Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar şimdi internetten labaratuar sonuçlarına baktım 3 lü test sonucu afp yani alfa protein 117.30 yazıyo çokmu yüksek anlamadım bişey anlayan varsa bi bilgi verin ne olur

Canımmmm iyiyim birzönce geldim eloşumun yanından tm bll küpü olmus yaaaa yedim yedim ama doymdan geldim yaa sennsılsn tatlımmmmmmmmmm
oyyy köpüşşşş:)))iyiyim cnm ben de oje sürüyom:)

o zaman tatlım yaptırma bu ay diğer ay yaptırırısın o kadar bekledin 1 ay daha beklersin nolcak.evet cnm dediklerine göre 2 kat arttırıyormuş şansı.
ooo benim ki niye 1500 istedi hayret ne sanıolar kendilerini bilmiom.

Selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum pazarı gezdim biraz ama dolaşanıyorum artık çabuk yoruluyorum şimdi böyleyim ilerde ne yapıcam ben

Kızlar şimdi internetten labaratuar sonuçlarına baktım 3 lü test sonucu afp yani alfa protein 117.30 yazıyo çokmu yüksek anlamadım bişey anlayan varsa bi bilgi verin ne olur

Canım yenimi yaptırdın sen 3lü testi bana12 haftada yapıldı ama sonuçları bilmiyorum malasef beni doktorum arayıp herşey normal dedi inşallah seninde iyidir canım

Canım yenimi yaptırdın sen 3lü testi bana12 haftada yapıldı ama sonuçları bilmiyorum malasef beni doktorum arayıp herşey normal dedi inşallah seninde iyidir canım

Canım 12. Haftadayapılan ikili test benimki 16. Haftada yapılıyo 3. Lü test benim öbürkü çok iyi çıkmıştı yarın doktora gidicem sorarım

kesin yaptıracam ama ben rahim filmide çektirmiştim bayağı bi sıkıntı yaşamıştım korkum birazdan da ondan ama bunu yaptıracam da yarın konusunda emin değilim:44::44::44::44:

canım ben de çok kararsızdım ama ben adetin 2.günü gittiğim iiçi düşünmek için 3-4 günüm vardı.eşim yurtdışına gidecek diye önce erteledik sonra 1 gün önce gitmiycek oldu ve bir sonraki gün için randevu aldık tam merkezden çıktık telefon geldi gidicen diye artık 1 gün erteledi zor olsada.ama iyiki yaptırmışım kafamdan attım.canım etkilemek istemem ama yap kurtul bence.ben hemen hamile kalmak istiyorum çok sabırsızım ö yüzden diyorum.hayırlısı olur inş.

kızlar gelinde konuşak çok canım sıkılıyo hem çayda yaptım sizede vereyim mi

burda akşam acayip rüzgar vardı şimdide gökgürlüyo yağmur yağacak sanırım

tamam olsun valla bende çikolatalı gofrette var severmisin

tam adamına sordun sevmem mi.
:)

canım bak geçen doktora gittim yazmıştım belki okumadın dediki doktor kesinliklikle histereroskopi istiyorum büyük ihtimalle sende bişe yoktur ama yine de rahmi çizelim şansı arttırıyo dedi belki de ufak ufak yapışıklıklar vardır onlarda hamilelik için sorun yaratma ama yine de yapalım dedi.bak bizim ayşegülü biliosun (moonsherose) onda perde varmış mesela kaç doktora gitmiş kimse görememiş ama histeroskopide çıkmış.sonra tüp yaptırdı işte hamile..yaptır derim tatlım körlemesine yaptırıyoz tüpü bu sefer bilinçli olalım bari.

aferin tırkuazım herşeyi yaptırmadan başlamak yok öğretmişim sana

Yok kuzum buradayım ben ikiside açık takipteyim tatlım dışarıdaydık yeni geldik
evet iki topik aç aynı anda en iyisi bizi satma:)nerdeydiniz canım?

Yok canim ne gezmesi haftada 2 gun cikiyorum gobekte cikti bayagi ooooooll misir gofret bende cay yapmistim bide tiramisu yaptim keske yakin olsak muhabbet ede ede yerdik
oooooo tiramisuya da bayılırım ayıp değil mi hamile kadınım canımı çektirdiniz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…