Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aşağıya sahile indik biraz çok bunalmıştım bugün çok sıcakta hava aldık azıcık geldik tatlım
Sen nasılsın canım
valla bi şehirde deniz olması çok güzel bişe ne güzel ohh hava aldınız.çok ii etmişsinzi cnm.ben napim okula gittim yazıılı yapıcaktık bugün çocukları karşı sınıfla ama karşı sınıfın hcası gelmedi sorularda ondaydı.ben de diğer sınıfı da benim sınıfa aldım evim sensini açtık onu izledik çocuklarla ağladık filan:)))))sonra kv deme gittik yemek yedik.yarında yine kahvaltıya gidioz :)kahvaltıdayken başka bi yerden davet geldi yarın için ahaha:))))))

Evet tatlım ya denizsiz memleket inan beni boğuyo deniz kıyısında doğdum büyüdüm edirne ye hiç alışamadım mesela deniz yok diye ama Van'da daha rahattım göl deniz gibi kocaman iyi geliyordu hafta sonları
Evim sensin izlemedimben onu güzel mi? İyi yapmışsınız çocukların psikolojisini bozmasaydım keşke eğlenceli bişeyler açsaydın
Ooooo geziyosun ne güzel bizde yarın gezeriz tocama haftasonu

güzel cnm ama sen izleme çok ağlarsın:)
kızım korku filmi istiolar ben de açamam dedim sonra bunu istediler.evet cnm geziom:)akşamda alışverişe gidicez eşimle giyecek hiçbişe bulamıyom ykm de de 100 tl ye 30 tl veriolarmış cnm gidip bi kaç bişi alim.

Canavar haaa yeni nesil ben korku filmi izleyemiyorum düşün
Al canım ya bende ykm den almıştım çalışırken takımlarımı Van'da güzel şeyler oluyo

bugunu sağsalım atlattım kızlar hafta sonunuda atlatırsam kırmızılaı görmeden pazrtesıye umıtlenebilrım.kasıklarımda sızı gıbı agrı var sadece

bu arada bugun test gunumdu yapmadım yapmayıda dusunmedım eşime test balı alalım dedım yok dedi.pazrtesıyı beklıcez artık

Hoşgeldin tatlım nasılsın

Canımm eloşa gittim sabah erkenden 4 kızkardeş ve eloş 5 kızdık yanii çok eglenceli birgündü tatlım eloş büyüdükçe daha ttlı daha sevimli daha akıllı olmaya başladı çok tatlı yaa yaşamak lazım anlatılması güçç anyo yaptırdık uyuttum altını al 3 ögün yemek yedirdim vee 7 de çıktık oradan 9 gibi geldim gülüme doyamadım yaaa karakızanın benimmm ele ana yüzünü yüzüme yapıştırıyor gözlerimin içine öyle bi akılı varki kıyama ona yaaa çok seviyorumm o benim yaşama sevincimm ayşegülüm gerçekten kendi bebegim olsa acaba bu kadar severmiyimm

Canım seni alkışlıyorum gerçekten ne kadar sabırlısın inşallah alırsın sabrının mükafatını tatlım

sğl canım inş sonucta guzel olur valla bende kendıme hayret edıyorum ama daha öncede yazdıgım gıbı hep test gunumden sonrakı gun kırmızıları göruyordum.bukez görmucem bebişlerım benımle inş guzel dusunmk ıstıyorum beklıyorum

pazrtesıye aldım randevyu sabh 10 20 ye ama sonucu 3 ten sonra verıyolar akşama ayzrım sıze artık tabı hafta sonunda ıı gecerse

Gunaydınnn kızlarrrgunaydın dedim çünki 35 dksonra güneş doğucak ve ben daha yeni yattım bnm minikbutun gece evi dolaştı baby tv keyfi yaptı yenice bayıldı bende odasında kıvrıldım yere butungece analı kızlı takıldık namaz kıldık beraber o yürütecınde elbiseme yapışmış vazoyette kıldık dua ettım hepimize amin dedim o mink ellerini yuzunesurdum rabbim inşllh kabul etsın ominkelleri katında bu gece bizim evdeciddi bir sekinevardı kızım hiç üzmedi beni hımm buarada dr a gittik vedr umuz butun gerekli kontrolleri yaptı ve cıkarkndrdiki hiç üzülmebu çoçuk zeka dn uyuyamıyor dedi neyndedim daktır napıcam ben hiç birşey dedi her geldiğindehiç farkında değilsn beni ayaktn yukarı saatime kadarinceliyorgözleri ile dedipesdedim cadı kv deye benzedi o da öyle birsüzmeye başlar ayktn saçının telinden cıkar o kinli gözleri neysem yas sabhsabh günaha giricem öptüüm sizi

mutlu oldum şimdık :)

bugunu sağsalım atlattım kızlar hafta sonunuda atlatırsam kırmızılaı görmeden pazrtesıye umıtlenebilrım.kasıklarımda sızı gıbı agrı var sadece

atlatrsın ınsallah baksna bende gun sayıyorum ultrasona gtcem :) catladım yanı keseke ewe bıtane ultrasyon makınası alsaymısım :) ınsallah guzel olur hersey gonlunden gecen neyse o olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…