bikaç saat önce peçeteye kahverengı kan geldi birden cogalmadı ama peceteye surunce kahverengı gelıyor,birden cogalmadı oyuzden acaba dıyoruz ama ÇOKKK KÖTUYÜZZZ
Canım belki tutunma kanamasıdır benim olmuştu kahverengi kanamam bence test yaptıracaktın benim öyle olunca hemen düşük önleyici iğne verdi doktorum
sen test ypmısmıydın ama hamile oldugnu ögrendıkten sonramı olmustu kanaman
canım benim transferin 6. günü leke ile başladı kanamaya döndü 12.haftaya kadar sürdü 8. günü test yaptırdık pozitif çıkınca düşük önleyici iğnelere başladık tatlım
Cnm bnm beşiğin senin tarifin gibiii bîzim beşik ayruca çok cicidi kelebekti ayal ve baş ucu üstüdr cibinlikli tekerlekli bütün evi gezdirebikrsin hergören çok begenmişti farklı birbeşikti ben izmir dünya bebe dn almıştım fakat istanbul dngeliyrdşye biliyorum dunya bebeden hiçç memnun kalmadım sonradn calışnların tavrındn urun guzel ama firma kötüüü
bikaç saat önce peçeteye kahverengı kan geldi birden cogalmadı ama peceteye surunce kahverengı gelıyor,birden cogalmadı oyuzden acaba dıyoruz ama ÇOKKK KÖTUYÜZZZ
3 aşılama m dada test gunun ertesı gunu adet gunumde kanamam basladı adet kanamam yani.oyuzden bukezde umıtlenemıyorum ama işte bu tüp olunca nasıl bı durum oluyor bılemıyroum kicanım yarın ilk iş kan ver derim ben. bunu seni ümitlendirmek için söylemiyorum ama keşke demekten iyidir. adetinin zamanında başlaması normal değil bence, tüp tedavisinden sonra gecikme oluyor diye duymuştum. ben yaşamadım ama tutunma kanaması yaşayan çok kişi var. bu gerçekten tutunma kanamasıysa ve ilaç kullanmazsan düşük riski var. ha eğer adet olduysan yarın kanaman yoğunlaşır ve anlarsın zaten. hakkında hayırlısı olsun.
şeyyy kemmm kümm :)))canım dün kayınpederin yemekli mevlüdü vardı daha önce yapılması planlanan ve ertelenen ordaydım o sebepten gelemdim topike..bu arada adetim dün erkenden geliverdi 25 günde adet oldumhalbuki kasıklarımdaki ağrı akıntım ve ovulasyon testim 14 mayısta yumurtladın diyodu bana emindim buna göre 27-28 mayıs gibi adet olmalıydım ama 25 mayısta oluverdim sanırım bi kaç gün ciddi hasta yattım o etkiledi beni ya da erken yumurtladım bilemiyorum..
canım e2 değerin iyiymiş gerçekten o yüzden yumurta kaliten iyi olmalı bana göre resimlerden çok anlamıyorum yumi kalitesini onu doktorun bilir...sana resim vermeli güzel elinde bulunması çok önemli..fazla doz ilaç ve uzun protokol yumi kalitesini etkilemiş olabilir kısa protokol sende daha mantıklı gibi duruyor...
toplamadan sonra iptal olan tüp bebek ücreti hastaneye göre değişir canım..mesela benim merkezimde elimize bir kağıt vermişlerdi her işlemin ücreti ayrıydı toplama için transfer için ayrı işlem ücreti alıyorlardı toplamda tüp parası sabitti tabiki ama iptal olsaydı seninki gibi sadece toplama işlemine girdiğim opu parası alınırdı sendeki durumda böyle olmalı sadece toplama parası alınır bunun tutarıda hastanen belirlemiş olmalı...transfer ücreti vermeyeceksin yapılamadığı için...hemen başlamak zorunda değilsin tüpe hazır olman çok önemli bir görüşme daha yapın ücret konusunda aklınızda soru işareti kalmasın eğer merkez değiştirmeyi düşünmüyorsanız para kalsın hastanede bi dahaki tüp ücreti konusunuda anlaşın evrak alın kalan paranız için hazır olduğunda gidip başlarsın...
sana da geçmiş olsun canım.güldenin dediği gibi hastaneye göre değişir ne kadarını iade edecekleri. Benimde son tedavimde transferim iptal oldu.%20sini geri verdiler sadece
selam boldredline durumunu çok bilmiyorum ama değerlerini sana vermelerinde bi sakınca yok neden istemiyosun? ultrason fotoğraflarını, hormon değerlerini bunları dosyalamak senin en doğal hakkın.şeyyy kemmm kümm :)))
doktor dosyadan bize yumurtaların resimlerini gösterdi açıklama yaparken. o arada işi çıktı.
biz de resimlerin dosyadan fotosunu çektik doktor odadan çıkınca :)
ilk sayfanın da resmini çekmediğime pişmanım e2 ler de orda yazıyordu yumurtaların büyüklükleri filan hani şu tablonun olduğu sayfa.
ama embryologların verdiği raporda yumurta kalitesi çok kötü yazıyordu
bilmiyorum ki şu an olayın şokuyla hiç bişey yaptırasım yok. bunu doktor da biliyor olmalı ki 2 ay git kafanı dinle 2 ay sonra gel dedi bana. sana ben bi daha yapacam dedi. tabi ben salya sümük bu kadar yumurtanın içinde 1 tane bile kaliteli çıkmadıysa benim genetiğim böyle demek ki dedim boşuna uğraşmayalım kaderime razı olayım dedim.
doktor ben sana çantada keklik gözüyle bakıyordum ben de şok oldum dedi. ben senin için endişelenmiyorum ne zaman ben de senin için endişelenirsem sen de o zaman endişelen dedi. işte böyle..Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin. daha kanda pıhtılaşma olaylarım da var.
selam boldredline durumunu çok bilmiyorum ama değerlerini sana vermelerinde bi sakınca yok neden istemiyosun? ultrason fotoğraflarını, hormon değerlerini bunları dosyalamak senin en doğal hakkın.
bence durumun hakkında bilgi sahibi olman lazım.. merkez değiştirirsen geçmiş tedavin hakkında bilgi vermen gerekicek
yumurta kalitesine gelince, benm de amh değerim çok düşük çıkmıştı çok üzülmüştüm ama yumurtalarımın çok ta kötü olmadığı orta çıktı. belki aylık değişen bi durumdur aldığın dozlarla falan ilgili olabilir..canını sıkma
sen sonuçlarını iste yine de merkez değiştirmesen bile sen durumunu takip et. kendin için iste yani:)evet canım istesem verirler belki de ama vermeyedebilirler diye güvenemedim işte şip şak çekiverdim hem fotokopisini istesem renkli olmayacaktı böyle iyi oldu. daha ilişiğimizi de kesmedik ya doktor da tanıdık o da ayrı bi sıkıntı zaten
ben amh yi ölçtürmedim ama rezervim iyiymiş. doktor iyi olmasa 225 dozla 15 yumurta çıkmazdı dedi.
bende pko da yoktu rezerv azlığı da anlamadım ki niye bu kadar kötü çıktı. 27 yaşındayım bir de. gerçi rezerv erken yaşta da tükenebiliyor onla da alakası yok da.
aylık değişen bi durum mu kalıcı mı ilaçla mı alakalı bir dahaki deneme gösterecek ama işte cesaret lazım ona da.
Aaaaa aglamak yok küsmek yoksimdiküslükzamanı değilki hiç kötü düşünme inşllh hiç birsey olmıcak sen gölünü ferak tut tansiyonunu yükseltme bu iyi değilcık dışarı temiz hava al kocanada takılma tatlım onlar bizim kadar önemsemîyrlar hiç birşeyi analık böyle işte ağlamak yooook
canım geçmişe bakamadım ama kızlarla yazışamdan riskli bir durum olduğunu anladım yarınki detaylı ultrasondan birşey çıkasada çıkmasada bebeğimi doğurcam demişsin harikasın sençok kişiye riskli dediler amniyosentez yapıldı bazılarına sadece bir bebekte gen sorunu çıktı ve alınmalı dedi doktor...çok çok düşük bir ihtimal herşey yolunda göreceksin...
şeyyy kemmm kümm :)))
doktor dosyadan bize yumurtaların resimlerini gösterdi açıklama yaparken. o arada işi çıktı.
biz de resimlerin dosyadan fotosunu çektik doktor odadan çıkınca :)
ilk sayfanın da resmini çekmediğime pişmanım e2 ler de orda yazıyordu yumurtaların büyüklükleri filan hani şu tablonun olduğu sayfa.
ama embryologların verdiği raporda yumurta kalitesi çok kötü yazıyordu
bilmiyorum ki şu an olayın şokuyla hiç bişey yaptırasım yok. bunu doktor da biliyor olmalı ki 2 ay git kafanı dinle 2 ay sonra gel dedi bana. sana ben bi daha yapacam dedi. tabi ben salya sümük bu kadar yumurtanın içinde 1 tane bile kaliteli çıkmadıysa benim genetiğim böyle demek ki dedim boşuna uğraşmayalım kaderime razı olayım dedim.
doktor ben sana çantada keklik gözüyle bakıyordum ben de şok oldum dedi. ben senin için endişelenmiyorum ne zaman ben de senin için endişelenirsem sen de o zaman endişelen dedi. işte böyle..Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin. daha kanda pıhtılaşma olaylarım da var.
Allah mevlidinizi kabul etsin canım
adetinde erken gelmeside havalardanmıdır yaşadığımız streslerdenmidir bilmem ama benimde geçen ay öyle oldu iki gün erken geldi bu ayda dört gün geç geldi yada aldığımız hormon ilaçları bünyemizi bozdu :44::44::44::44::44::44::44:
bende geçen gün doktora gittim histereskopi yapalım dedi ama ben bu ay yapmak istemedim sancım vardı kendimi halsiz hissediyodum ama Allah izin verirse önümüzdeki ay adet bitiminde yaptıracam çünkü doktor histereskopi yapmadan üçüncü tüpe başlama dedi bide hep ertelediğim genetik testleri yaptıracam bu hafta içi bakalım inşallah Allah sonumuzu hayreder artık bi evladım olsun onunla ilgileneyim endimden çok onu düşüneyim anne olayım istiyorum gerçek anlamda bi aile olmak istiyorum
Sağol canım aslında ikili testim çok güzel çıktı üçlüde de doktor sadece bi değeri ölçtürdü oda yüksek çıktı doktor kanama alanından dolayı yüksek çıkabileceğini söyledi ayrıntılı ultrason istedi yarın çektircem bakalım inşallah bişey çıkmaz
tamam işte sebep olabilecek şeyi söylemiş sana doktor riskin sebebi kanama alanı başından beri çekmedinmi zaten bu kanama alanından hala uğraşıyorsun işte ama herşey yolunda Allahın izniyle
valla bende anlamadım ama 3 aydır adetlerim bir önceki aya göre erken gelmeye başladı tüpten sonraki ay 35.gün oldum
sonraki aylar hep iki gün geri gitti en sonunda da 25 günde oldum iştebi dahaki ay hedefim 23 günde olmak Allah korusun en ideali 28 günde bir olanı ben öle istiyom..
tedavi sürecine yavaştan girmene çok sevindim bende senden örnek alsam iyi olcak sen bi başla bende arkandan gelcem kopya çekcem senden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?