Tüp Bebek Günlüğümüz !

Heh iyi iyi zaman geçtikçe eşin de anası da alışacak bakma hoşlarına bile gidecek ya aynen öyle karın doyurmak nedir ki bal baklava da yesen doyuyorsun domates peynir ekmek de yesen doyuyorsun yereki anlayış huzur olsun kendi evinin kadını olmak gibisi yok istediğin zaman yatar kalkar yer içersin kafana göre takılırsın. evet dır dır iyidirr yaşasın kötülükkkk

merhaba kızlar herkese iyi hafta sonları :))))))
saol canım sanada hoşgeldinn

eveeettt yaşasın kötülükkk

canım ben 35.haftamda dogum yaptım dr um 36 yı bitirmek istedi ama bitiremedik,nasip...benim bebek arabası yanyana olanlardan canım memnunum ikisi yanyana geziyolar arkalı önlü psikolojik olarak rahatsız etti beni istemedim ama biyere girerken kesin o rahat yani:) uzun zamandır gelemiyorum buraya canım yoksa bende buranın eskiiii müdavimlerindenim:)cok özledim burayı ama gelincede artık kimseyi tanımayınca bişey yazamıyorum falan zor oluyo..ama arada gelirim,bide daha cok face girince burayı ihmal ettimsen özeldende yazabilirsin bana yardımcı olurum inş..senda hayırlısıyla kucagına al yavrularını,,:))

nerelerdesin canım?özledim seni,cok oldu görüşmeyeli,gecen kızının resimlerini istedim güldenden baktım maşallah ne güzel büyütmüşsün:))sana başka arkadaşlar özelden yazdılar ama cevap vermedin sanırım...

herkese iyi hafta sonları,calışanlara kolay gelsin:) hamilerde kendine dikkat etsin:)

sıpayaaa:)))
senin adına sevindim canım en azından bebişinin uyumaması rahatsızlıktan değilmiş için rahatlamış oldu bence canım...
zeka küpü yani bizim ufaklık:))

Walla bnm kız zekiye olucakmış yani o herhalindn belli artık annemi görünce annane nene annane diyor cok net söylüyor gecn gecede bana yeyey yeyeey bana yeter diyor bizm papağan bu kız ben ona geceleri yeterruyu artık diye bagırıyordum bugece hiç agzımı açmadım ileride bıktım senden dicek diye korkuyorum da arada bıktımmmmmm yeter artık diyorum da simdi müzik actım panjuru acık tık yok kraliçe uyuyor

merhaba canım...bizleri tanımasan bile biz kader arkadaşıyız bence buraya girersen ihmal etme burayıbebişinide sağlıkla büyür inşallah..

kıayamam yaa ama valla akıl küpü şimdikiler dediğin gibi dahada dillendinmi vereceği cevapları hayal et bence sasırır kalırsın ona göre şimdiden alıştır canım kendini

bakalım biz o haftayı görebilecekmiyiz.
ben hatırlıyorum seni canım, hatta yanlış hatırlamıyosam bi yakınınızı mı kaybetmiştiniz kazada öyle bişeyler hatırlar gibiyim.
buraya hergün yeni arkadaşlar katılıyo, doğum yapanlar da yoğunluktan pek giremiyolar. hele iki bebekle nasıl vakit bulacan:13:
ikiz arabaları asansör vb bazı kapılardan sığmıyomuş, e tek tek alsam tek başıma biyere taşıyamayacam kararsız kalmıştım ama şimdi birleşen modeller gördüm onlardan alacam yerine göre tek tek yerine göre birleşik kullanırız artık.

selam kızlar, bende dışardaydım markete gittim, ağdaya gittim ohhhh temizlendim geldim. şimdi de biraz evi süpürüp duşa girecem. sonra görüşürüz şekerler.

cnm bugün gözetmenlik yapıyorum yarında gözetmenim sınavlarda.. buhaftaya özel ama okul bitene kadar haziran ayı çok yogunum oyüzden bu ay tüp bebegi erteledik.dr çagıracak gitmeye çalışacam koşturacam falan korktuk..kısmett inş temmuzda gecikmeden adet olurum da hemen başlarım

hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın..
benimde ıce babylerim var bi dahaki tedaviye cesaret edemiyorum bebişimin kalp atıslarını duymadan kaybettim yıkım oldu bende..
sonrada sorunlarımı halletmeden yapmama kararı aldım şimdi yavas yavas düzeltiyorum herşeyi..
yazımıda güzelce geçirip nasipse eylül ekim gibi düşünüyorum bende ama kısmet canım..

adet olmadıkca umıtlenmeya baslıyorum kızlar ben.

hangimiz ümitlenmiyoruzki canım..
ben geçen ayın 12 sinde olmuştum hala olmadım ama cesaret toplayıp yapamıyorum test..
ama senin durumun daha farklı transfer sonrası gecikme ve test yapmadın hayırlısı inşallah..

evet canım dogru hatırlıyosun kaynanam ve görümcemi 7 ay önce kazada kaybettik malesef buarada o dedigin bebek arabalarını ben hiç görmedim öle varsa al zaten cok rahat olur,bizimki hediye geldi oyüzden secme şansımız olmadı :)

inş.canım fırsat buldukca gelcem burayada:)tabiki hepimiz kardeşiz arkadaşız ben cok güzel arkadaşlıklar edindim burdan,burası cok özel bi yer benim için eminim sizin içinde öle...burda herkes tanışmasada birbirinin dertleriyle kederlenir,sevinçleriyle mutlu olur:))

Allah rahmet eylesin canım zor bişey hasta olsa bişey olsa insan bi şekilde kabulleniyo da kaza gibi ani ölümler çok acı oluyo. bir de tam bebeklerin çok minikken zor olmuştur senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…