Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar dünkü halı muhabettinin geldiği son nokta, bu ikisine kaldık. dün herkesin beğendiğini eledik malesef o çok inceydi. bu ikisinden biri olabilir. fikrinizi alayım ya da başka bulursanız haber verin. yataklarımızda kızınki beyaz üzerine lila ve oğlanın ki de beyaz üzerine koyu mavi renk var.

1- 2. Eki Görüntüle 720532

kızlar size dün akşamda sormuştum ya üçlü tarama testimin sonucu yüksek çıktı doktora gittik bugün beni ayrıntılı ultrasona gönderdi oda pazartesi dedi bakalım şimdi pazartesiyi beklicez endişelendim biraz ama doktor senin kanama alanın var buda yanlış sonuç verebilir dedi bebişime baktı herşeyi normal çok iyi dedi ama ben yinede tedirginim inşallah bişey çıkmaz

Canım ikilinin sonucu iyiyse hiç korkma eşimin kuzeninde 3 lüsü yüksekti amniyosentez yapmak istedi doktorlar yaptırmadı maşallah sağlıklı doğdu bade önemli olan ikili test ve ense kalınlığıymış unutma tatlım

Canım o zaman 1 ondada kız ve oğlan var çok güzelmiş

Eki Görüntüle 720425 slm iyi hafta sonları olsun inş cok heycnlıyım feridecimm pıtpıtlarını duyacksnz inş saglıkla gelişp buyusun dogsun inş nr zman cıkıyonuz

Geldik cannim :) duyduk pitirlarii biraz yavas atiyodu dr daha erken normal dedi iki hafta sknra randevu verdi ayin 6sinda gitcez bakalim simdilik hersey yolunda giduyo dedi..tabbime sukurler olsunm
Insallahhhh insalllahhhh rabbim iateyen herkesee verain insallahh

adet olmadıkca umıtlenmeya baslıyorum kızlar ben.

Yuregini ferah tut hamilesin..allahin izniyle

Canim iki yide begendim biride ama birde bikiz bioglan var :) daha bi uyumlu sankiii

Canimcim in sallah sonuclarinda cok gizel ciksinnn. Icini hep ferah tuttt korkmaa sakin allahin izniyle hersey gUel olcak

Hayırlı olsun canım kalp atımını da duydun çok şükür Allah kucağına aldığın günleri göstersin inşallah

Merhaba kizlar 21 mayis transferim yapildi transferden sonra odaya geldikten sonra tuvalete cok sıkıstim ve tuttum kendimi 45 dk sonra hemsire lavaboya godebilicgmi soledi ve bende gittim sonra 2 saat dinlendiktn sonra asansore binip otoparka inerken fenalastm basdonmesi terleme ellerde uyusma ve 2 kere öğùrdùm hemsirelere transferim yeni yapuldi bisy olurmu dedim olmaz dediler bugunde dr anlattim hicbisy olmaz ogurmekle dedi bugunde 4. Gunum hicbir agrim sizim yok sadece gazim var bugunde varla yok arasi sag kasigim agridi. Buarada 4.gun embriyosu 1.kalite 2 tane transfer yapildi dr 10.gun kanda gebelik testi yaparsin dedi, tutunma nezaman gerceklseir. Tum bu yasadklarimdn sonra sanki tutmadi gibi geliyo lutfn tecrubelerinizi paylasin

Canim oncelikle hayirli olmasini diliyorum. Buradaki arkadaslarin biesuru hikayeleri vardir eminim. Benim hikayem biraz heyycanli , hic ama hic korkma ogurmekle yada fenalasmakla bi sorun olmaz. Seninki heycandan olmustur kuvvetle muhtumel..benim transferim nisan 27de yapildi ve 1 mayista ben hastanelik oldum ogurmek ne kelime lahman yapildi bana sonra lahmandan sonra duzeldim bi seferde birkac gun sonra kanamam basladi sanirim ayin 5iydi..ve kanamam 10-12 gun surduu sonra erkenden kanda baktirdim sukrler olsun rabbime bebegim benleydi ve su an 7 haftalik hamileyim sukurler olsinn. Icini rahat tut. Rabbim ol derse olur hic korkma. Ben inancimi yitirmedim hicc cok korktugum anlar oldu sagolsun burda kizlarda cok yardimci oldu ama nolursa olsin o inanc o takat gonlunde olsun hep.. insallah bebegin seninledir.

Merhaba cnm azda olsa nekadar zor gunler gecirdigini tahmin edebiliyrm, allhim saglikla kucagina almayi nasip etsin, sende iyi biliyosundurki bu donemde insan aklina olur olmaz seyler geliyo kalbim ikiye bolunmus resmen bi yarim hersey cok guzel oluck, diger yarimda tam tersini, simdi sabirla 31 mayisi bekliyrm allahim hayirli haberler almayi nasip etsin

Kizlarr ben gecen ay asilama oldum bu ay ara vermistik. Adet zamanim geldi dun bikac damla geldi ama suan hcbsey yok. Boyle birsey yasayaniniz var mi? Veya fikri olan ??

evt canım öncelıkle kafa raht olck 3.aşılamamda kendımı cok sıktım galıba ılaçlar cvp vermedı.çok zorlandım cok ığne yedım tupte bıraz daha rahtım inş bide guzel sonucu alırsak cok sukur degecek tum yasadıklarımıza.
sende kendını en ıyı hıssetıgın zamn basla
valla iyi dayanıyon kız biz olsak şimdiye elli kere yapmıştık.
evt canım bende kendıme şaşıyorum ama bugunude adetsız gecırınce bıde öle aman aman karın agrım yok sızı gıbı kasık agrım var oyuzden ACABA dıyorum artık pazrtesıye yaptırcaz testı

canım öncelıke transferın hayırlı olsun,
ben 3 3bucuk saat sonra kalkmıstım,hemsıreler 3saat hıc kalkmadn kıpırdamn yatcksın dedıler transfer sonrası hemen surgu getirdıler.eşimden cok utandım ama yapmk zorunda kaldım,3saatte 4kere yaptım töbetöbe hem aglıyorum hem yapıyorum,cokta su ıcmedim halbukı,benım ilk 3gun agrım oldu sonrasında gectı 10.gunden sonra tekrardn basladı kasık agrım hala devmedıyor.
ögurmeye doktorunda bısı demedıyse sıkıntı yapma kötu bı durum yoktur

Durucum kesinlikle birincisi dr.donusu bir halicinin vitrininde.gormustuk bir kiz bir erkek olursa bundan aliriz demistik. Bence bu daha uygun senin kuzulara..

Durucum kesinlikle birincisi dr.donusu bir halicinin vitrininde.gormustuk bir kiz bir erkek olursa bundan aliriz demistik. Bence bu daha uygun senin kuzulara..

canım günaydın, sen de benim gibi erkencisin bende sabah 6 ya geliyodu uyandım, hep böyleyiz bu bıdıklar uyutmuyo.

canım bende o halıya karar verdim de görmediğim için sipariş veremedim. sen bunun aynısını mı gördün canım güzelmiydi duruşu.

Kizlarr ben gecen ay asilama oldum bu ay ara vermistik. Adet zamanim geldi dun bikac damla geldi ama suan hcbsey yok. Boyle birsey yasayaniniz var mi? Veya fikri olan ??

canım ben yaşamadım ama lekesi olup da hamile olan arkadaşlarımız oldu. sen bikaç gün daha bekle gelmezse test yap bence..

canım hayırlı olsun. bişey olmamıştır sen içini ferah tutmaya çalış karamsar olma bu dönemde psikolojinin etkisi çok bence. tutunmanın 5-6. günlerde gerçekleştiğini söylemişti bizim embriyologlar o günlere kadar daha dikkatli olmaya çalış. inşallah güzel haber verirsin bize de benim gibi ikiz annesi olursun.

Son düzenleme:

Sana da gunaydin tatlim bende sabah hic uyuyamiyorum bazen 5.30 en gec 6 da kalkiyorum. Ben bu haliyi vitrinde gordum cok hos duruyordu baktik disardan bir kiz bir erkek olunca cok hosumuza gitmisti. Guzel hali anlayacagin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…