oyyy köpüşşşş:)))iyiyim cnm ben de oje sürüyom:)Canımmmm iyiyim birzönce geldim eloşumun yanından tm bll küpü olmus yaaaa yedim yedim ama doymdan geldim yaa sennsılsn tatlımmmmmmmmmm
o zaman tatlım yaptırma bu ay diğer ay yaptırırısın o kadar bekledin 1 ay daha beklersin nolcak.evet cnm dediklerine göre 2 kat arttırıyormuş şansı.tatlım benim doktorumda rahimi çizmekten bahsetti çizince bebeğin tutunması daha kolay olabilirmiş
ama sanırım yarın yaptırmayacam kendimi çok halsiz hissediyorum bid sancım var neden bilmiyorum kasıklarım ağrıyo
ooo benim ki niye 1500 istedi hayret ne sanıolar kendilerini bilmiom.canım ben de oldum.benim 1 başarısız denemem var ama doktor hemen yapalım dedi.adetin son günü öğlen gittim ve birkaç saat sonra çıktım hastaneden.uyuduğun için hissetmiyosun zaten hiç korkma.ben de çok korkmuştum ama boşuna korkmuşum.işlem sırasıda kırmızı bir su koyuluyor rahime ve 1 hafta kadar onun akıntısı oluyor kırmızı kırmızı.ben de rahim de sorun görmediği halde doktor rahimden parça almıştı isterseniz patolojiye gönderelim yine de dedi.gönderdik çok şükür temiz çıktı.ben 950 lira verdim işleme.patoloji için de 165 verdik canım.bence de yaptır.
Kızlar şimdi internetten labaratuar sonuçlarına baktım 3 lü test sonucu afp yani alfa protein 117.30 yazıyo çokmu yüksek anlamadım bişey anlayan varsa bi bilgi verin ne olur
Kızlar şimdi internetten labaratuar sonuçlarına baktım 3 lü test sonucu afp yani alfa protein 117.30 yazıyo çokmu yüksek anlamadım bişey anlayan varsa bi bilgi verin ne olur
Canım yenimi yaptırdın sen 3lü testi bana12 haftada yapıldı ama sonuçları bilmiyorum malasef beni doktorum arayıp herşey normal dedi inşallah seninde iyidir canım
kesin yaptıracam ama ben rahim filmide çektirmiştim bayağı bi sıkıntı yaşamıştım korkum birazdan da ondan ama bunu yaptıracam da yarın konusunda emin değilim:44::44::44::44:
slm cnm niye dikkat etmiosunuz kız siz hamileler bizden daha çok gezionuz valla:)Selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum pazarı gezdim biraz ama dolaşanıyorum artık çabuk yoruluyorum şimdi böyleyim ilerde ne yapıcam ben
mısır patlattım geldim:)nirdesiniz yahu
konusak canım mısırlarda benden olsun:)kızlar gelinde konuşak çok canım sıkılıyo hem çayda yaptım sizede vereyim mi
konusak canım mısırlarda benden olsun:)
tamam olsun valla bende çikolatalı gofrette var severmisin
tam adamına sordun sevmem mi.
:)
canım bak geçen doktora gittim yazmıştım belki okumadın dediki doktor kesinliklikle histereroskopi istiyorum büyük ihtimalle sende bişe yoktur ama yine de rahmi çizelim şansı arttırıyo dedi belki de ufak ufak yapışıklıklar vardır onlarda hamilelik için sorun yaratma ama yine de yapalım dedi.bak bizim ayşegülü biliosun (moonsherose) onda perde varmış mesela kaç doktora gitmiş kimse görememiş ama histeroskopide çıkmış.sonra tüp yaptırdı işte hamile..yaptır derim tatlım körlemesine yaptırıyoz tüpü bu sefer bilinçli olalım bari.
ooooooo bura bir fırtına görmen lazım bugün okuldan gelirken uçuyordum heryer toz duman gözümün içi toprak doldu o havada mecburen güneş gözlüğü taktımburda akşam acayip rüzgar vardı şimdide gökgürlüyo yağmur yağacak sanırım
teşekkürler öğretmenimmmmmmaferin tırkuazım herşeyi yaptırmadan başlamak yok öğretmişim sana
teşekkürler öğretmenimmmmmmhadi kop gel diğer topiklerdennnnnnnnnn
slm cnm niye dikkat etmiosunuz kız siz hamileler bizden daha çok gezionuz valla:)
mısır patlattım geldim:)
evet iki topik aç aynı anda en iyisi bizi satma:)nerdeydiniz canım?Yok kuzum buradayım ben ikiside açık takipteyim tatlım dışarıdaydık yeni geldik
oooooo tiramisuya da bayılırım ayıp değil mi hamile kadınım canımı çektirdiniz:)))Yok canim ne gezmesi haftada 2 gun cikiyorum gobekte cikti bayagi ooooooll misir gofret bende cay yapmistim bide tiramisu yaptim keske yakin olsak muhabbet ede ede yerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?