yoo pes etmicem canım...
hatta bugün akşam o olmayacaktı unutmusum öyle oldugunu dün dedimki canım yarına yemek yok bugünde malum gezmedeyz kahvaltı yapsak olurmu 10 dan sonra yemek hazırlamayayım dedim tamam senin istediğin gibi ne istersen onu yaparsın ama ben yarın yokum arada istersen hazırla kahvaltı karın doyurmak değilmi nasıl istersen dedi..
saolsun anlayışlı canım ama işte bastan cesaret edip bişey diyemiyo anasına..
ayrıca senin o acık konusmak dediğin seyi ben eşime hep dedim özellikle son 1-2 ay..
evliliğimizi gözden geçir bi sürü sıkıntı var ben calışıyorum sen öyle yemek saatleri orda evimizi otel gibi kullanıyoruz sadece yatak odamız var...oraya gelincede yatıp uyuyoruz değişik yaptıgımız sadece o iş diye söylendim hep...
demekki arada dırdır etmek yarıyomus..
saol canım sanada hoşgeldinnmerhaba kızlar herkese iyi hafta sonları :))))))
Heh iyi iyi zaman geçtikçe eşin de anası da alışacak bakma hoşlarına bile gidecek ya aynen öyle karın doyurmak nedir ki bal baklava da yesen doyuyorsun domates peynir ekmek de yesen doyuyorsun yereki anlayış huzur olsun kendi evinin kadını olmak gibisi yok istediğin zaman yatar kalkar yer içersin kafana göre takılırsın. evet dır dır iyidirr yaşasın kötülükkkk
merhaba kızlar herkese iyi hafta sonları :))))))
saol canım sanada hoşgeldinn
eveeettt yaşasın kötülükkk
Canım ben çıkıyorum yemek yapayım sonra da pazara gideyim görüşürüz yine öpüyorum çokkolay gelsin sana
sıpayaaa:)))
senin adına sevindim canım en azından bebişinin uyumaması rahatsızlıktan değilmiş için rahatlamış oldu bence canım...
zeka küpü yani bizim ufaklık:))
canım ben 35.haftamda dogum yaptım dr um 36 yı bitirmek istedi ama bitiremedik,nasip...benim bebek arabası yanyana olanlardan canım memnunum ikisi yanyana geziyolar arkalı önlü psikolojik olarak rahatsız etti beni istemedim ama biyere girerken kesin o rahat yani:) uzun zamandır gelemiyorum buraya canım yoksa bende buranın eskiiii müdavimlerindenim:)cok özledim burayı ama gelincede artık kimseyi tanımayınca bişey yazamıyorum falan zor oluyo..ama arada gelirim,bide daha cok face girince burayı ihmal ettimsen özeldende yazabilirsin bana yardımcı olurum inş..senda hayırlısıyla kucagına al yavrularını,,:))
Walla bnm kız zekiye olucakmış yanio herhalindn belli artık annemi görünce annane nene annane diyor cok net söylüyor gecn gecede bana yeyey yeyeey bana yeter diyor bizm papağan bu kız ben ona geceleri yeterruyu artık diye bagırıyordum bugece hiç agzımı açmadım ileride bıktım senden dicek diye korkuyorum da arada bıktımmmmmm yeter artık diyorum da simdi müzik actım panjuru acık tık yok kraliçe uyuyor
canım ben 35.haftamda dogum yaptım dr um 36 yı bitirmek istedi ama bitiremedik,nasip...benim bebek arabası yanyana olanlardan canım memnunum ikisi yanyana geziyolar arkalı önlü psikolojik olarak rahatsız etti beni istemedim ama biyere girerken kesin o rahat yani:) uzun zamandır gelemiyorum buraya canım yoksa bende buranın eskiiii müdavimlerindenim:)cok özledim burayı ama gelincede artık kimseyi tanımayınca bişey yazamıyorum falan zor oluyo..ama arada gelirim,bide daha cok face girince burayı ihmal ettimsen özeldende yazabilirsin bana yardımcı olurum inş..senda hayırlısıyla kucagına al yavrularını,,:))
güle güle git gel canım hayırlı haberlerle dön inşallah...ben bu saydıgın yerlerde cok bulundum canım ama suan bunların hiç birinde değilim canım ilçesindeyim
offf nefret ediyorum c.tesi calışmalarındanözellikle 4-12 vardiyasıysa...
senin işde zormuş canım yaa hiç tatil olmadan...bu haftalıkmı öyle yoksa hepmi
herkese iyi hafta sonları,calışanlara kolay gelsin:) hamilerde kendine dikkat etsin:)
hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın..cnm bugün gözetmenlik yapıyorum yarında gözetmenim sınavlarda.. buhaftaya özel ama okul bitene kadar haziran ayı çok yogunum oyüzden bu ay tüp bebegi erteledik.dr çagıracak gitmeye çalışacam koşturacam falan korktuk..kısmett inş temmuzda gecikmeden adet olurum da hemen başlarım
adet olmadıkca umıtlenmeya baslıyorum kızlar ben.
evet canım dogru hatırlıyosun kaynanam ve görümcemi 7 ay önce kazada kaybettik malesefbuarada o dedigin bebek arabalarını ben hiç görmedim öle varsa al zaten cok rahat olur,bizimki hediye geldi oyüzden secme şansımız olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?