Saracım burda paylaştım kuzum bi kaç sayfa önde tatlım face koymadım face te bebişler ilgili bişey paylaşmıyorum canım ben çoğu insanın hamiş olduğumdan haberi yoktur face te
Fatoşgül Nafi'ye sağolun canlar güzel oldu daha güzelleri sizin bebişlerinize olsun çok güzel telaşlar
Kocasınınkuzusu tatlım bende hep düz beyaz istedim ama çok araştırdık kendinize göre değil bebeğe göre oda yapın dediler renkli görseller kullanın dedi psikolog arkadaşımız o yüzden bizden böle cıvıl cıvıl bi oda yaptık herşeyi babası seçti diyebilirim ben sadece diyodum o bunları beğendi şimdi diyorum iyikide beyaz sade yapmamışım tam bebiş odası oldu
Saracım burda paylaştım kuzum bi kaç sayfa önde tatlım face koymadım face te bebişler ilgili bişey paylaşmıyorum canım ben çoğu insanın hamiş olduğumdan haberi yoktur face te
Fatoşgül Nafi'ye sağolun canlar güzel oldu daha güzelleri sizin bebişlerinize olsun çok güzel telaşlar
Kocasınınkuzusu tatlım bende hep düz beyaz istedim ama çok araştırdık kendinize göre değil bebeğe göre oda yapın dediler renkli görseller kullanın dedi psikolog arkadaşımız o yüzden bizden böle cıvıl cıvıl bi oda yaptık herşeyi babası seçti diyebilirim ben sadece diyodum o bunları beğendi şimdi diyorum iyikide beyaz sade yapmamışım tam bebiş odası oldu
Kızlar odamız bitti
off nfy içimi acıttın cnm. sigara içebilsem şu laflarının üstüne bi sigara yakardım. netten alabilirsin tabiki güvenilir olur hiç şüphen olmasın. hem ordan toplu alınca daha uygun fiyata geliyo. kredi kartın internet kullanımına açıksa hemen alışveriş yapabilirsin. 20li olanları fln var ben almadım ama topikten alan çok okudum gönül rahatlığıyla alabilirsin kuzumcanlar benim adetimin üzerinden 12 gün geçti ve ben test yapmadım pko oldugu için gecikmiştir diye bide test yapmamamın diğer nedeni..
küçük bi ilçede oturuyoruz merkezede fazla gidemiyorum artık buralardan test almaya utanıyorum..
siz hiç netten test aldınızmı ben artık öyle almaya karar verdim ama netten hiç bişey almadım beo yüzden nasıl oluyo filan hiç bilmiyorum
yardımcı olabilecek varmı???
Cnmmm cok güzel tabbim huzur ile kullanmayı nasip etsin dönencesi bile hazırne kadar da kiymetli bizim bebeler bu donence chicco galiba ona benzettim eger degistirebilirsen fisherprice tavsiye ederim abimde var bumodelden bnm kizinki sesli ninni okuyr ve ayilar cok bebegi oyaliyor bnm yigen geldimi kiziimin yataktan cikmiyor rabbim herkese nasip etsin insallhhh
off nfy içimi acıttın cnm. sigara içebilsem şu laflarının üstüne bi sigara yakardım. netten alabilirsin tabiki güvenilir olur hiç şüphen olmasın. hem ordan toplu alınca daha uygun fiyata geliyo. kredi kartın internet kullanımına açıksa hemen alışveriş yapabilirsin. 20li olanları fln var ben almadım ama topikten alan çok okudum gönül rahatlığıyla alabilirsin kuzum
Canım ohh ne güzel iyi kurtlarının dökmüşündürsivaslıların örf ve adetlerini çok iyi bilirim bi sivas gelini olarak ma ben onlara hyatta yetişemem çok enerji dolular ben arların girince farklı memleketli oldugumu hemen anlarlr tatlımm bi ara seninle konusuruz bu konuları iyi koşturmcalar canım çok bekletmi bizleri bak muhbbetleri kçırıyorsun ona göre öpüyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmm [/QUOTE
mehtosum ben geldimmm hasretinize dayanamadım valla bugün evimdeyim ama valla ayaklarımın üstüne basamıyorum yürüyemiyorum desem inan dün oynamaktan bugün halim kalmamış yataktan zor kalktım vallahi dün gelinle ugras kızkardesim falan kına organizasyon derken canım çıkmış yaaa resmen ama iyi geldi banada iyice dökmüşüm kurtlarımı dediğin gibi gerçekten sivaslılar çok seviyor oynamayı falan enerjileri oyun diyince hiç bitmiyorcanım sende sivasın gelinisin heeeeee sevindim vallahi tatlım sen nerelisin
innnnşalahh o günleri de görcezhiç canın acımasın canım çünkü sende yasadın ama şimdi bebişini bekliyosun bizde yasıcaz sonra inşallah bzde bebişi beklicez...
canım benm karttan bi arkadaş bişey almıştı demekki acık herhalde..
ama ben hiç kullanmadım hiç alışveriş yapmadım nasıl oluyo bilmiyorum alanlar bana bi marka yada güvenilir bi site söyleseler bi şekilde almaya calışırım ben..
öğle arası gelsin diye bekliyorum bende o meret içiin
Sağol durucum sizinde odanızın fotoğraflarını bekliyoruz heyecanla tatlım aldım dalinin yumuşatıcısını gerçekten çok güzelmiş Pazartesi bizde yıkamaya başlıcaz tatlımcanım bayıldım odaya, herşeyi var maşallah.Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin bu odada.
Canım herkes koltuğa bayıldı buaradaaysegülllll elizimizin odası çok güzel olmusssssbayıldım bayıldım yaaaa hele o koltuk yokmu bittim valla canım elizimizle eşinle mutlu huzurlu saglık yasayın inşallah agzınızın tadı hiç kaçmasın hep mutlu olun bebeişinizide saglıkla mutlu büyütün inşallah canım
Sağol canım ya çok kıymetli bebeler odadan çıkmak bile istemiyorum inan
Evet canım chicconun tavana ışık yayanlardan yok öyle ninnisi falan tüh keşke daha önce sorsaydım işte chicco iyi diye aldık değiştiremeyizde tatlım Eminönü'nden aldık oraya gitmek eziyet ama aklımda olsun olur benim kızı oyalamazsa bu fisherprice ınkini alırız ay yatağında yattığı günleri görücem mi canım ya
canlar benim adetimin üzerinden 12 gün geçti ve ben test yapmadım pko oldugu için gecikmiştir diye bide test yapmamamın diğer nedeni..
küçük bi ilçede oturuyoruz merkezede fazla gidemiyorum artık buralardan test almaya utanıyorum..
siz hiç netten test aldınızmı ben artık öyle almaya karar verdim ama netten hiç bişey almadım beo yüzden nasıl oluyo filan hiç bilmiyorum
yardımcı olabilecek varmı???
Bnm kiz ondan uyumuyr galiba odasi tam benim zevkim cibinlikli kapitoneli kocaman bir yatak cekmecelerinde pembe tasve kocaman bir dolap bana bebekodasi dolaplari hep kucuk gelir ben kocamn bir dolap yaptrdim icinde kuvetine kadar var ama simdi senin psikolog girse bizimkizin odasini ama hergorencok begeniyr gecen evimizi satiyrz gelen kadin gidip gidip kizimin odasina giriyr ensonunda dedi ben buodayi cokbegndimbende gicik oldum surekli zirt odaya enteresan bir durumdu ama boyle gorselli olmasi gerektigini bilmiyrdum neyse 2. Ye yaparim dermisim sakaaaaa
Bende senınkınden almaya gıtmıştım satıcı kız bun tavsıye edınce aldık ve cok membunum abın oğlu kuzum nay nay dıyıp yatagagırıyor ahhhh cnm bnm ah bende odası gelınce hıc cıkmadım odadan sureklı odasında oturdum yatagını izlıyrdum emIrme koltugunda elîm karnımda kızımı hayedıyordum o yatakta eliz hnm yatıcak hemde ne yatmakoyle hızlıkizaman bak bnm kızım kocaman oldu veee ben artık ge eona bagırıyrm yeterrrr uyudiye dun gece kendı kendinesöylenıyr ve eşimlebizbakışıp kaldıkyet yey dıyo ve allaallack tatlı yanııı neler goruceksin nelere şahıtlık ediceksîn elizinle azıcık kaldızaten gelmesine
Sağol durucum sizinde odanızın fotoğraflarını bekliyoruz heyecanla tatlım aldım dalinin yumuşatıcısını gerçekten çok güzelmiş Pazartesi bizde yıkamaya başlıcaz tatlım
Canım herkes koltuğa bayıldı buaradagerçekten çok güzel oldu
Âmin canım sağolasın darısı sana bebişine inşallah göricen bak sende hazırlıycan Allah ın izniyle
aysegülüm beee o günlerde gelicekmi dersin canım yaaa valla çok uzakkkkkkk bi hayal gibi geliyo yaaa ama inşallah yaparım bende size gösteririm kızlar olmusmu nasıl diye
Sağol durucum sizinde odanızın fotoğraflarını bekliyoruz heyecanla tatlım aldım dalinin yumuşatıcısını gerçekten çok güzelmiş Pazartesi bizde yıkamaya başlıcaz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?