canım ben yaşamadım ama lekesi olup da hamile olan arkadaşlarımız oldu. sen bikaç gün daha bekle gelmezse test yap bence..
Kızlar sabahtan beri ağlıyorum moralim çok bozuk
Geldik cannim :) duyduk pitirlarii biraz yavas atiyodu dr daha erken normal dedi iki hafta sknra randevu verdi ayin 6sinda gitcez bakalim simdilik hersey yolunda giduyo dedi..tabbime sukurler olsunm
Insallahhhh insalllahhhh rabbim iateyen herkesee verain insallahh
Yuregini ferah tut hamilesin..allahin izniyle
Canim iki yide begendim biride ama birde bikiz bioglan var :) daha bi uyumlu sankiii
Canimcim in sallah sonuclarinda cok gizel ciksinnn. Icini hep ferah tuttt korkmaa sakin allahin izniyle hersey gUel olcak
kızlar naber, nasılsınız? umarım keyifler yerindedir. yeni hamişimiz var mı? ben son zamanlarda pek takip edemedim debiz oğluşumla iyiyiz, salı günü kalp kontrolümüz var, her kontrolde olduğu gibi heyecan ve korkudan kalbim duracak gibi oluyor o kadar
moons nasılsın canım? elis prenses nasıl, odası geldi mi?
derincim önce sakin ol lütfen. doktorların çok büyük bir kısmı 2li test normal çıkarsa 3lüyü yaptırmıyor, çünkü doğruluk oranı çok düşük, 2li daha doğru sonuçlar veriyor. benim 2lim çok kötü çıkmıştı. 1/135'ti risk oranım. bütün gün ağladım ama sonuçta bir profa amniosenteze gittim. şunu da unutma ki amniosentez 30 saniye süren çok basit bir işlem. bu işlem sonucu bebeğin düşme riski 1/200 olsa da uzman ellerde bu ihtimal 1/1000e düşüyor. stresli bir haftanın sonunda çok şükür bebeğim sağlıklı çıktı. ve 3lüyü yaptırmadım doğal olarak. açıkçası 3lüde riski yüksek çıkıp sağlıksız doğan hiçbir bebeğe şahit olmadım ben. seninki de çoookkkkkk sağlıklı emin ol annesi
canım hayırlı olsun. bişey olmamıştır sen içini ferah tutmaya çalış karamsar olma bu dönemde psikolojinin etkisi çok bence. tutunmanın 5-6. günlerde gerçekleştiğini söylemişti bizim embriyologlar o günlere kadar daha dikkatli olmaya çalış. inşallah güzel haber verirsin bize de benim gibi ikiz annesi olursun.
güldencim neredesin seni merak ediyoum iyileştinmi nasılsın gelde bi haber ver:44::44::44::44:
arkadaşlar tabi merkeze göre değişir ama ortalama bir fiyatı da vardır.
sizce yumurta toplamadan sonra iptal olmuş bir tedavinin transfer ücreti ne kadardır??
bizim yaptırdığımız tüp bebek merkezinin ücreti 3750 tl idi.
ancak yumurta kalitesizliği nedeniyle iptal oldu. 15 yumurtam olmuş sadece 4 tanesine dölleme uygulamışlar. onlar da bir ikisi bölünmüş sadece bölünmesi de döllenmeden kaynaklanan bi bölünme olmamış.şimdi parasını alcaz ama bize almayın bi daha tüp bebek yapalım dediler. ben fiyatı çok merak ediyorum açıkçası.
burdan arkadaşlar sormuştu e2 in kaç çıkmış diye. baktım son günlerde 2000 lerde çıkmış. doktor e2 in de normalmiş neden yumurtalar böyle çıktı anlayamadım dedi.
uzun protokol uygulanmıştı bu sefer bir de kısa protokol uygulayalım deneyelim o zaman da kalitesiz çıkarsa o zaman yumurtalarının genetik yapısı kalitesiz diyebiliriz dedi. bizimki zaten sebepsizdi.
ama ben kendimde bir tüp bebek gücünü daha hissetmiyorum en azından şu an için.
yumurtalarımın resmi de burda arkadaşlar belki anlayanlar olur.
http://j1305.hizliresim.com/19/u/ngzys.png
http://r1305.hizliresim.com/19/u/nh03v.png
doğru canım net olmayan yere gideceğim
eeeevvvvvveeeetttttt ayırdımmm
cook mutluyum kabul gidince yemekle ugrasırken yoruluyorum ama yılmak yok..
gerçi ben gündüze döndüğüm için herkes bi yerlere cagırıyo bizi...3 kez yedik evde 1 inde vardı ikisinde yoktu bugün eşim yok yanlız yicem yarında bi yere davtliyiz p.tesiye Allah kerim...
yanlız var yaaa eşimin dudak 1 gecede öyle bi ucuk yapmıs patlamışki ilk defa oldu sasırdım kaldım
garibim diyoki sizin sıkıntınıza böyle oldu ama şükür annem bişey demedi diyo..
bende dedimki olması gereken bu o yüzden dememiştir belki iyi niyeti tutup hak vermiştir bize dedim bide güldüm sanki ortada bişey varmıs gibi bu sefer de o böyle oldu
İyiz canım geldi odası 3 gün önce koydum fotolarını biraz geriye gidersen görürsün canımsen nasılsın tatlım nasıl moralimi düzelttin geçen gün anlatamam
çok zor oldu ama buldum sonunda41 kere maaşallah, çok güzel bir oda olmuş, tam prensese layık ben de modesadan seçtim canım, sonra da gidip maskodan fiyat araştırması yaptım. aynı ürünleri 1000tl fazla söylediler. odanın yerleri bu hafta yapılacak, sonra da siparişimi vericem inşallah. bu arada benim asıl sorunum beşik. çok büyük olmayan, tekerlekli ve pleksi camlı beşik istiyorum. hem odadan odaya gezdireyim hem de oturduğum yerden yüzünü görebileyim diye. maskoda çok yüksek fiyat verdiler, modesada hiç bulamadım. haftaya ustaya sorucam yapabilir misin diye.
senin işler hemen hemen bitmiş. artık hayırlısıyla doğumu bekleyeceksin. ben çok sabırsızlanıyorum ama hamilelik de çok güzelmiş, bitecek diye de üzülüyorumAllah senin benim gibi herkese yaşatsın bu mutluluğu
güldencim çok geçmiş olsun, transfer çalışmalarından bünyen zayıf düştü herhalde. söyle kocişine iyi baksın sana
canım dün kayınpederin yemekli mevlüdü vardı daha önce yapılması planlanan ve ertelenen ordaydım o sebepten gelemdim topike..bu arada adetim dün erkenden geliverdi 25 günde adet oldumhalbuki kasıklarımdaki ağrı akıntım ve ovulasyon testim 14 mayısta yumurtladın diyodu bana emindim buna göre 27-28 mayıs gibi adet olmalıydım ama 25 mayısta oluverdim sanırım bi kaç gün ciddi hasta yattım o etkiledi beni ya da erken yumurtladım bilemiyorum..
arkadaşlar tabi merkeze göre değişir ama ortalama bir fiyatı da vardır.
sizce yumurta toplamadan sonra iptal olmuş bir tedavinin transfer ücreti ne kadardır??
bizim yaptırdığımız tüp bebek merkezinin ücreti 3750 tl idi.
ancak yumurta kalitesizliği nedeniyle iptal oldu. 15 yumurtam olmuş sadece 4 tanesine dölleme uygulamışlar. onlar da bir ikisi bölünmüş sadece bölünmesi de döllenmeden kaynaklanan bi bölünme olmamış.şimdi parasını alcaz ama bize almayın bi daha tüp bebek yapalım dediler. ben fiyatı çok merak ediyorum açıkçası.
burdan arkadaşlar sormuştu e2 in kaç çıkmış diye. baktım son günlerde 2000 lerde çıkmış. doktor e2 in de normalmiş neden yumurtalar böyle çıktı anlayamadım dedi.
uzun protokol uygulanmıştı bu sefer bir de kısa protokol uygulayalım deneyelim o zaman da kalitesiz çıkarsa o zaman yumurtalarının genetik yapısı kalitesiz diyebiliriz dedi. bizimki zaten sebepsizdi.
ama ben kendimde bir tüp bebek gücünü daha hissetmiyorum en azından şu an için.
yumurtalarımın resmi de burda arkadaşlar belki anlayanlar olur.
http://j1305.hizliresim.com/19/u/ngzys.png
http://r1305.hizliresim.com/19/u/nh03v.png
Kızlar sağolun destekleriniz için ağladım ağladım tansiyonum çıktı şimdide başım ağrıyo eşimlede küstüm biran önce yarın olsun bakalım ayrıntılı ultrasonda ne çıkcak çok korkuyorum ama kararlıyım ne olursa olsun doğurcam bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?