeler odadan çıkmak bile istemiyorum inan
Evet canım chicconun tavana ışık yayanlardan yok öyle ninnisi falan tüh keşke daha önce sorsaydım işte chicco iyi diye aldık değiştiremeyizde tatlım Eminönü'nden aldık oraya gitmek eziyet ama aklımda olsun olur benim kızı oyalamazsa bu fisherprice ınkini alırız ay yatağında yattığı günleri görücem mi canım ya

hiç canın acımasın canım çünkü sende yasadın ama şimdi bebişini bekliyosun bizde yasıcaz sonra inşallah bzde bebişi beklicez...
canım benm karttan bi arkadaş bişey almıştı demekki acık herhalde..
ama ben hiç kullanmadım hiç alışveriş yapmadım nasıl oluyo bilmiyorum alanlar bana bi marka yada güvenilir bi site söyleseler bi şekilde almaya calışırım ben..
öğle arası gelsin diye bekliyorum bende o meret içiin

Hepinize hayrli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin insallh yaakizlar bnm yawruyada dua edin rabbim uyku versin bugeceki eglencemiz gece 1 de basladi 5 te butti oda ben anasin verdimde oyle yoksa biz guneside gorurduk heygidigenclik bebede enerji var tabiii ben popomu zor kaldiriyrm o saatte hatun firt firt ev dolaniyr bagirark cok komik yaa evde kayboluyr cocuk ara ara yeretmis kendinekiyafet. Odasinn kapisinin arkasinasaklaniyr tik yok odumu kopardi hic aklimada gelmedi kapi arkasi ben bulunca ciglik cigliga tam gaz salona bakalim dr ne dicek bugun bizim duruma haln uyudugu icin ogledensonra gidicez artik sinekcik gibi vizildiyor resmen telsz yanimda hic girmiyrm odasina sabh bir bagrdim babasi kostu yardimina ne kiziyrsun kizima yaa neden biliyormusun dedim sen uyuyrsun ben uyumyrm ondan gozleri portledi sank 24 saat cocuk bakiyr sonra odaya gecmeye korktu ilkdefa korktu bendenyuppiiii dimekki geceleri korkunc oluyrm uykuszluktan hortlak gibi oldum artık neyse cok konuştum öptüm siziiii bır ikî üç tıppppp

innnnşalahh o günleri de görcez
tatlm ben en çok Gülden'den duyuyodum ona sor istersen hatta ovulasyon testi de aldı ikisini birden daha uygun fiyata aldı gibi aklımda kalmış:44:

canım bayıldım odaya, herşeyi var maşallah. Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin bu odada.
Sağol durucum sizinde odanızın fotoğraflarını bekliyoruz heyecanla tatlım aldım dalinin yumuşatıcısını gerçekten çok güzelmiş Pazartesi bizde yıkamaya başlıcaz tatlım
Canım herkes koltuğa bayıldı buarada gerçekten çok güzel oldu
Âmin canım sağolasın darısı sana bebişine inşallah göricen bak sende hazırlıycan Allah ın izniyle

Bende senınkınden almaya gıtmıştım satıcı kız bun tavsıye edınce aldık ve cok membunum abın oğlu kuzum nay nay dıyıp yatagagırıyor ahhhh cnm bnm ah bende odası gelınce hıc cıkmadım odadan sureklı odasında oturdum yatagını izlıyrdum emIrme koltugunda elîm karnımda kızımı hayedıyordum o yatakta eliz hnm yatıcak hemde ne yatmak oyle hızlıkizaman bak bnm kızım kocaman oldu veee ben artık ge eona bagırıyrm yeterrrr uyudiye dun gece kendı kendinesöylenıyr ve eşimlebizbakışıp kaldıkyet yey dıyo ve allaallack tatlı yanııı neler goruceksin nelere şahıtlık ediceksîn elizinle azıcık kaldızaten gelmesine

bitanem yaaa cok test aldım ama netten hiç almadımki o yüzden bilmiyorum sana pek yardımcı olamıyorum ama gülden ovulasyon testi +20 tane gebelik testi almıştı bu ay 19.99 du istersen bunu al zaten gebelik testleride 3 tl en ucuzu

Bır ıkı üç tıppp dedım ama gıdmedım bakınben dunde yumrta patlattım sabh uyandım yuZum ıkadım tabııı bızım sabh öğln 12 sonra dondum yatagı toplamaya ıçınden bırıyatdedı yattım uyu ben kızdaagzı açıkuyuyor tabi sonrabummmm ana kap anıyrve haslanmşyumurta cıddı patlamış yumurtaları olgunlasan arkadaşlar itinala catlatılıroturun dermişim sıcaga bum bumsacmaladım ve cıktımhımmmm guldencimmm nasın oldun canm

Ay canım ya bayılıyorum senin anlattıklarına gerçekten sen anlatırken inan yaşıyorum ben az kaldı canım benimkide daha şimdiden gece hiç uyumuyo hep kıpır kıpır bizde sizden olucaz galiba canım işte zevkler eminim seninkide çok güzeldir biz kadınlar severiz öyle şeyleri ama eşim nerdeyse hepsini kendi seçti pembe pembe diyo ki bana ben yatağın altından yatak çıkıyo ya orda yatarım sende koltukta uyursun kız yatağında rahat uyusun diyo tatlım ben kızdan değilde eşimden korkuyorum gece bile hiç uyutmuyo beni bebeği sıkıştırıyorsun diye işim zor yani

aysegülüm beee o günlerde gelicekmi dersin canım yaaa valla çok uzakkkkkkk bi hayal gibi geliyo yaaa ama inşallah yaparım bende size gösteririm kızlar olmusmu nasıl diye

kızlarr selamm. ben bu ay tüp bebek yaptıracağım. Başka bir şehirde yaptıracağım. acaaba adetten kaç gün sonra yumurtalarınız toplandı? tahminen kendimi hesaplamaya çalışıyorum da :)

aysegülüm beee o günlerde gelicekmi dersin canım yaaa valla çok uzakkkkkkk bi hayal gibi geliyo yaaa ama inşallah yaparım bende size gösteririm kızlar olmusmu nasıl diye

Gelicek canım bana nasıl hayaldi bi bilsen 4 senedir bekliyoruz 7 senelik evliyiz bu arada 3 bebeğimi kaybettim
Ama çok şükür bu günlere geldik canım zamanı var demek bizi 4 sene bekletti inşallah seni daha bekletmez bebeğin canım

Sağol durucum sizinde odanızın fotoğraflarını bekliyoruz heyecanla tatlım aldım dalinin yumuşatıcısını gerçekten çok güzelmiş Pazartesi bizde yıkamaya başlıcaz tatlım

bizimki sizinki kadar güzel olamaz şekerim, bizimki derme çatma gibi bişey olacak karma yani. sadece beşikleri aldık, bizim dolap ve şifonyer vardı fazladan genç odası takımının parçaları. biraz uyumsuz olacak ben bu evde emanet gibi bişeyim zaten. benim eşyalarımın çoğu depoda duruyo 7 yıldır bir de kira ödüyorum aylık depoya. bitek yatağımız tv falan burda. ilerde kendi evime geçersem o zaman yatakları aldığımız yerde takım yaptıracam.
canım bu arada halıyı sen netten mi almıştın, bende halı ve perde arayışına başladım şimdi de onları da görmeden almak nasıl olacak bilmiyom.

Hayırlı arkadaşlarımın hayırlı cumaları olsun inşallah...
Geriye sadece mide bulantım kaldı ne çektim be aahhhh ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…