Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm bnm beşiğin senin tarifin gibiii bîzim beşik ayruca çok cicidi kelebekti ayal ve baş ucu üstüdr cibinlikli tekerlekli bütün evi gezdirebikrsin hergören çok begenmişti farklı birbeşikti ben izmir dünya bebe dn almıştım fakat istanbul dngeliyrdşye biliyorum dunya bebeden hiçç memnun kalmadım sonradn calışnların tavrındn urun guzel ama firma kötüüü

bikaç saat önce peçeteye kahverengı kan geldi birden cogalmadı ama peceteye surunce kahverengı gelıyor,birden cogalmadı oyuzden acaba dıyoruz ama ÇOKKK KÖTUYÜZZZ

bikaç saat önce peçeteye kahverengı kan geldi birden cogalmadı ama peceteye surunce kahverengı gelıyor,birden cogalmadı oyuzden acaba dıyoruz ama ÇOKKK KÖTUYÜZZZ

Canım belki tutunma kanamasıdır benim olmuştu kahverengi kanamam bence test yaptıracaktın benim öyle olunca hemen düşük önleyici iğne verdi doktorum

canım benim transferin 6. günü leke ile başladı kanamaya döndü 12.haftaya kadar sürdü 8. günü test yaptırdık pozitif çıkınca düşük önleyici iğnelere başladık tatlım

hım anladım canm.benım kanamam det gunumde basladı oyuzden gebelıge ıhtımal veremıyorum

ben de yıldız bebede buldum aynısını canım. ama insafsızlar 800tl dedi. odasını başka yerden alacağım için indirim yapmıyorlar. birkaç ay kullanılacak bir şey için pahalı geldi bana ama bakalım bulamazsam almak zorunda kalıcam :)

canım yarın ilk iş kan ver derim ben. bunu seni ümitlendirmek için söylemiyorum ama keşke demekten iyidir. adetinin zamanında başlaması normal değil bence, tüp tedavisinden sonra gecikme oluyor diye duymuştum. ben yaşamadım ama tutunma kanaması yaşayan çok kişi var. bu gerçekten tutunma kanamasıysa ve ilaç kullanmazsan düşük riski var. ha eğer adet olduysan yarın kanaman yoğunlaşır ve anlarsın zaten. hakkında hayırlısı olsun.

3 aşılama m dada test gunun ertesı gunu adet gunumde kanamam basladı adet kanamam yani.oyuzden bukezde umıtlenemıyorum ama işte bu tüp olunca nasıl bı durum oluyor bılemıyroum ki

şeyyy kemmm kümm :)))
doktor dosyadan bize yumurtaların resimlerini gösterdi açıklama yaparken. o arada işi çıktı.
biz de resimlerin dosyadan fotosunu çektik doktor odadan çıkınca :)
ilk sayfanın da resmini çekmediğime pişmanım e2 ler de orda yazıyordu yumurtaların büyüklükleri filan hani şu tablonun olduğu sayfa.
ama embryologların verdiği raporda yumurta kalitesi çok kötü yazıyordu

bilmiyorum ki şu an olayın şokuyla hiç bişey yaptırasım yok. bunu doktor da biliyor olmalı ki 2 ay git kafanı dinle 2 ay sonra gel dedi bana. sana ben bi daha yapacam dedi. tabi ben salya sümük bu kadar yumurtanın içinde 1 tane bile kaliteli çıkmadıysa benim genetiğim böyle demek ki dedim boşuna uğraşmayalım kaderime razı olayım dedim.
doktor ben sana çantada keklik gözüyle bakıyordum ben de şok oldum dedi. ben senin için endişelenmiyorum ne zaman ben de senin için endişelenirsem sen de o zaman endişelen dedi. işte böyle..Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin. daha kanda pıhtılaşma olaylarım da var.

diğer dosyalarda e2 değeri yazıyormuş ördüm 2810 muş.
e2 yüksek olsa da kalite düşük olabiliyor demek hem de çok kötü diye yazmışlar.

güldenin dediği gibi hastaneye göre değişir ne kadarını iade edecekleri. Benimde son tedavimde transferim iptal oldu.%20sini geri verdiler sadece
sana da geçmiş olsun canım.

peki sen tedavi iptal olunca kaç gün sonra adet oldun? bana doktor çabuk olursun dedi de..

kızlar sizlerin yumurta toplamadan kaç gün sonra daha kan gelmeye devam etti?
yani taze kan değil de pıhtı halinde kahverengi kan hala devam ediyor. perşembe oldu yum.top. normal mi?

selam boldredline durumunu çok bilmiyorum ama değerlerini sana vermelerinde bi sakınca yok neden istemiyosun? ultrason fotoğraflarını, hormon değerlerini bunları dosyalamak senin en doğal hakkın.
bence durumun hakkında bilgi sahibi olman lazım.. merkez değiştirirsen geçmiş tedavin hakkında bilgi vermen gerekicek
yumurta kalitesine gelince, benm de amh değerim çok düşük çıkmıştı çok üzülmüştüm ama yumurtalarımın çok ta kötü olmadığı orta çıktı. belki aylık değişen bi durumdur aldığın dozlarla falan ilgili olabilir..canını sıkma

evet canım istesem verirler belki de ama vermeyedebilirler diye güvenemedim işte şip şak çekiverdim hem fotokopisini istesem renkli olmayacaktı böyle iyi oldu. daha ilişiğimizi de kesmedik ya doktor da tanıdık o da ayrı bi sıkıntı zaten

ben amh yi ölçtürmedim ama rezervim iyiymiş. doktor iyi olmasa 225 dozla 15 yumurta çıkmazdı dedi.
bende pko da yoktu rezerv azlığı da anlamadım ki niye bu kadar kötü çıktı. 27 yaşındayım bir de. gerçi rezerv erken yaşta da tükenebiliyor onla da alakası yok da.
aylık değişen bi durum mu kalıcı mı ilaçla mı alakalı bir dahaki deneme gösterecek ama işte cesaret lazım ona da.

sen sonuçlarını iste yine de merkez değiştirmesen bile sen durumunu takip et. kendin için iste yani:)
inşallah sonraki denemen başarılı olur:)
biraz da beslenmene dikkat et. netten araşatırabilirsin yumurta kalitesini artırmak için neler iyi geliyomuş onlara bakabilirsin.. moral de çok önemli. bnm psikoloğum bişeye üzülüp sıkıldığında ilk etkilenen sistemin üreme sistemindir demişti. aklında bulunsun:)

Sağol canım kocamın bişey yaptığı yok o etrafımda döndükçe benim ağlayasım geldi ama sonra çıktık alışveriş yaptık kendime hamile şortu kapri falan aldım biraz daha iyiyim şimdi inşallah gece uyurum yarın sonuçlardan haberdar ederim sizi

canım geçmişe bakamadım ama kızlarla yazışamdan riskli bir durum olduğunu anladım yarınki detaylı ultrasondan birşey çıkasada çıkmasada bebeğimi doğurcam demişsin harikasın sen çok kişiye riskli dediler amniyosentez yapıldı bazılarına sadece bir bebekte gen sorunu çıktı ve alınmalı dedi doktor...çok çok düşük bir ihtimal herşey yolunda göreceksin...

Sağol canım aslında ikili testim çok güzel çıktı üçlüde de doktor sadece bi değeri ölçtürdü oda yüksek çıktı doktor kanama alanından dolayı yüksek çıkabileceğini söyledi ayrıntılı ultrason istedi yarın çektircem bakalım inşallah bişey çıkmaz

tabiki sen kendi bedenini daha iyi tanırsın ama kanama demek illa adet demek değil tüp bebekte kanamalı gebelik geçirenler çok burda kanda görmeden peşin hüküm verme canım..

süppersin demek fotolarını çektiniz çok iyi yapmışsınız..
yumilerin kalitesiz diye düşünme şimdi doktorun haklı bir kez daha aynı doktorda dene bakalım yumiler nasıl gelecek o zaman teşhis konulur ona göre bir tedavi programı hazırlar...
kan pıtılaşması bir çoğumuzda var canım bu gebeliğe engel değil gebelik oluştuktan sonra düşükle sonuçlanmasına sebep olabiliyor o yüzden iğne ya da hapla önlem alınıyor transfer itibariyle...

valla bende anlamadım ama 3 aydır adetlerim bir önceki aya göre erken gelmeye başladı tüpten sonraki ay 35.gün oldum
sonraki aylar hep iki gün geri gitti en sonunda da 25 günde oldum işte bi dahaki ay hedefim 23 günde olmakAllah korusun en ideali 28 günde bir olanı ben öle istiyom..
tedavi sürecine yavaştan girmene çok sevindim bende senden örnek alsam iyi olcak sen bi başla bende arkandan gelcem kopya çekcem senden..

tamam işte sebep olabilecek şeyi söylemiş sana doktor riskin sebebi kanama alanı başından beri çekmedinmi zaten bu kanama alanından hala uğraşıyorsun işte ama herşey yolunda Allahın izniyle

tamam işte sebep olabilecek şeyi söylemiş sana doktor riskin sebebi kanama alanı başından beri çekmedinmi zaten bu kanama alanından hala uğraşıyorsun işte ama herşey yolunda Allahın izniyle

Amin canım ne çektim şu kanama alanından bugün çok ağladığım için gözlerim hala şiş biraz uyumaya çalışıcam inşallah yarın güzel haberlerle görüşmek üzere öpüyorum sizi

tedavi sürecini yavaştan başlattım canım beklemenin kimseye bi faydası yok çünkü bide doktorum histereskopiyi lokal yapacağını benimde ultrasondan izleyeceğimi ayrıca rahimi çizerek yaralıyacağını bununda bebeğin tutunmasında önemli bi rolü olduğunu söyledi

bide bi ilaç verdi bana bu ilacı kullananlar doğal yoldan bile hamile kalmış özellikle pko lu hastalarda etkiliymiş içinde folikasitte var sabah akşam bunu içiyorum inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…