Tüp Bebek Günlüğümüz !

sıpayaaa:)))
senin adına sevindim canım en azından bebişinin uyumaması rahatsızlıktan değilmiş için rahatlamış oldu bence canım...
zeka küpü yani bizim ufaklık:))

kızlarr ben geldim...(5 dk sonra cıkıp yarım saate yine gelcem ama neyse)
ne var ne yok bakalım....

fatosgül canım değerinde ne güzelmiş senin öyle inşallah keseyle pıtpıtlarıda duyup kucagına alırsın sekerim:))

saat kaç oldu gelen yok tabi herkes evinde bizim gibi çalışmıyokii

günaydınlar kızlar bende çalışıyorum nafişimm bendeee ama öğleden sonra çıkacağız kısmetse pıtırpıtır duymaya gideceğim. Bu arada sen bursada nerdesin yıldırım ,çekirge ,organize sanayi , heykel, nilüfer..nerelerdesin (çaktırma bildiğim yerleri saydım sadece bşka yer söylesen bilemem herhal)

sana demistimm.supeer ya yerim onlari ben.. maasallah ya cok guzel cok.hayirlisiyla kucaginada alacaksin cnm

güle güle git gel canım hayırlı haberlerle dön inşallah...ben bu saydıgın yerlerde cok bulundum canım ama suan bunların hiç birinde değilim canım ilçesindeyim

ben de calisiuorum tatlim üstelik bu hfta yRinda calisacam ve pazartesi trkrar normal ise devam..

offf nefret ediyorum c.tesi calışmalarındanözellikle 4-12 vardiyasıysa...
senin işde zormuş canım yaa hiç tatil olmadan...bu haftalıkmı öyle yoksa hepmi

slm iyi hafta sonları olsun inş cok heycnlıyım feridecimm pıtpıtlarını duyacksnz inş saglıkla gelişp buyusun dogsun inş nr zman cıkıyonuz

Bende iyiyim kuzum bahar temizliğiyle meşgulüm bu ara bebişi en son 8 gün önce görmüştüm iyiydi pazartesi görcem bakalım
sen sabahçılığa geçtin dimi

oyyy iyi bakalım p.tesiye ne kalmış
evet canım bu hafta gündüzcüydüm haftayada öyle...
sonra 4-12 ye gececeğim o zaman giremicem gibi gözüküyo nete bide belki 4-12de 1 ay kalabilirmişim

oyyy iyi bakalım p.tesiye ne kalmış
evet canım bu hafta gündüzcüydüm haftayada öyle...
sonra 4-12 ye gececeğim o zaman giremicem gibi gözüküyo nete bide belki 4-12de 1 ay kalabilirmişim

he ya bişey kalmadı niye 4 12 de o net olmayan yere mi gececeksin yine
sahi kaynana olayı noldu ayırdın dimi evi

he ya bişey kalmadı niye 4 12 de o net olmayan yere mi gececeksin yine
sahi kaynana olayı noldu ayırdın dimi evi

doğru canım net olmayan yere gideceğim

eeeevvvvvveeeetttttt ayırdımmm
cook mutluyum kabul gidince yemekle ugrasırken yoruluyorum ama yılmak yok..
gerçi ben gündüze döndüğüm için herkes bi yerlere cagırıyo bizi...3 kez yedik evde 1 inde vardı ikisinde yoktu bugün eşim yok yanlız yicem yarında bi yere davtliyiz p.tesiye Allah kerim...
yanlız var yaaa eşimin dudak 1 gecede öyle bi ucuk yapmıs patlamışki ilk defa oldu sasırdım kaldım
garibim diyoki sizin sıkıntınıza böyle oldu ama şükür annem bişey demedi diyo..
bende dedimki olması gereken bu o yüzden dememiştir belki iyi niyeti tutup hak vermiştir bize dedim bide güldüm sanki ortada bişey varmıs gibi bu sefer de o böyle oldu

oyy olsun arada kaçarsın yine yazarsın bize
tebrik ederim başardığın için çok iyi yapmışsın bırak eşini de çocukluk yapmasın ana ayrı karı ayrı bi erkek bunu ayırabilmeli madem anasınla oturacaktı niye evlenmiş sadece o iş için mi (açık konuşuyorum kusura bakma) sakın taviz verme eşin dahi olsa alışsın alışmak zorunda sen ne kadar taviz verirsen o kadar eziyorlar üzerinde söz sahibi oluyorlar olsun yorul ama istediğini ye yumurta kır ama zevkle ye ne insanlar yalnız yaşıyor kaynanan da alışsın gençsiniz siz yaşayacak güzel günleriniz var sakın pes etme eşinin dudağı patlasa dahi

yoo pes etmicem canım...
hatta bugün akşam o olmayacaktı unutmusum öyle oldugunu dün dedimki canım yarına yemek yok bugünde malum gezmedeyz kahvaltı yapsak olurmu 10 dan sonra yemek hazırlamayayım dedim tamam senin istediğin gibi ne istersen onu yaparsın ama ben yarın yokum arada istersen hazırla kahvaltı karın doyurmak değilmi nasıl istersen dedi..
saolsun anlayışlı canım ama işte bastan cesaret edip bişey diyemiyo anasına..
ayrıca senin o acık konusmak dediğin seyi ben eşime hep dedim özellikle son 1-2 ay..
evliliğimizi gözden geçir bi sürü sıkıntı var ben calışıyorum sen öyle yemek saatleri orda evimizi otel gibi kullanıyoruz sadece yatak odamız var...oraya gelincede yatıp uyuyoruz değişik yaptıgımız sadece o iş diye söylendim hep...
demekki arada dırdır etmek yarıyomus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…