evet iki topik aç aynı anda en iyisi bizi satma:)nerdeydiniz canım?
oooooo tiramisuya da bayılırım ayıp değil mi hamile kadınım canımı çektirdiniz:)))
valla bi şehirde deniz olması çok güzel bişe ne güzel ohh hava aldınız.çok ii etmişsinzi cnm.ben napim okula gittim yazıılı yapıcaktık bugün çocukları karşı sınıfla ama karşı sınıfın hcası gelmedi sorularda ondaydı.ben de diğer sınıfı da benim sınıfa aldım evim sensini açtık onu izledik çocuklarla ağladık filan:)))))sonra kv deme gittik yemek yedik.yarında yine kahvaltıya gidioz :)kahvaltıdayken başka bi yerden davet geldi yarın için ahaha:))))))Aşağıya sahile indik biraz çok bunalmıştım bugün çok sıcakta hava aldık azıcık geldik tatlım
Sen nasılsın canım
valla bi şehirde deniz olması çok güzel bişe ne güzel ohh hava aldınız.çok ii etmişsinzi cnm.ben napim okula gittim yazıılı yapıcaktık bugün çocukları karşı sınıfla ama karşı sınıfın hcası gelmedi sorularda ondaydı.ben de diğer sınıfı da benim sınıfa aldım evim sensini açtık onu izledik çocuklarla ağladık filan:)))))sonra kv deme gittik yemek yedik.yarında yine kahvaltıya gidioz :)kahvaltıdayken başka bi yerden davet geldi yarın için ahaha:))))))
güzel cnm ama sen izleme çok ağlarsın:)Evet tatlım ya denizsiz memleket inan beni boğuyo deniz kıyısında doğdum büyüdüm edirne ye hiç alışamadım mesela deniz yok diye ama Van'da daha rahattım göl deniz gibi kocaman iyi geliyordu hafta sonları
Evim sensin izlemedimben onu güzel mi? İyi yapmışsınız çocukların psikolojisini bozmasaydım keşke eğlenceli bişeyler açsaydın
Ooooo geziyosun ne güzel bizde yarın gezeriz tocama haftasonu
güzel cnm ama sen izleme çok ağlarsın:)
kızım korku filmi istiolar ben de açamam dedim sonra bunu istediler.evet cnm geziom:)akşamda alışverişe gidicez eşimle giyecek hiçbişe bulamıyom ykm de de 100 tl ye 30 tl veriolarmış cnm gidip bi kaç bişi alim.
iyi akşamlarrr kızlarrr nasılsınız canlarrrr
bugunu sağsalım atlattım kızlar hafta sonunuda atlatırsam kırmızılaı görmeden pazrtesıye umıtlenebilrım.kasıklarımda sızı gıbı agrı var sadece
Hoşgeldin tatlım nasılsın
Canım seni alkışlıyorum gerçektenne kadar sabırlısın inşallah alırsın sabrının mükafatını tatlım
evettt eveeetttttttttttttt hamilesinnnn...
değerlerinde 5 haftaya göre çok güzel sen baya geç verdin yüksek çıktı..
genelde tüpte test sonrası bikaç gün yapılır bırakılır ama seninki normal gebelikler gibi olmuş ...
ve değerlerinde doğru çıkmışşşşş...
evettttttttttttttt
bugunu sağsalım atlattım kızlar hafta sonunuda atlatırsam kırmızılaı görmeden pazrtesıye umıtlenebilrım.kasıklarımda sızı gıbı agrı var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?